Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 10:57:24
|
|
|
|
Rožica*
|
dežuje IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Rožica hvala Kero grdo vreme je spet danes. Tud na en normalen sprehod se ne da it. ker dežuje Ni za kaj! Si se odločila zanj? DEŽUJE???? Pri nas za enkrat še ne.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 10:58:55
|
|
|
|
lemavrica
|
JA razmišljam da bi ga vzela, ker je tudi dokej ok cena. Ja tukaj dežuje in mi je prov bedno ker ne moreva ven, da bi šla vsaj nekam na kao da si mal možgane preluftam.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 11:07:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi razmišljam, da bi kupila tega polžka. Prav lušten je. Lemavrica, midva sva tudi jabolko jedla za malico. Sem končno našla piškote brez glutena v DM-ju, samo vsebujejo jajca, tako da... Ah, bom šla še čez mejo pogledati. Tam se baje dobi full več takih reči. Ej, zdaj zvoni stacionaren telefon in kliče neka ženska, ki hodi po stanovanjih in meri sevanje. Sem rekla, da me ne zanima in se jo komaj rešila; seveda pa mi je prej napolnila z glavo, da če imam računalnik - to full seva in da če je wireless, potem pa sploh. Se katera spozna na te reči? Ima katera wireless??
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 11:14:30
|
|
|
|
dreamz
|
CIAOOO vsem in hvala za dobrodošlico!!! Danes sem se končno naspala po doolgem času helenav: hvala za vabilo na južna primorska- bom prišla "pokukat" Paštico pa sem naredila kot piše na škatli paštice Plasmon za dojenčke, ki je čisto drobčkena. Sem skuhala v rahlo osoljeni vodi 5 minut. Nato sem zabelila z malo masla, čeprav na škatli piše z olivnim oljem. In to Sebastienu dala po žličkah in morem rečt, da je pravi paštašutar!! Ciao, vas že pozdravljam, ker se je tamali zbudil!! Lep dan, čeprav je spet grozno vreme... za spremembo
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 11:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dreamz, kje pa si kupila to paštico?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:06:14
|
|
|
|
Rožica*
|
Jaz mu tudi skuham rezance, brezglutenske. In mu jih zdrobim z vilčko, pa nama kar gre Drugače pa jeva v glavnem miksano.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:17:52
|
|
|
|
sonce78
|
Juhuuuuuuuuuu!!!!!! Imam lepo novico .... dobili smo prvega zobka dne 25.03. in sicer točno na dan, ko je dopolnil 6 mesecev .... ke ponosna ki sem . Pa moj škratek tudi že sedi par sekund in se mi zdi, da je šele sedaj začel kazati naklonjenost staršem, še posebej meni, ker pač preživim več časa z njim, je postal pravi moj cartek , vsak dan se bolj odziva na okolje, če ima dober trenutek, z zanimanjem posluša pravljico .... vsak dan bolj uživam v materinstvu. dreamz dobrodošla!!!!!!! Ma joja helenav, kaj ne bi počakala na teden pred prvim majem, ko bom zopet cel teden v Izoli in gremo skupaj razbijat škatle Tianni??? .... no sicer, ti greš lahko že prej ... rezerviram pa termin za takrat.... moram plačati rezervacijo? za Klaro, da hitro ozdravi! tianna tiste paštine sem videla čez mejo od Plasmon, jih imajo več vrst, več oblik ... eccola http://www.plasmon.it/prodotti/52_interpage.aspx?pType=i&navType=eta&idCat=52&ageRange=3 ... upam, da ne bo dreamz jezna, ki sem odgovorila namesto nje Sevanje je tudi nam meril en stric .... je zanimivo, če verjameš v te stvari. Izmerijo predvsem prostor kjer spite in prostore kjer se največ časa zadržujete. Mi smo imeli posteljico narobe obrnjeno in smo jo po njegovem predlogu obrnili proti severu. Edina slabost je, ker ti po končanem merjenju prodajajo neko odejo, ki se jo postavi na jogi in ublaži sevanje ter "kao" deluje blagodejno na telo, odpravi migrene, bolezni .... ima pa astronomsko ceno .
