|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
6.3.2008 9:45:53   
lemavrica
Jutro,

no jaz sem končno pogruntala tole naše spanje, Jaka rabi 12 ur spanja s kakim zbujanjem vmes in to je to. In kako sem priošla do tega, ko je hodil spat ob 23h sva spala do 11h, zdaj hodi spat ob 21h in vstajava ob 9h. No vsaj upam da je to tako, da se nisem uštela.

Ana b user posted image  za samo eno zbujanje

Rožica kok je fino k ste dobili plavo blazino, mi smo uno zeleno, pa bi mi plava bolj v dnevno pasala user posted image . Hecam se, važno da jo imamo ker je to ena super zadeva.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.3.2008 9:57:38   
babyrok
Rožica - vem, da nisi mislila nič slabega, jaz tudi ne. Itak, da so ti prijemi super, čeprav ne bi verjel, če ne probaš.

Rok je že pri 2 tednih fajn držal glavico nazaj in najprej smo mislili kako je močan, potem pa sem o tem malo brala po netu in ugotovila, da to ni to, ampak povečan tonus mišic in je zategnjen. Svakinja, ki je za svojega sina hodila v RA mi je pokazala nekaj prijemov in vaj, ki sem jih izvajala - nosili smo ga v pložaju, kot je v lupinici. Sem se pa kmalu zalotila, da sem kar živčna postala, če ga je kdo drugače prijeluser posted image ... sama sebi sem si le dopovedala, da ne smem zmeraj težit, ko ga kdo za 5 min malo drugače drži. So pa ti prijemi in telovadba res pomagali, predvsem to, da sem ga obrnila na bok, nakar se je sam skotalil na trebuh. Ena stran mu je dolgo delala probleme, potem pa je bil kar na enkrat viden napredek in kmalu se je obračal kot za šalo. Te vaje mi je bilo najboljš delat na zakonski postelji, da sva imela dovolj prostora in s tem se je navadil tudi na širino okrog njega. Še zdaj je full vesel, ko ga prinesem v najino posteljo in dela obrate v vse smeri, da sva se zadnjič prilično ustrašila, ker  bi se zraven obeh, kmalu odkotalil čez. Full nevarno je tole. Drugače je bil pri nas problem še ta, ker smo ga morali po hranjenju vedno držati pokonci še 30 min, da se mu je hrana polegla, ker je polival - kar pa za razvoj ni dobro. In kljub temu smo bili v ponedeljek na pregledu na Pediatrični pohvaljeni, da je stanje skoraj ok in da je super razvit. Jaz mislim, da so prav te vaje pripomogle k temu. 

uspavanje po bujenju - mi ga zmeraj uspavamo v posteljici, nikoli na rokah oz. v najini postelji. Če je razpoložen tudi sam zaspi, največkrat je to zvečer, čez dan niti ne. Takrat ga malo trepljamo po ritki, nekaj časa se igra z mojimi prsti ...nakar zaspi....a kaj, ko zadnje dni največ za 30 min. A jih mogoče že luna daje? Verjetno bi bilo drugače, če ne bi imel težav s polivanjem in smo mu morali prvi dve nogi na posteljici podložiti s knjigami, da leži na dvignjenem vzglavju. Zato se tudi nisem upala, da bi ga ponoči dala spat k sebi, čeprav se je veliko zbujal. Amapak danes je to pozitivno, saj mu ponoči, ko se zbudi dam le dudo in spi naprej, ker ni navajen, da bi ga ven jemala. Zbuja se pa še zmeraj vsaj 4x in ne vem kdaj bo noč brez zbujanja. Sigurno pa lačen ni, ker ko se zjutraj okrog 7. ure zbudi, lahko še pol ure čeblja in ne kaže nobenih znakov lakote, kot je bilo to včasih že ob 5. uri zjutraj - takoj alarm in mleko sem pripravila v rekordnem času, drugače je bil pononci ves blokuser posted image  ...zdaj pa dosti nakladanje, grem kej nardit

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.3.2008 9:57:49   
Rožica*
lemavrica pri nas pa vprašajo katero barvo želiš. user posted image
In jaz sem nora na modro.

