|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
22.2.2008 21:28:53   
annie
Dober večer,

uh, vas nekaj dni nisem spremljala, pa nisem glih na tekočem, mi je še nekaj ostalo za prebrat... če je pa tako lepo vreme, da sva z Nikom skoraj cel čas zunaj user posted image . Sedaj se je na srečo navadil in ga sonček kaj preveč več ne moti, tako da oba res na sprehodu uživava. Sem takoj boljše volje, ko so tako lepi dnevi user posted image

Drugače se je Nik v roku parih dni zelo spremenil...nonstrop se samo smeje, res je pravi dobrovoljček, začel se je tudi obračat iz hrbta na trebuh in obratno user posted image ...od GH pa sva probala banano, jabolko in pa milupino riževo kašico, pa mu je vse še kar OK, samo ziza mu je še vedno zakon user posted image . Sicer pa se nama z GH še nikamor ne mudi, sva bolj samo še na poskušanju...

Pa tudi albume sem si pogledala, res so luškani naši septemberčki user posted image Jaz sem tudi od 5.meseca dala slike v album. Če katero zanima, je geslo na google skupini.

Lumpa tebi pa želim vse naj, naj za RD user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.2.2008 21:44:57   
december06
lemavrica jaz sem veliko banjico kupila v Pikapolonici. Je pa res, da imajo različne velikosti in je ta moja res velika. Pomoje, najbolje da vprašaš. Zadnjič jih niso imeli, pa sem vprašala in je rekla, da so jih ravno pripeljali...  Ja, rastejo ti naši pikeci in so potrebne večje banjice.

anni res pravi modrooki fant. Navihanček, kaj?

bodoča verjamem, da si se pošteno prestrašila. Mene je kar groza, da nas čaka kaj takšnega oz. podobnega. Nisi slaba mama, to se lahko še vsakemu od nas zgodi. Lepo pa, da je z user posted image vse o.k.

lumpa6 tebi pa vse naj naj za rojstni dan. user posted image

jst86 user posted image user posted image user posted image user posted image za frizuro. Jaz bi tudi morala it, pa se ne spravim, ker pri meni dolgo traja, barvanje......

nefretiti  menda v Šempetru (FS Pika) tudi fajn strižejo.

< Sporočilo je popravil december06 -- 22.2.2008 21:47:37 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.2.2008 22:11:11   
123a
nefretiti-dobro striže Kristijan styling(samo tam se pripravi,ker dela odštekane frizure in cenovno dobre) ali pa Zoran(tam dobro strižejo in imajo cene v mejah normale)Darja.KAC...

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.2.2008 23:12:28   
lemavrica
annie kake lepe učke ima tvoj Nik user posted image . Te uče pa bodo zlomile nekaj srčkov user posted image

Jaz tudi razmišljam o spremembi frizure. Sicer še nisem popolnoma odločena če bi se šla postrižt ampak nejbrž se kar bom ker sem sita teh sceflanih las. Ne bom se čisto na kratko, pomoje na malo daljšega paža al pa kej takega. Sicer imam rada dolge lase samo sedaj enostavno ne najdem časa za ustrezno nego le teh. Edino kar se bojim da mi bo potem žal, enkrat mi je že bilo. No pa saj itak zrastejo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.2.2008 23:24:19   
bodoča
Lemavrica, a ti imaš tuš doma al bano? Ker jaz Matjaža kar v taveliki bani kopam, drugače bi imela pa tak celo zbirko banjic doma.
Ne vem no, jaz mu natočim vodo, tolk da je nekje do ušes not, pol pa mali čofota, ful mu je včeš, jaz ga pa zraven polivam po rokicah, nogicah, trebušku,..skratka po tistih delih, ki niso prekriti z vodo.

Še enkrat se vam moram zahvalit punce moje zlate, za tolažbo, upam, da bomo imele vse čim manj takšnih in podobnih prigod. user posted image

Lahko nočko in lepo spančkajte.

mojeustvarjanje

Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.2.2008 23:51:35   
nana 27
Lemavrica, največja izbira banjic - večji hipermarketi (Interspar, Leclerc...) ali pa v merkurju. Mi imamo kvadratno banjo za perilo iz Merkurja in smo zelo zadovoljni. Kaj pa je od frizur zdaj sploh moderno? Kakor vidim, ima večina "zvezdnic" zdaj v stilu pevke Rihane ali pa v stilu Katie Holmes (bobcat). Imam prav?