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 27.3.2008 12:22:06 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:21:20
|
|
|
|
Rožica*
|
Holja sem včeraj kupila senčnik za voziček. pa sem šele danes začela razmišljat, da sem hotela pogledat tega. Ima katera? Kako se obnese? Mene jezi marela, ker bi jo lahko kar naprej prestavljala in vedno se jezi ko se vozičkava, da mu kje posije sonce.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooooo kdo se je oglasil... Sonce78!!!! Jaaaa, ti kar pridi škatle razbijat . Midva pa sva zdaj za kosilo prvič jedla polento . Uf, kakšna je brez soli. Naredila sem mu jo s cvetačo. Ja saj vem, da ne paše glih, samo druge zelenjave nisem imela pri roki. Kakorkoli... Vse je zmazal. S čim kombinirate polento?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:52:18
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Drugače pa jaz skušam malo menjavati igračke, za kratek čas katero pospravim in se igrava z drugimi, tako da mu je pametni kuža še vedno zelo prisrcu, predvsem nejgovo modru uho. enej tudi in nevem kako mu je uspelo, da modro uho ne dela več ga je tolko dajal v usta, da je po moje prišla slina not helena upam, da vročina hitro pade in da ni nič! tianna js kombiniram polento z skoraj vso zelenjavo in z mlekom sonce za zobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sem prav vesela zate, da uživaš v materinstvu!!! js bi šla tudi k tianni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kera pa bo k meni prišla... enej spančka, js pa mu kuham kosilo. vreme je škifo in bomo doma včeraj sem naročila igračke (in nevem zakaj se nisem odločila za polža , ga bom kupila ko gremo naslednji teden po prensono posteljico) kupila sem te: mogla sem mu naročit kej, ki je podobno mobitelu ali daljincu, ker ima to najraje vsem čestitke za obmesečnico
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:55:55
|
|
|
|
sonce78
|
škorpion te vidim, ne skrivaj se ..... daj, povej nam kako je pikica v trebuščku tianna... pol boš pa imela razbite škatle Ali morda katera ve, kdaj lahko začnemo dajati kvinojo? Je odličen vir železa, kalija, kalcija, fosforja in magnezija ter ne vsebuje glutena. Bi jo rada čimprej uvedla na jedilnik. Polento sem zaenkrat zmešala samo z bučkami, nameravam pa jo tudi kolerabo in za popoldansko malico jo bom umešala v vodo v kateri se je kuhalo jabolko ter dodala zmiksano jabolko. Pa da ga vidim sandra ... nam boš izpraznila Baby center .... moj škratek ima tudi najraje mobitele in daljince
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 27.3.2008 12:57:42 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 12:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, našemu so tudi všeč mobiteli in daljinci. Kaj mu kuhaš, Sandra? Moj pa je zdaj dobil še zizo, ki ga je uspavala.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, škorpion pa je vesela novička prišla tudi do mene. Najprej čestitke! Želim ti lepo nosečnost, lahek porod in zdravega !
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:05:25
|
|
|
|
dreamz
|
ENEJ VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!! ZA 7. MESECEV!!!! IN MAMICI SANDRI!!!!
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:09:26
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz uff, zdaj sem imela en intermezzo s Sebastienom, se je zbudil in samo ujčkanje ni pomagalo, zato je dobil še zizo. Uffa ti zobki, le kdaj bo pokukal ven, da bom vsaj vedla zakaj ponoči ne spim! Sandra: Ja tista potka je fajn ja, samo pozimi skoraj nikogar ne srečaš, poleti pa bo pomojem en tak kup komarjev tam, že sedaj je full mušic. Meni se tudi zdi, da nonstop pospravljam, komaj nekaj dam na mesto, pa je potrebno že en kup drugih stvari in se mi zdi, da je vedno en kažin. nana: OOooo, 31.8. je bil prav lep dan za rodit, ne? naš Žiga je rojen tudi 31.8.2007
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:11:50
|
|
|
|
lemavrica
|
Jaz mu pa kuham krompir in korenčka, bomo vidli če mui bo šlo, jabučka prej ni pojedel, samo sem opazila da njemu dopoldan GH ne gre. Pa ful je zaspan, ves čas si mane učke, upam da mi ne bo zbolel. Čestitke za obmesečnice.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:22:54
|
|
|
|
Rožica*
|
Naš ima svoj gsm, si je dragi kupil novega. Ampak mu ni všeč, Bi imel dalinca al pa najin telefon, čeprav "njegov" pravtako dela in piska,..... Midva bova danes jedla riž in perutnino, grem skuhat zdaj še malo zelenjave. Jim kuhate proso? sem danes našla svoje stare recepte za pripravo prosene kaše in nekaj bo uporabnega. Kako jim ve pripravljate?