Hvala bogu da sta se javili, sem šele zdaj videla moj esejski monolog.
Sem se razpisla, se opravičujem user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.3.2008 10:01:09   
lemavrica
Rožica sej meni so še rdečo ponujali ampak ta mi pa res nebi pasala v dnevno pa še rdeča men ni všeč. Sej je fino da si se razpisla. vsaj ena, ker nobena druga noče več čvekat.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.3.2008 10:01:13   
annie
Dobro jutro,

naš mali spi 1. rundo, zgleda, da ima sedaj neko foro, da se že ob 7.00 h zbudi, potem pa noče več spat...mamica pa še bi   Sedaj pa, ko bi lahko spala malce zraven njega, pa raje na RR visim..joj, joj ti mama

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Daj mi povejte, a že vsi vaši user posted image  sami zaspijo? A ponoči, ko kej jokajo oz, se zbudijo jih jemljete iz posteljice oz. kako jih potolažite?

Meni ponavadi med dojenjem zaspi, če ne pa ga malo nosim. Po novem pa mu uspe tudi samemu zaspat, s tem, da malo zraven njega ležim, se malo igrava in pocartava, pa potem zaspi in ga nato tam v njegovo posteljico. Ponoči se še 1-2x zbudi za dojenje, če pa se slučajno prej zbudi, ko še ni čas za hranjenje, pa mu dudo dam in je potem miruser posted image

Jaz sem tudi gledala Male vragce. Najbolj mi je bilo grozno, ko je tista punčka tako jokala, da ji je kar kri tekla iz nosa in bruhala user posted image Ojej, bog nas varuj takih otrok user posted image ...da danes moraš res bit pameten pri vzgoji.

Nič, se še kaj javim, grem še jaz malo zraven Nika v mižule  user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.3.2008 10:06:39   
lemavrica
Lina Jaka po tanovem zaspi okoli 21h po kopanju, zgleda pa takole, položim ga v pojstlico, mu dam flašo oz. mu jo držim in je, potem ko poje ga je treba ponavadi še malo za rokico držat, včasih ga moram pa mož tudi nosit kake pol ure. To s flašo vem da ni najbolje ampak vsaj zaspi.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.3.2008 10:17:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

lemavrica pri nas pa vprašajo katero barvo želiš. user posted image
In jaz sem nora na modro.

Kako ste uspele dobit te blazine na recept?
Kako pa se jim reče?

Lina - jaz po sadnem dnevu nimam težav. (edino včeraj sem se pregrešilauser posted image ) Sem na enem forumu o hujšanju prebrala, da so se punce smejale, da imajo sadni dn s šnicli...user posted image  Mogoče pa to pomaga??user posted image user posted image

Ko se Matij začne ponoči jokat za hranjenje, se navadno sploh ne prebudi. Z zaprtimi očmi išče svojo hrano in potem vleče v spanju in spi kar dalje. Tudi, če ga ponovno prenesem nazaj v posteljico (če slučajno jaz ne zaspim pred njim), se ne zbudi.

Zvečer pa tudi zaspi kar med dojenjem in ga potem kar odnesem.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 6.3.2008 10:18:15 >

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.3.2008 10:20:07   
Rožica*
Jaz mu kuham riž z zelenjavo in polento na vodi ali vodi od kompota. Z mlekom mu še nisem, ker ne vem kako je kaj z kuhanjem adaptiranega mleka.  user posted image

Ponoči pa je naš spet uvedel hranjenje ob 4:00, pa sem cel tedn vstrajala in mu dajala samo čaj, dudo, pa je po tednu dni še bolj jok,... Joče tudi do 6:00 nepretrgoma, če ne dobi prej. Zato sem danes poizkusila in mu naredila melko ga je popil in smo spali naprej.
Kdaj bo dojel, da je noč za spanje! user posted image

