|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
28.3.2008 10:37:21   
LINA31
helenav...jaz bi tudi malčku dala Operil, če bi težko dihal, saj to so majhne količineuser posted image .
Glede vročine pa ga jaz ne bi ven peljala, tudi če jo ima bolj malo. Raje počakat kakšen dan. Nam je P rekla, da tudi ni fajn, da je otrok blazno aktiven, ko ima vročino...ok, če sam nori, ne pa da ga mi še vspodbujamo.

Žan spi 1. rundo, srček še vedno spi, ker je bolan, jaz pa sem lačnaaaaauser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
28.3.2008 10:44:34   
helenav
jaz sem tudi lačna....danes je sadni dan pri meni...pa ne vem kako bom to speljala..cel dan  doma.....v hladilniku in v omarah pa same dobrote.....user posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste  suhice..kolko ste že shujšale....dajte prosim..na tak dan rabim motivacijo..da ne odneham...user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
28.3.2008 11:10:57   
Anonimen
Dragi je šel vozičkat, jaz pa sem na hitro izkoristila čas za RR.
Prej sem mu dala papajo in ni želel niti ene žličke.
Prav BLJAK mu je bila. No ja... Pa bomo jedli samo jabolka. user posted image .

Pikica Pokica, mi tudi še razmišljamo kam bomo šli za 1.maj. Na Krk verjetno, ni pa še 100%.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
28.3.2008 11:14:03   
Rožica*
Živjo Helena
meni tudi manjka pogovora, motivacije za dieto.
Danes imam škrobni dan. Sem po velikonočnih praznikih, ko sem malo grešila, nadaljevaja z enakimi dnevi naprej.
V prvem mesecu, do vodnega dne sem izgubila 6 kg, pa saj sem že velikokrat omenila. Zdaj pa nisem izgubila nič več.
Ampak sem tako zluštana, samo sprehajam se od hladilnika, do omare z prigrizki,....
kaj pa ostale?
Kako kaj dieta, punce a smo štartale po veliki noči al je še kakšna grešnica?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
28.3.2008 11:20:01   
aljab
Pikica pokica ne vprašaj...... sem se dvigala s postelje kot v zadnjih tednih nosečnosti.........user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
28.3.2008 11:26:08   
helenav
nefretiti:

http://search.ebay.it/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=maxi+cosi+priorifix&category0=

cena ugodna....
jaz sem mojega kupila preko e-baya in prišparala 60 eur cca..

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
28.3.2008 11:28:47   
Rožica*
Pikica pokica, sem pogledala tvoj album. user posted image
Pa kakšna postavcauser posted image user posted image user posted image
Pol pa še reci da si dvakrat rodila user posted image  

a veliko telovadite oz. kako se rekreirate?user posted image

KOPANJE V BAZENU?
kako oblečete user posted image  za v bazen, samo v pleničke, kopalke, mogoče tiste neoprenske hlače,....????
Sem malo v dilemi, ena kolegica mi je rekla da mora imeti malček obvezno neke hlače, ki pa so zelo drage.
Jaz sem zdaj kupila obroč in DM kopalne plenice, bo to dovolj.
A ja kupila sem mu še kopalke, sem jih ugodno dobila 3€, trenutno so mu še malo velike okoli nogic in nebi zadržale blata, kaj pa drugače, res zadržijo kopalke blato? Meni je prodajalka rekla da user posted image

lp.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
28.3.2008 12:40:59   
NalLa
Punce VSEM KI STE DRŽALE PESTI IN MISLILE NA MOJEGA BRATA HVALA!!!. Evo sedaj lahko povem celotno (skrajšano) zgodbo.

