|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
7.3.2008 11:46:00   
zvezda71
Pozdravljene drage dame,

mi smo nazaj iz Štajerske, smo imeli blak vreme ampak se nismo dali je bilo idealno za po šoping centrih v Gracu šetat tako da je naš bebe pridnež user posted image user posted image user posted image , bogi, v kengurujčku z mamo mogel po štacunah letat in avstrijske prodajalke šarmirat ima na njih isti učinek kot na slovenske, vse se topijo, ko jim osvajalske nasmeške nudiuser posted image . Pa v Ptujskih toplicah smo bili, super je čofal, ta Fredov obroč je res prima stvar.
Jutri pa srečanje, naj ponovim 8.3. ob 20.00 v Kavalu na Brodu,link www.bid.si/kaval/gostilnica/, rezervacija je na ime......najdete ga v google skupini v mojem profilu. Se že veselim!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
7.3.2008 12:03:36   
Anonimen
Pri nas bo pa danes ričet brez mesa in regrat s krompirjem user posted image Obožujem regrat!

Danes je pa Nežika tako sitkana, da komaj čakam, da ji zvečer uidem....user posted image

Vročina gor/dol.....jaz imam za ta h mašn gvant že pripravljen. Laski so pobarvani, zvečer se pa nališpam in akcija user posted image

Res je hudo, ko ti umre starš, rabiš res celo leto žalovat, da prideš spet na zeleno vejo. Jaz isto pravim Sandra,....če moj oče nebi umrl, jaz nebi imela mojega možeka, nebi imela Nežike, nebi bila srečna.
Na poroki sem v govoru povedala, da sta se moj in možev oče v nebesih zmenila in naju spravila skupaj. V stilu humoristične zgodbice. V ozadju pa je igrala muzika iz A JE TO......nisem ravno hotela, da bi se pol ljudi jokalo na ohceti.

Joj, ko sedaj gledam revije so polne poročnih reči.......JAZ BI SE ŠE KAR ENKRAT OŽENLA. Pa celo z istim možekom.user posted image
Pa še enkrat bi bila noseča, še enkrat bi rodila,......
Tako kot si rekla ti PikicaPokica......
Včasih razmišljam, kako kruto je to, da bom samo dva do trikrat šla skozi nosečnost, novorojenčka, uvajanje GH,....skozi to materinsko uživancijo.

Madona sem zafilozofirala.....user posted image sej niste jezne?

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
7.3.2008 13:15:52   
nana 27
Nefretiti, jaz sem se od srca nasmejala zraven user posted image user posted image user posted image  Ti bi morala humoreske pisat ali pa kakšno knjigo user posted image Samo še o hrani pišete (me nič ne moti)..meni se zdite super, da imate tako voljo user posted image user posted image user posted image  jaz pa še kakšno idejo za kosilo zraven dobim user posted image  Kar tako naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
7.3.2008 13:49:10   
lemavrica
Midva sva nazaj iz sprehoda. Je sicer mraz ampak paše vozičkat. Zdele je Jaka pojedel hruškovo kašico, moram rečt da sadje mu gre, z zelenjavo pa začnem naslednji teden.

Jaz bi imela še enega user posted image , še lepše bi mi bilo če bi lahko čas nosečnosti nekje prespala, ker jaz žal nisem odkrila čara bit nosečka.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 7.3.2008 13:51:57 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
7.3.2008 15:26:52   
LINA31
Hojla,

kar neka punc se že nekaj časa ni javilo. Kje pa ste zaspankeuser posted image user posted image ?
Žan zdjale spi drugo rundo. Sva imela dva obiska. Mojo najboljšo prijateljico in mojo teto. Končno sem se pogovarjala o nečem drugem kot o plenicah in dojenjuuser posted image . No, moja prijateljica ima 11 mesečno deklico, ki jo zdaj v vrtec uvaja...je pa debata o tem tekla...

tianna....kaj še zdaj nimaš internet?
lumpa6...kje se pa ti skrivaš?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
7.3.2008 17:07:01   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Evo mene po dolgem času. Se moram enkrat vsesti za rač. in malo prebrat za nazaj. Sem čist zadaj, kar se tiče tekočih novic.
no, da malo  poročam o nas.

