Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 10:37:21
|
|
|
|
LINA31
|
helenav...jaz bi tudi malčku dala Operil, če bi težko dihal, saj to so majhne količine . Glede vročine pa ga jaz ne bi ven peljala, tudi če jo ima bolj malo. Raje počakat kakšen dan. Nam je P rekla, da tudi ni fajn, da je otrok blazno aktiven, ko ima vročino...ok, če sam nori, ne pa da ga mi še vspodbujamo. Žan spi 1. rundo, srček še vedno spi, ker je bolan, jaz pa sem lačnaaaaa
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 11:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dragi je šel vozičkat, jaz pa sem na hitro izkoristila čas za RR. Prej sem mu dala papajo in ni želel niti ene žličke. Prav BLJAK mu je bila. No ja... Pa bomo jedli samo jabolka. . Pikica Pokica, mi tudi še razmišljamo kam bomo šli za 1.maj. Na Krk verjetno, ni pa še 100%.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 11:14:03
|
|
|
|
Rožica*
|
Živjo Helena meni tudi manjka pogovora, motivacije za dieto. Danes imam škrobni dan. Sem po velikonočnih praznikih, ko sem malo grešila, nadaljevaja z enakimi dnevi naprej. V prvem mesecu, do vodnega dne sem izgubila 6 kg, pa saj sem že velikokrat omenila. Zdaj pa nisem izgubila nič več. Ampak sem tako zluštana, samo sprehajam se od hladilnika, do omare z prigrizki,.... kaj pa ostale? Kako kaj dieta, punce a smo štartale po veliki noči al je še kakšna grešnica?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 11:20:01
|
|
|
|
aljab
|
Pikica pokica ne vprašaj...... sem se dvigala s postelje kot v zadnjih tednih nosečnosti.........
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 11:28:47
|
|
|
|
Rožica*
|
Pikica pokica, sem pogledala tvoj album. Pa kakšna postavca Pol pa še reci da si dvakrat rodila a veliko telovadite oz. kako se rekreirate? KOPANJE V BAZENU? kako oblečete za v bazen, samo v pleničke, kopalke, mogoče tiste neoprenske hlače,....???? Sem malo v dilemi, ena kolegica mi je rekla da mora imeti malček obvezno neke hlače, ki pa so zelo drage. Jaz sem zdaj kupila obroč in DM kopalne plenice, bo to dovolj. A ja kupila sem mu še kopalke, sem jih ugodno dobila 3€, trenutno so mu še malo velike okoli nogic in nebi zadržale blata, kaj pa drugače, res zadržijo kopalke blato? Meni je prodajalka rekla da lp.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 12:40:59
|
|
|
|
NalLa
|
Punce VSEM KI STE DRŽALE PESTI IN MISLILE NA MOJEGA BRATA HVALA!!!. Evo sedaj lahko povem celotno (skrajšano) zgodbo. Takrat ko sem pisala da je hudo bolan, so nam zdravniki povedali da ima raka na želodcu. Ampak to smo pač sprejeli z upanjem, da je vse to ozdravljivo. No, čez dva dni pa nam sporočijo, da ker je rak tako hiter in v hudi obliki ima samo še 2-3 mesece življenja. To, pa je bil tak šok, da ga ne morem opisat. Vse to se je dogajalo na kliniki zraven KC (gastro). Seveda tega bratu nismo povedali, ker je imel ful voljo, da se pozdravi. Nato so se zmenili, da ga prestavijo na onkološki inštitut in da ga tam operirajo. Aja pozabila sem še povedat, da vmes so mu še začasno odpovedale ledvice, zalivala ga je voda in take stvari, da smo mislili, da je res konec. Nato, ko so ga prestavili na onkološki inštitut, tam pregledajo dokumentacijo in rečejo, da sploh ne vejo če ima raka. Naredijo še enkrat vse preiskave in včeraj izvemo, da je res tumor, vendar ne rakavega izvora. Tako, da smo praznovali . Sicer je še vedno bolan in ima težave, za katere ne vejo točno kaj vse jih povzroča, ampak napoved da naj bi živel samo še 2-3 mesece ne velja. Sicer bodo vse preizkave še enkrat ponovili in upam, da se ne premislijo spet. Lahko vam povem, da je teh 14 dni bilo najtežjih v mojem življenju in si sploh ne predstavljam, kako je šele trpela moja mami. Sandra tebi pa hvala, ko si me tolažila, ko mi je bilo najbolj hudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja še to: tianna tud jest sem te pogrešala
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 12:46:06