< Sporočilo je popravil Rožica* -- 27.3.2008 13:25:04 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:30:43
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Jaz mu pa kuham krompir in korenčka, bomo vidli če mui bo šlo, jabučka prej ni pojedel, samo sem opazila da njemu dopoldan GH ne gre. Pa ful je zaspan, ves čas si mane učke, upam da mi ne bo zbolel. Čestitke za obmesečnice. mi smo imeli tudi tako kosilo pa je kar nekaj pojedla... pol krompirčka in en korenček. Na obisku je bila tudi patronažna, par stvari povedala... No, kosilu smo danes dodali tudi kapljico olivnega olja (po njenem nasvetu). Je pa danes tak dan, lemavrica, naša je tudi kar zaspana nekaj... Vsakič, ko poje, zadrema za kake pol urice. Tako da mami lahko obesi perilo recimo, pa skuhat si moram še kaj za jest... danes ne greva ven na kosilo, ko je tako nikakvo vreme. Rožica, jaz moram tudi kupit kak senčnik, našo ful moti, začne takoj težit. A imajo tudi mogoče kakšne marele univerzalne? Ker za Quinnyja ne obstaja original... Dobrodošla dreamz Aja, kakšne imate kaj izkušnje pri vaših tamalih z jezičkom? Naša je stara dobre 6 mes in še vedno ful turi ven jeziček. Ko jeva, je zdaj začela mlaskat, pa še vedno malo hrano ven poriva iz ust... Sicer pogoltne že, nekje polovico, pol gre pa spet ven.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:39:28
|
|
|
|
sonce78
|
Rožica jaz prosene kaše še nisem kuhala, imam pa bio proseno kašo s hruško od Alnature, ki se samo meša z vodo ali mlekom. Naredim jo samo ali dodam sadni kaši. ursikazala moj škratek moli ven jezička in pljuva pri hranjenju, če mu dam preveč hrane naenkrat. Če mu dam malo na žličko pa lepo papa. lemavrica jaz vztrajno vsak dan obiskujem tvoje virtalno mesto, pa vidim, da nočeš biti več županja Joj, koliko danes pišem ..... pegla kliče, pa se delam, da ne slišim .
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:43:23
|
|
|
|
lemavrica
|
sonce sem kar malo pozabila na to ker se mi zadnje časae toliko dogaja. Ful je nizek pritisk danes, me boli glava.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78 Joj, koliko danes pišem ..... pegla kliče, pa se delam, da ne slišim . Očitno sem edina septembrka, ki rada lika.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:46:55
|
|
|
|
lemavrica
|
ursikazala ne za quinny-ja ne obstajajo original marele, kupiš nastavek za quinny-ja pol daš pa neko univerzalno marelo gor. No pa sem le kupila unga polžka. Sandra mi imamo uno pisano žogico, pa tudi na fizioterapiji mu jo je zadnjič dala da se je igral z njo.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:56:04
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78 Joj, koliko danes pišem ..... pegla kliče, pa se delam, da ne slišim . jaz imam pa kar srečo glede tega... redkokdaj likam . Z mojim sva bila namreč oba za to, da si najdeva eno za občasno pospravljanje in likanje... Pa je to prav krasna zadeva. In ni več tako drago, midva dava 6 eur (itak zapraviš ta denar kje drugje). Bolj je problem, da dobiš pravo.. ta je pri meni že 8 let in sem ful zadovoljna(prej je pa pri moji mami pospravljala v hiši).
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 27.3.2008 13:57:33
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica ursikazala ne za quinny-ja ne obstajajo original marele, kupiš nastavek za quinny-ja pol daš pa neko univerzalno marelo gor. hvala za info, se mi je itak zdelo, da je tako... moram itak v BC en dan, da zapravim tisti vrtoglavo visoki bon
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.