|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
27.3.2008 10:57:24   
Rožica*
dežuje
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Rožica hvala

Kero grdo vreme je spet danes. Tud na en normalen sprehod se ne da it. ker dežuje user posted image

Ni za kaj!
Si se odločila zanj?

DEŽUJE???? Pri nas za enkrat še ne.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
27.3.2008 10:58:55   
lemavrica
JA razmišljam da bi ga vzela, ker je tudi dokej ok cena. Ja tukaj dežuje in mi je prov bedno ker ne moreva ven, da bi šla vsaj nekam na kao da si mal možgane preluftam.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
27.3.2008 11:07:54   
Anonimen
Jaz tudi razmišljam, da bi kupila tega polžka. Prav lušten je. user posted image

Lemavrica, midva sva tudi jabolko jedla za malico. user posted image

Sem končno našla piškote brez glutena v DM-ju, samo vsebujejo jajca, tako da... user posted image  Ah, bom šla še čez mejo pogledati. Tam se baje dobi full več takih reči.

Ej, zdaj zvoni stacionaren telefon in kliče neka ženska, ki hodi po stanovanjih in meri sevanje. Sem rekla, da me ne zanima in se jo komaj rešila; seveda pa mi je prej napolnila z glavo, da če imam računalnik - to full seva in da če je wireless, potem pa sploh. Se katera spozna na te reči? Ima katera wireless??

Neposredna povezava do sporočila: 4328
27.3.2008 11:14:30   
dreamz
CIAOOO vsem in hvala za dobrodošlico!!! user posted image

Danes sem se končno naspala po doolgem času user posted image

helenav: hvala za vabilo na južna primorska- bom prišla "pokukat"
              Paštico pa sem naredila kot piše na škatli paštice Plasmon za dojenčke, ki je čisto drobčkena. Sem skuhala v rahlo osoljeni vodi 5 minut. Nato sem zabelila z malo masla, čeprav na škatli piše z olivnim oljem. In to Sebastienu dala po žličkah in morem rečt, da je pravi paštašutar!! user posted image  

Ciao, vas že pozdravljam, ker se je tamali zbudil!! user posted image
Lep dan, čeprav je spet grozno vreme... za spremembouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
27.3.2008 11:15:49   
Anonimen
Dreamz, kje pa si kupila to paštico?

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
27.3.2008 11:43:20   
helenav
aha..jaz imam tudi to paštico...ampak se bojim da bi se mi Klara davilauser posted image user posted image user posted image ..ker ona je samo zmiksane stvari...

imamo pa vročinouser posted image user posted image user posted image ...in je ful boga.....zdej sem ji dala pol svečke paracetamola in je zaspančkala...user posted image upam, da hitro mine...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
27.3.2008 12:06:14   
Rožica*
Jaz mu tudi skuham rezance, brezglutenske.
In mu jih zdrobim z vilčko, pa nama kar gre
Drugače pa jeva v glavnem miksano.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
27.3.2008 12:17:52   
sonce78
Juhuuuuuuuuuu!!!!!!

Imam lepo novico .... dobili smo prvega zobka dne 25.03. in sicer točno na dan, ko je dopolnil 6 mesecev .... ke ponosna ki sem user posted image . Pa moj škratek tudi že sedi par sekund in se mi zdi, da je šele sedaj začel kazati naklonjenost staršem, še posebej meni, ker pač preživim več časa z njim, je postal pravi moj cartekuser posted image , vsak dan se bolj odziva na okolje, če ima dober trenutek, z zanimanjem posluša pravljico .... vsak dan bolj uživam v materinstvu.

dreamz dobrodošla!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Ma joja helenav, kaj ne bi počakala na teden pred prvim majem, ko bom zopet cel teden v Izoli in gremo skupaj razbijat škatle Tianni??? user posted image user posted image user posted image .... no sicer, ti greš lahko že prej ... rezerviram pa termin za takrat.... moram plačati rezervacijo?user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro, da hitro ozdravi!

tianna tiste paštine sem videla čez mejo od Plasmon, jih imajo več vrst, več oblik ... eccola http://www.plasmon.it/prodotti/52_interpage.aspx?pType=i&navType=eta&idCat=52&ageRange=3
... upam, da ne bo dreamz jezna, ki sem odgovorila namesto nje user posted image

Sevanje je tudi nam meril en stric .... je zanimivo, če verjameš v te stvari. Izmerijo predvsem prostor kjer spite in prostore kjer se največ časa zadržujete. Mi smo imeli user posted image posteljico  narobe obrnjeno in smo jo po njegovem predlogu obrnili proti severu. Edina slabost je, ker ti po končanem merjenju prodajajo neko odejo, ki se jo postavi na jogi in ublaži sevanje ter "kao" deluje blagodejno na telo, odpravi migrene, bolezni .... ima pa astronomsko cenouser posted image .

