|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.3.2008 9:33:52
|
|
|
|
Rožica*
|
Skuta, jogurti: jaz sem mu začela dodajati malo kisle smetane, 1/4 žličke poizkusila sva že nekajkrat, bilo mu je všeč. Skuto sva poizkusila enkrat, je navdušeno jedel, drugč je tiščal usta skupaj. Drugače pa tudi jaz ne vem kadaj kaj začeti uvajati, zato delam tako po občutku, malo prebiram kako hranijo druge mamice,.... Sem pa mnanja, da je bolje da uvedeva večino od ne alergene hrane, če bo slučajno šel v vrtec, tam mu nihče ne bo kuhal, kot jaz doma in nihče mu ne bo miksal,.... Tudi v varstvu, kjerkoli že bo, ne verjamem, da se bodo trudili kot jaz zdaj, ker sta že zdaj tast in tašča mnenja, da mu je treba dat med na dudo , kadar kriči, čeblja, ker je po njunem nenju tečen in bo potem priden, pa samo čeblja. Pa tudi melečni gres bi mu že lahko kuhala, ne pa da kompliciram in kupujem to drago "umetno mleko", kajti oni so vsi tako gor zrasli, pa nobenemu nič ne manjka,.... me včasih ujezijo. Najbolj pa z izjavo o medu, da bojo mu ga dali na dudo, kadar ga bosta pazla. Zato ga do sedaj nista še nikoli. Res me ujezi, da ti delajo nekaj kontra, Sama vem, da se bom trudila, da bo duda za spanje in nič drugega,.... pa da se bomo izogibali pretirano sladkemu,... pa me ful moti, ker vem, da bosta delala le kontra, vem pa tudi da ga bom morala kdaj pustitiv varstvu,... Joooo kaj se že zdaj obremenjujem, boste rekle Sandra za seznamček: 7.mesec : 7,670kg 70 cm Aja Sandra glede sedenja, tudi nam od začetka ni šlo, pa si je v tednu dni dobro razvil ravnotežje, tako da kar vadita bo kmalu samostojno sedel. In pokažimu kako se mora z boka spuščat nazaj v ležeči položaj, da se ne bo odrival nazaj na hrbet, ker so tako bogi in se potem udarijo. Vsekakor pa morajo ugotoviti, da tako ni prav, pa da se malo ustrašijo in ne počnejo tega, ga pa pazi da se preveč ne udari. Jaz sem delala tako da sem sedela zraven na tleh, z sklenjenimi stopali, on pa med mojimi nogami, tako da sva se gledala, da je bil brez opore, v vsakem slučaju, pa sem ga lahko ujela z nogami, da ni preveč udaril. Tako so mi svetovali na terapiji, ker se je od začetka veselo metal in odrival nazaj. December blazino sva dobila na napotnico, pa je nažalost prevelika, da bi jo imeli vedno raztegnjeno. Oz. naše stanovanje je premajhno. Ko jo raztegnem moram umakniti, mizico in fotelj, pa kaj potem če imamo tak nered, samo da ima mali dovolj prostora. sem pa prej imala sestavljene tiste puzle in sem prilagajala velikost. mu pa tudi v kuhinji odmaknem mizo in raztegnem tam, pač kjer imam delo tja si ga odnesem. pa naj bodo veliko natleh in naj ne imajo vse na dosegu roke, če bodo kaj želeli, se bodo zagotovo potrudili, tudi če bodo prej malo pojamrali, pojokcali, da vidijo če bo mama priskočla na pomoč. lp
|
|
|