nana35
|
Pogrešam Tinčo,pa tudi SuzanoKK,pa še katero... Sunny morning,razumem te,da si v skrbeh zaradi alkohola itd.samo meni se ne zdi ravno smiselno,da se otroček zapija šele ko je nastal oz.ko je v trebuhu,ampak ko pride na svet,pa še takrat v mejah normale,da se očka malo poveseli s svojimi prijatelji,da jih počasti...ne pa tako,ker je .Moj ga je sicer malo zapil,a doma s prijatelji in najinimi starši. Ne bi raje počakali najprej,da pride na svet?No,to je samo moje mnenje... Klemen je jedel ob 20h včeraj,zaspal potem ob 21h in spal do 3.30.Kako je priden,da se mami malo naspi.Potem pa seveda 3 ure in je bila že ful lakota. Zdaj pa spančka v dnevni sobi.Je pa dež in nič ne bomo šli ven . katee,ti pa se najprej pocartaj potem pa na delo.Naj se ti nikamor ne mudi,za vse bo še čas.Najprej pa zdravje. dašabina,tudi ti se čimprej pozdravi,polip pa ni nič takega,sem ga pred leti tudi jaz imela,ko sem imela prvič izvenmaternično nosečnost,pa so ga videli na UZ in ga istočasno odstranili.Pred14 leti. Da ne pozabim in vam zaželim Vse najboljše ob dnevu žena!! Danes vsaj kuhala ne bom,bo tašča,ker imamo še vedno odisk iz Francije,pa še vsi vnuki so tukaj (samo trije z mojim Klemenom vred),glede razvajanja - ne vem če bo kaj s tega.Moj je že zgodaj šel na nogometni turnir s tavečjim sinom in ne vem kdaj bo kaj nazaj.Verjetno za kosilo. karatina,poznam to,da se ne da trudit iz zizke.Moj je že spoznal gospo flašo,pa vidim,da se ne trudi dovolj,ga včasih kar silim,on pa protestira.Ampak se potem zmeniva. Slikice so lušne,vedno jo tako super dobiš na fotografijo,meni pa Klemen vedno štrajka,očitno se ne slika rad... triš,to je pa res lepo presenečenje za 8.marec.Jaz sem dobila rožice od in njegovega sinkota,pa od mame in očija. Hvala za rožico!! Ursalara,jaz sem si kengurujčka kar sposodila,moja prijateljica ga sploh ni rabila,ker mali ni hotel bit noter,bomo videli,če bo hotel biti moj. sani,take plenice kot jih imama vidve s Karartini mislim da nas ima kar veliko! urssyy,vse najboljše!!