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 27.3.2008 12:22:06 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
27.3.2008 12:21:20   
Rožica*
Holja
sem včeraj kupila senčnik za voziček.
pa sem šele danes začela razmišljat, da sem hotela pogledat tega.
user posted image

Ima katera?
Kako se obnese?

Mene jezi marela, ker bi jo lahko kar naprej prestavljala in vedno se jezi ko se vozičkava, da mu kje posije sonce.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
27.3.2008 12:33:59   
Anonimen
Oooooo kdo se je oglasil... Sonce78!!!! user posted image  Jaaaa, ti kar pridi škatle razbijat user posted image .

Midva pa sva zdaj za kosilo prvič jedla polento user posted image . Uf, kakšna je brez soli. user posted image  Naredila sem mu jo s cvetačo. Ja saj vem, da ne paše glih, samo druge zelenjave nisem imela pri roki. Kakorkoli... Vse je zmazal. user posted image

user posted image  S čim kombinirate polento?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
27.3.2008 12:52:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Drugače pa jaz skušam malo menjavati igračke, za kratek čas katero pospravim in se igrava z drugimi, tako da mu je pametni kuža še vedno zelo prisrcu, predvsem nejgovo modru uho.user posted image

enej tudi in nevem kako mu je uspelo, da modro uho ne dela večuser posted image ga je tolko dajal v usta, da je po moje prišla slina notuser posted image

helena upam, da vročina hitro pade in da ni nič!
tianna js kombiniram polento z skoraj vso zelenjavo in z mlekom
sonce user posted image user posted image user posted image za zobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sem prav vesela zate, da uživaš v materinstvu!!! user posted image user posted image
js bi šla tudi k tianni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image kera pa bo k meni prišla...user posted image
enej spančka, js pa mu kuham kosilo. vreme je škifouser posted image in bomo domauser posted image
včeraj sem naročila igračke (in nevem zakaj se nisem odločila za polžauser posted image , ga bom kupila ko gremo naslednji teden po prensono posteljico)
kupila sem te:

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

mogla sem mu naročit kej, ki je podobno mobitelu ali daljincu, ker ima to najraje
vsem čestitke za  obmesečnicouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
27.3.2008 12:55:55   
sonce78
škorpion te vidim, ne skrivaj seuser posted image ..... daj, povej nam kako je pikica v trebuščku

tianna... pol boš pa imela razbite škatleuser posted image

user posted image user posted image user posted image Ali morda katera ve, kdaj lahko začnemo dajati user posted image kvinojo? Je odličen vir železa, kalija, kalcija, fosforja in magnezija ter ne vsebuje glutena. Bi jo rada čimprej uvedla na jedilnik.

Polento sem zaenkrat zmešala samo z bučkami, nameravam pa jo tudi kolerabo in za popoldansko malico jo bom umešala v vodo v kateri se je kuhalo jabolko ter dodala zmiksano jabolko. Pa da ga vidimuser posted image

sandra ... nam boš izpraznila Baby center user posted image user posted image user posted image .... moj škratek ima tudi najraje mobitele in daljince

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 27.3.2008 12:57:42 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
27.3.2008 12:57:59   
Anonimen
Hehe, našemu so tudi všeč mobiteli in daljinci. user posted image

Kaj mu kuhaš, Sandra?

Moj pa je zdaj dobil še zizo, ki ga je uspavala. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
27.3.2008 13:00:22   
Anonimen
Ja, škorpion pa je vesela novička prišla tudi do mene. user posted image

Najprej čestitke! Želim ti lepo nosečnost, lahek porod in zdravega user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
27.3.2008 13:05:25   
dreamz
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ENEJ VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA 7. MESECEV!!!!

IN user posted image user posted image user posted image user posted image  MAMICI SANDRI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
27.3.2008 13:09:26   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

uff, zdaj sem imela en intermezzo s Sebastienom, se je zbudil in samo ujčkanje ni pomagalo, zato je dobil še zizo. Uffa ti zobki, le kdaj bo pokukal ven, da bom vsaj vedla zakaj ponoči ne spim! user posted image

Sandra: Ja tista potka je fajn ja, samo pozimi skoraj nikogar ne srečaš, poleti pa bo pomojem en tak kup komarjev tam, že sedaj je full mušic. user posted image
Meni se tudi zdi, da nonstop pospravljam, komaj nekaj dam na mesto, pa je potrebno že en kup drugih stvari in se mi zdi, da je vedno en kažin. user posted image

nana: OOooo, 31.8. je bil prav lep dan za rodit, ne? user posted image user posted image user posted image

naš  Žiga je rojen tudi 31.8.2007user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
27.3.2008 13:11:50   
lemavrica
Jaz mu pa kuham krompir in korenčka, bomo vidli če mui bo šlo, jabučka prej ni pojedel, samo sem opazila da njemu dopoldan GH ne gre. Pa ful je zaspan, ves čas si mane učke, upam da mi ne bo zbolel.

