|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
5.3.2008 17:56:27   
helenav
Jst spet jaz!!!!Sem odjavla ta voziček v Železnikih..in sebi naročila istega iz Koroškeuser posted image user posted image ..tako, da če želiš pokliči...gospa ful prijazna..sem rekla, da jo boš morda kontaktirala

pa pa

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
5.3.2008 19:51:14   
jst86
helena imaš zs!hvala

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.3.2008 20:23:54   
nena80
helena in jst user posted image  za vozičke

jaz imam pa Quinny Freestyle pa nimam tega problema, ker lahko športni del obrnem v obe smeriuser posted image , sedaj gleda proti meni, ko bo večji bo gledal pa naprejuser posted image , vrjetno bi pa tudi šeenega kupila, če bi gledal samo naprej...

grem malo pred tv

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.3.2008 20:48:42   
december06
Škorpion čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako lepo. Upam, da boste vsi lepo zdravi in brez zapletov.

Hvala za nasvete o obračanju iz trebuha na hrbet. Lemavrica sem ga dopoldne tako obračala in nama je kar šlo. Mogoče pa bo hitro šlo. Rožica ja, sem mu morala tudi roko pomagat usmerit in ne samo nogo, ampak mislim da je bolje. Nogice pa že nekaj časa tiši v uste oz. jih bolj gleda in drži, pa se tudi po pomoti ne prevrne. babyrok zdaj vadimo. Noben nič posebej ne reče, sicer pa bi verjetno tudi prišlo samo po sebi.

rožica jaz mu potegnem kožico dol kolkr gre. Pa se mi zdi da premalo. Bom zopet vprašala na sistematskem naslednji teden. Sicer pa je važno da lula. 

rožica slikce sem pogledala. Vaš mali falot je pra res pravi. Ooooo kakšne učke. Kje si pa kupila takšno fajn podlago. Sicer pa mi je nebi imeli kam dat. Lepo mu naštimaš igrače naokoli. No, mogoče pa je to problem pri našem obračanju, ker ni tolk prostora. Zdaj sem ga dala kar v dnevno na tla in klubsko mizico stran. Tam ima več placa in trda podlaga je. Mogoče pa bo kaj.

srečanje kako fajn da se bomo malo spoznale. Kamalu bo petek. No, upam, da ne bom zopet pomešala dnevov in se vidimo.

Grem zdaj pospravit, preden user posted image pride iz rekreacije in me bo zopet videl na računalniku. user posted image user posted image user posted image Je že včeraj nekaj komentiral, da kdaj hodim spat. Pa sem rekla, da sem pospravljala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.3.2008 21:15:03   
december06
Evo, pa sem pomila, cote pobrala in obesila, pripravila stroj za jutri. Ekspres. Groza, se mi zdi da vsak dan perem, kako bom kaj ko nas bo več. Se že navadiš, kajne?

Je prišel user posted image domov in izjavil, da je zunaj zima. BBBBBBBBBBBBBB. Sem gledala, da bo jutri lepš vreme, ampak mrzloooooooooooo. Pa sem že mislila pospravit kombinezon. Dans sem ga komaj stlačla v jajčko.

Vidim, da ne čvekate kaj dosti. Kaj vam je škorpion lušte naredla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz pogledat, če bo kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil december06 -- 5.3.2008 21:16:23 >

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.3.2008 21:16:12   
ana b
Večer!

Škorpion: čestitke user posted image user posted image

Rožica: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

No tudi jaz sem dala 2 novi slikici mojih falotkov v album.

Guppy: upam, da to vaše nespanje ponoči izgine že to noč in en user posted image  samo zate, od nekoga, ki definitivno ve, kaj pomeni nočno vstajanje user posted image .

Jaz pa ustanavljam klub septembrskih nejedcev: enostavno ne odpre ust, če pa že kaj spravim not, pa leti po celi hiši user posted image . Najhuje pri vsem pa je, da v tednih poskušanja, ni nobenega izboljšanja user posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.3.2008 21:17:32   
december06
Kaj pa če en teden nič ne poskusiš, pa potem probaš ponovno? 

