dašabina
|
Dober večer, punce po enem tednu se vam javljam in najprej zahvalim Triš za obveščanje in vsem skupaj za dobre želje in pestke! Stvari so šle ta teden tako hitro, da kar ne morem verjet da je petek! Na hitro - v ponedeljek sem bila pri G na pregledu po 6 tednih, kjer je ugotovila, da nekja ne štima, sva naredili ultrazvok, kjer je ugotovila, da imam v maternici polip velik 1cm, kar naj bi ostalo od posteljice, nato šibamo v bolnico in tam dobila datum za sredo, da je potrebna urgentna odstanitev tega polipa. - ozorima histeroskopija.. .Nato pa akcija vse skoordinirat, mož z mano in Mihatom v bolnico, punce v šolo in k babici, jaz naročena ob 7.00 prišla na vrsto ob 13.oo, žejna kot pes, saj sem morala biti tešča, tako da so mi ob pol 12 začeli dajati v žilo gukozo, da ne izgubim mleka, operacija uspela, jaz pa sem se samo bala, da se ne bom zbudila... Mihec pa je bil priden kot angelček, do pol enih jedel pri meni in spal, potem je pojedel malo mojega mlekca po flaški, pa spet spal in ob 16 sva se pa že dojila... Zdaj sem doma, možek tud, me je pa že v ponedeljek tak prehlad začel grabiti, da bi najraje pljuča ven izkašljala... Samo da ni hujšega. Za evidenco naš Miha je imel pri 1. mesecu 4900 g in 58 cm. Veliko in pridno ste pisale, otročki lepo rastejo in so vsi po vrsti krasni. Ko bom boljše, še kaj napišem. Še enkrat hvala vsem za dobre želje, je pomagalo. BOdite zdrave in pazite na vaše sončke in držim pestke za vse po vrsti, da katere ne spustim... Nočko!