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Dragi je šel vozičkat, jaz pa sem na hitro izkoristila čas za RR. Prej sem mu dala papajo in ni želel niti ene žličke. Prav BLJAK mu je bila. No ja... Pa bomo jedli samo jabolka. . Pikica Pokica, mi tudi še razmišljamo kam bomo šli za 1.maj. Na Krk verjetno, ni pa še 100%. Imate na Krku kak vikend? Mi bomo letos po moje kar dosti dol (v Pinezičih), bova s tamalo uživali Za prvi maj bomo šli pa v Italijo, 5terre.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 12:50:24
|
|
|
|
ursikazala
|
NalLa , kako lepe novice... tudi mi smo trepetali za mojega očeta, ko so mu odkrili na mehurju izrastek, za katerega se je izkazalo, da je malign - so ga odstranili, menda se pa ni okoli razširil... Menite se o hujšanju... mene je kar pobiralo, očitno dojenje, pa vozičkanje. Za Veliko noč pa sem seveda napolno grešila, pa še nič ven zaradi slabega vremena... takoj 2 kile gor
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 13:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej NaILa, nisem nič brala za nazaj (oz. sem za par dni, toda sem le preletela in tega nisem zaledila), pa nisem čisto nič vedela kaj se dogaja... Kakorkoli, zdaj pa sem vesela zate in za tvojo družino!!! Super novička! In verjemi, vem kako peklensko ste se počutili teh 14 dni. Upam, da bodo zdravniki čimprej našli vzrok teh težav.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 13:38:13
|
|
|
|
lemavrica
|
Naila zate in tvojo družino. Si sploh ne predstavam trplenja ki ste ga dali čez. Midva sva bila danes na fizioterapiji, lepo napreduje, mi je pokazala nekaj novih vaj, je rekla da za svojo starost obvlada vse kar naj bi sedaj znali, posedam ga lahko malo, toliko da se mi igra čez mojo nogo in to je to. Je bila pa danes za 100% boljša kot zadnjič.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 13:49:27
|
|
|
|
sonce78
|
Naila to pa so novice . SUPER!!!! Bratu želim, da čimprej ozdravi še ostale težav!!! Joj, kako imam rada take novice ... Moja babica je tudi imela raka na želodcu, so ji ravno tako kot tvojemu bratu napovedali še par mesecev. Operirali so jo in od takrat je minilo že 15 let je živa in zdrava kolikor je lahko pri 80. letih. ... tudi vsem ostalim, ki prestajate podobne izkušnje, težke dni in trepetanje za najdražje želim najboljše novice
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 28.3.2008 13:50:04 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 14:19:48
|
|
|
|
nana 27
|
Oj! Sem imela kar veliko branja NaiLa, tvojemu bratu želim čimprejšnje okrevanje in da končno ugotovijo, kaj se z njim dogaja. še neprej držim pesti za še lepše novice Helenav, en zdravilen objemček za Klaro PikicaPokica, nov avatar Rožica, na bazen greš lahko s kopalnimi pleničkami, tako kot si napisala. Neoprenske hlačke priporočajo za punčke, ki so bolj občutljive. Pri teh kopalnih pleničkah vse ostane notri, ampak mu jih pa takoj daj dol, ko prideš iz vode in dobro osuši.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 14:23:17
|
|
|
|
zvezda71
|
Glede srečanja me zanima ali bo v dop. ali v pop. času; z vsemi družinskimi člani? Zvečer ob 20.00 v gostilni www.bid.si/kaval/gostilnica/ SEVEDA PRIDI! pošli mi zs za kake ppodrobnosti če te zanimajo, ursikazala ti tudi vljudno vabljena no pa vse ostale tudi. Nala super novica. Prideš na srečanje? lp in lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 14:31:26
|
|
|
|
NalLa
|
zvezda 12.4. imam še zadnji kolokvij iz statistike, tako, da na žalost ne pridem. Bi se res rada znebila še tega enga (zame najtežjiga) izpita. Pa še zdej se nisem skoraj nič učila, ker se je to z bratom dogajalo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 14:47:37
|
|
|
|
lemavrica
|
Naila škoda ker ne boš mogla pridet, ti pa želim veliko sreče na kolokviju in da ga narediš ( vem kako težka je statistika, ker jo imam tudi jaz še za narest ). Helena za Klaro Jaka je začel danes kašljati, nima pa vročine pa tudi normalno živahen je. A nej še malo počakam pa v pon kličem P, če bi še kašljal. Kako mu lahko pomagam?
