|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
8.3.2008 9:16:36   
nana35
Pogrešam Tinčo,pa tudi SuzanoKK,pa še katero...

Sunny morning,razumem te,da si v skrbeh zaradi alkohola itd.samo meni se ne zdi ravno smiselno,da se otroček zapija šele ko je nastal oz.ko je v trebuhu,ampak ko pride na svet,pa še takrat v mejah normale,da se očka malo poveseli s svojimi prijatelji,da jih počasti...ne pa tako,ker je user posted image .Moj ga je sicer malo zapil,a doma s prijatelji in najinimi starši.user posted image Ne bi raje počakali najprej,da pride na svet?No,to je samo moje mnenje...

Klemen je jedel ob 20h včeraj,zaspal potem ob 21h in spal do 3.30.Kako je priden,da se mami malo naspi.Potem pa seveda 3 ure in je bila že ful lakota.user posted image
Zdaj pa spančka v dnevni sobi.Je pa dež in nič ne bomo šli venuser posted image .

katee,ti pa se najprej pocartaj potem pa na delo.Naj se ti nikamor ne mudi,za vse bo še čas.Najprej pa zdravje.

dašabina,tudi ti se čimprej pozdravi,polip pa ni nič takega,sem ga pred leti tudi jaz imela,ko sem imela prvič izvenmaternično nosečnost,pa so ga videli na UZ in ga istočasno odstranili.Pred14 leti.

Da ne pozabim in vam zaželim Vse najboljše ob dnevu žena!!user posted image user posted image user posted image

Danes vsaj kuhala ne bom,bo tašča,ker imamo še vedno odisk iz Francije,pa še vsi vnuki so tukaj (samo trije z mojim Klemenom vred),glede razvajanja -  ne vem če bo kaj s tega.Moj user posted image je že zgodaj šel na nogometni turnir s tavečjim sinom in ne vem kdaj bo kaj nazaj.Verjetno za kosilo.

karatina,poznam to,da se user posted image ne da trudit iz zizke.Moj je že spoznal gospo flašo,pa vidim,da se ne trudi dovolj,ga včasih kar silim,on pa protestira.Ampak se potem zmeniva.user posted image Slikice so lušne,vedno jo tako super dobiš na fotografijo,meni pa Klemen vedno štrajka,očitno se ne slika rad...

triš,to je pa res lepo presenečenje za 8.marec.Jaz sem dobila rožice od user posted image  in njegovega sinkota,pa od mame in očija.
Hvala za rožico!!

Ursalara,jaz sem si kengurujčka kar sposodila,moja prijateljica ga sploh ni rabila,ker mali ni hotel bit noter,bomo videli,če bo hotel biti moj.

sani,take plenice kot jih imama vidve s Karartini mislim da nas ima kar veliko!

urssyy,vse najboljše!!user posted image

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.3.2008 9:53:26   
katee
Dobro jutro!

Vsem mamicam želim lep 8. marec!!!

Naša noč je bila super, je mali spal od 21h do 5h. Kot da bi vedel, da je mamica boga. Jaz sem pa zvečer okrog 20h doživela tak napad bolečine, da sem bila zvita v krču več kot eno uro, potem sem vzela 2 lekadola in čez kake pol ure je popustilo. Danes pa spet bolečine. joj, groza! upam, da bodo AB kmalu prijeli.

Hvala vsem za spodbudne besede. Bom upoštevala nasvete in počivala vsaj en teden (v petek imam ponovni pregled pri G).

Obrigit, tako sem vesela zate in za malo, da sta končno skupaj z očkom. Sedaj se pa lepo razvajajte.

SuzanaKK sporoča, da v stanovanju še nimajo neta, vas pa vse pogreša in lepo pozdravlja.

Baby vac; eno vprašanje imam: a pred uporabo baby vaca stisnete v noska fiziološko, ali kar na suho ven potegnete?

Vsem želim lep dan, jaz grem pa pred TV počivat in navijat za naše smučarje!
Se oglasim kasneje

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.3.2008 9:56:11   
mala pikica
Dobro jutro vsem!

Naj povem, da so še prsi vedno zamašene, mislim pa, da bo po enem ali dveh dojenjih že boljše. Dajem obkladke, se tuširam, masiram, pa nič user posted image katee to razpršilo bom pa sigurno kupila, se mi večkrat zgodi, da imam vse zamašeno.

