|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
7.3.2008 22:36:23   
PBJ
Sandra, jaz imam sedaj Ano goruser posted image , Nana pa ima sinčka.

Ana pa še kar precej poliva, toliko vrže nazaj, da še stalno brišem lužeuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
7.3.2008 22:43:11   
LINA31
Žan poliva oz. bruha, če full nori takoj, ko poje....to je zadnje čase kar pogostouser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
7.3.2008 22:44:13   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

CUKRČEK lepo, da si se oglasila pa dooolgem časuuser posted image a kr alpsko mleko jima daš? pa lahko?

Jaz sem kar začela pri sedmih mesecih na alpskem mleku gres kuhat. Kašice so fuuuul zanič, če so na Aptamilu narejene. PA še fuul so drage in mi kar nekako ne znese, ker toliko pojesta. Sicer jima pa nič ne škodi...če bi imela kako reakcijo, bi pač nehala. TAko bom počasi čisto ukinila adaptirano mleko. Zdaj ga jima le še zvečer dam, potem bom navadnega.  Jaz nič ne kompliciram...pač probam in vidim če jima ugaja.
Sicer naj ne bi tega mleka pili do enega leta...kaj pa skutice  in podobno?!? Saj je v vseh teh zadevah mleko, pa naj bi bilo OK.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
7.3.2008 22:59:47   
ana b
PBJ: naš je še dojen, ker mu žlica ne diši preveč in občasno s kupčkom malo ven vrže

Sandra: ja v bistvu je vseeno, kateri je na avatarju, sem si pa rekla, zakaj pa ne in poskušala spremenit. Na koncu sem ugotovila, da na nobenem domačem računalniku nimam programov za urejanje slik user posted image . No na slikici je Nejc pri 6 mesecih, Matic mu je pa precej podoben, samo da je bolj svetel in suhuser posted image . V bistvu Nejc niti ni bil zelo debel, je pa imel zelo konkretna lička, no od vsega je zdaj ostala ena mišičasta glista user posted image .

Dovolj za danes, grem spat.

Lahko noč

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
7.3.2008 23:25:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Sandra, jaz imam sedaj Ano goruser posted image , Nana pa ima sinčka.

ja, zdaj po novemuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
7.3.2008 23:28:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

CUKRČEK lepo, da si se oglasila pa dooolgem časuuser posted image a kr alpsko mleko jima daš? pa lahko?

Jaz sem kar začela pri sedmih mesecih na alpskem mleku gres kuhat. Kašice so fuuuul zanič, če so na Aptamilu narejene. PA še fuul so drage in mi kar nekako ne znese, ker toliko pojesta. Sicer jima pa nič ne škodi...če bi imela kako reakcijo, bi pač nehala. TAko bom počasi čisto ukinila adaptirano mleko. Zdaj ga jima le še zvečer dam, potem bom navadnega.  Jaz nič ne kompliciram...pač probam in vidim če jima ugaja.
Sicer naj ne bi tega mleka pili do enega leta...kaj pa skutice  in podobno?!? Saj je v vseh teh zadevah mleko, pa naj bi bilo OK.

js sej to imaš pa pravuser posted image

anab prav lepa polna lička imauser posted image user posted image user posted image enej je imel tudi taka lička na začetku, ko se je vsako uro dojil...zdaj ko tolko GH poje, pa se mu spet neki nabira špehecauser posted image
to pomeni, da so user posted image zdravi!!!!!!
se mi pa drugače zdi, da js nimam nekega bajsota, ko gledam, kake mere imate nekateriuser posted image enej ima kar 3 kg manj kot tamali od jst86user posted image user posted image user posted image user posted image
no, zdaj pa grem tudi js spat-mi dragi že greje posteljo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
7.3.2008 23:32:20   
lemavrica
Jaz sem ravno prejle študirala kje je tisto malo bitje k sem ga prinesla iz P.Tko je zrastel in čez 5 dni bo star 6m, kam je šel ves ta čas. Na momente se prav probam spomnit občutkov iz P in ko sva prišla domov. Kotakole razmišljam, bi kar imela še enega.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.3.2008 0:41:08   
guppy
ana b, a še nabiraš kondicijo?
user posted image

lemavrica, tebe pa daje tale nostalgija.... A bo kaj? :)))) Komaj čakam, da se jutri spet srečava!

