|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
7.3.2008 8:03:33   
ana b
Jutro!
Mi smo že pri prvi rundici user posted image , eni se pa še obrnili niso. Jaz imam na sumu porodnišnico, da so mu dali petelina za pojest, no vsaj njegovo urouser posted image user posted image user posted image . Točno ob 5:30, pet minut za user posted image  pa še tavelik. Ni nam dolgčas.

Tavečji je že v vrtcu, jaz pa si grem narest nekaj za pojest in user posted image .
Se mi katera pridruži?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.3.2008 8:06:32   
Pikica pokica
Hvala za čestitke za polletnico. Sicer smo se zmenile, da si ne bomo čestitale, ampak se nisem mogla zadržati, da nisem napisala... NE me kregat!!! user posted image

Sandra
, Zoja se je rodila ob 3.32, torej je bila ura, ko se je za čez pol leta zbudilam skoraj identična.  Najbolj smešno je bilo pa to, da me je gledala nepremično kar nekaj časa, ravno tako, kot je ležala v porodni sobi, ko so mi jo dali nazaj. Jaz sem jo pa seveda ogovarjala user posted image .  Resnično prav pogrešam tisti čas in tiste občutke in PRAV ZAVIDAM VSEM, KI IMATE SAMO ENEGA OTROKA, KER VAS BO VEČINA ČEZ VSE TO VSAJ ŠE 1X ŠLA... No, saj jaz tudi mogoče, ampak čez nekaj časa... user posted image

December, danes pa tebi čestitke!!! Zvečer se vidimo ob 20h in končno spoznamo. Tudi jaz že komaj čakam tortico, saj imajo tam res dobre. Vsaj 2x na teden jih jem user posted image user posted image user posted image .

Sonce, uuuuuuuuuuuu, bogi Vasja. Upam, da bodo te alergije hitro izvenele in da bo kmalu bolje. Jih poznam kar nekaj, ki so hodili na te terapije v Rogaško in se je stanje čisto izboljšalo. Škodovati ti sigurno ne more. Prideš danes???

Nana, tudi jaz sem probala Zojo hraniti z različnimi žlicami, pa enako kot od Aneb, sploh noče ust odpirat. Zgleda, da se bova do enega leta samo dojili user posted image . ( upam, da ne user posted image )

Lemavrica in Naty
, super za frizerja! Pa kakšno slikico pripopajta, da vaju vidimo. Aja, Nefretiti tudi super paše nova  frizurca!!! Jaz ga imam pa danes!! Pa ne zaradi srečanja, pač pa že tako dolgo čakam, ker med tednom nimam varstva za otroka, mož pride pa šele ob 6h domov, med vikendom pa moja frizerka ne dela...Ampak pri meni ne bo velike spremembe user posted image .

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.3.2008 8:19:47   
LINA31
Dobro jutro,

tudi Žan že spi prvo rundo.user posted image user posted image  Je bil buden le eno urco. Je bil siten kot driska, sem ga še malo nahranla in ponosila, pa je zaspal.
Ponoči še vedno skos je....2 - 4x.user posted image user posted image  Danes je pa še 3x godrnjal, da sem mogla vstat in pogledat kaj je....pa ga v naročje vzet, ker ni hotel nazaj zaspat. Sem povožena kot ena kura....močno upam, da je to le luna.user posted image user posted image

Jaz in Žan tudi vsem čestitiva za pol leta....to je taka obletnica, da je treba čestitatuser posted image user posted image user posted image .

sonce....upam, da bo Vasja kmalu bolje. Jaz bi na tvojem mestu kar hodila na terapije, saj škodovati ne more. Moja sestra je tudi imela full alergij na hrano pa so s pubrteto izginile....Nič kaj dobra tolažba, ampak vsaj nekaj.user posted image

Grem zdele maj pospravt...je ravno zjutraj srček bentil, ker niso ble majce za službo zlikane. JOJ!!!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
7.3.2008 8:26:34   
Rožica*
Sandra z veseljem pomagam, upam da je dovolj razumno napisano.
vaj pa nimam kje napisanih ali narisanih, pač kar si zapomnim iz terapije delava doma med igro.
Mi pa terapevtka, pokaže večkrat in vsakič zraven glasno ponavlja na kaj naj pazim oz. vsak gib ki ga naredi opiše ali pa pokaže na sebi, kako ni prav,....
Sandra sem te včeraj pograšala, ko se nič nisi javla.

