|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
7.3.2008 12:33:53   
Lusa
Nalin-me veseli ,da se že lepo crkljate vsi4.Jonas je pa tko lep.

Lunca-kakšen lep nasmeh!

Klepetka-koliko je pa velik DOmen ,ker moja je pa preveč močna.Je velika 112cm in težka kar 23kg.Naju je zadnjič vprašala kaj papca Luša in sem rekla da vse kar skuham od ričeta ,zelja do špinače.Mi res vse kuhamo in zvečer pa že 2leti ne je.Je pa res ,da smo se zdaj kaj sem bila noseča zelo malo "migali" Tako pač je ,je Domen po mamiciuser posted image Baje je 60% podedovano ,tako ,da ti se boriš z -kg mi pa z+kg.
Glede slikic pa idi na shrani.si ,bo lažje ,ker jaz tud ne vem kaj moram nardit s tistim pictureuser posted image .

limma-tud moja Daša je tako v spanju oz nespanju.Prvo rundo spi po 6,7ur potem pa to prdenje ,..isto kot pri vas.Včeraj je cel dan bila takšna.Pa mi je ravno včeraj pediatrinja rekla ,to je pač tako ,ker ne dojim ,zdaj pa vidim ,da ti dojiš in imaš isto stanjeuser posted image .Včasih ne vedo kaj rečt te P.

mala pikica-sem danes nekaj pesnila na shrani.si in mislim ,da mi je uspelo ,bomo videli ,ko počljem to sporočilo ,kaj bo iz tega ratalouser posted image

Tudi jaz čestitam vsem slavljencem.

Mi smo pa danes spali od 22ure do 5ure in potem do 10ure zjutraj.Pa zdaj spet spi od 11ure.Se vidi ,da mora včerajšnji dan nadoknadit.Naš nasmeh je pa tak:

user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
7.3.2008 12:34:09   
Sunny Morning
obrigit sem neskončno vesela zate, da sta s Špelo končno dobili očita domov. Uživajte, ta čas pa lahko pozabiš na januarčice...ti bomo oprostile.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2277
7.3.2008 12:36:19   
Sunny Morning
Lusa Daša je pravi mali sonček...otrok cvetja, dobesedno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2278
7.3.2008 12:39:14   
ursalara
Sunny jaz bi na tvojem mestu vseeno oddala vlogo itak nic ne mores izgubit!
Orbigit uzivajte kolikor se le da pa ne pusti se motiti kot ti je ze napisala moja predhodnica.Zdaj je cas samo za vaju ker morata vse nadoknadit! user posted image
Vsem ki ste praznovali in ki praznujete vse najboljse!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
7.3.2008 12:44:03   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ve ste oddale za otroški dodatek tudi, če ste veliko presegli znesek na družinskega člana? Jaz sem na internetu naredila izračun in mi ne bi nič dobili, pa zdaj ne vem ali naj vseeno oddam vlogo.

sunny otroški dodatek pripada vsem, če je znesek na družinskega člana zelo velik, boste dobili pač minimalen otroški dodatek. Tako da v vsakem primeru daj vlogo, boš pač videla, kakšna bo odločba. Če daš v roku 90 dni po rojstvu, dobiš tudi za nazaj denar.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2280
7.3.2008 12:45:48   
Lusa
Komaj eno sporočilo pošljem in že vidim ,da je spet nekaj novih in moram odgovorit.

Obrigit-zdaj pa bo pri vas veselouser posted image user posted image user posted image

benika-kakšen radoveden pogled ima Jakob.

Sunny-po moje ti nekaj pripada.Ne vem točno ,ampak mislim ,da vsem pripada OD.Pač nek minimalen znesek.Noter daj pa boš videla.Daša je pa res naš mali sonček ,ampak veš ,da v njej vidim tisti lep Ajšin pogled.Ne vem meni se zdita tako podobni.