Najprej mere za 7.mesec. Naš debelinko Aljaž ima 9890 g in 69 cm, debelinka Klara pa 9210g in 68 cm.Aljaž je že čez mejo "dovoljene" teže, Klari pa manjka le že kak dekagram. Pa kaj morem, če pa rada jesta. Sicer se pa nič ne sekiram....Manca je bilča tud ful okrogla, pa je sedaj pri 3,5 leh ravno prava.

Sicer smo pa zdravi, cepljena sta bila tudi včeraj že tretjič in nikoli   nista imela reakcije. Edino luna ju ful "daje"..danes ponoči sta bila obupna..predvsem Aljaž.

Evo, spet se dereuser posted image ..šibam. Se še oglasim.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
7.3.2008 17:12:26   
aljab
punce...
Moja dva  lumpa počivata, jaz pa sm prišla mal počekirat....predvsem da vidim, če se dans dobimo!!
Niste ble preveč pridne ta čas, ko me ni blo. Sam 12 strani v 4 dneh.user posted image
No nisem še brala...razen...Sonce pa to so ti skoraj vse alergene našteli!!!!!user posted image

No mi smo se imeli super v Londonu, vreme je bilo za njihove razmere fantastično (tri dni sonca ...z oblaki seveda). Janina je bila ZLATA! Če bi jaz morala tolk presedet v lupinici bi kričala. No tud na letalu je bla pridna. Se bo kar dalo pohajat.user posted image user posted image

Nč se grem rihtat za naše babe,user posted image user posted image k slišim, da boste mele vse nove frizure.user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
7.3.2008 17:13:51   
annie
Pozdravljene,
mi smo tudi imeli prejle obisk. Sta prišla moj brat in njegova punca s svojim 4-mesečnim sinom user posted image user posted image   Tko je fajn, ker med Nikom in Lanom ni velike razlike. Sta se že skoraj skupaj zaigrala...res sta ful zanimiva, ko sta skupaj, tako lepo gledata drug drugega in se z rokicami božata user posted image user posted image

Pa moj user posted image me je presenetil, ko se prej prišel iz službe...mi je za jutrišnji dan žena prinesel vrtnice in pa veliko milka čokolado, ker sem že celi teden govorila, kako se mi milka lušta user posted image ...moj srček user posted image

PUNCE, PA VESELI JUTRIŠNJI DAN ŽENA VAM ŽELIM user posted image user posted image user posted image . Mi pa gremo danes zvečer k mojim staršem v Prlekijo in bomo tam cel vikend, tako, da nam grem sedaj pakirat in uživajte jutrišnji dan, ker je namenjen samo nam pridnim mamicam, puncam in ženam user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
7.3.2008 17:31:59   
1A
Pozdravljene mamice!!!

No da se vam še jaz pridružim, imam 6. mesecev staro čebelico po imenu Lara! Rok bi morala imeti 13.9 nato pa naša podnajemnica ni hotela počakati in prišla na svet 29.8!!!!  od takrat smo srečni in trikrat bolj veseli kot prej!! Spremljam vas že kar nekaj časa in moram reči da ste zelo zanimive, imate zelo simpatične otročke in vsak dan je nekaj frišnega za brati!
Poznam pa tudi že par mamic na tem forumu  vse so samo za pohvalit, upam pa, da se bo pridružila še ena !!! user posted image

Lep pozdrav!!!

vedno aktivna

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
7.3.2008 17:40:10   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Ojlauser posted image

Evo mene po dolgem času. Se moram enkrat vsesti za rač. in malo prebrat za nazaj. Sem čist zadaj, kar se tiče tekočih novic.
no, da malo  poročam o nas.

Najprej mere za 7.mesec. Naš debelinko Aljaž ima 9890 g in 69 cm, debelinka Klara pa 9210g in 68 cm.Aljaž je že čez mejo "dovoljene" teže, Klari pa manjka le že kak dekagram. Pa kaj morem, če pa rada jesta. Sicer se pa nič ne sekiram....Manca je bilča tud ful okrogla, pa je sedaj pri 3,5 leh ravno prava.