Ko ravno razpravljate o naših očkih. Naš ati je včeraj zvečer previl Gašperja in mu dal DM-ovo pleničko. Gašper se je ob pol treh ponoči zbudil, ga vzamem k sebi in gledam, kaj je vse mokro. Bogi otrok je bil čisto moker od lulanja, do ramen, posteljica je bila mokra, jogi, vse... Katastrofa. In naš ati sploh ni vedel, kaj vse sva z Gašperjem delala ponoči, še jogi sem obračala in posteljnino preoblačila. Pa ko točno ve, da mu zvečer damo Pampersko na rito. Ati, ati... user posted image

dašabina super, da je zdaj vse vredu.

obrigit sem tako vesela za vaju s Špelo, da imata končno atija doma. Verjamem pa, da je ne da iz rok user posted image

karatina kako se Karin lepo smehlja, pravi smeškoti so postali naši sončki user posted image Je pa res luškana, zadnjič je sploh nisem v redu videla, ki je bila v kapici. Gašperja pa jaz čez dan tudi ne povijam več široko, samo še čez noč.

lusa Daša je prava marjetica na sliki user posted image Kaj pri vas že rastejo? Pri nas še ni nobene nikjer.

katee pridno počivaj!!!

tudi koala in Alex vse pozdravljata, jih tudi internet nekaj jezi.

račkaste in slončkaste pleničke pa nas res ima veliko, smo čisto spraznile Hoferje, ko so jih imeli user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
8.3.2008 9:56:13   
majra

user posted image
Čestitke ob dnevu žena!

Prva noč v posteljici je bila uspešna, samo da ne govorim v kakšni pozi sem jo dobila zjutraj-spala je po širini in ne po dolžini user posted image  Ne vem od kod ji vsa ta hiperaktivnost.
Vi še vedno podlagate vaše user posted image  v posteljici. Mi že kakšne 3 tedne neuspešno, samo jo pa še vedno podložim zvečer za boljši občutek.

Sani v ponedeljek pa zares. Danes in jutri še spraznim hladilnik in potem začnemo user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.3.2008 9:59:14   
mala pikica
user posted image

Vsem želim vse lepo ob današnjem prazniku, pa pustite se razvajati user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.3.2008 10:07:39   
klaja
Jutro!

Vse najlepše ob dnevu žena!

Jaz sem pa danes sama oziroma sestričnina hčera je pri nas, ker imamo koline pri babici in so vsi gori, le me smo doma. Še sreča, da se lahko izmuznem!

Urssyy vse najboljše in lepo praznuj!!!

Mi smo pa včeraj kupili kengurujčka in mi je kar pripravna zadeva, mi bo malo lažje z obema it ven.

Glede širokega povijanja pa sem se odločla da bom vzela stran eno plenico.

Moram it, lep deževen dan vam želim!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.3.2008 10:22:10   
katee
mala pikica: meni je to razpršilo takoj pomagalo. Kake 3 min pred dojenjem sem si našpricala v nos, potem je pa kar teklo. Upam, da bo tudi tebi delovalo. Držim pesti user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.3.2008 10:23:14   
ursalara
Katee jaz prej z fizeolosko pospricam gre lazi vse ven!Lepo da si zadovoljna ni zgresena stvar a ne?
Nana35 jaz sem tud imela sposojenega pa ni bil dober glavca ji je opletala kriz me je bolel za znoret!Potem sem pa vceraj tega kupila ki ima narejene vse teste,fizoterapevti ga priporočajo pa se za moj oboleli kriz je super ker ima prav za kriz podlogo ga bom pol slikala pa prilepila slikico je bil drag a kaj cmo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 12:06:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.3.2008 12:14:02   
ursalara
Joj sem pozabla povedat da mi je vceraj moj podaril orhidejo in me peljal v kitajsko jest za dan zena!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.3.2008 12:23:12   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Joj sem pozabla povedat da mi je vceraj moj podaril orhidejo in me peljal v kitajsko jest za dan zena!

user posted image user posted image  možek!!!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 12:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.3.2008 12:36:25   
aurora6
Baby vac; eno vprašanje imam: a pred uporabo baby vaca stisnete v noska fiziološko, ali kar na suho ven potegnete?
Obvezno fiziološko pred uporabo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.3.2008 15:57:51   
nana35
mala pikica,tudi mi ponoči uporabljamo pampersko,baby fit,podnevi pa active baby ali katere druge.Pa sem našemu atiju,posebaj naročila,da tiste vijolične so za ponoči,zelene pa za podnevi.Naš ati je tak,da če kaj dela sploh ne sliši kaj mu govoriš,pa če mu poveš pri "zavestnem stanju"bo drugič spet vprašal...tako da vprašanje itak pričakujem.user posted image

ursalara,lepo uporabljajte kengurujčka,drag je bil pa res.Naš sposojeni je od Tomy freestyle, podložen s flisom,tako da za poleti ne vem,če ne bo pretopel.Kdaj pa lahko začnemo uporabljati kengurujčka??

