|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.3.2008 21:00:07
|
|
|
|
december06
|
pikica pokica, PBJ in jst čestitke za pol leta. Mi bomo pa jutri, no ja, čez dobre štiri ure. Kolk hiter čas beži. lina nam zvečer rata, da sam zaspi. Se naje, podremo kupčka, ga položim v posteljico, prižgem zvezdico in zaspi. Včasih traja malo dlje. Tudi pol ure. Sem pa zdajle pogruntala, da mu moram očitno pustit samo enkrat zvezdico, da špila. Ker zdaj je že par dni samo enkrat odšpilala, potem je še nekaj godrnjal in jamral in zaspal. To prakticiram, od 4. meseca. Tudi prej nikakor, da bi zaspal drugače. Na začetku je trajalo malo dlje da je zaspal, tudi uro. Pa vsakih par minut duda in božanje, ko je že malo jokcal, ampak ga nisem ven vzela, pa tudi kakšen dan, ko je že čist histerično jokal, sem ga ven vzela in mi je na rokah zaspal. Zdaj pa delam tako, da če je že res čist fertik in ne more zaspat, ga vzamem v roke, ga pomirim in ga položim nazaj, ko še ne spi. No, čez dan je pa druga pesem. Še vedno na rokah. Najraje pa v vozičku ko smo zunaj. Včasih še v vozičku tako godrnja in zeha, da mi je kar nerodno. Ja tele blazine so pa res super. Očitno malčki res bolj napredujejo, če z njimi malo vadiš in telovadiš, seveda prav. Kaj naši, ko nerabijo hodit na fizioterapijo in nam vaj ne pokažejo, se pa naj kr sami znajdejo. . Mah, kako že rečejo, še vsak je shodil in govoril in imel zobke (seveda, če ni kaj bolj resnega). uska ob kateri uri smo že zmenjene ob 19. ali 20.? Kaj so dobre tortice? Bom imela bolj lahko kosilo, da se bom lahko malo pregrešila.
< Sporočilo je popravil december06 -- 6.3.2008 21:01:08 >
|
|
|