USPAVANJE: je priden zaspi v svoji postelji, tudi podnevi, ga samo odložim in to je to. Včasih, če je preveč zaspan moram nazaj, da ga malo pocarkljam, ga ne dvigujem ven, se sklonim k njemu, ga pobožam, mu zabrundam uspavanko user posted image  in to je to. Navadno brundava v duetu, ker nekako poje predn zaspi, me razumete kaj želim povedati.user posted image
Zvačar pa ga nahranim in še ne spečvega odložim v posteljico, potem včasih še čeblja in nato zaspi. V sobo se le redko vračam, le špegam pri vratih, včasih tudi rahlo zajoče, da vidi če bom priletela,... user posted image  Če pa gra za pravi jok pa grem vsekakor pogledat kaj je narobe. Zdaj je pogruntal, da pridem pogledat, če na ves glas kriči in to zdaj tudi počne, kadar želi kaj imeti, zato malo počakam, preden zdirjam v sobo.

Se je pa tudi naučil tudi napravljati, da kašlja. Sem brala v knjigi da tako išče pozornost.
Ti falot ti, midva pa sva si bila že v skrbeh da se je bronhitis ponovil, dokler nisva opazila, da se mu ne posreči vedno.user posted image
In zdaj se z dragim igratam, da ga pelje k zdravniku in oponaša sireno in ga potem "zdravnik pregleda" pa ga malo žgečka,... in mali uživa in se smeje na ves glas. Zato kar naprej kašlja, samo da ga zagleda, ko pride iz službe.user posted image

lemavrica smo izbirčni a ne? nam šenkajo blazino pa komliciramo za barvo, jaz bi jo kar odklonila, če bi mi dali drugo barvo... user posted image user posted image user posted image
Pa pismo, še prevelika je za v stanovanje user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.3.2008 10:20:13   
lemavrica
Reče se ji Airex blazina, predpišejo jo pa otrokom z razvojnimi problemi, mi imamo povišan tonus in rabimo delat veliko vaj in nam jo je napisala, Drugače pa v Sanolaborju stane 180€

Rožica ja sej jest sem tud študirala da je pa mogoče nebi vzela zarad barve user posted image  user posted image  user posted image  Jaz bom večno hvaležna P da mi jo je napisalaker smo v 1 tednu ful napredovali. Sem ugotovila da če si ga dam na moj trebuh in tako pase kravice pa lepo stegne rokice.Še na dlani se opre, ne na pestke. Jaz sem tudi 2 noči probavala s čajem ampak je bil tak jok da sem tretjo noč popustila in dobi mleko če je treba. Kolk nas že zdaj ti mulčki okol vrtijo, kaj šele bo.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 6.3.2008 10:25:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.3.2008 10:24:51   
Rožica*
Duška, blazino predpišejo otrokom, ki hodijo na terapije. Vsaj mislim, da je tako. Otrokom, ki imajo kakrešne koli gibalne motnje. Predpisal nam jo je pediater v RA.
Drugače pa imamo tudi super terapevtko in nam jo je želela predpisat tudi ona, pravi da tako dovolj plačujemo zdravstvu in zavarovalnicam, naj nam kaj vrnejo, kadar se da je treba izkoristiti.

Duška kaj boš danes jedla?
Meni tako manjka čveka o dieti in se potem včasih pregrešim.
Popijete veliko vode?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.3.2008 10:41:03   
Anonimen
Hvala za odgovora! Torej mi nimamo šans, da bbi jo dobili na recept..user posted image user posted image

Danes bom spekla perutničke in zraven rdečo peso. Mojemu bom pa naredila še mladi krompir. Sem pokurila vso zalogo zelenjave - se vidi, da sem bila predolgo v stanovanju. Ampak danes greva z malčkom ven, ker imam UZ za Mireno, pa še v šoping moram, ker gremo jutri v Olimje.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.3.2008 10:46:44   
lemavrica
Duska bodi vesela da je ne rabiš dobit na recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.3.2008 10:50:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Duska bodi vesela da je ne rabiš dobit na recept.

To je res.

Je pa bolj praktična za na tla, kot pa penaste puzle. Zdaj jih grem ravno razstavljat, da lahko posesam dnevno - torej se grem malo igrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.3.2008 10:55:30   
babyrok
Rožica - ali riž zmiksaš al kako? Kakšen riž pa kupuješ?

