|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
7.3.2008 17:23:21   
katee
mala pikica: jaz sem bila danes več kot 4 ure od doma (malčka je čuval očka). Pa mu ni nič drugega preostalo, kot da je malčku naredil dodatek. Jaz mislim, da enkrat na sto let, če res ne gre drugače, tudi adaptirano mleko ne škodi. Jaz danes res nisem mogla vzeti Žan Luko sabo, ker je bilo toliko letanja okrog zdravnikov. Pa nimam zaradi tega slabe vesti. Je bila res skrajna sila. Tako da tudi ti ne imej slabe vesti. Naši malčki bodo kljub temu zrasli v zdrave otroke!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.3.2008 17:27:07   
katee
Triš: ja, sej bom morala malo več počivati. Ma, sej pri meni je vedno tako, da hočem prehitro nekaj doseči. Mislim, da sem že ok, potem pa tole. Samo kopam pa ne vem, če se lahko.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.3.2008 17:33:41   
mala pikica
Sem točno vedela, da bodo danes problemi z mlekom. Cel dan so seveda prsi nabito polne. In kot ponavadi, se mi v levi dojki vsem maši. Problem je v tem, da danes nikakor ne morem odmašiti teh vodov. Cel dan si dajem tople obkladke, si masiram, pristavljam Gašperja, da bi jo spraznil. Pa ne gre in gre user posted image Še kar naprej je polno, boli kot user posted image iz zunanje strani je čisto trda. Kaj naj naredim? Vročine še zaenkrat nimam, no, je že 37, upam, da ne bo šlo še višje. Pri črpanju pa mi ne priteče niti kapljica. Jaz ne vem, kaj delam narobe. S stiskanjem mi malo uspe, ampak ful boli.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.3.2008 17:34:16 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.3.2008 17:35:02   
Lunca1
O Sunny vi pa res rastete.user posted image  Mi smo še kar na 56.
Pa vaša je tudi pravi smejko.user posted image
Če ti izračun pokaže da imate preveč, se ne splača pošiljat. Mi smo takrat poslali in seveda dobili - nič.user posted image user posted image  mala pikica žal ne dobi vsak.user posted image  Je samo do 99% povprečne plače na družinskega člana ali nekaj takega. Mi smo bili žal eni od teh.

Obrigit bravo za atija.user posted image

Lusa kakšen lep nasmeh in venček.user posted image

user posted image za vse, ki danes praznujejo.

Katee čim prej se pozdravi.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.3.2008 17:36:59   
Lunca1
Mala pikica poskusi pri črpanju stiskat dojko iz različnih smeri in masirat. Upam da ti rata.

Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.3.2008 17:47:41   
katee
Mala pikica, a imaš mogoče Syntocinon razpršilo, da bi ti mleko steklo dalje. Jaz sem imela tak problem še v porodnišnici, pa mi je to razpršilo zelo pomagalo. Kaj drugega pa ti tudi jaz ne znam svetovati.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.3.2008 18:34:22   
klaja
Alfabeta zavarovanje imam pri Mariborski zavarovalnici, tisto ko si zavarovan in varčuješ obenem in za vsakega rojenega otroka dobiš nagrado 220 evrov. Pa mislim da ima Triglavska zav. tudi nagrado, vendar samo za prvega otroka.

Otroški dodatek pa imamo že rešen, sem danes klicala na socialno, samo so se papirji očitno  izgubili. Mi je rekla, da ima vročilnico tam in to podpisano, tako da grem naslednji teden gledat kdo je podpisanuser posted image , ker mi ni nič jasno. Dobimo pa kar lep znesek, vsaj nekaj!

Kolki so tudi vredu, pač do tretjega meseca bi še naj široko povijala. A ve povijate? Saj se mi zdi da je že bilo govora o tem.

Obrigit zdaj pa uživajte vsi skupaj!!!

Katee ti se pa pazi, da ne bo še slabše!!!

Slikice vaših sončkov pa so vse ful lepe in vsi so taki sončki!!!

