|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
19.2.2008 10:21:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
DANES GREVA Z ŽANOM V ŠOPINGuser posted image

Jaz komaj čakam, da bo naša Neja dala vsaj toliko mir v vozičku, da bova lahko tudi midve šli v shoping. Za zdaj ali spi ali se pa dere in tole slednje ji gre bolje od ust.user posted image

sonček balonček in klepetka držim pesti, da se polivanje vajinih princesk čimprej konča.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Nalin in jonas: še vedno na kisiku, za enkrat nič boljše.

Jonas od Nalin RR je pa res bošček. Nikakor ne more zlest na zeleno vejo.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Tako, da se ,Sunny, priporočam za informacije o samoplačniškem UZ.

Ti sporočim zvečer, ko bova nazaj. Jaz tudi upam, da bo zdaj vse ok, ker itak ne povijava več široko, ker je na zadnjem UZ imela enega 1A drugega pa 1B. Mi je pa že P povedal, da je dolga čakalna doba tako da jaz sploh nisem klicala, sem se kar takoj naročila samoplačniško.

Glede količine hrane se pa ne rabiš toliko sekirat, ker user posted image itak pokaže kdaj ima premalo. Naša tudi vedno poje ful malo in sva se že nehala s tem obremenjevat, ker kot praviš, tudi dva user posted image si nista enaka. Jo pač bolj pogosto hraniva. Mogoče ji pa res ne odgovarja mleko in je najbolje, da narediš kot ti je ursalara svetovala, zamenjaj mleko.

Se še oglasim, ker gremo menjat plenico in jest.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
19.2.2008 10:53:05   
martinca
mala pikica, saj hočem čvekat z vami. sam sem bila včeraj tako zmatrana pa še glava me je tak bolela zvečer. da sem jaz šla prej spat moj pa je Patrika na flašo nahrano ga previl pa dal spat. sam ne me vprašat kdaj je to blo ker sem spala kot top do treh zjutraj ko se je Patrik zbudil.
benika, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, pa d ase čimprej pozdravita.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
19.2.2008 11:28:10   
Lusa
Po dooolgem času se vam spet javljam.Preberem vas na hitro ,da pa bi kaj napisala ,pa nimam volje ,ker imamo doma ene težave ,pa večinoma sem sama z malima ,tako ,da....user posted image

Daša še vedno kašlja ,sedaj ji je začelo iz nosu teči in upam ,da se čimprej pozdravi.Je zarad tega nosu zelo slabo spala.Drugače pa mi nimamo več refluksa ,ker sem šla na hrano aptamil Anti Refluks (14dni že)in je ful gosta hrana ,tako ,da niti kapljice več ne polije.Edino je pa več krčkov po tej hrani ,ampak jo zmasiram s pojšterčkom in je takoj dobro ,pa se že začne smejčkat.

baby-user posted image čestitke za user posted image

mml-Spraševala si ali je Daša tud tko pridna kot je lušna?user posted image neee je zelo živahna ,pa pravi jedec ,čeprav se ji na teži ne pozna.Važno ,da je zdrava!Luša pa je tako ,tako.Včasih je tako kot ,da ne bi imela sestrice.Je bolj samostojna in tu pa tam ji stisne kakšnega lupčka.Nonstop me sprašuje ,kdaj bo Daša velika ,da bi se igrala z njo.Najljubše pa ji je ,ko greve na sprehod vsaka s svojim.....
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.2.2008 12:08:19   
Alfabeta
Dan. Naša dečva sedajle počiva pa sem vas malo prečekirala.

Pri nas pa je glede vrtca kar problem. Lani je ostalo 86 otrok zunaj v enem vrtcu v jaslih, od dveh.

jaz sem oddala vlogo, ko je bila Ajda stara 14 dni. Sicer imam kar dovolj točk (kriteriji so ali sta oba starša zaposlena, če si iz iste občine kot vrtec in prednost je še, če je že 1 otrok v tem vrtcu), samo upam, da mi ne bodo septembrski že vsa mesta zasedli. Se pa vseeno bojim kako bo, upam, da bo mesto, če ne ne vem kaj bom naredila.