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
5.3.2008 21:24:35   
lemavrica
Čer, jaz sem pa danes tako nedelavno razpoložena. Škoda ker je tukaj tako zatišje, bi se prilegel kak čvek.
December user posted image  user posted image  da vama je šlo. Jaka se je začel pa po malem na rokice dvigat, sicer ne zdrži dolgo ampak napredek pa je.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 5.3.2008 21:25:23 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 3333
5.3.2008 21:25:06   
ana b
Ne odpre ust, ali pa odpre 2x potem pa v jok

Neposredna povezava do sporočila: 3334
5.3.2008 21:25:43   
LINA31
Čer,

sem pogledala albuma ob Rožice* in ana b....SUPER SO TI FANTIČI....takole vidim kolk so že velkiuser posted image user posted image

Vsem želim čim bolj mirno noč. Pri nas Žan noče zaspat in vriska na sedežniuser posted image user posted image

Tudi Žan je danes pljuval ven korenček...ni šans, da bi šlo kej dol.user posted image

Nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3335
5.3.2008 21:35:02   
ana b
Lina pri nas pljuva ven vse kar ni mleko, doma narejeno, kupljne kašice......  user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
5.3.2008 21:52:28   
1A
ANA B.   upam da boste to noč bolje spali! Mi že spimo, kopanje nas je utrudilo! kaj več pa jutr na kavi;.....pa lahko noč!!!    5ra

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
5.3.2008 22:00:52   
Anonimen
Lemavrica: sem se spomnila nate, ko je Nežika sedaj dobila temence.
Pa imam občutek, da sem za to kriva sama.
Ko je bila stara 1M jih je dobila. Se spomnim, da sem ji takat v dveh zaporednih kopanjih obakrat našamponirala glavico.
Po tem je nisem doolgo vrč kopala z milom, ampak kar v oljni kopeli.

Sedaj pa sem spet dvakrat zaporedoma našamponirala glavico in jih je spet dobila.
Sicer sem jih brez težav odstranila, ampak imam občutek, da jih je dobila zaradi mila.

Sedaj jo bom spet kopala dolgo samo v olju. Sploh ne vem, zakaj bi jo morala milit.

Mogoče tudi Jaki ne paše to, če ga preveč miliš po glavici. Jaz sem Nežiki vsega skupaj ene 6x oprala glavico z milom, pa še je bilo preveč......mogoče je to.....

Odstranila sem jih pa z Mustelo in Lumpi glavničkom.

(odgovor članu 1A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
5.3.2008 22:02:11   
ana b
1A Hvala!

Pa niti nimamo problema z usavanjem, ampak z zbujanjem ponoči. Naša falotka sta že 2 urici v mižalah in bo počasi že čas za prvo bujenje user posted image

Jaz pa že eno uro hodim v posteljo user posted image

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
5.3.2008 22:10:23   
lemavrica
Nefretiti jaz mu sploh nisem kaj dosti glavice umivala s šamponom, samo ene parkrat. Zdaj ga pa vsak dan fajn mažem z Riboderminom in zvečer umijem z mustela šamponom. Nima več tako očitnih temenc, samo so še prisotne ker se revček praska. Upam da bo kmalu bolje.
Itak čakam 6m da ga bodo dali testirat za alergijo, pa da vidim če je to kaj povezano. Pol bom šla pa še na bioresonanco.

Ful je luškana na sliki ki jo imaš v avtarju.user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 5.3.2008 22:11:20 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
5.3.2008 22:11:36   
1A
ana b.     jaz pa sploh nisem še zaspana,problem  je pr men zaspat,televizije ne morm gledat ker jo naš gleda v miže----spi zraven, zdele ga bom tok prestrašla, da bo s pojstle padu!!! ob 20 h se je pa z mano pregovarju da on tega fuzbala ne sme zamudit  evo ga zdej.... huj k otroc!!!!!!!!

vedno aktivna

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
5.3.2008 22:12:06   
helenav
ste gledale male vragce?..grozni so nekateri otroci, kar ne morem verjet, da res obstajajo take družine po svetuuser posted image

kaj pa oddajo pred tem?,ko so kazali splave in probleme okrog tega....na koncu, ko so spremljali tisto nosečnico ,sem jokala med tem ko so snemali njen poro.od kar sem rodila, me te stvari še toliko bolj raznežijo

Nočka..pa lepo noč...pri nas je taka burja, da upam, da ne bo pihanje zbudilo Klaro

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
5.3.2008 22:15:41   
lemavrica
ana b upam da boš imela danes mirno noč user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.3.2008 7:51:21   
ana b
Jutroooooooooo!

A spet jaz? user posted image user posted image
Lemavrica: dokaj mirno z eno seanso od 3-4h, ko sta ga itak oba nekaj sračkala.