Za 1. maj pa bomo šli mogoče na kaki izlet, jaz bi rada šla v živalski vrt.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.3.2008 18:38:27   
katee
SuzanaKK: pozdravljena izgubljena duša!!! Večkrat se nam javi tukaj! Aja, čaka te pošta!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.3.2008 19:10:22   
Sunny Morning
katee zdaj se pa le pazi. Telo ti pravi, da te še ne sledi. Če si slučajno pozabila si rodila.user posted image

Naš oči ga pa spet serje (vaney se ti pridružujem v user posted image ). Je prijatelj obznanil, da je njegova user posted image . Seveda morata že zdaj zapijat tega user posted image , predvsem zaradi tega, ker se ji je menda že 3x odluščila posteljica. Vse razumem in sem vesela zaradi njiju. Načeloma nimam nič proti, da se tudi kdaj pregloboko pogleda v kozarec, moti me, da se potem taki vozijo z avtom domov. Kaj mi pomaga, če pride čez eno uro domov, če bom morala še za njega skrbet ali pa še huje, da se mu na poti kaj zgodi.

Naša je lačna in greva flaški naproti.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.3.2008 19:15:59   
TRIŠ
mala pikica  .Jaz sem menjala tople in si stiskala kar je šlo potem pa dajala hladne da se mleko ni delalo.Upam da ti uspe.Ko daš Gašperja na dojko si daj tople obkladke pol ko pa ga podojišuser posted image pa hladne.Držim pestke

Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.3.2008 19:36:51   
majra
Uuu, čveke. Se vidi, da je grdo vreme user posted image
Je danes luna, ali kaj? Katjo danes matra nekaj sto na uro. Že ponoči je ful jamrala in jokala med spanjem, to se je nadaljevalo še čez dan. Šele zdaj se je vmirilo, si je odspala urco in pojedla konkretno dozo, ker je tudi s hrano štrajkala cel dan. Me je kar presenetla danes s slabo voljo in cendravosto. Roke imam pa do kolen. Zdaj grem pa prebrat za nazaj, imam malo časa do kopanja.

Vaney, res mi je žal za danes. Upam, da se nam uspe kmalu dobit na kavi. Bo Anže maneken?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.3.2008 20:02:55   
sani1
Ja danes je luna.
katee- pazi nase in zdej počivaj, da ne bo še slabše. Ne se kopat raje se tuširaj...
Lunca1- sem se danes spomnila nate, ko je soseda rekla, da pazi vnukinjo Pino...

Morem it....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.3.2008 20:25:47   
dašabina
Dober večer, punce po enem tednu se vam javljam in najprej zahvalim Triš za obveščanje in vsem skupaj za dobre želje in pestke!
Stvari so šle ta teden tako hitro, da kar ne morem verjet da je petek! Na hitro - v ponedeljek sem bila pri G na pregledu po 6 tednih, kjer je ugotovila, da nekja ne štima, sva naredili ultrazvok, kjer je ugotovila, da imam v maternici polip velik 1cm, kar naj bi ostalo od posteljice, nato šibamo v bolnico in tam dobila datum za sredo, da je potrebna urgentna odstanitev tega polipa. - ozorima histeroskopija.. .Nato pa akcija vse skoordinirat, mož z mano in Mihatom v bolnico, punce v šolo in k babici, jaz naročena ob 7.00 prišla na vrsto ob 13.oo, žejna kot pes, saj sem morala biti tešča, tako da so mi ob pol 12 začeli dajati v žilo gukozo, da ne izgubim mleka, operacija uspela, jaz pa sem se samo bala, da se ne bom zbudila... Mihec pa je bil priden kot angelček, do pol enih jedel pri meni in spal, potem je pojedel malo mojega mlekca po flaški, pa spet spal in ob 16 sva se pa že dojila...
Zdaj sem doma, možek tud, me je pa že v ponedeljek tak prehlad začel grabiti, da bi najraje pljuča ven izkašljala... Samo da ni hujšega.
Za evidenco naš Miha je imel pri 1. mesecu 4900 g in 58 cm.
Veliko in pridno ste pisale, otročki lepo rastejo in so vsi po vrsti krasni. Ko bom boljše, še kaj napišem.

