vaney
|
dan po dooolgem času. sem si morala kar čas vzet, da sem vse prebrala. nisem nič pisala 2 dni, ker mi nekako ni zneslo. Anže glih ni bil najboljše volje, pa še kuhanje, pospravljanje, sama sva bila...pa dnevi hitro minejo. triš...fotografiranje je bilo zabavno. vsi trije smo se trudili, da smo ga zbudili, potem pa sva mu midva pela, žvižgala, žgečkala...vse po spisku, da je mali gledal in da je fotografu uspelo (po 30 poskusih). no, danes greva z Anžetom po slike, pa bova videla, kaj je nastalo. triš, kje pa ti delaš, da bi me videla, če bi bila v službi? kapljice, jaz sem mu probala dat AD3 in po 1 kapljici ni bilo nobene spremembe, zdaj sva že na 4, pa ni videti, da bi imel kakšne krče. upam, da ne bodo prišli naknadno. kakanje, Anžetu uspe na 2-3 dni 1x, takrat ga pa skoraj raznese, koliko se trudi, nam ne pomaga nič za kakanje, nobena stvar mu ni pospešila prebave. Baje imajo do 6. meseca čas, da se jim uredi prebava. kopanje, midva ga kopava vsak drugi dan in po kopanje ne greva ven, ker nama je patronažna odsvetovala. ga pa nisem še nikoli kopala sama, to pri nas počne ati, jaz pa mu asistiram vstajanje ponoči, če je ati doma, eno nočno hranjenje prevzame on, če ga ni, ga pač ni. oblačila, mi imamo še nekaj št. 56, mu pa oblečem že kar veliko tudi št. 62. otroški dodatek, jaz tudi nisem še oddala. a se kateri sanja, koliko je maksimalni znesek na družinskega člana, da dodatek še dobiš? ker mislim, da imava z sunny enak problem in bomo tudi mi ostali brez. vidim, da imate že skoraj vse slikice v albumih, bom se še jaz nekako potrudila, da Anžeta pokažem (ko boom imela kakšno minutko viška časa). zdaj se pa morava počasi zrihtat, da greva po slike...majra, kje si, doma? midva greva v metliko, gremo v atmosfero na kavo?