Lahko noč, čveke!
in

SREČEN OSMI MAREC!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.3.2008 6:26:22   
ana b
Mojima malima se je ZMEŠALOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Kričim od hudega.

Guppy: celo noč sem nabirala kondicijo in upam, da danes ne zaspim v avtu do Kavala.user posted image

Matic pa je to noč presegel vse rekorde razumnosti. Zaspal ob devetih, se zbujal na eno uro, ob polnoči jok, da sem ga pol ure držala v naročju in zbudil se je model ob petih, o ja in seveda  je jedel še ob treh. Torej sem spala 4 ure in pol z enim zbujanjem vmes user posted image user posted image user posted image . Je imel mali zdaj 3 dni zabasan nos, pa smo precej boljše spali user posted image . Upam, da je bil to učinek lune in da jima ne pride v navado.

No zdaj sta pa že oba čisto divja.
Mah grem se zadet z eno kofeinsko bombo. Pa ne bom nobene zraven vabila, ker ziher še vse spite user posted image . Blagor vam.

Ja pa lep praznik vsem.

< Sporočilo je popravil ana b -- 8.3.2008 6:27:10 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.3.2008 7:57:59   
lumpa6

user posted image dobro jutro vsem,,

mi imamo tudi malo težjo noč za sabo, je jure zboleu in sem mu ponoči zbijala temperaturo in jo merila

LEP DAN ŽENA VSEM, pa da vas možje in fantje čimbolj razvajajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.3.2008 8:51:28   
lumpa6
malo smeha user posted image

[www.youtube.com]

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.3.2008 8:56:17   
LINA31
Dobro jutro,

mi je Žan za 8. marec malo lepšo noč podariluser posted image user posted image . Sva spala do 8.15, s tem, da je dokončno zaspal ob 22.00 in se zbudil za dve hrajenji. Žan je zvečer full pojedel...sem mu naredila kašico z mojim mlekom, 125 ml, se je pol še dojil, pol pa še 90 ml z Aptimilom. Joj!

Tudi srček mi je na mizi za 8. marec pustil vrtnico in bacci bonbone. user posted image user posted image  (Se vidi, da je bil zvečer na pijačiuser posted image )

cukrček....Jaz bom po 6 m začela kupovati kašice, ki se mešajo z vodo in ne bom več uporabljala tega Aptimila...gre res pol kr nekaj denarja.

Grem kavoo kuhatuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.3.2008 8:56:53   
LINA31
.....še to LEP DAN ŽENA in LJUBLJANČANKE LEPO PRAZNOVANJE V KAVALUuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.3.2008 9:08:45   
nana 27
Dobro jutro! Lep dan žena vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsem bolančkom pa želim, da se čim prej pozdravite user posted image  ...samo toliko, se moram za noč šparat user posted image  Zdaj me itak čaka pakiranje, ker jutri zjutraj moj spet odhaja pa generalno pucanje stanovanja..prav luštno bo user posted image  Celjanke, kako ste se imele???? Ste uživale?  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.3.2008 9:44:34   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Naša pa bo dobila novo rundo zobkov... čez dan je spala samo dvakrat po pol ure.  Brat pa pri 2. letih in pol spi dve debeli uri skupajuser posted image

Nekaj me zanima, a vaši še tudi kaj polivajo ...zanima me pri predvsem pri tistih ki še tudi dojite?

Naš še tudi poliva.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.3.2008 10:06:15   
sandra85
dobro jutro...
ta lunauser posted image user posted image user posted image
zaspal je ob 21h, se zbudil ob 1h in 6h za hranjenje...pol ob 7h ni več hotel spatuser posted image
zame je to precej prezgodaj, ker hodim pozno spat.
no, pol je pol ure čebljal, se smejal, se obračal.......ga je dragi šel nazaj obrnit...in pol čez čas je zaspal še do 8h30...

včeraj ob 18h pa je pojedel 240ml kašice iz banane, jabolke in riža user posted image user posted image user posted image
požeruhuser posted image do zdaj je največ pojedel 190ml (graha z korenčkom)
no, grem kavico pit, ob 12h gremo vsi v koper (na pokopališče) burja je hvala bogu včeraj oslabela, začelo pa je deževat! zdaj je oblačno, malo rosi, burje pa megle pa ni user posted image user posted image user posted image

celjanke kako ste se imele?
ljubljančanke lepo se imejte danes na srečanju (brez meneuser posted image user posted image user posted image )
pa lep dan žena babnce moje
user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.3.2008 10:11:12   
lemavrica
Lep dan žena vsem Septemberkam

user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.3.2008 10:57:47   
Naty 76
Ojla mamice.