Takrat ko sem pisala da je hudo bolan, so nam zdravniki povedali da ima raka na želodcu. Ampak to smo pač sprejeli z upanjem, da je vse to ozdravljivo. No, čez dva dni pa nam sporočijo, da ker je rak tako hiter in v hudi obliki ima samo še 2-3 mesece življenja. To, pa je bil tak šok, da ga ne morem opisat. Vse to se je dogajalo na kliniki zraven KC (gastro). Seveda tega bratu nismo povedali, ker je imel ful voljo, da se pozdravi. Nato so se zmenili, da ga prestavijo na onkološki inštitut in da ga tam operirajo. Aja pozabila sem še povedat, da vmes so mu še začasno odpovedale ledvice, zalivala ga je voda in take stvari, da smo mislili, da je res konec. Nato, ko so ga prestavili na onkološki inštitut, tam pregledajo dokumentacijo in rečejo, da sploh ne vejo če ima raka. Naredijo še enkrat vse preiskave in včeraj izvemo, da je res tumor, vendar ne rakavega izvora. Tako, da smo praznovaliuser posted image user posted image user posted image . Sicer je še vedno bolan in ima težave, za katere ne vejo točno kaj vse jih povzroča, ampak napoved da naj bi živel samo še 2-3 mesece ne velja. Sicer bodo vse preizkave še enkrat ponovili in upam, da se ne premislijo spet.

Lahko vam povem, da je teh 14 dni bilo najtežjih v mojem življenju in si sploh ne predstavljam, kako je šele trpela moja mami.

Sandra tebi pa hvala, ko si me tolažila, ko mi je bilo najbolj hudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aja še to: tianna tud jest sem te pogrešala

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
28.3.2008 12:46:06   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Dragi je šel vozičkat, jaz pa sem na hitro izkoristila čas za RR.
Prej sem mu dala papajo in ni želel niti ene žličke.
Prav BLJAK mu je bila. No ja... Pa bomo jedli samo jabolka. user posted image .

Pikica Pokica, mi tudi še razmišljamo kam bomo šli za 1.maj. Na Krk verjetno, ni pa še 100%.

Imate na Krku kak vikend? Mi bomo letos po moje kar dosti dol (v Pinezičih), bova s tamalo uživaliuser posted image
Za prvi maj bomo šli pa v Italijo, 5terre.
user posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
28.3.2008 12:50:24   
ursikazala
NalLauser posted image  , kako lepe novice... tudi mi smo trepetali za mojega očeta, ko so mu odkrili na mehurju izrastek, za katerega se je izkazalo, da je malign - so ga odstranili, menda se pa ni okoli razširil...

Menite se o hujšanju... mene je kar pobiralo, očitno dojenje, pa vozičkanje. Za Veliko noč pa sem seveda napolno grešila, pa še nič ven zaradi slabega vremena... takoj 2 kile goruser posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
28.3.2008 13:21:35   
Anonimen
Ojej NaILa, nisem nič brala za nazaj (oz. sem za par dni, toda sem le preletela in tega nisem zaledila), pa nisem čisto nič vedela kaj se dogaja...
Kakorkoli, zdaj pa sem vesela zate in za tvojo družino!!!
user posted image user posted image user posted image  Super novička! 
In verjemi, vem kako peklensko ste se počutili teh 14 dni. Upam, da bodo zdravniki čimprej našli vzrok teh težav.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursikazala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
28.3.2008 13:38:13   
lemavrica
Naila user posted image   user posted image   user posted image  zate in tvojo družino. Si sploh ne predstavam trplenja ki ste ga dali čez.

Midva sva bila danes na fizioterapiji, lepo napreduje, mi je pokazala nekaj novih vaj, je rekla da za svojo starost obvlada vse kar naj bi sedaj znali, posedam ga lahko malo, toliko da se mi igra čez mojo nogo in to je to. Je bila pa danes za 100% boljša kot zadnjič.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
28.3.2008 13:49:27   
sonce78
Naila user posted image user posted image user posted image user posted image to pa so novice user posted image user posted image user posted image user posted image . SUPER!!!! Bratu želim, da čimprej ozdravi še ostale težav!!! Joj, kako imam rada take novice ...