Uživajte v dnevu žena!

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.3.2008 16:02:32   
Sunny Morning
user posted image za obmesečnice: Ajda

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny morning,razumem te,da si v skrbeh zaradi alkohola

Kako ne bi bila v skrbeh, če se pa toliko nesreč zgodi zaradi alkohola. Pa še moški so tako pametni in pogumni, ko so malo nadelani.
No, saj naš oči je kar kmalu prišel domov in je bil zelo ponosen nase, ker je prej spizdil, ostali so šli še naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
meni se ne zdi ravno smiselno,da se otroček zapija šele ko je nastal oz.ko je v trebuhu,ampak ko pride na svet,pa še takrat v mejah normale,da se očka malo poveseli s svojimi prijatelji,da jih počasti...ne pa tako,ker je user posted image .Moj ga je sicer malo zapil,a doma s prijatelji in najinimi starši.user posted image Ne bi raje počakali najprej,da pride na svet?No,to je samo moje mnenje...

Se čisto strinjam s tabo, počakajmo da user posted image pride na svet. Meje normale pa pri tem sploh ni. Našo Nejo so tako zapil, da so si vsi enotni, da take fešte pa še ni bilo in da tako pijani že dolgo niso bili.

Vsem pošiljam user posted image za naš praznik.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.3.2008 16:20:13   
benika
Danes je Katja imela slab dan in je kar nekaj prejokala, pa sem opazila že solzice. Nisem vedela, da se že tak mali in pretakajo solzice.

O ja, Jakob je prvo solzico spustil dobre 3 tedne po rojstvu. Če bi mi pred tem kdo rekel, da tako mali dojenčki puščajo solzice mu sigurno ne bi verjela. Ko pa smo to videli na lastne oči....

Drage dame in damice, vse najboljše za dan žena. Brez vas bi bil naš forum zelo dolgočasen. Lepo praznujte in bodite zdrave srečne in vesele....

user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.3.2008 16:55:49   
Golobček
Končno mi je spet ratalo do računalnika!

Tudi jaz želim vsem vse lepo ob dnevu žena.
Urssy tebi pa vse najboljše za rojstni dan!

Žal moram it , se je naša pupa zbudila- lajota pač. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.3.2008 18:12:00   
klepetka
oj
Tudi jaz vam vsem skupaj želim vse lepo ob dnevu žena.Vsaki eno user posted image

urssyy, tebi pa vse naj naj  za rojstni danuser posted image user posted image

Mi smo po starem,torej čisto okuser posted image .

malapikica ,jaz se s tistimi piksli ne grem več.Mislim da to vse poveuser posted image .DO nadaljnega bodo slike samo v albumuuser posted image .S čaosm bom pa rajši tam raziskovala kot mi je napisala Lusa.

suny morning
,jaz sem pri Lani posumila na refluks ,ekr je res dosti polivala.Pa kot da je imela čigumi v ustih ;skoz je nekaj prežvekovala.
Čeprav ni rečeno ,da ima refluks smao otrok ,ki poliva .
Z nama v bolnici je bil fantek ,star takrat 3 tedne ,ko baje   ni tud enkrat ni polival al ibruhal ,mapak se je dušil.Se prav isda tud težave z dihanjem kažejo na morebiten refluks.Je pa tud res ,da tud vsako polivanje in bruhanje ni refluks.
Tako  da mislim ,da je tud pri Neji  možno da je .Ni pa nujno.

ursalara ,ok.Se bova dogovorili kdaj priletiš v naš konec.Kadar teb inajbolj odgovarja;se ti bom prilagodila.IN user posted image user posted image LAra ,da prespi že celo noč.

mml,se mi je  že kar takoj  zdelo ,da Lani ne bo tanovi urnik spanja najbolj všeč.,ker smo spet na dvakratni nočni malici.user posted image user posted image
Ja,glede kolkov.Mi gremo v Grosuplje ,ker jih kar  pohvalijo -večina iz našega konca.In ja ,je samoplačniško ,samo potem se baje nazaj dobi ta vplačani  znesek.