Očitno vse še spite, jaz pa dam malega spat prvo rundico, potem pa pridem v kontrolo, če ste kaj pridne user posted image user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.3.2008 7:56:19   
LINA31
Dobro jutro,

samo na hitro se javim...smo že budni, ponoči sem vstala vsaj 5x in 2x je jedeluser posted image user posted image . Sem čist povožena. Zdaj nori pod igralnim centrom, jaz pa si grem eno kavo skuhat.

Tiste, ki hujšate....ali je katera po sadnem dnevu (če polno doji) dobila migreno. Jaz že drugič. Očitno dobim premalo kalorij. Ne bom več imela sadnega dne, dokler dojimuser posted image .

Sem gledala malo tele vragce...res je katastrofa.

Daj mi povejte, a že vsi vaši user posted image  sami zaspijo? A ponoči, ko kej jokajo oz, se zbudijo jih jemljete iz posteljice oz. kako jih potolažite?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.3.2008 8:21:08   
jst86
dobro jutro!
ja jst sm tud gledala tisto oddajo ob 8h zvečer včeraj.jokala ko dež,pa ko je rojevala......ful bi se rada spomnla kako zgledajo popadki pa ne vem večuser posted image .

lina moj ne zaspi sam,obveznp na rokah,ponoči joka ful pogosto-isto ga moram vzet v naročje in cartat.niste ediniuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.3.2008 8:28:05   
ana b
Lina: naš večinoma zaspi sam, položim ga v posteljico, mu dam dudo in prižgem vrtiljak, potem pa mu hodim dudo daj.at. Isto naredim ponoči: duda in vrtiljak, razen če je potrebno dojenje user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.3.2008 8:35:15   
Rožica*
Babyrok saj nisem mislila nič slabega sem pred kratkim napisala svoje mnenja o tem kako vse izhaja iz nekaj osnovnih  prijemov. In moje mnenje o izvajanju le teh je pozitivno.
Se pa naš mulček zna obrniti tudi s trebuščka nazaj na hrbet, včeraj zvečer je tako vadil, da sva ga z dragim ponosno opazovala. Sva zrasla za nekaj cm. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snadra naš zdaj že nekaj tednov tako lepo sedi.  Sedeti je začel v 6 mesecu.
Na drugi sliki gloda rižev vafelj. Ga mu dam včasih, saj si z njim drgne dlesni, če pa še kaj odgrizne pa tudi lepo poje. Tako dolgo obrača sem in tja po ustih, da se mu stopi in lahko potem poje, če je prevelik košček ga izpljune.
Tudi žličko mu dovolim, da prime in pogleda, da poizkisi, se preizkusi v uporabi, ker je pač radoveden in bi vedno pri hranjenju rad imel žličko s katero ga hranim. Menim da je važno, da spoznavajo novosti, mu pokažem vse kar ga zanima, da prime si ogleda, poizkusi user posted image . Bi si jo pa verjetno potisnil do grla, če bi mu dovolila, da dela kar mu je volja. Pokažem mu kako naj jo prime, če pogledaš jo drži tako, da bi jo težko potisnil globoko, seveda pa sem vedno z njim in nadzorujem, kaj dela.
Včasih mu dam tudi krožnik na mizico, da sam paca in nosi v usta, kolikor pač nosi, še ni dojel, da bo tako jedel, zaenkrat sva to počela dvakrat in je samo pacal, tudi ko sem mu jaz dajala v usta njegove roke,....
Jabolko pa res rad grizlja. Ima dva zobka spredaj in z njima tako lepo strga in potem veselo cuzi in papa kar postrga. Jabolko ima res rad.
Zanimanje je pokazal, ko je enkrat mene videl jesti in je tako dolgo prosil, da sem mu pokazala, dala poizkusit in je kar jedel, poglodal jo je skoraj polovico, zdaj je vedno navdušen, že ko vidi jabolka v košari.
olupke mu odgriznem jaz in pogledam, da nima takšnih koščkov, ki bi se takoj odlomili , ...
IN SEVEDA NJEGOVE PODVIGE VEDNO BUDNO NADZORUJEM IN PAZIM, DA NE ODGRIZNE PREVEČ.
Ponudim mu tudi keks pa mu ni všeč okus, navadno ga malo pogloda in ogleduje potem pa odvrže.user posted image