Neposredna povezava do sporočila: 2656
23.2.2008 7:58:26   
Anonimen
Jutro!

O danes sem se pa naspala. Včeraj sva spali od 15h do 19h in od 21h do jutra. Seveda s prekinitvami, ampak....wau.

O Zoranu sem že slišala dobre reči. A to je tam v Gosposki ulici?

Nana....ja seveda....po zvezdnicah. sem gledala Viktorijo: http://www.beckhamgroupie.com/wp-content/uploads/2007/09/victoria-beckham-marc-jacobs-19.jpg
http://www.foxnews.com/images/279884/0_65_042706_beckham_victoria.jpg
Ampak...ta babnica je tooook suha, vprašanje, če bi na moj okrogel obraz pasala takšna frizura.

Rabim spremembo, poln kufer imam teh dolgih las po ramah. Ampak.....nisem ziher, da imam dovolj poguma za tako veliko spremembo.
Komaj čakam, da se malo pozdravim in spravim ven.

Na koliko časa previjate user posted image ?
Jaz sem jo včasih vedno po kakanju, ampak sedaj mi kaka samo 1-2x na dan.
Banica: imam Ikeino, pa je tudi že bolj tesna. Ampak, ko bo sedela notri bo še kar OK. Če ne bova pavali v taveliki v kopalnici.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
23.2.2008 8:25:30   
guppy
banjica jima je še prav, drugače se strinjam z nano, da banjica ni nujno "original", ampak kakšna druga plastična zadeva (npr. za perilo...), ki se jo poceni dobi v Merkurjih in podobnih trgovinah.

previjamo na tri ure, oz. pred vsakim hranjenjem.

annie user posted image

ALBUM... končno sem dodala par slikic :) Geslo je ... saj veste kje.

Lep vikend!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
23.2.2008 9:16:58   
Anonimen
Nefretiti, ta Victoriina paž frizura paše skoraj vsem oblikam obraza, frizer ti pa lahko pomaga z nasvetom do katere dolžine naj bo ta paž ali tik pod ušesom, do brade ali do sredi vratu. Pa sedaj se ponavadi striže zadaj višje in pada linija navzdol ali pa simetrično na eni strani daljše in na drugi krajše.
Tudi jaz se bom verjetno pred poletjem tako postrigla in se ponovno čisto v blond pobarvala, ker sem se po porodu pobarvala bolj na rjavo, da se narastek toliko ne vidi, ker nimam časa k frizerju hodit, lase pa imam dolge in sem se tudi že malo naveličala, pa barvanje in nosečniški hormoni so naredili svoje.

user posted image Ali veste od kdaj naprej so primerni Fruchzwergi za jestuser posted image . Ker sem včeraj dobila dva paketka od kolegice za Žana, da jih je ona pri teh mesecih že dajala, jaz pa nisem čisto sigurna, čeprav je samo skutka s sadjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
23.2.2008 9:21:02   
jst86
dobro jutro vsem!
annie in guppy sem pogledala slikce!Nik in moj Leon mata ful podobne učke.user posted image  Marko jr tko lušten tm ko je na vseh štirih(iiiiii),Maja pa mi je ful dobra tam ko ima ščetko v rokah.user posted image  ful rada pogledam vaše slikce.

mi pa nimamo več vročine in gremo dons feštatuser posted image .Leon je sicer fuuuul sitkan in nič več dobrovoljček kot ga poznamuser posted image .včeraj je zaspal šele ob 21.30h,pa je že komaj gledal.nosek si je skoz praskaluser posted image

nefretiti mi mamo veliko banjico(tako kot sandra-nikjer ne najdem fotke),pa bo v redu.če imaš doma banjo se mi zdi ok če kupiš ležalnik za banjico,al jo pa kar v veliki banji skopaš.donra ideja si mi pa zdi tudi ta ki jo nana predlaga.jst ga previjam po vsakem hranjenju,ker se navadno pokaka ko poje.