Lusa,ooo potem je pa Luša zel ovelika punca ,ker naš Domen je bolj piko;višino je res po meni podedoval(saj del oje itak pri tleh  a ne deuser posted image ) ,kg pa po atiju.user posted image
Lunca ,tud pri nas je ena Pina ,tako da očitno jih je teh 66  raztresenih po celi slovenijiuser posted image

majra.tudi Lana že kar nekaj časa spušča   solzice

sani ,no kaj sem ti rekla za baby vac?!user posted image

Evo ,bujenje.Preberemin pokomentiram vas kasneje do konca.

lepo bodite še naprej

On je pa velik 108 cm ,težak pa 17 kg.Samo on je tako zbirčen ,čeprav kuham vse živo ;nič ekstra zanjga .Amapk enostavno če ni za njega ,samo sedi pri mizi in čaka da ostali pojemo.Je pa res,da je šele v zadnejm času začel po malem ,samo toliko da vsaj proba kar lahko rečem da večino stvari.Tako da smo skoraj na konju ,ker do zdaj je res jedel samo par stvari.V vrtcu pa baje je kar večino od ponujenega.user posted image .Daša je pa prav  cortkana s tem venčkomuser posted image

katee,o ti  bogica.Upam da si že boljše.Pazi naseuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.3.2008 18:13:19   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

mala pikica: meni je to razpršilo takoj pomagalo. Kake 3 min pred dojenjem sem si našpricala v nos, potem je pa kar teklo. Upam, da bo tudi tebi delovalo. Držim pesti user posted image

Nisem vedela, da se dobi samo na recept, mi ga nikakor niso hoteli dati v lekarni user posted image Tako da je še vedno vse zamašeno, že od včeraj zjutraj ni skoraj nič mlekca na tisti strani. Če še do jutri ne bo v redu, bom pa res šla k dežurnemu. Je pa res, da imam vročine, pa tudi rdečine še zaenkrat ni. Smao ful trdo je vse, pa boli ko ne vem kaj.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.3.2008 18:17:54   
klepetka
ajejej,zdaj še posta ne znam pravilno napisat;zadnji del o velikosti Domna je namenjen  tebi ,Lusa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.3.2008 21:30:00   
Alfabeta
Oj!  Z Ajdo v naročju....

Moram jo pohvalit. Danasnjo noč je namreč spala od 21.30-00.30. Se najedla in od 1.00 spala do 7.30!!user posted image user posted image

No jaz sem ugotovila da tako kot za sina tudi za njo velja da njej tiste "predpisane" nočne stopinje temperature ne ugajajo. Namreč, mi smo imeli od začetka nekaj dni tam med 20-22C. Vse kaže da ji ni bilo dovolj. Sem povišala na 24C sedaj pa spi kot polhek že od 5. dneva od kar sva doma tako. Res drži zgleda da se potem dodatno ogrevajo s hrano, torej dojenjem.

Krst, sem zadnjič pozabila napisati bomo mi imeli zadnjo nedeljo v aprilu, ker imam še jaz okrogel rojstni dan pa bomo ubili dve muhi na en mahuser posted image

Glede solzic pa... tiste ki ste jih opazile..vsaj veste, da niso solzevodi zapacani. Jaz sem pač taka da v vsakem slabem iščem kaj dobregauser posted image

Tudi mi uporabljamo violične pamperske, čez cel dan, trojko.

Sani in Majra a ve2 se že o hujšanju menita al kako.. Bom še jaz začela. Meni je sicer ostalo še 6 kg, sicer mož pravi da imam vsako joško težko 3 kguser posted image , ampak ne bo samo to, ker vse stare hlače še ne grejo na rit..

Vsen pa rožica tudi od mene. Jaz sem jo tudi dobila od možička. <Me je ful presenetil, ker vedno pozabi,.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.3.2008 22:00:24   
lejla14
Berem, da uporabljate različne plenice za čez dan in ponoči. Mi imamo kar vedno Pamperske št. 2. Pa ker drugačnih, večjih sploh še nisem kupila, da bi videla razliko - me zanima, kakšna je razlika?

Je pa naš fantek zadnje čase občasno bolj nekako zatekel v obraz. Vsaj meni se tako zdi. Najprej sem mislila, da ima samo tako močan podbradek, ampak občasno izgine in je spet bolj podoben samemu sebi. Ali gre pri tem za zadrževanje vode v telesu?