Neposredna povezava do sporočila: 2281
7.3.2008 12:50:23   
Anchikaa
Dan,
se že vnaprej opravičim,kak bo kaj napisano,namreč z dašo v roki je malo težje pisat.
mi smo spet spali odlično,od 22h do 5h pa od pol šestih do pol dvanajstih. včeraj se mi je mala tak smilila,ker se je cel dan matrala da bi kakala pa ni šlo.pol pa zjutraj bomba v plenici...ko aka,je to konkretno.user posted image user posted image

limma ma jem veliko mlečnega,polento,vse ker mam rada mleko,ampak ga ni zato nič več.sicer je pa moja izjava včeraj zmagala,tak je reko moj dragi...zakaj pa ma krava tolko mleka,pa ne je mleko.user posted image

upam da bomo danes tut šli kaj ven ker je tečno bit samo noter.

obrigit...lepo se cartajte.

lep pozdrav, anchikaa

aja pa nekaj slik princese naše sem dala v album.

papauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
7.3.2008 12:54:19   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Kako dolgo ste čakale na odločbe za otroški dodatek? Meni se zdi, da to malo predolgo traja. Pa tudi denar z občine še ni prišel, si očitno čas vzamejo, ko je treba kaj dat! Zavarovalnica pa je uredila vse v enem tednu in imam že nakazan denar.

Jaz sem odločbo dobila v enem tednu. O kaki zavarovalnici pa govoriš? A to tista varianta od Triglava? Če imaš rentno ali kako?user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
7.3.2008 12:56:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,alfabeta,zakaj imata slabo vest,če sta dali user posted image flaško?

jaz sploh nimam slabega občutka, ampak ko doječi mami napišeš da naj da user posted image  takrat dodatek takoj katera skoči, da to pa ne, da otrok se potem navadi, da noče več piri na dojki,... Jaz samo bolj previdno povem.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
7.3.2008 13:01:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: septembrka

Glede otroških dokladov, kot sem razumela je možno oddati vlogo s prihodki leta 2006  v 90ih dneh po porodu in kasneje v aprilu s prihodki leta 2007. Ker imam prihodke različne, se pravi v letu 2006 višje kor v letu 2007, ne vem točno kdaj naj oddam, da se nam bolj splača. Lestvice za leto 2007, za izračun pa mislim, da še ni. Nekaj cincam, pa upam, da ne bom zaj... ali dobi še za nazaj, če oddam zdej, ker sem rodila 14.1.? Katera kaj ve več o tem? 

Če oddaš v roku treh mesecev po porodu dobiš za nazaj, če pa zamudiš pa ne.

Če oddajaš prve tri mesece v letu oddaš plačne podatke za predpreteklo leto, torej 2006, če pa kasneje pa za 2007.

Saj okvirno si lahko s temi zneski izračunaš kaj bi dobila če oddaš sedaj in kaj če kasneje. Greš na stran CSD Šiška in tam imaš vse obrazce za izračun

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 7.3.2008 13:04:19 >

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
7.3.2008 13:07:33   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

ma jem veliko mlečnega,polento,vse ker mam rada mleko,ampak ga ni zato nič več.sicer je pa moja izjava včeraj zmagala,tak je reko moj dragi...zakaj pa ma krava tolko mleka,pa ne je mleko.user posted image

Ne vem če si pisala prej da imaš premalo mleka...Sklepam po tem odgovoru..Si poskusila z čajem za dojenje.? Jaz ga pijem 2 krat na dan, od Galex-a, pa imam mleka zares dovolj. Ali pa brezalkoholno pivo.

Sicer pa sem ugotovila že pri prvem, da včasih mislimo da ni več mleka in so dojke "prazne" in mehke, pa tile naši user posted image  od nekje še izvlečejo "malico".

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
7.3.2008 13:10:42   
benika
sunny otroški dodatek pripada vsem, če je znesek na družinskega člana zelo velik, boste dobili pač minimalen otroški dodatek. Tako da v vsakem primeru daj vlogo, boš pač videla, kakšna bo odločba. Če daš v roku 90 dni po rojstvu, dobiš tudi za nazaj denar.

