|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.3.2008 8:06:32
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Hvala za čestitke za polletnico. Sicer smo se zmenile, da si ne bomo čestitale, ampak se nisem mogla zadržati, da nisem napisala... NE me kregat!!! Sandra, Zoja se je rodila ob 3.32, torej je bila ura, ko se je za čez pol leta zbudilam skoraj identična. Najbolj smešno je bilo pa to, da me je gledala nepremično kar nekaj časa, ravno tako, kot je ležala v porodni sobi, ko so mi jo dali nazaj. Jaz sem jo pa seveda ogovarjala . Resnično prav pogrešam tisti čas in tiste občutke in PRAV ZAVIDAM VSEM, KI IMATE SAMO ENEGA OTROKA, KER VAS BO VEČINA ČEZ VSE TO VSAJ ŠE 1X ŠLA... No, saj jaz tudi mogoče, ampak čez nekaj časa... December, danes pa tebi čestitke!!! Zvečer se vidimo ob 20h in končno spoznamo. Tudi jaz že komaj čakam tortico, saj imajo tam res dobre. Vsaj 2x na teden jih jem . Sonce, uuuuuuuuuuuu, bogi Vasja. Upam, da bodo te alergije hitro izvenele in da bo kmalu bolje. Jih poznam kar nekaj, ki so hodili na te terapije v Rogaško in se je stanje čisto izboljšalo. Škodovati ti sigurno ne more. Prideš danes??? Nana, tudi jaz sem probala Zojo hraniti z različnimi žlicami, pa enako kot od Aneb, sploh noče ust odpirat. Zgleda, da se bova do enega leta samo dojili . ( upam, da ne ) Lemavrica in Naty, super za frizerja! Pa kakšno slikico pripopajta, da vaju vidimo. Aja, Nefretiti tudi super paše nova frizurca!!! Jaz ga imam pa danes!! Pa ne zaradi srečanja, pač pa že tako dolgo čakam, ker med tednom nimam varstva za otroka, mož pride pa šele ob 6h domov, med vikendom pa moja frizerka ne dela...Ampak pri meni ne bo velike spremembe .
|
|
|