No, jaz sem bila pa že na pregledu pri svoji G, čeprav sem šele slabe 3 tedne po porodu. Sem namreč kar močno krvavela in sva se dogovorile, da pridem danes. Tako, pa sem opravila še tisti pregled, ki mi pripada pri 6 tednih.

Ljubljana, ob tem času ko si bila ti še vedno tukaj gor, sem jaz že kako uro in pol s palčki. Moja deklica se namreč ponoči še vedno doji na 3, max.4 ure in mi enostavno ne znese čez dan, premalo spanca. Pa čez dan namesto, da bi se za kako uro vlegla pa tukaj visimuser posted image .

No, mi imamo krasno vremeuser posted image  in komaj čakam, da gremo ven.

Aja, kdaj greste pa kaj na morje? Že razmišljate? Mi najprej za 1.maja.user posted image  Tudi to komaj čakamo!

Vsem ki imate kakršnekoli težave, naj hitro minejo.user posted image user posted image

Ostale pa uživajte!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.2.2008 12:18:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Sva z možem ugotovila, da sva v glavnem sama kriva za Anžetovo zaprtjeuser posted image . ker poje precej ad. mleka, pa mu nisva dajala dovolj čaja vmes za pit. Baje mora pri ad. mleku spit pribl 300-500 ml čaja na dan. Zdaj že 2 dni pijemo veliko čaja in mislim, da je že malo boljše. Kakal še ni, je pa začel prdet in upam, da bo kmalu tudi kakal.

Naša je samo na adaptiranem mleku in se mi zdi, da kar veliko kaka. S čajem je ne posiljujem, ji ga večkrat čez dan ponudim in ga vzame če želi. Si popije par požirkov in tako večkrat na dan. Ji pa hrano delam bolj "redko". Če recimo piše 90 ml vode dam jaz 100 ml.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Mi imamo pa probleme s prehrano, najprej borba z mlekom, ki smo jo zgubili in mleka ni več , potem mi reče v posvetovalnici, da smo s kilažo na spodnji meji

Tele spodnje ali pa zgornje meje so samo vodilo in niso pravilo. Edino pravo vodilo je, da user posted image napreduje. Eni moji znanki je P rekel, da je to edino važno, pa če je to samo 10 g na mesec. Saj se bo vse uredilo samo pozitivno razmišljaj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lusa
Drugače pa mi nimamo več refluksa ,ker sem šla na hrano aptamil Anti Refluks (14dni že)in je ful gosta hrana ,tako ,da niti kapljice več ne polije

Mi imamo tudi to hrano in zdaj vsaj normalno je, ker se je prej kar sproti davila, je bilo preveč vodeno in ni sproti požirala, ampak je nabirala potem je bil pa jok.

Mi bomo vlogo za vrtec tudi že oddali. Dobro, da bom imela decembra še dopust in bo šla pupa v vrtec z enim letom. Mogoče se bova vmes še premislila in bo mogoče do septembra 2009 doma pri babici. Če ne dobiva prostora se bova tudi poslužila babica servisa.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.2.2008 12:22:37   
urssyy
Čaoči še od mene. Je ful lepo vreme in greva najmanj za eno uro ven.
Sem dobila avstrijske kapljice oleovit namesto AD3, upam da bo zdaj boljše, ker tisto je bilo že za znoret - s krči mislim.

Imam pa vprašanje ali vi svoje sončke v voziček polagate na hrbet ali postrani. Jaz sem jo dala zadnjič seveda na hrbet in je ful bruhnala in sem se vstrašla, če morda ne bi opazila, da bi se lahko zadušila. Kako pa ve delate? Pa še nekaj me zanima, a tole ko imajo naši pikeci zamašen nosek, a to se še čisti od plodovnice al je to nahod?? Vročine nima, ima pa vsako juto tako zamašen nosek in ven potegnem prave lokomotive...

Upam, da se bo vse normaliziralo in da vas bom uspela več brati.
PS: glede piknika, al kake kavice me pa le prosim obvestite, ker sem potencialni kandidat za vsakršno srečanje user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.2.2008 12:26:46   
urssyy
vaney kdo pa ti je rekel, da mora spiti takšno količino čaja? Se mi zdi to malo veliko za 1 dan?? Mi smo zjutraj na tešče dali čaj pa je naslednji obrok že kakala, potem pa normalno vse obroke ndaljnje mleko in še zvečer pred spanjem zopet malo čaja.