Moja babica je tudi imela raka na želodcu, so ji ravno tako kot tvojemu bratu napovedali še par mesecev. Operirali so jo in od  takrat je minilo že 15 let user posted image user posted image user posted image je živa in zdrava kolikor je lahko pri 80. letih.

... tudi vsem ostalim, ki prestajate podobne izkušnje, težke dni in trepetanje za najdražje želim najboljše novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 28.3.2008 13:50:04 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
28.3.2008 14:19:48   
nana 27
Oj! Sem imela kar veliko branja user posted image  NaiLa, user posted image  tvojemu bratu želim čimprejšnje okrevanje in da končno ugotovijo, kaj se z njim dogaja. še neprej držim pesti za še lepše novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Helenav, en zdravilen objemček za Klaro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PikicaPokica, nov avatar user posted image user posted image user posted image  Rožica, na bazen greš lahko s kopalnimi pleničkami, tako kot si napisala. Neoprenske hlačke priporočajo za punčke, ki so bolj občutljive. Pri teh kopalnih pleničkah vse ostane notri, ampak mu jih pa takoj daj dol, ko prideš iz vode in dobro osuši.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
28.3.2008 14:23:17   
zvezda71
Glede srečanja me zanima ali bo v dop. ali v pop. času; z vsemi družinskimi člani?

Zvečer ob 20.00 v gostilni www.bid.si/kaval/gostilnica/
SEVEDA PRIDI!
pošli mi zs za kake ppodrobnosti če te zanimajo, ursikazala ti tudi vljudno vabljena no pa vse ostale tudi.
Nala super novica. Prideš na srečanje?

lp in lep vikend vsem

(odgovor članu vlak)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
28.3.2008 14:31:26   
NalLa
zvezda 12.4. imam še zadnji kolokvij iz statistike, tako, da na žalost ne pridem. Bi se res rada znebila še tega enga (zame najtežjiga) izpita. Pa še zdej se nisem skoraj nič učila, ker se je to z bratom dogajalo.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
28.3.2008 14:47:37   
lemavrica
Naila škoda ker ne boš mogla pridet, ti pa želim veliko sreče na kolokviju in da ga narediš ( vem kako težka je statistika, ker jo imam tudi jaz še za narest ).

Helena user posted image za Klaro

Jaka je začel danes kašljati, nima pa vročine pa tudi normalno živahen je. A nej še malo počakam pa v pon kličem P, če bi še kašljal. Kako mu lahko pomagam?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
28.3.2008 15:12:32   
sandra85
dan mamice!!!
kot 1.! NaILa takooooooooooo sem vesela za tvojega brata, prav solzne učke sem dobila!!!!!!! super!!!!!!!! in lepo da ste lahko praznovali, to je bil pa res razlog za srečo!!!!!!!!!!! naprej bom džala pesti, da bodo hitro vse preizkave mino!!! pa vso srečo na izpitu!!!

helena, super  da je Klera boljšeuser posted image user posted image in ne sekiraj se glede šinfanja, saj veš...user posted image važno da je Klari pomagalo in da je spala!!!
vlak lepo da si se nam oglasila po dooolgem času!!user posted image
rožica kaj če bi na temi:oprema za otroka uprašala, če ima kera izkušnje z tem-boš mogoče dobila prej odgovoruser posted image glede kopanja pa je imej enej samo kopalne pleničke-js menim da ne uživajo nagci, dokler lahkouser posted image
glede suhic nej vam dam motivacijo, da sem se med prazniki zredila za 3kg in sem tako jezna, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da se vam pridružim čez kak mesec sigurno!!!
1.maj gremo na morje-v portorož na sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ne gremo dalečuser posted image 1 septembrka pride na obalo, a pride še kera???

ursikazala
waw fulll lepo!user posted image
lemavrica super za napredek! upam da Jaka ni zbolel!!!
sonce super za babicouser posted image user posted image user posted image
mi smo dopoldan dobili paket (od baby centra) in eneju je ful všeč una žogicauser posted image so pa itak vse igračke še vedno dobre za v ustauser posted image

zdaj je odspal 2. rundo...grem papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
28.3.2008 15:48:27   
Anonimen
Evo, jaz sem zdaj celo kopalnico spucala, zdaj pa malo pavze.