Še enkrat hvala vsem za dobre želje, je pomagalo. BOdite zdrave in pazite na vaše sončke in držim pestke za vse po vrsti, da katere ne spustim... Nočko!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.3.2008 21:58:50   
Lunca1
Sani a je ta Pina tudi tak feder kot naša? Jih je v Sloveniji cca. 66. Vsaj nazadnje ko sem gledala na statistiki jih je bilo toliko. Nas je zadnjič v Kranju ena punca ustavila, ker je slišala, kako sva klical našo in povedala, da je ona tudi Pina. zadnjič pa je moj govoril z enim sodelavcem in sta prišla do tega, da ima on tudi Pino. jih izgleda le ni tako malo. Največ jih je pa menda na Primorskem, ker ime prihaja iz Josipine.
Dašabina samo da si v redu. user posted image

No mi gremo pa počasi v mižale, še Luka nahranimo, pol pa spat. Nočko.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 7.3.2008 22:01:42 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 22:05:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.3.2008 22:43:27   
urssyy
Lep pozdravček po 1 tednu še od mene. Sem se namatrala da sem vse prebrala. Ker je preveč da bi vse komentirala, rečem le eno........imate super pridne otročke, da ste uspele toliko načvekat user posted image user posted image .

Nalin zate se še posebej vesela da se je vse uredilo. Mala pikica dajaj termofor na prsi...to je meni pomagalo  in Vivien pošilja Gašperju poljubček.

Jutri na 8. marec pa se pustite razvajati vašim dragim. Čestitke vsem mamicam tudi od mene. V nedeljo pa moj rojstni dan, gremo na kosilo ožja žlahta........upam, da ne bo prehladno....sem vedno z vami v mislihuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.3.2008 23:17:56   
majra
Sem preletela dogajanje:
Mi že kakšna 2 tedna nosimo št.62, dolzina ji je prava, v širino pa vse pleše okoli nje. Se vidi, da punca raste. Se že ful obrača, brca in krili z rokicami, pa vdarja ob košek, tako da smo se odločili jo danes preselit iz koška v posteljico. Upam, da bo šlo brez problemov, da se ne bo počutila preveč izgubljeno.

Klaja upam, da je bilo na UZ vse OK in da Ste že brez plenic.

Katee, ojoj boga, to pa ni prijetno. Čuvaj se! Ne pretiravat, saj veš kaj pravijo stare tete. Vse pride za tabo kasneje. Pa z leti user posted image  ugotavljam, da imajo prav.

Obrigit je lepo ko je cela družinica na kupu. To pa verjamem, da ati ne da Špelce iz rok

Nove slikice sončkov so prekrasne. Pravi mali cukri!

Mala pikica upam, da so obkladki pomagali.

Sunnyuser posted image je že varno doma? Moj še naše ni konkretno zapil. Takoj po rojstvu je ni, ker se je vsak dan vozil 200 km k nama, potem je pa zmeraj nekaj prišlo vmes. Moram zrihtat en vikend varstvo, pa ga zvleč vn, da jo oba zapijeva
user posted image
Bomo prišparali, jaz bom po eni pivi tilt

user posted image ž
Dašabina user posted image .

Danes je Katja imela slab dan in je kar nekaj prejokala, pa sem opazila že solzice. Nisem vedela, da se že tak mali user posted image  in pretakajo solzice. Me je še bolj stisnlo, ko sem videla polzet solzico po ličku. Še jaz sem na suho eno spustila. Ah, ti hormoni.

Lahko noč, čas je za testiranje nove posteljice

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
   Sončki januarčic 2oo8
7.3.2008 23:44:20   
karatina
Lep pozdrav.