Ne bo držalo. Jih poznam kar nekaj, katerim dodatek, zaradi prevelikega zneska na družinskega člana, ne pripada. Žal je tako.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
7.3.2008 13:13:08   
benika
benika Jakop je pravi srček. Vem, da si že pisala, da ste se že nekaj dogovarjali za operacijo za njegovo ustnico. Kako zdaj to kaže?

Operacija bo nekje v juniju, datuma še nimamo. A veš, da komaj čakam, da tole porihtamo.

Imamo pa v ponedeljek kontrolo sluha na ORL-ju. Držite pesti prosim, da bo vse tako kot mora bitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
7.3.2008 13:14:06   
Alfabeta
Sunny, ti oddaj vlogo, če boš kaj dobila boš vesela, če pa ne boš ti je pa vseeno. Izgubiti nimaš kaj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
7.3.2008 14:01:06   
vaney
dan po dooolgem času.

sem si morala kar čas vzet, da sem vse prebrala.

nisem nič pisala 2 dni, ker mi nekako ni zneslo. Anže glih ni bil najboljše volje, pa še kuhanje, pospravljanje, sama sva bila...pa dnevi hitro minejo.

triš...fotografiranje je bilo zabavno. vsi trije smo se trudili, da smo ga zbudili, potem pa sva mu midva pela, žvižgala, žgečkala...vse po spisku, da je mali gledal in da je fotografu uspelo (po 30 poskusih). no, danes greva z Anžetom po slike, pa bova videla, kaj je nastalo.
triš, kje pa ti delaš, da bi me videla, če bi bila v službi?

kapljice, jaz sem mu probala dat AD3 in po 1 kapljici ni bilo nobene spremembe, zdaj sva že na 4, pa ni videti, da bi imel kakšne krče. upam, da ne bodo prišli naknadno.

kakanje, Anžetu uspe na 2-3 dni 1x, takrat ga pa skoraj raznese, koliko se trudi, nam ne pomaga nič za kakanje, nobena stvar mu ni pospešila prebave. Baje imajo user posted image  do 6. meseca čas, da se jim uredi prebava.

kopanje, midva ga kopava vsak drugi dan in po kopanje ne greva ven, ker nama je patronažna odsvetovala. ga pa nisem še nikoli kopala sama, to pri nas počne ati, jaz pa mu asistiramuser posted image

vstajanje ponoči, če je ati doma, eno nočno hranjenje prevzame on, če ga ni, ga pač ni.

oblačila, mi imamo še nekaj št. 56, mu pa oblečem že kar veliko tudi št. 62.

otroški dodatek, jaz tudi nisem še oddala. a se kateri sanja, koliko je maksimalni znesek na družinskega člana, da dodatek še dobiš? ker mislim, da imava z sunny enak problem in bomo tudi mi ostali brez.

vidim, da imate že skoraj vse slikice v albumih, bom se še jaz nekako potrudila, da Anžeta pokažem (ko boom imela kakšno minutko viška časa).

zdaj se pa morava počasi zrihtat, da greva po slike...majra, kje si, doma? midva greva v metliko, gremo v atmosfero na kavo?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 14:26:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2291
7.3.2008 15:26:44   
nana35
mala pikica,vem,da ga ne bi pustila lačnega,ampak nič ne moreš,če te dlje časa ni,verjemi,da ni zadnjič,a si ne smeš očitati,če ne gre s časom skozi.Je pa res priden Gašper,če tako spančka,moj Klemen je tudi pravi user posted image ,ko tako lepo ajčka ponoči.In tudi siten ni.

ursalara,ti pa imaš res srečo,če ti Lara spi vso noč.Verjamem,da bo tudi Klemen takšen,ker se mi zdi,da je tak tip user posted image .

