|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.3.2008 17:40:10
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Ojla Evo mene po dolgem času. Se moram enkrat vsesti za rač. in malo prebrat za nazaj. Sem čist zadaj, kar se tiče tekočih novic. no, da malo poročam o nas. Najprej mere za 7.mesec. Naš debelinko Aljaž ima 9890 g in 69 cm, debelinka Klara pa 9210g in 68 cm.Aljaž je že čez mejo "dovoljene" teže, Klari pa manjka le že kak dekagram. Pa kaj morem, če pa rada jesta. Sicer se pa nič ne sekiram....Manca je bilča tud ful okrogla, pa je sedaj pri 3,5 leh ravno prava. Sicer smo pa zdravi, cepljena sta bila tudi včeraj že tretjič in nikoli nista imela reakcije. Edino luna ju ful "daje"..danes ponoči sta bila obupna..predvsem Aljaž. Evo, spet se dere ..šibam. Se še oglasim. Maladva spita, Manca gleda risanke, mož je v službi in jaz lahko končno spet malo sedem za računalnik Da nadaljujem. Aljaž pa Klara res ful rada jesta..predvsem mlečne zadeve in sadje. Zelenjave pa ne marata. Jima nekaj turim zelenjavo v usta, samo vse ven pljuneta. ČE pa že pojesta kaj, se pa toliko časa napenjata, da vse zbruhata. Se sploh ne bom več trudila z zelenjavo. Jo bosta pa kasneje spet dobila. Sadje..o to pa ja, to jima pa gre v rito. Ali pa skuta s sadjem. Ali pa gres. Zjutraj jima kar gres na alpskem mleku skuham. PA jima je ful všeč. Vmes se pa še malo podojita. Ene 2-3 x na dan.....pa 10x na noč če je treba (če je luna ). A še katera hujša? Jaz še vedno. Do zdaj sem shujšala 7 kil. PA jih še moram. MAter, pa kile. Sem vedno upala, da mi bo dojenje kaj pomagalo pri hujšanju. PA nič. Sem 2 hkrati dojila(no ja, saj ju še vedno), pa nisem nič zgubila. Ene pa samo enega dojijo pa so čist "shirane". Bemti, pa debela moja rit nemarna. No ja, bo že. ĆE sem takrat shujšala 30 kil, bom pa tudi tokrat, ko jih imam manj za zgubit. lp, Cukr&co.
|