Čestitke za obmesečnice.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
27.3.2008 13:22:54   
Rožica*
Naš ima svoj gsm, si je dragi kupil novega.
Ampak mu ni všeč, Bi imel dalinca al pa najin telefon, čeprav "njegov" pravtako dela in piska,..... user posted image user posted image

Midva bova danes jedla riž in perutnino, grem skuhat zdaj še malo zelenjave.

Jim kuhate proso?
sem danes našla svoje stare recepte za pripravo prosene kaše in nekaj bo uporabnega.
Kako jim ve pripravljate?

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 27.3.2008 13:25:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4343
27.3.2008 13:30:43   
ursikazala

Jaz mu pa kuham krompir in korenčka, bomo vidli če mui bo šlo, jabučka prej ni pojedel, samo sem opazila da njemu dopoldan GH ne gre. Pa ful je zaspan, ves čas si mane učke, upam da mi ne bo zbolel.

Čestitke za obmesečnice.

mi smo imeli tudi tako kosilouser posted image  pa je kar nekaj pojedla... pol krompirčka in en korenček. Na obisku je bila tudi patronažna, par stvari povedala... No, kosilu smo danes dodali tudi kapljico olivnega olja (po njenem nasvetu).

Je pa danes tak dan, lemavrica, naša je tudi kar zaspana nekaj... Vsakič, ko poje, zadrema za kake pol urice. Tako da mami lahko obesi perilo recimo, pa skuhat si moram še kaj za jest... danes ne greva ven na kosilo, ko je tako nikakvo vreme.

Rožica, jaz moram tudi kupit kak senčnik, našo ful moti, začne takoj težit. A imajo tudi mogoče kakšne marele univerzalne? Ker za Quinnyja ne obstaja original... user posted image
Dobrodošla dreamzuser posted image

Aja, kakšne imate kaj izkušnje pri vaših tamalih z jezičkom? Naša je stara dobre 6 mes in še vedno ful turi ven jeziček. Ko jeva, je zdaj začela mlaskat, pa še vedno malo hrano ven poriva iz ust... Sicer pogoltne že, nekje polovico, pol gre pa spet ven.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

Neposredna povezava do sporočila: 4344
27.3.2008 13:39:28   
sonce78
Rožica jaz prosene kaše še nisem kuhala, imam pa bio proseno kašo  s hruško od Alnature, ki se samo meša z vodo ali mlekom. Naredim jo samo ali dodam sadni kaši.

ursikazala  moj škratek moli ven jezička in pljuva pri hranjenju, če mu dam preveč hrane naenkrat. Če mu dam malo na žličko pa lepo papa.

lemavrica jaz vztrajno vsak dan obiskujem tvoje virtalno mesto, pa vidim, da nočeš biti več županja user posted image

Joj, koliko danes pišemuser posted image ..... pegla kliče, pa se delam, da ne slišimuser posted image .

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
27.3.2008 13:43:23   
lemavrica
sonce sem kar malo pozabila na to ker se mi zadnje časae toliko dogaja.

Ful je nizek pritisk danes, me boli glava.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
27.3.2008 13:45:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Joj, koliko danes pišemuser posted image ..... pegla kliče, pa se delam, da ne slišimuser posted image .

Očitno sem edina septembrka, ki rada lika. user posted image   user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
27.3.2008 13:46:55   
lemavrica
ursikazala ne za quinny-ja ne obstajajo original marele, kupiš nastavek za quinny-ja pol daš pa neko univerzalno marelo gor.

No pa sem le kupila unga polžka. Sandra mi imamo uno pisano žogico, pa tudi na fizioterapiji mu jo je zadnjič dala da se je igral z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 4348
27.3.2008 13:56:04   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

user posted image user posted image
jaz imam pa kar srečo glede tega... redkokdaj likamuser posted image . Z mojim sva bila namreč oba za to, da si najdeva eno za občasno pospravljanje in likanje... Pa je to prav krasna zadeva. In ni več tako drago, midva dava 6 eur (itak zapraviš ta denar kje drugje). Bolj je problem, da dobiš pravo.. ta je pri meni že 8 let in sem ful zadovoljna(prej je pa pri moji mami pospravljala v hiši).

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
27.3.2008 13:57:33   
ursikazala

ursikazala ne za quinny-ja ne obstajajo original marele, kupiš nastavek za quinny-ja pol daš pa neko univerzalno marelo gor.

hvala za info, se mi je itak zdelo, da je tako... moram itak v BC en dan, da zapravim tisti vrtoglavo visoki bon user posted image user posted image user posted image

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.