naš mali je pa danes spal do 4:00 user posted image user posted image  takrat se navadno že drugič hrani.
grem se zdaj malo igrat. Je tako siten že nekaj dni vstaja ob 7:00 čeprav je tako zaspan in si kar mane učke noče več spat, tudi čez dan bolj slabo spi. user posted image
Pol je pa siten.

lep dan
primorke a imate še burjo?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.3.2008 8:34:14   
helenav

jaaaaaaaauser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
7.3.2008 8:50:51   
Anonimen
Jutro!

Danes torej srečanje celjank.....jaz imam že pobarvane lase, posušiti se mi jih pa ne da.
Pa spet mi z nosa teče.....sej ne morem verjet.....dober teden nazaj sem bila bolna, sedaj pa spet. Ampak....na srečanje vseeno pridem. Možek je dal zeleno luč, babica (varuška) tudi, če ne bom imela vročine pridem.
Vsekakor pa moram ozdraveti do ponedeljkove aerobike.user posted image

Včeraj sem kupila digitalno tehtnico in jo aktivirala, stopila gor......ŠOOOOOK.....pokazalo mi je 86.5kguser posted image user posted image . Kar nisem mogla verjeti. Pa hitro letim na staro mehansko, pa pokaže fuuul manjuser posted image . Več kot 10 kg manj.
Pa seveda, moja žlehtnoba.user posted image ...hitro nesem mami, da se še ona stehta in ji pokaže točno.user posted image Potem pa naju stehtam skupaj z Nežiko in izračunam razliko, pa kaže, da Nežika tehta 4kg user posted image
Jo bom kar nazaj nesla, da me ne bo jezil gudič vražji!

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
7.3.2008 8:55:42   
Pikica pokica
Nefretiti user posted image  user posted image  user posted image . Tehtnico kar nazaj nesi! Kaka vročina... veš da je ne bošdobila!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
7.3.2008 9:14:32   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Sandra z veseljem pomagam, upam da je dovolj razumno napisano.
vaj pa nimam kje napisanih ali narisanih, pač kar si zapomnim iz terapije delava doma med igro.
Mi pa terapevtka, pokaže večkrat in vsakič zraven glasno ponavlja na kaj naj pazim oz. vsak gib ki ga naredi opiše ali pa pokaže na sebi, kako ni prav,....
Sandra sem te včeraj pograšala, ko se nič nisi javla.

user posted image user posted image user posted image
si lepo razložila in zdaj to midva prakticirava, sem ga posedla, ga držala za medenico, ko se je hotel perkucnit, sem mu pustila, da sam najde ravnotežje in večkrat mu je uspelouser posted image če pa mu ni, pa sem mu pomagala, da se je zvrnil na bok-z malo vaje, pa bo vse znaluser posted image user posted image user posted image HVALA ŠE 1Xuser posted image
pa še dragemu sem včeraj pokazala, kako ga mora držat, ko sedi

ja, imamo še vedno burjo in to tako, da bo sigurno spet ruvalo drevesa in zvračalo kamijone...user posted image
jutri je 3 obletnica smrti moje mamice in če bo taka burja, kako bomo šli vsi na grobuser posted image sej še vse vaze, sveče pa rožice zvračauser posted image

nefretiti kaj digitalna kaže narobe?user posted image ker meni tudi več pokaže kot navadna (pa se vedno tolažim, da digitalna kaže narobe)user posted image
mi pa je pred 2 leti na isti digitalni kazalo 10kg manjuser posted image
tako, da punce, enkrat čez kak mesec se bom tudi js lotila ločevalne dieteuser posted image user posted image user posted image enih 5 kg bi pa res rada dala dol! in ne mi: sej ti si suha...bla, bla, bla...ker nisem!user posted image če imam 10kg več kot pred 2 leti, pol pa je mal za razmislituser posted image

no, Enej je spet prespal od 21h30-6h, pol pa še do 8h...zdaj pa se mu že spiuser posted image