Tudi jaz sem ugotavljala kaj je to kašljanje in sem nekako povezala s tem, da se mogoče hoče zasmejat pa mu ne rata. Evo, dobro, da si napisala, da zdaj vemo.

Jaz mu v mleko dajem čez cel dan malo riževe kašice, drugač je skoz lačen in odtakrat naprej po noči ne rabi jest. Zdaj sva jedla jabolko in dve slivi in je zmazal ko velik.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.3.2008 11:17:41   
Rožica*
Riž se ne miksa, ker potem postane sluz, žlem.
Prav tako krompir.
Ga zmečkam z vilčko, dodam malo dojenskega mleka da lažle zmečkam.

jaz imam pa malico, no zajterk, jem jabolko. mali pa vrisla in sledi jabolku, od ust in nazaj.
tako bom res hitro suha, če bo mi pri vsakem obroku pomagal. user posted image user posted image
Pa kar naj sem srečna, da mu je všeč in rada delim z njim.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.3.2008 11:17:51   
LINA31
Glede te blazine je full različno. Tudi midva hodiva v RA in na NFTH, pa je rekla P, da je to le za tiste, ki imajo težje motorične težave, so bili nedonošeni iz. dvojčkiuser posted image . Pol pa vedi. Se mi zdi, da dajejo malo po občutku.

Full ste pridne z uvajanjem GH. Midva sva danes probavala jabolko in korenček. Pa je jedel. Včeraj ni hotel samo korenčka, danes skupaj z jabolkom pa jeuser posted image user posted image .

Žan spi 2. rundo, s tem, da je prvo rundo spal le 20 minuser posted image . Upam, da je res luna in da bomo danes ponoči malo bolje spali. Najboljš, da grem zdajle mal lečtuser posted image

duskamb...uživajte v toplicahuser posted image user posted image .

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.3.2008 11:45:10   
123a
Dobro jutro pupe....

Zoja je že malo boljše...trenutno nima vročine.Je pa bila noč katastrofa,saj smo se zbudili ob 23,1,3,5,8user posted image user posted image ni hotela papcati ,ampak se samo pogovarjati in smejati...jaz pa sem bila tako zaspana,da sem se sama sebi smejala,ko mi je glava kar padala in me je odnašalo.

Rožica,lemavrica-ali lahko vsak prosi za blazino,če hodi na fizioterapijouser posted image namreč midve hodima ker Zoja, ko leži na trebuščku se malo preveč nagiba v levo stran in leva rokica je manj aktivna kot desna.Je rekla,da je posledica nagibanja v levo stran to,da smo jo večino časa nosili v levi roki(kar je imela prav).Sedaj delama doma vaje in 1xna teden ima fizioterafijo in upam,da se bo stanje kmalu izboljšalo.

pikica pokica-sej vem,da sem smotana,ampak zgubila sem tel.št od patronažneuser posted image prosila bi,da mi jo še enkrat pošlješ...lahko na ZS ali pa sms

Spanje-zvečer zaspi sama,ampak čez dan pa obvezno na rokahuser posted image Ne vem kako naj jo navadim,da še čez dan zaspi sama.Imate kakšen nasvetuser posted image user posted image

CELJANKE
-mogoče se vam jutri pridružim,če bo Zoja brez vročine in če bo ati doma.

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.3.2008 12:14:00   
annie
Helenav zdajle sem videla tvoj nov album...kakšne učke user posted image ...prava lepotička user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
6.3.2008 13:41:13   
lemavrica
123a seveda lahko rčeš v Razvojni za to blazino. Kot sem od nekje izvedela naj bi ti ta blazina pripadala, če prosiš zanjo. Ok za 100% zdravega otroka je najbrž ne bodo napisali ampak v primeru ko pa dobiš fizioterapijo bi jo pa morali brez problema.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.3.2008 14:03:58   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Helenav zdajle sem videla tvoj nov album...kakšne učke user posted image ...prava lepotička user posted image

s tvojim bi bila lušen par...pa veš, kašne učke bi imeli njuni otrociuser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
6.3.2008 14:04:07   
Rožica*
123a verjatno je tako kot pravi lemavrica.
nam so jo brez prošnje napisali.
So me pa vprašali tudi v Zd, če sva jo dobila, če je nebi, bi nama jo predpisala osebna zdravnica. je pa naš fant nedonošen.
Vprašaj mogoče še svojo zdravnico, verjetno bo tako prijazna  in ti bo predpisala ali ti vsaj razložila kako, kdo je opravičen.
Lahko ji razložiš, da hodita na NF in da morata doma izvajati vaje in da bi vama prav prišla, za vadbo, igro,....
Pozanimaj se na NF, mogoče da jo lahko predpiše tudi terapevtka, glede na to da je nas vprašala, če smo jo že dobili.