Sicer smo pa zdravi, cepljena sta bila tudi včeraj že tretjič in nikoli   nista imela reakcije. Edino luna ju ful "daje"..danes ponoči sta bila obupna..predvsem Aljaž.

Evo, spet se dereuser posted image ..šibam. Se še oglasim.

Maladva spita, Manca gleda risanke, mož je v službi in jaz lahko končno spet malo sedem za računalnikuser posted image

Da  nadaljujem.  Aljaž pa Klara res ful rada jesta..predvsem mlečne zadeve in sadje. Zelenjave pa ne marata. Jima nekaj turim  zelenjavo v usta, samo vse ven pljuneta. ČE pa že pojesta kaj, se pa toliko časa napenjata, da vse zbruhata. Se sploh ne bom več trudila z zelenjavo. Jo bosta pa kasneje spet dobila. Sadje..o to pa ja, to jima pa gre v rito. Ali pa skuta s sadjem. Ali pa gres. Zjutraj jima kar gres na alpskem mleku skuham. PA jima je ful všeč.  Vmes se pa še malo podojita. Ene 2-3 x na dan.....pa 10x na noč če je treba (če je lunauser posted image user posted image ).

A še katera hujša? Jaz še vedno. Do zdaj sem shujšala 7 kil. PA jih še moram. MAter, pa kile. Sem vedno upala, da mi bo dojenje kaj pomagalo pri hujšanju. PA nič. Sem 2 hkrati dojila(no ja, saj ju še vedno), pa nisem nič zgubila. Ene pa samo enega dojijo pa so čist "shirane". Bemti, pa debela moja rit nemarna. No ja, bo že. ĆE sem takrat shujšala 30 kil, bom pa tudi tokrat, ko jih imam manj za zgubit.

lp, Cukr&co.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
7.3.2008 18:20:30   
ana b
1A dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si se le odločila.

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
7.3.2008 18:44:54   
guppy
1A dobrodošla!!! A se poznava user posted image  hihihiiih Pridi jutri na srečanje!!!

cukrčeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!! bravo bravo za vas!!!

Jaz sem bila malo "away", ker sem včeraj in danes oddala otroka v varstvo mojima staršema... O ja, nabralo se mi je preveč grehov (delovnih, študijskih) in smiljenja nad samo sabo in sem odločila pomesti pred lastnim pragom :))). Že dva dni delam kot zmešana in se ob tem počutim ODLIČNO, tako da naslednji teden ponovimo vajo. Da pa ne omenim, kako sta navdušena moja starša, da lahko preživita dan z M&M... uffff!!

JUTRI PA SREČANJE!!!!!!!! (bravo lemavrica in zvezdica!!)
Midve z noro prideva 100 %,
ne pozabit na make up in sexy žabe
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A najamemo par miz in maserja????

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
7.3.2008 18:55:25   
lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

lumpa6...kje se pa ti skrivaš?

tamali je bolan pa vas samo berem, ni časa pisat

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
7.3.2008 19:58:51   
nana 27
O Lumpa, upam, da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image  1A, dobrodošla user posted image user posted image user posted image Cukrček, super se držite user posted image  Aljaž in Klara pa sploh user posted image  Srečanje user posted image  Se že veselim. Vidim, da ste v Celju Dan žena vzele zelo zares. Guppy, ja maserja pa vsaj en dan čistega odklopa od plenic, pikic, drekcev, GH...samo za nas!Annie, bravo za tvojega user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.3.2008 21:07:56   
ana b
Srečanje: se veselim in upam, da bo mali zaspal, dokler jaz grem.

Danes je imel očitno dan za spanje, zdaj pa s strahom čakam noč.

Lumpa: hitro se pozdravite user posted image user posted image

Guppy: kakšne sexy žabe user posted image .

Cukrček: to pa sta korenjaka user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.3.2008 21:13:42   
lemavrica
Srečanje se veselim.