Končno mi je uspelo do računalnika, pa sem potrebovala ful časa, da sem se prebrala skozi poste in pokukala nove slikice. So lepi naši januarčki user posted image .

Sem zadnje dni bolj slabo pri času, ker imam dva dojenčka - Karin in bolnega user posted image . Ko oba cel dan pedinam in pazim, da nista preveč v bližini, da mi še Karin ne zboli, sem čisto paf in zvečer samo padem v posteljo.

Zadnje dni se s Karin dojiva veliko pogosteje kot prej. Pa ne vem, kaj se dogaja. Ko ne želi več jest vedno preverim, če še gre kaj iz dojke (še ni prazna) in ji ponudim drugo, ker jo imam na sumu, da se ji proti koncu ni preveč za trudit, ko od začetka skoraj samo lepo teče, da se ji včasih kar zaletava ker ne folga požirat user posted image . Pa jo tu in tam še za malo sprejme, pol pa konec. Čez kaki dve uri pa zopet lahkota user posted image  In spet konkretno je deset do petnajst minut. Vsaj ponoči se še ne zbuja pogosteje. Že trkam, že trkam.........

Tudi jaz še nisem dobila odločbe za otroški dodatek user posted image .

Sem tudi jaz dala nekaj novih slikic v album.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
   Sončki januarčic 2oo8
7.3.2008 23:51:01   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Mi imamo pa danes UZ kolkov in upam da se vsaj ene plenice rešimo, ker je Hana tako vesela, ko jo odvijem in lahko prosto brca.

Jaz sem se odločila, da Karin čez dan ne povijam več široko, ker je preveč nesrečna. Če je imela že prej kolke v redu in sva se vseeno pridno povijali, mislim, da bo te zadnje dni povijanje ponoči dovolj. Imava še dva tedna do UZ.

Za prvi maj bomo šli v Brežice na vikend, če bo ati prost, hitro po tem pa bomo še skočili v Portorož k stricu in teti. Komaj čakam. Jaz bi kar doli ostala, tak mi je všeč.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
   Sončki januarčic 2oo8
7.3.2008 23:54:01   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Sem šele sedaj videla, da res ne pripada vsem user posted image Sem bila dolgo v to prepričana. Se opravičujem.
Sem malo pogledala, za leto 2007 ne sme presegati znesek 1200,67 € mesečno na družinskega člana. Mislim pa, da je to bruto znesek.

kukulele kakšni zneskiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Pa res, ja user posted image

Mirno noč vsem skupaj

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.3.2008 8:07:21   
TRIŠ
obrigit sem včeraj kar jokala ko sem gledala po tv kako se atiji vojaki stiskajo s svojimi dragami in otročki.user posted image
majra moj Žan še ni spustil solzice je pa rekel mož ,da ko sem šla na sestanek je imel že čisto solzne očke.Verjemi tudi jaz bom spustila kako solzo ko jo bo on.Upam da je Katja lepo pančkala v svoji posteljiciuser posted image
Katarina
Karin pa je prava faca na slikici ko se smeje.
Vaši otroci ža tako pozirajo s smehom .Pri mojem sončku to traja tako kratek čas da ga težko poslikam
Sem že navsezgodaj jokala ko sta me otroka presenetila za 8 marec.Matic je igral na harmoniko Lana pa je pelauser posted image (tako sta sladka)pa še tako lepe risbice sem dobila.Kaj si lahko človek želi lepšega v življenju,kot to da ima otroke.No tudi dragi me je presenetil z user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.3.2008 8:09:16   
TRIŠ
TOLE PA VSEM POŠILJAM ZA NAŠ PRAZNIKuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.3.2008 8:13:47   
nana35
Lusa,tvoja Daša je res krasna s tem venčkom,res si se dobro spomnila.user posted image

klaja,jaz ne povijam več široko,kolki so bili 22.2.1A,tako da nasvet je bil še za ponoči,pa ne povijam,ker ko gledam,kako imajo npr.v Franciji pa v Nemčiji,ko sploh ne povijajo široko niti od začetka,tako da mislim,da ni več potrebno,če je vse ok.Ti oš seveda storila tako,kot misliš,da je prav.