sunny m.kako lepo se smejčka!Moj Klemen se smejčka samo,ko ga ne slikam,če ga pa hočem slikat,se čisto zresni in potem ko stisnem,očke ful razširi.Bo moral moj user posted image malo pomagati,da ga jaz malo animiram on pa da ga slika,sama ga ne morem.Za otroški dodatek pa mislim,da vsem otrokom pripada,pa četudi minimalen.Jaz vseeno mislim,da ti pripada!!

katee,bom poskusila tudi jaz dajati spodaj kratek rokav.Jaz mu oblečem zdaj bodi z dolgimi rokavi,navrh pa še eno majčko.Tako ima dva dolga rokava.Če pa je zadosti eden...ne vem.

obrigit,fino za vašo družinico,da ste skupaj in da je ati polno zaposlen!Upam,da nas ne boš pozabila,ko ti bo tako lepo.Saj ne,privoščim ti srečo,vi samo uživajte in nadoknadite zamujene trenutke.

septembrka,kot ti je Benika napisala,mislim pa da je škoda pustiti doklade.Nič ne profitiraš,samo na zgubi si.Jaz bi na tvojem mestu kar oddala,dokler je še čas.

Lunca,benika ima prav kar se tiče papirjev za user posted image .Saj bi naj tudi mi vedno imeli pri sebi osebno,kajne?

benika,bodiji so tudi ene št.večji modeli,tako da ni nujno,da bo Jakob pri tamajhnih.Bom držala pesti za Jakoba!

Kaja,Tevž in Nuša vse naj,naj..

alfabeta,razumem te glede dojenja in dodatka.Meni se to ne zdi nič narobe. Tako,da jaz ne bom skočila.user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2292
7.3.2008 15:28:40   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image obrigit zdej se pa le cartejta user posted image samo pazi na ne bo še letos Špela dobila bratcauser posted image
benika
tvoj Jakob je pravi sonček in se mu ne vidi da bi bil prav majhen
lusa kako lepo in izvirno.Tako je sladka in lepa.user posted image
Sunny tvoji Neji pa na moč paše zelena  barvica je tako lepa
Anchika tudi tvoja princeska gleda tako zapeljivo
vanney bila si pri mojemu sodelavcuuser posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
7.3.2008 15:45:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
otroški dodatek, jaz tudi nisem še oddala. a se kateri sanja, koliko je maksimalni znesek na družinskega člana, da dodatek še dobiš? ker mislim, da imava z sunny enak problem in bomo tudi mi ostali brez.

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

vaney v kakšen položaju pa slikajo user posted image , leže ali sede?

benika bova z Nejo ful držali pesti, da bo na ORL-ju vse ok.user posted image za Jakoba in mami.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny tvoji Neji pa na moč paše zelena  barvica je tako lepa.

Hvala.user posted image  So pa vsi rekli, da ji ful paše ta zelena.

Za otroški bom pa kar oddala in vam potem sporočim kakšno odločbo smo dobili.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
7.3.2008 16:07:24   
katee
Evo. Jaz sem od zdravnika. Sem morala še na ginekološki pregled. Žin kaj sem izvedela? Da imam akutno vnetje maternice in prehaja na desni jajčnik. Sem dobila antibiotike, pa pregled imam čez en teden. Res ne vem, kje bi lahko to fasala. Je rekla G, da to ni zaradi športa, ampak ga pa moram za enkrat opustiti.
Zdaj pa moram tamalega popedenat, sem že cel dan stran od njega.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.3.2008 16:36:35   
mml
katee pazi se in počivaj...s takšnimi vnetji ni šale user posted image

obrigit lepo uživajte vsi trije user posted image

benika držim pesti za ponedeljek, da bodo preiskave pokazale dobre rezultate user posted image

sunny jaz tudi nisem mislila oddati vloge za otroški dodatek, sedaj pa nekaj računam in ugotavljam, da bi morali celo nekaj dobiti...moram še enkrat preračunat...ker mi je malo sumljivo...user posted image
Otroke tudi dojenčke sliakajo za dokumente seda. Dojenčka ti držiš od zadaj in čepiš za stolom in "paziš", da se te ne vidi user posted image

limma upam, da Nežo kmalu neha črvič in zvijat user posted image

klepetka kam boš peljala Lano na UZ kolkov? A samoplačniško? Jaz namreč iščem samoplačniški UZ kolkov, ker mi v ZD Moste prejšnjič ni bilo OK (sem imela kreš s sestro Marijouser posted image , ne vem kdo takšnim ženskam dovoli delati v pediatrični ambulanti...)