frizure-men je važno kaj men paše,ker navadno take frizure,ki so res po trnutni modu niso ravno za moj okrogel obraz.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
23.2.2008 9:24:56   
jst86
srček meni je P rekla da naš lahko papca vse.edino skutke in take stvari mi je odsvetovala,ampak spet zaradi teže.jst bi mu drugače dala.sej mu nima kaj bit.lepo papcajtauser posted image
naša P itak pravi da so otroci različni in da nekateri papajo kosilo za odrasle pri 6m,drugi pa so pri 1 letu še vedno večinoma na mleku.jst ne bom več komplicirala glede GH.

a ste slišale da je drnovšek umrl?zdej je pa res in men je kr mal hudo.....user posted image

< Sporočilo je popravil jst86 -- 23.2.2008 9:27:25 >

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
23.2.2008 9:42:30   
123a
dobro jutro....

Mi smo prestali cepljenje...malo je bila tečka ,ampak je že danes pravi vragec in upam,da sedaj ne bo več reakcij na cepivouser posted image

nafretiti-ja Zoran je v Gosposki ulici in je res dober frizer.Moraš pa se obvezno naročiti!Paš frizura pa je letos zelo in ...ampak moraš vedeti,da če se ti ne da nekaj rihtati frizure po vsakem pranju potem to ni zate.Meni ima naša pikica pokica fajno frizuro in vedno lepo urejen paš.user posted image Drugače ti bodo pa tam svetovali kaj bi ti pasalo.

nana27-kaj ti nisi dobila mojega ZS že kar nekaj dni nazajuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
23.2.2008 10:23:52   
guppy
Umrl je Janez Drnovšek

Članek...
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20080223_3096716.php

Fotogalerija...
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20080223_3118213_g3096720.php

Sožalje predsednika republike
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20080223_3118213.php

user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
23.2.2008 10:29:28   
zvezda71
Guppy super sta, pa ta stajica, našuser posted image  jima je kar fouš no mami v njegovewm imenuuser posted image , samo kaj ko je skoraj tako velika kot naše stanovanjeuser posted image user posted image . Greva z user posted image  se klatit po mestu, ker greta user posted image inuser posted image na vrh hriba, user posted image pa še malo kašlja in ga ne upam še dati v kengurujčka. Če je katera za kavo naj HITRO javi na SZ!!!
Lep vikend

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
23.2.2008 10:46:02   
guppy
Awwww, mi gremo sicer v LJ, ampak bolj na družinsko kosilo kot sprehod... mogoče kdaj drugič :)

8. marec je blizu?
A se dobimoooooooooooooooo?
Lemavrica, mene kar piši za srečanje, če še nisem na seznamu user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
23.2.2008 12:26:45   
nana 27
joj 123, joj...zdaj vidim, kako sem pozabljiva user posted image  Sem šla gledat pa sem videla tvoje sporočilo, ki sem ga prebrala, ampak mi ni jasno, kako, da ti nisem nič odgovorila. Oprosti!!! Velikokrat preberem ZS in si rečem, da bom že odgovorila, ko bom imela čas, zdaj pa to. Čisto sem pozabila.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
23.2.2008 12:49:27   
Anonimen
jst86, hvala za odgovor. Bom jih kar uporabila za kakšno popoldansko malico ali za s sabo na sprehodu da se mi ne mudi domov. Je pa že ogromno stvari, tudi meso sva že poskusila in je bilo super, nisem še naletela na jed ki je nebi maral, vse poje kar mu dam, tako da moram kar malo jaz ustavljati konje da ne poje preveč, ker sploh nima meje, sploh če mu je okus res všeč.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
23.2.2008 13:41:12   
vlak
Ojla septemberke, jaz prvič pišem v tej rubriki. Sicer sem nekaj brala, vendar ne vse. Zanima me, če ste iz Ljubljane oz. kje se kaj dobivate. Imam dva "septemberčka"; prvi je 2005, druga 2007. Če ste za kakšen čvek se lahko zmenimo. Lep pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
23.2.2008 14:12:37   
Anonimen
Dobrodošla vlak user posted image

(odgovor članu vlak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
23.2.2008 14:14:45   
nana 27
Vlak, dobrodošla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
23.2.2008 15:53:35   
bodoča
Previjanje: nekje na 3 ure, razen, če se vmes še pokaka.