Ursikazala, tam žal nimamo vikenda, toda iščemo primerno lokacijo, da bi kaj kupili. Na Krku smo res full, gremo magari tudi za en dan. Mogoče pa se kdaj srečamo. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
28.3.2008 16:22:50   
sandra85
tianna, kdaj pa pridete kej v portorož "na dopust"?user posted image

primorke user posted image (pa tut druge seveda!!!) lahko bi tut me organizirale KONČNO eno srečanje!!!!!!!!!!!

zakaj se nam cuma nič ne javi?
enej je nazaj zaspal-nevem kaj je danes, da je tolko zaspan...grem pucat, dokler spančka

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
28.3.2008 16:26:29   
Anonimen
Uf Sandra, ne vem. Za marec sem računala, da se bomo prišli kopat v Bernardin, pa s tem žal ni bilo nič. Sporočim.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
28.3.2008 16:49:06   
lumpa6
1.maj gremo na morje-v portorož na sprehod tako da ne gremo daleč 1 septembrka pride na obalo, a pride še kera???

mi gremo prikolo postavlat, tko da bomo tudi ob morju, samo na drugi strani zalivauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
28.3.2008 16:52:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

1.maj gremo na morje-v portorož na sprehod tako da ne gremo daleč 1 septembrka pride na obalo, a pride še kera???

mi gremo prikolo postavlat, tko da bomo tudi ob morju, samo na drugi strani zalivauser posted image

aja saj res, vi ste prikolco kupliuser posted image user posted image user posted image pol boste letos uživali!!! pa se boste ustavli "kej na tej strani zaliva"?

ma moj bo sigurno 1. maja delaluser posted image ...pa pri mojemu očetu je vsako leto piknik za 1.majuser posted image

ja tianna, sporoči, če boste prišli kej sem!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
28.3.2008 16:52:55   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce VSEM KI STE DRŽALE PESTI IN MISLILE NA MOJEGA BRATA HVALA!!!. Evo sedaj lahko povem celotno (skrajšano) zgodbo.

Takrat ko sem pisala da je hudo bolan, so nam zdravniki povedali da ima raka na želodcu. Ampak to smo pač sprejeli z upanjem, da je vse to ozdravljivo. No, čez dva dni pa nam sporočijo, da ker je rak tako hiter in v hudi obliki ima samo še 2-3 mesece življenja. To, pa je bil tak šok, da ga ne morem opisat. Vse to se je dogajalo na kliniki zraven KC (gastro). Seveda tega bratu nismo povedali, ker je imel ful voljo, da se pozdravi. Nato so se zmenili, da ga prestavijo na onkološki inštitut in da ga tam operirajo. Aja pozabila sem še povedat, da vmes so mu še začasno odpovedale ledvice, zalivala ga je voda in take stvari, da smo mislili, da je res konec. Nato, ko so ga prestavili na onkološki inštitut, tam pregledajo dokumentacijo in rečejo, da sploh ne vejo če ima raka. Naredijo še enkrat vse preiskave in včeraj izvemo, da je res tumor, vendar ne rakavega izvora. Tako, da smo praznovaliuser posted image user posted image user posted image . Sicer je še vedno bolan in ima težave, za katere ne vejo točno kaj vse jih povzroča, ampak napoved da naj bi živel samo še 2-3 mesece ne velja. Sicer bodo vse preizkave še enkrat ponovili in upam, da se ne premislijo spet.

Lahko vam povem, da je teh 14 dni bilo najtežjih v mojem življenju in si sploh ne predstavljam, kako je šele trpela moja mami.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
28.3.2008 17:05:09   
Anonimen
NaILa - user posted image user posted image user posted image user posted image   in da bi vse naslednje preiskave bile vredu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.