Najprej čestitke on dnevu žena. Naj vas user posted image  in user posted image  malo razvajajo. Meni je dragi postregel s kavico in tortico, pa še kuhat ne bo treba ker gremo na praznovanje. En šopek za vas od naše familiy.

user posted image

Naša sončka sta pa danes stara že 7 mesecev. Kam šiba čas? Nosečnost je res nekaj lepega. Vidim, da ste kar malo nostalgične. Mi imamo tri dovolj, tako da bomo dali obrt nazajuser posted image .

Uživajte danes na srečanju!!!

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
8.3.2008 11:13:36   
Rožica*
 Jutro! user posted image  

user posted image

Ker sem pre daleč, da bi se vam pridružila na srečanju in praznovanju  dneva žena. Upam, da se mi boste ve pridružile ob tej in še veliko drugih jutranjih kavah!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 8.3.2008 11:30:21 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
8.3.2008 13:37:59   
december06
Vsem naj zaželim vesel 8. marec oz. dan žena. Upam, da so vas možeki razveslili, v ponedeljek pa jim vrnemo. Ja, v ponedeljek je 40. mučenikov. Mojmu bo najbolj pasalo, da ima en dan mir.user posted image user posted image user posted image

V glavnem, vidim, da nobena Celjanka še ni poročala kako je bilo, pa bom kar jaz. Pa boste zdaj mislile, da smo ga tolk žurale, da se sploh ne ne moremo javit. user posted image user posted image . V glavnem lepo je bilo, fajn je da smo se spoznale, malo smo počevekale, tako kot pač ženske znamo in seveda smo šle zadnje iz slaščičarne. user posted image user posted image

Ljubljančanke lepo se imejte danes. Upam, da se boste imele lepo in se sprostile.

Še dobr, da smo me imele srečanje včeraj, da imam danes še en razlog se it malo potepat. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitro kosilo dokončat.

< Sporočilo je popravil december06 -- 8.3.2008 13:38:40 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
8.3.2008 15:07:54   
1A
oj oj no končno lahko ženske saj en dan malo uživamo da nas moški razvajajo!!!
hvala vsem za dobrodošlico, pa lep praznik vsemuser posted image ,zvečer se lepo mejte v kavalu in uživajte po žensko!!    lp pa se slišimo

vedno aktivna

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
8.3.2008 17:09:45   
sandra85
evo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.drustvobutnsut.com/pomagamo_sonji.html

v seznamčku ne piše vse, ker sem pol dodala še nekaj stvari (revijo moj malček, peluške, ....še sama nevem kaj, ker sem kar metala v škatlouser posted image )

bravo me!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
8.3.2008 17:57:02   
zvezda71
user posted image user posted image Zlata si Sandra. Ful lepo si vse dokumentirala. Pa kje ste vse a se lišpate za zvečer? Celjanke pa zdravite user posted image ?Še 1x vabljene vse v Kavala ob 8. ime rezervacije na google skupini. Se vidimo,  nabrusite jezike, da bomo lahko klepetele da se bo kar kadilo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
8.3.2008 18:01:14   
Pikica pokica
Kot je December že napisala, smo se imele lepo user posted image . Ampak vidve z Nefretiti ne vesta, ( ker sta šli čez druga vrata domov iz Evrope),  da smo šle ostale še naprej v Lokala na vinčeka user posted image  user posted image  user posted image . Smo še malo podaljšale naš večer user posted image in se načvekale.

Aljab, Zoja je tako navdušena nad zajčkom... Mi je res nerodno, saj ti nisem kengorujčka posodila v zameno za kaj user posted image . No, HVALA še 1x.

Ljubljančanke, tudi ve se imejte danes fajn!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
8.3.2008 20:00:23   
sandra85
enej ima SPET vrocinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ob 18h je imel 38,4 sem mu dala calpol, je zaspal za 2 urci...zdaj je vrocina malo padla, ampak se bojim nociuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?