Cukerček tvoja dva sta res prava korenjaka user posted image

Guppy pridna user posted image . Ja maser ni slaba ideja user posted image

Jaz sem pa končno prišla do paličnega mešalnika, ker ga tam kjer sem ga naročila niso imeli na zalogi, sva ga šla kar v Mekur kupit. Zdaj mu bom končno lahko sama doma delala kašice.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.3.2008 21:14:11   
LINA31
ana b ...ko prebiram tvoje poste, se mi fullll doskrat zgodi kot, da berem naše dogodivščineuser posted image . Prav zanimivo.
Tudi Žan je danes fulls pal in me je kar groza noči. Zdajle motovili po postelji.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.3.2008 21:21:44   
jst86
tud jst se trudim da bi šel mali spat pa ima take učke ko čukec.user posted image

1A dobrodošla!

cukerček user posted image korenjakoma!

lepo spite

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.3.2008 21:26:18   
ana b
Lina user posted image , sem malo na boljšem, ker naš že spi, samo do kdaj user posted image - 5:30user posted image .
Mogoče pa na najine ta luna kontra delauser posted image . Pa naj enkrat prespita celo noč in častita mamice za 8. marec user posted image , kaj bi si lepšega lahko želela.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.3.2008 21:36:55   
sandra85
Enej spančka, js se bašem z mlečnim rižemuser posted image , dragi je šel za 2 urce v službo....sestra je prišla danes iz štajerske (zaradi jutrišnje obletnice) in ima že tako lep trebuščekuser posted image sem ga malo pobožala...moram jutri malo vztrajat, da začutim brciko, ker sem danes sanjala, da sem začutila, kako me je nečak brcnik skozi njen bušiuser posted image
sem pa kupila danes pamperske 4+ in so isto velike kot 4 user posted image user posted image user posted image kako je to možno???
vsako jutro je moker ob strani in sem opazila, da so mu pleničke št 4 že kr majhne, ker so pod popkom...zdaj imam doma 3 pakete plenic št 4user posted image
jutri bom šla kupit 5!
tianna nooooooooooooooooooo-kaj bo kej iz tega interneta???user posted image
1A dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
CUKRČEK lepo, da si se oglasila pa dooolgem časuuser posted image a kr alpsko mleko jima daš? pa lahko?
lumpa user posted image čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečanje: js pa sem še vedno žalostna!!!
komaj čakam april, pa pol maj-ker pridejo 3 septembrke na morjeuser posted image user posted image user posted image

kje pa ste zdaj vse?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.3.2008 21:45:22   
ana b
Še z zadnjimi močmi vztrajam user posted image  in nabiram kondicijo za jutrišnji žur.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.3.2008 21:50:13   
sandra85
anab vedno te hočem vprašat, pa pozabim...kaj ta na slikici je Nejc ko je bil še majhen ali Matic?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.3.2008 21:59:41   
ana b
Sandra: to je Nejc, ko je bil še majhen. Kriva, ampak enostavno ne pridem do tega, da bi zamenjala user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.3.2008 22:04:26   
PBJ
Naša pa bo dobila novo rundo zobkov... čez dan je spala samo dvakrat po pol ure.  Brat pa pri 2. letih in pol spi dve debeli uri skupajuser posted image

Nekaj me zanima, a vaši še tudi kaj polivajo ...zanima me pri predvsem pri tistih ki še tudi dojite?

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.3.2008 22:32:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Sandra: to je Nejc, ko je bil še majhen. Kriva, ampak enostavno ne pridem do tega, da bi zamenjala user posted image

pa saj imaš 2 sineka, pa ni važno če je taprvi na slikiciuser posted image luškan je (je bil kr okrogel, neuser posted image )
PBJ in nana27 imata tut prvega sinčka goruser posted image
če boš menjala, pa daj kr obauser posted image

PBJ najprej:lep avataruser posted image
Enej ne poliva, ampak večkrat malo bruha, ker ni nikoli miren-je pravi poper in pol z polnim želodcem skače kot nor...in posledično seveda tudi malo bruha

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?