Sicer pa ravnokar spi in še ne vem ali bo zdržal dlje ali pa do polnoči, saj je ponavadi zdaj zbujen in opolnoči zaspi. Zadnje dni ima namreč urnik čisto spremenjen kot ga je imel.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.3.2008 23:06:50   
martinca
pozdravljene!
upam da ste današnji dan preživele kar se je dalo lepo. mi smo danes praznovali rojstni dan svakinje in tašče. nas je bila kar lepo polna hiša. zato se nisem imela časa javit tukaj gor. sem pa mislila na vas.
Patrik se še danes ni pokakal, tak da danes je že tretji danuser posted image . juter zjutraj pa ga bomo s sladkimi kamilicami pitali. ker po tistih pa je učinek.
otroški dodatek,mi smo odločbo dobili v enem dnevu. user posted image za socialno v Lenartu.
naš mali je pa včeraj imel gladovno stavko. je zjutraj še lepo jedel. podem ob pol desetih pa sva še enkrat jedla in ni kaj dosti pojedel. potem je pa čez dobre pol ure vse polil. polje pa celi dan štrajkal. sploh ni hotel nič kaj veliko pojest. pa večino časa se je jokal. sem že misla da se ga kaka viroza loteva. te pa sem nano poklicala in mi je rekla da njen Klemen tudi včasih noče dosti jest čez dan in naj se pomirim. tak da danes je pa spet blo vse normalno. mogoče mu je blo v želodčku kaj hudo.al pa ga je malo tudi luna dajalauser posted image   je pa celi dan kar nekaj po malo prek metal. po mojem je pa za ono polivanje bilo krivo to, ker ni podrl kupčka. no glavn da je zdaj vse v redu. nana, hvala ker si me pomirila s svojimi besedami user posted image aja, je pa mali potem včeraj pred spanjem pojedel komaj 25ml. in je spal od 22 do 5.15. je šel skoraj lačen spat pa je vseeno tako dolgo spal.user posted image Patrik
tak zdaj pa grem spat. sem že pošteno zmatrana.
lahko noč

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.3.2008 23:13:15   
martinca
meni je tudi moj podaril rožico. se vsako leto spomne.
zdaj pa res grem
nočko

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.3.2008 6:22:06   
Lunca1
Jutro. evo za vsako eno user posted image  za včeraj. me ni bilo nič doma. Smo bili v radovljici in je danes ponoči Pina spet na "mini počitnicah" pri starih starših. nam jo danes pripeljejo domov in pridejo na kosilo.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Lunca1- ja ta mala pupa je stara toliko kot tvoja 2leti in pol. Ne vem če je navihana. Mi je bilo pa zelo čudno, ker nič ne govori. No otroci so različni. Po mojem je tvoja večji navihanec in že veselo čveka. To je odvisno tudi od mam, a ne. Moja bo sigurno čveka...user posted image

Sani ne samo da govori, ampak je ne moreš ustavit. Debatira sto na uro.user posted image

Katee čim prej se pozdravi, pa pridno počivaj.

Mala pikica za jogi kupi nepremočljivo podlogo, da drugič ne boš imela spet moker jogi. dobiš jo pa v vseh trgovinah za dojenčke, pa tudi v leclercu sem jih že videla.

Majra mi imamo še vedno Luka v postelji podloženega z 2 plenicama, samo se vedno zbudi na hrbtu, samo ima na srečo glavo obrnjeno na stran.

Urssyy vse naj naj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

On je pa velik 108 cm ,težak pa 17 kg.Samo on je tako zbirčen ,čeprav kuham vse živo ;nič ekstra zanjga .Amapk enostavno če ni za njega ,samo sedi pri mizi in čaka da ostali pojemo.Je pa res,da je šele v zadnejm času začel po malem ,samo toliko da vsaj proba kar lahko rečem da večino stvari.Tako da smo skoraj na konju ,ker do zdaj je res jedel samo par stvari.V vrtcu pa baje je kar večino od ponujenega.user posted image .Daša je pa prav  cortkana s tem venčkomuser posted image

No mi imamo tudi eno zbirčno Metko doma, ampak v vrtcu pa je vse. user posted image  Pri dobrih 3 letih pa meri tam nekje 98 cm in tehta 13,5 kg. je logično pri bolj suhih. No ja bonbončke bi pa jedla.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!