Neposredna povezava do sporočila: 3371
6.3.2008 14:50:21   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

s tvojim bi bila lušen par...pa veš, kašne učke bi imeli njuni otrociuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.3.2008 16:36:52   
annie
Se mi zdi, da je danes tukaj pravo zatišje...jaz pa sem ravno prejle dobila pošto od naše Ruške občine, da bodo vsem novorojencem 25.3. nakazali nekaj eurovčkov user posted image user posted image . Nič ne piše koliko...me res zanima kako radodarni so user posted image  

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.3.2008 16:53:31   
Pikica pokica
Lepi so vaši malčki. Sem pogledala albume user posted image .

Duška, danes pa nobene slikice s hrano? Nič nam ne boš lušt delala?

123a, upam, da bo Zoja jutri vredu in da se nam pridružiš.  Nas bo kar nekaj, saj pridejo še punce z aerobike. Bo fajn en večer preživeti brez otrok. Komaj že čakam user posted image . Tel. št. od patronažne sem ti poslala  .

Lemavrica in Sandra, kakšne slive pa vidve uporabita za kašico? Kuhane suhe  ali sveže?? Namreč sveže je zdaj malo težko dobiti user posted image . Je pa Zoja včeraj kakala ravno tisti čas, ko sem pisala na RR, da že 5. dan ni kakala user posted image . Zdaj bomo pa zgleda spet čakali 4 dni..

Anab, tudi moja noče jest nič drugega, razen rižolina in seveda mojega mleka.. Zdaj sem že skoraj obupala in ji nekaj časa ne bom devala nič, potem pa spet probala.

PBJ, JST, MOKKA TATTY
, user posted image user posted image user posted image , saj veste za kaj!!! user posted image          user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.3.2008 17:06:11   
sandra85
dan!

meni je včeraj popoldan kr računalnik crknuuser posted image , pa ga je danes zjutraj dragi peljal k mojemu očetu, da ga je zrihtal...no in zdaj pa veselo na RRuser posted image

Rožica 100x hvala da si mi vse to napisala! bova vadila vsak dan! hvala, hvala, hvala,.....sej že lepo sedi, ampak (tako kot si napisala) se prevrne na hrbet-no takrat ga js ulovim, ker sem vedno zraven ko sedi

lemavrica in LINA31 lep avatar user posted image user posted image user posted image
lemavrica (enej je do pred 10 dnevi tudi spal ponoči 12 ur, zda pa ima 11 ur dovolj (upam da se ne bo to število še zmanjšalo)user posted image

123a Enej ima tudi včasih govorne vaje ponoči. midva ga ignorirava in tako hitro zaspi nazaj. če boš hodila k njej, se bo mogoče hotela igrat in pol bo jokala če boš šla stran. kar pust jo, nej čeblja, se bo že naveličala saj mora vedet da je ura za spanjeuser posted image

pikica pokica js mu skuham suhe slive (ker zdaj svežih ne dobiš in ker imajo baje več železa)

dobrodelna akcija
no, ker mi nekaj RR nagaja in ne morem dat slikic v album, so mi iz RR pisali, nej jim pošljem prek maila slikice in jih bodo oni objavili. tako, da vam sporočim, ko bodo slikice v albumu, da si pogledate, kaj nam je uspelo z skupnimi močmiuser posted image user posted image user posted image
paket je bil poslan, škatla je kr velika, dodala sem še par pelušev, nekaj za mamico,.....eno potovalno torbico za dojenčkove potrebščine,.......se je kr nabralo. bodo pa iz društva slikali stvari in objavili slike na njihovo stran

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?