jooooooook, letim

by

Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.3.2008 9:33:52   
Rožica*
Skuta, jogurti: jaz sem mu začela dodajati malo kisle smetane, 1/4 žličke poizkusila sva že nekajkrat, bilo mu je všeč.
Skuto sva poizkusila enkrat, je navdušeno jedel, drugč je tiščal usta skupaj. user posted image
Drugače pa tudi jaz ne vem kadaj kaj začeti uvajati, zato delam tako po občutku, malo prebiram kako hranijo druge mamice,....
Sem pa mnanja, da je bolje da uvedeva večino od ne alergene hrane, če bo slučajno šel v vrtec, tam mu nihče ne bo kuhal, kot jaz doma in nihče mu ne bo miksal,.... Tudi v varstvu, kjerkoli že bo, ne verjamem, da se bodo trudili kot jaz zdaj, ker sta že zdaj tast in tašča mnenja, da mu je treba dat med na dudo user posted image , kadar kriči, čeblja, ker je po njunem nenju tečen in bo potem priden, user posted image  pa samo čeblja. user posted image  Pa tudi melečni gres bi mu že lahko kuhala, ne pa da kompliciram in kupujem to drago "umetno mleko", kajti oni so vsi tako gor zrasli, pa nobenemu nič ne manjka,....user posted image user posted image user posted image  me včasih ujezijo.
Najbolj pa z izjavo o medu, da bojo mu ga dali na dudo, kadar ga bosta pazla.
Zato ga do sedaj nista še nikoli. user posted image user posted image
Res me ujezi, da ti delajo nekaj kontra, Sama vem, da se bom trudila, da bo duda za spanje in nič drugega,.... pa da se bomo izogibali pretirano sladkemu,... pa me ful moti, ker vem, da bosta delala le kontra, vem pa tudi da ga bom morala kdaj pustitiv varstvu,... Joooo kaj se že zdaj obremenjujem, boste rekleuser posted image

Sandra za seznamček:
7.mesec :  7,670kg     70 cm

Aja Sandra glede sedenja, tudi nam od začetka ni šlo, pa si je v tednu dni dobro razvil ravnotežje, tako da kar vadita bo kmalu samostojno sedel.
In pokažimu kako se mora z boka spuščat nazaj v ležeči položaj, da se ne bo odrival nazaj na hrbet, ker so tako bogi in se potem udarijo. Vsekakor pa morajo ugotoviti, da tako ni prav, pa da se malo ustrašijo in ne počnejo tega, ga pa pazi da se preveč ne udari.
Jaz sem delala tako da sem sedela zraven na tleh, z sklenjenimi stopali, on pa med mojimi nogami, tako da sva se gledala, da je bil brez opore, v vsakem slučaju, pa sem ga lahko ujela z nogami, da ni preveč udaril. Tako so mi svetovali na terapiji, ker se je od začetka veselo metal in odrival nazaj. user posted image

December blazino sva dobila na napotnico, pa je nažalost prevelika, da bi jo imeli vedno raztegnjeno. Oz. naše stanovanje je premajhno.user posted image  
Ko jo raztegnem moram umakniti, mizico in fotelj, pa kaj potem če imamo tak nered, samo da ima mali dovolj prostora.
sem pa prej imala sestavljene tiste puzle in sem prilagajala velikost.
mu pa tudi v kuhinji odmaknem mizo in raztegnem tam, pač kjer imam delo tja si ga odnesem. pa naj bodo veliko natleh in naj ne imajo vse na dosegu roke, če bodo kaj želeli, se bodo zagotovo potrudili, tudi če bodo prej malo pojamrali, pojokcali, da vidijo če bo mama priskočla na pomoč. user posted image

lp

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.3.2008 9:39:10   
škorpion
Dobro jutro!

Danes pa niste nič kaj zgovorne. Mene pa nekaj zanima ali že mogoče katera kuha smvojim malčkm riž ali pa gris ali ali pa kaj drugega od teh "mlečnih" zadev in seveda kako jih pripraviteuser posted image

Moj sonček pa zaspi ob flaški največkrat. Sicer mi je P rekla da to se naj nebi delalo ampak tako se je navadla. Včasih pa nam rata zvečer da zaspi tudi sama samo mora bit dovolj utrujena, če pa je preveč utrujena pa ful joka in cvili si mane oči itd., zato imamo pri nas kar vsak večer ritual da vedno zaspimo ob isti uri če se seveda da.

Zdaj pa šibam me že kliče

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?