Fruchzwergi, ja jaz sem mu že dala poskust, niso bili ravno fruchrzwergi, samo je bila pa isto skuta s sadjem. Ker moj ni jedel, ko sem mu zmešala pusto skuo in sadje, ko pa sem mu dala ta "jogutek" se je pa kar oblizoval. Si je misli, ni vse zdravo vedno dobro. user posted image

Vlak dobrodošla user posted image !

mojeustvarjanje

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
23.2.2008 15:53:52   
babyrok
Vlak, dobrodošla.

Danes imamo spet lep dan za vozičkanje. Zadnje 2 dni je pri nas  nekaj norega glede spanja po dnevi....sam jok in stok...nakar pobašemo fanta in gremo v voziček, kjer spi. Včeraj sem mu poleg jabolka dala še banano in to zato, ker sem naredila eno neumnost. Iz hladilnika sem jabolko prepozno vzela in ko sem mu ga naribala, je bil še vedno mrzel. Ker je bil mali jedec pripravljen na štart ni bilo sile, da ga ustavi, da on takrat ne bi jedel, zato sem na hitro vzela banano in mu jo začela dajat. Mali je kar z rokami krilil in vriskal in sem mu jo ziher dala malo preveč za prvič, ker sem danes v blatu zasledila nekaj kot nekakšne črne krogljlice. A je mogoče to že katera zasledila po banani ali bi bilo to lahko čisto kaj drugega

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
23.2.2008 16:13:50   
Anonimen
Babyrok.....ni panike. To je tiso v banani, ki je kot nekakšno seme. Poleg tega so pa še črne nitkice, ki so tudi notri. Teh Rok ni prebavil, jih  je pa pokakal. Ker so oksidirale so pa črne. Ni panike.
Tudi mojauser posted image obožuje banano.

Nežika pa danes že cel dan kaka zelen sluz. Je to zaradi prehlada? Bi me moralo skrbeti? Se mi zdi, kot da ima drisko, pa še čudno smrdi. Kaj naj?

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.2.2008 16:27:31   
Anonimen
Ojla punce!

Vlak, dobrodošla!

Midva sva s sprehoda. Vse lepo in prav, dokler ni en mulc z motorjem tako hitro šel mimo naju, prav pod gasom. Zanalašč! user posted image  user posted image  Mišek se je tako stresel in ustrašil in v jok. Komaj sem ga umirila. In potem mi ni več zaspal nazaj... Je bila sirena do doma. Aj sem hitela.

Zdaj sem mu dala slivovo kašico in je vse popapal. user posted image  

user posted image  A je katera že naredila bučno juho? Lahko sploh damo bučo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
23.2.2008 16:50:56   
LINA31
Živjo,

mi smo bili malo v Ljubljani pri tašči in tastu. Je blo kar cool, samo tile nasveti mi gredo počasi že na žiiiiiiiivce!!user posted image
Res je toplo zunaj, čeprav za drug teden je pa full poslabšanje napovedano, a ne? Bad.
Žan je zdajle zaspal, srček pa je šel na pivo. Tudi moj Žan zadnje dni bolj malo spi čez dan, pol pa je siten kot driska.

previjanje...ma sploh nevem....tam na ene tri ure, če zdrži. Ponavadi se prej že po kaka, pa ga moram preoblečt.

zelen sluz v drekcu...kaj pa vem...počakaj še kakšen dan pa boš vidla. Če te full skrbi pokliči P.

Full že lepo uvajate GH. Pridne. Mi smo še kar samo na zizi. Sem mu dala ene par stvari polizat, ampak nič kaj veliko. Bom še malo počakala.
Pa pa

Vlak dobrodošla user posted image .

guppy in ostale...jaz nimam varstva za 8.marec, tako da se kdaj drugič spoznamo na kakšnem kofiju z user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?