.......uhhhhh neki poka v pleničkiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
7.3.2008 9:18:42   
nana 27
Jutro! Mene tudi zanima, kakšne izgledate z novimi frizurcami. Jaz še zbiram pogum user posted image  Naty, tudi jaz upam, da bo Bronhomunal kaj pomagal. Baje je nekako 50:50. V zadnjem času sem slišala same pozitivne stvari, tako da se bomo pustili presenetiti. Sonce, Mihu je tudi na bioresonaci pokazalo ogromno alergenov: vsa mleka rastlinskega izvora, jajca, vse vrste mesa, oreščke, dodatke, sladkor..se zdaj niti ne spomnim vsega. Jaz bi na tvojem mestu kakšne tri tedne držala diete glede mleka in jajc, da vidiš če je kaj razlike. Šele po tem bi ga pa peljala na terapijo. Mihu je zelo pomagala. Na nogi je na nogah vse izginilo. Ostalo je le še na ličkih. Jaz sem bila sprva skeptična, ampak ob izboljšavah smo se pa vsi čudili. Po sami terapiji je nekaj dni več kakal, alergija je izgledala veliko huje nato pa je bilo čedalje bolje pa še zelo dobro je začel spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3409
7.3.2008 9:22:55   
Anonimen
O boga Sandra. Mi pa imamo 20.3. tretjo obletnico smrti mojega očeta. To je bila v življenju najhujša stvar, ki me je doletela.
Podobno kot to me je prizadel možev odhod.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
7.3.2008 9:30:40   
nana 27
Nefretiti in Sandra pa še katera, user posted image user posted image user posted image  Hude izkušnje so za vami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
7.3.2008 9:31:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

O boga Sandra. Mi pa imamo 20.3. tretjo obletnico smrti mojega očeta. To je bila v življenju najhujša stvar, ki me je doletela.
Podobno kot to me je prizadel možev odhod.

sej vem, da si tudi ti izgubila očeta nekje v tem časuuser posted image
ja grozno je to1 pa najhuje mi je to, ko pomislim, kako grozno si je želela vnuka in zdaj pa ga niti videt ni uspela...
moram povedat, da sem zelo srečen človek, nič mi ne manjka (ljubezni, topline, prijateljev,.....) res sem presrečna-vedno pa pravim-NE MORE BITI POPOLNO! če pa bi bila mama še živa, bi bilo res popolnouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
7.3.2008 9:35:07   
LINA31
Pošiljam velik user posted image  tebi sandra in nefretiti.

Sem šla zdajle po pošto v nabiralnik....joj kakšen mraz. Sploh mi ni za ven hodit. Bom šla pol samo Žana slikat za osebno. Skrajni čas, da mu jo dam naredituser posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
7.3.2008 9:35:24   
Rožica*
Tudi jaz še zbiram pogum in ideje za novo frizurco.
Sem rekla dregemu da ko shujšam se pa šišnem čisto na kratko, pa zamenjam barvo las. Pa je dejal tako sem si te vedno želel. Ti, ti lažnivec. Je pravi cuker, ker me tako podpira in motivira pri dieti. Saj dobro ve da je le malo možnosti da se res šišnem na kratko, ker nimam jajc, vedno le govorim in potem pridem od frizerja ustrižena njveč do paža.user posted image

Dietičarke, kaj bomo danes jedle?
Jaz bom naredila pečen krompir in regradovo solato, dragemu pa še kos pečene perutnine, ukradla bova mu en majhen košček in bo imel kosilo tudi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
7.3.2008 9:49:33   
Pikica pokica
Sandra in Nefretiti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
7.3.2008 10:07:21   
Naty 76
Jutro. Moja sončka spita že drugo rundo, jaz sem pa že prvi stroj cunj ¨polikala¨. Ja, zdaj tudi sama ne morem verjet kako sem zdržala toliko časa brez sušilca.

Sandra in Neftetiti, si niti ne predstavljam, da koga od staršev ne bi imela. Tam zgoraj imata dva angela, ki pazita na vas in vas čuvata.user posted image

Sonce sinček moje prijateljice je imel alergijo na podobne stvari kot malček. Oni so poiskali pomoč pri homeopatu. Spomnim se, da so določeno obdobje uživali neke tabletke in se jim je stanje zelo poboljšalo.
Samo pogumno naprej.
Sem si vzela čas in malo pogledala albume. Kako rastejo naši sončki. In kako lepi so.user posted image

Rožica mi imamo pa isto blazino za telovadbo, samo tak neprijeten vonj po gumi ima, da jo vedno ko prenehamo s telovadbo pospravim.