Moram it,miceni se je zbudil in greva ritko previjat.Jedli smo že!

Lep dan,če prav deževen.Vsaj pri nas.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.3.2008 8:14:56   
ursalara
user posted image  
Najprej vsem cestitke ob dnevu zena! user posted image
Vsem ki danes praznujete user posted image
user posted image Lusa tvoja pikica je tako lustkana!
Benika drzimo pesti za pregled v pon.user posted image
Katee zdaj pa malo pavze in lepo počivaj telo se ni pripravljeno za take napore!Drzim pesti tudi zate da vnetje cimprej izgine!user posted image Nasa noč je bila super user posted image spali smo spet celo noč!
Dasabina user posted image

Joj vceraj sem bila v sopingu koliko denarja sva zapravila groza!Kupila sem nov kengurujcek od baby bjorna(baby carrier synergy)119,99EVRA drago ampak za nase malčke vse tako da klepetka drug teden se dobive da ga sprobas in ce se odločis za nakup ti ga grem iskat.Nc zdaj moram jit pa se dokonca pospravt kar sva vceraj nakupilauser posted image potem pa se generalno hiso pospravt se pisemo malo kasneje!Lep dan vsem pa danes se pustite razvajati!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.3.2008 8:31:03   
sani1
Dobro jutro!
Želim vam vsem skupaj lep dan žena. Tudi malim ženskam...user posted image

Sem se naspala mala pupa pa še spi. Tako, da sem si vzela malo časa zase.

karatina- imava čisto iste plenice in tudi stolček imava isti. Samo naša Manja še ni v njem, ker sem rekla, da bom počakala da dopolni tri mesece potem pa jo bom veselo priklopila na vibro...user posted image

klepetka- sem sprobala baby-vac in res super deluje. Kot sem bila na začetku skeptična kakšna zadeva je to, da se priklopi na sesalec sem sedaj zadovoljna. Kolegica mi je rekla, da z aspiratorjem na baterije ni bilo nobenega učinka.

Lunca1- ja ta mala pupa je stara toliko kot tvoja 2leti in pol. Ne vem če je navihana. Mi je bilo pa zelo čudno, ker nič ne govori. No otroci so različni. Po mojem je tvoja večji navihanec in že veselo čveka. To je odvisno tudi od mam, a ne. Moja bo sigurno čveka...user posted image

majra- a začneva v ponedeljek? Bova pridni in se bova še tu kaj spodbujali...
Upam ,da ste lepo spali v posteljici.

urssyy- vse najboljše in veliko sreče user posted image   in prespanih noči....user posted image user posted image user posted image user posted image   ... Lepo praznuj!!!

dušabina- lepo, da je šlo vse tako kot je treba. Tudi mene čaka ena operacija ampak še ne vem točno kdaj.

sunny morning- ja sej je prav, da zapijejo user posted image ampak potem pijan za volan. To pa ni najboljše oz. če iskreno rečem tega nikakor ne odobravam. Ogrožen je sam in še kdo drug. Lahko rečem samo hvala bogu, da moj dragi ne pije ko vozi...  No, pa upam, da ni bilo prehudo in da danes ne bo prehudih posledic...user posted image

mala pikica- upam, da je šlo dojit in, da se je mleko sprožlo...

mml- ja jaz hodim v ZD Moste in moja pediatrinja kar bluzi še vedno o širokem povijanju čez noč. Se mi zdi, da niso ne vem kolko usposobljeni za ta Uz. Smo v porodnišnici imeli kolke 1A in potem široko povijanje po enem mesecu in pol. Malo čudno se mi zdi to... Bi ti povijala po mesecu in pol široko?

No zdej pa sem vse bolj kot ne pokomentirala. Pa Manja se tudi že oglaša.
Lep dan vsem!!!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?