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 15:12:32
|
|
|
|
sandra85
|
dan mamice!!! kot 1.! NaILa takooooooooooo sem vesela za tvojega brata, prav solzne učke sem dobila!!!!!!! super!!!!!!!! in lepo da ste lahko praznovali, to je bil pa res razlog za srečo!!!!!!!!!!! naprej bom džala pesti, da bodo hitro vse preizkave mino!!! pa vso srečo na izpitu!!! helena, super da je Klera boljše in ne sekiraj se glede šinfanja, saj veš... važno da je Klari pomagalo in da je spala!!! vlak lepo da si se nam oglasila po dooolgem času!! rožica kaj če bi na temi:oprema za otroka uprašala, če ima kera izkušnje z tem-boš mogoče dobila prej odgovor glede kopanja pa je imej enej samo kopalne pleničke-js menim da ne uživajo nagci, dokler lahko glede suhic nej vam dam motivacijo, da sem se med prazniki zredila za 3kg in sem tako jezna, tako da se vam pridružim čez kak mesec sigurno!!! 1.maj gremo na morje-v portorož na sprehod tako da ne gremo daleč 1 septembrka pride na obalo, a pride še kera??? ursikazala waw fulll lepo! lemavrica super za napredek! upam da Jaka ni zbolel!!! sonce super za babico mi smo dopoldan dobili paket (od baby centra) in eneju je ful všeč una žogica so pa itak vse igračke še vedno dobre za v usta zdaj je odspal 2. rundo...grem papa
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 15:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem zdaj celo kopalnico spucala, zdaj pa malo pavze. Ursikazala, tam žal nimamo vikenda, toda iščemo primerno lokacijo, da bi kaj kupili. Na Krku smo res full, gremo magari tudi za en dan. Mogoče pa se kdaj srečamo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 16:22:50
|
|
|
|
sandra85
|
tianna, kdaj pa pridete kej v portorož "na dopust"? primorke (pa tut druge seveda!!!) lahko bi tut me organizirale KONČNO eno srečanje!!!!!!!!!!! zakaj se nam cuma nič ne javi? enej je nazaj zaspal-nevem kaj je danes, da je tolko zaspan...grem pucat, dokler spančka
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 16:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf Sandra, ne vem. Za marec sem računala, da se bomo prišli kopat v Bernardin, pa s tem žal ni bilo nič. Sporočim.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 16:49:06
|
|
|
|
lumpa6
|
1.maj gremo na morje-v portorož na sprehod tako da ne gremo daleč 1 septembrka pride na obalo, a pride še kera??? mi gremo prikolo postavlat, tko da bomo tudi ob morju, samo na drugi strani zaliva
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 16:52:21
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 1.maj gremo na morje-v portorož na sprehod tako da ne gremo daleč 1 septembrka pride na obalo, a pride še kera??? mi gremo prikolo postavlat, tko da bomo tudi ob morju, samo na drugi strani zaliva aja saj res, vi ste prikolco kupli pol boste letos uživali!!! pa se boste ustavli "kej na tej strani zaliva"? ma moj bo sigurno 1. maja delal ...pa pri mojemu očetu je vsako leto piknik za 1.maj ja tianna, sporoči, če boste prišli kej sem!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 16:52:55
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa Punce VSEM KI STE DRŽALE PESTI IN MISLILE NA MOJEGA BRATA HVALA!!!. Evo sedaj lahko povem celotno (skrajšano) zgodbo. Takrat ko sem pisala da je hudo bolan, so nam zdravniki povedali da ima raka na želodcu. Ampak to smo pač sprejeli z upanjem, da je vse to ozdravljivo. No, čez dva dni pa nam sporočijo, da ker je rak tako hiter in v hudi obliki ima samo še 2-3 mesece življenja. To, pa je bil tak šok, da ga ne morem opisat. Vse to se je dogajalo na kliniki zraven KC (gastro). Seveda tega bratu nismo povedali, ker je imel ful voljo, da se pozdravi. Nato so se zmenili, da ga prestavijo na onkološki inštitut in da ga tam operirajo. Aja pozabila sem še povedat, da vmes so mu še začasno odpovedale ledvice, zalivala ga je voda in take stvari, da smo mislili, da je res konec. Nato, ko so ga prestavili na onkološki inštitut, tam pregledajo dokumentacijo in rečejo, da sploh ne vejo če ima raka. Naredijo še enkrat vse preiskave in včeraj izvemo, da je res tumor, vendar ne rakavega izvora. Tako, da smo praznovali . Sicer je še vedno bolan in ima težave, za katere ne vejo točno kaj vse jih povzroča, ampak napoved da naj bi živel samo še 2-3 mesece ne velja. Sicer bodo vse preizkave še enkrat ponovili in upam, da se ne premislijo spet. Lahko vam povem, da je teh 14 dni bilo najtežjih v mojem življenju in si sploh ne predstavljam, kako je šele trpela moja mami.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 17:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
NaILa - in da bi vse naslednje preiskave bile vredu.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.