Jaz bom danes naredila palačinke z nutelo. To je 100% kosilo, ki bo teknilo tudi Janu. Ni pa dietno.

Grem zdaj malo pospravit, ker se gremo popoldan potepat. Nečak praznje RD in bomo spet dobro jedli.

Uživajte.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3416
7.3.2008 10:07:47   
jst86
jutro
sandra in nefretiti user posted image !

rožica
jst bom tud pečen krompir naredila.na škrobni dan bi lahko vedno jedla prebranec,pa sva se z mami odločili da bova enkrat za spremembo krompir.
v ponedeljek je pa vodni dan?ga boste vse imele?jst ja.

Neposredna povezava do sporočila: 3417
7.3.2008 10:18:35   
december06
sandra in nefretiti  user posted image user posted image user posted image user posted image . Si sploh ne znam predstavljat. Držita se.

sonce, zate in za Vasja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo popravilo.

Celjanke se vidimo danes ob 20. uri. Nefretiti, kakšna vročina??? Ti kar pridi, pa Sonce tudi. Pa, pa.

Danes bomo kuhali pečen krompir in zeleno solato, možek pa dobi še nekaj mesa, ki je odvčeraj ostalo. Maks pa krompirček z bučkami. Ga obožuje, včeraj ga je pojedel 220 ml.
Sirena. grem.

Neposredna povezava do sporočila: 3418
7.3.2008 10:21:50   
december06
No, jst bi pa samo pečen krompir in solato jedla. Ma kak riž. No, saj ga tu pa tam. Ja, bom imela vodni dan, če bom zdržala. Imam namen in voljo.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
7.3.2008 10:29:59   
lemavrica
Sonce user posted image user posted image  zate in za Vasjo. Upam da bodo alergije izvodenele.n Mene je kar strah it na bioresnonaco ker ne vem kaj vse bodo odkrili.

Sandra in Nefretiti user posted image

Bom probala dat kako sliko z novo frizuro.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
7.3.2008 10:49:55   
Rožica*
Jst, jaz tudi obožujem fižol, njami.
Zato si ga vedno dodam malo k krompirju, ko je prečono dodam v pekač še malo fižola, toliko da se malo pogreje, popeče. Njami jaz bi umrla brez krompirja in fižole. to je moj najljubši dan.
vsi ostali so zelo dietni, nimam rada mesa, zato sem včeraj špinačo in eno jajce, za večerjo tunino solato, ki je bila bolj zelenjavna, tunine je bilo bolj za vzorec.
OH saj tortica se lepo sliši, vendar jaz se ne zadovoljim da imam za obrok tortico, čokolado,... mora bit nekaj toplega. Za to tudi navadno na ta dan jem vse prej kot sladkarije.
Na sadni dan mi je pa žal da nisem jedla salame, sladkarij, ko bi lahko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
7.3.2008 10:59:52   
Rožica*
user posted image  napaka

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 7.3.2008 11:01:21 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
7.3.2008 11:15:56   
jst86
meni tud ne pašejo sladkarije na oh dan.prej bi jih pa jedla.user posted image

kaj boste jutri kuhale?razen testenin in pic,ki jih mam že dostuser posted image .men je ful dobra omaka za testenine iz svežih šapinjonov.dam pol čebule in 2 stroka česna,omako za pečenke,narežem šampinjone in skuham.mmmmnjami.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
7.3.2008 11:18:26   
sandra85
hvala  punce user posted image

poglejte to:
http://say.expressivo.com/

js sem probala tut kako kletvico, pa tako smešni izgovorijo-predvsem američankauser posted image

enej spi 1. rundo, pol pa kosilo: bučke in krompiruser posted image
js pa še nevem kaj si bom za kosilo naredilauser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
7.3.2008 11:22:51   
lemavrica
Joj a lohka nehate o hrani, meni se tud sanja ne kaj bi danes jedla user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 7.3.2008 11:23:16 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?