lusa ja eni se ubadajo s pridobivanjem teže, drugi pa te "sreče" nimamo user posted image . Čeprav če pogledam kakšne uboge anoreksične punce, ugotovim, da imam rajši kakšno kilo viška, kot pa da bi bila tako izstradana in bolna...prav žalostno je videti takšne mlade punce, ki so kot živi okostnjaki.

sončki januarčic na fotkah, ki ste jih pripopale so prav čudoviti in vsak po svoje enkraten in neponovljiv user posted image  (jaz moram tudi malo potegnit fotkiča na plan in poslkat Matica...)

mala pikica jaz sem Manco polno dojila nekej do 7. meseca in sem jo vedn ovzela s sabo ali skombinirala tako, da je med mojo odstnostjo ni bilo treba dojiti. Pri Maticu pa nisem zanekrat še nikamor šla za več kot 2 uri, tako da še ni bilo podobnih dielm in težav...Se bi pa jaz verjetno pri tej starosti verjetno težko odločila za adaptirano melko, pa ne zaradi stekleničke, ampak zaradi možnosti nastanka alergije...

spanje ponoči celonočno spanje je pri nas zaenkrat še znanstvena fantastika in čista utopija user posted image , Matic spi v najboljšem primeru od 23. do 4. in po tem nekje do 8., ampak na srečo po dojenju ob 4. hitro in brez težav zaspi, tako da se ne pritožujem prehudo user posted image

Matica je danes dopoldan nekaj zvijalo in črvičilo, tako da sploh ni mogel dobro spati, sva šla kjlub zoprni sivini na en sprehod, je pasalo tudi meni, sedaj ko lahko spet normalno hodim in nisem več podobna upokojencem, ki se počasi premikajo od ene klopce do druge. Se bom morala zdisciplinirat in it ven v vsakem vremenu (no ne v dežju), ker z Manco sva hodili ven, razne če je bilo manj kot -10°C. Sicer je v vozičku malo oddremal, ampak se je takoj zbudil, ko sva prišla domov in po tem je še eno uro jokal, po tem pa zaspal pri meni v naročju in nisem iemla srca, da bi ga odložila, tako da sva po tem eno uro skupaj ležala...jaz to opredeljujem, namreč kot hudo razvajanje user posted image . No zdaj se je pa najedel, še eno uro gledal v svet in se čudil in zdaj spi. Manca in oči sta šla pa po nakupih, jaz pa bluzim po RR user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
7.3.2008 17:11:49   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ne bo držalo. Jih poznam kar nekaj, katerim dodatek, zaradi prevelikega zneska na družinskega člana, ne pripada. Žal je tako.

Sem šele sedaj videla, da res ne pripada vsem user posted image Sem bila dolgo v to prepričana. Se opravičujem.
Sem malo pogledala, za leto 2007 ne sme presegati znesek 1200,67 € mesečno na družinskega člana. Mislim pa, da je to bruto znesek.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
7.3.2008 17:19:33   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Sem šele sedaj videla, da res ne pripada vsem user posted image Sem bila dolgo v to prepričana. Se opravičujem.
Sem malo pogledala, za leto 2007 ne sme presegati znesek 1200,67 € mesečno na družinskega člana. Mislim pa, da je to bruto znesek.

kukulele kakšni zneskiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2298
7.3.2008 17:20:43   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ja to je bruto znesek

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2299
7.3.2008 17:21:58   
TRIŠ
katee čuvaj se in se malo razvajajuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?