Morje??? Juhu takoj ko bo moja sončica stara vsaj 3 mesece........ga bova pičli kr sami če moj ne bo imel časa. Gre ktera zraven??user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.2.2008 12:32:22   
Alfabeta
Urssyy, pravijo da se čistijo noski, da zato kihajo. V moji knjigi piše, da je narava user posted image  podarila zaščitni refleks, da si očistijo dihala. To namreč tudi pomaga da se s kihanjem znebi delcev iz okolja, ki so zašli v nosek. Kot pri odraslih recimo poper. Sicer pa tudi naša precej kiha in ni bolna. Tudi jaz dobim kar nekaj suhih "muc" ven

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.2.2008 12:34:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Morje??? Juhu takoj ko bo moja sončica stara vsaj 3 mesece........ga bova pičli kr sami če moj ne bo imel časa. Gre ktera zraven??user posted image user posted image

No, naša bo tudi 3 mesece takrat. Sicer mi smo bolj pomorščaki, tako da nismo na "stabilnih tleh" na morju.user posted image  Morda se pa kje srečamouser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.2.2008 12:37:11   
Sunny Morning
A ima katera namen kej hodit v Austrio? Mi bi rabili Oleovit D3 kapljice, pa še Antiflat kapljic nam bo zmanjkalo. Lekarna Arnika je namreč do 10.03. zaradi dopusta zaprta. Če bo katera kej rinla čez "mejo" naj mi pošlje ZS. Se že v naprej zahvaljujem.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.2.2008 12:43:06   
limma
Jaz sem po dolgem času ponovno z vami "on line", mislim pa vsak dan na vas in vaše sončke user posted image  Berem poste še od 15.2., res sem v zaostanku.
Mi imamo še vedno kržče, čeprav so se Antiflat kapljice izkazale za boljše od koroških.. user posted image  Dragi je prišel domov, bil dva dni še on ves bogi (zastrupitev s hrano) in jamral kot pač moški znajo, zdaj smo pa OK. Danes zjutraj je Nežo previl in mi naredil za 1 uro dela... pokakana je bila skoraj do vratu, 20 minut sem jo samo umivala user posted image  Danes bo cel dan ponavljal vajo user posted image

Ljubljana - super so tvoji smajčki.. sem kar dobre volje user posted image

Res bomo doktorirale iz dojenja.. Prejšnji teden sem bila v takšni gužvi, da sem izpuščala sicer zelo obilne zajtrke in glej ga zlomka, Neža je tudi po 25 minutah jokala in jokala,..dokler nisem ugotovila, da je malo manj mleka in vleče v prazno in ji dala še drugo dojko... čisto sem bila user posted image  in obupana.. Potem sem se pa v roke vzela in spet jem, jem, jem in pijem in je dobro. Tako, da vam vsem sporočam - krepčilen zajtrk je nujen za dobro dojenje.

Se nama pa dva dni dogaja, da pije na eni strani 20, 25 minut (mleka je še dovolj, včasih malo panično preverjam) in potem kar naenkrat začne jokat.. probam ji dat še dojko, pa se malo cartlja, malo pije, malo me oblizuje, pa spet jok ...Se mi zdi, da jo že takoj po dojenju dajejo vetrovi, a je možno?  Potem se spraviva podirat kupček, kar včasi traja 20 minut, včasih ga pa sploh ne podre user posted image  Imate kak "čudežni" položaj za podiranje kupčka?

mml - glede hranjenja ponoči na 4 ure in podnevi na 3 bi pa tudi mene zanimalo... Neža včasih proti večeru spi tudi 5 ur in jaz že komaj čakam, da se zbudi (meni je ne uspe zbudit, tudi, če jo previjem), da bi šli spat.. ponoči pa jok na 2 uri.. jaz se zbudim vsa "neumna", sploh ne vem, ali je že jedla, kje je Neža, kje sem jaz user posted image

Nalin - držim pesti za Jonasauser posted image user posted image user posted image In tudi zate, da boš močna!

Zdaj grem pa pristavit kosilo, potem pa pišem in berem dalje...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.2.2008 12:44:37   
piba
da se še jaz malo oglasim. Nekako nimam časa, da bi bila za računalnikom, če pa ga je že kaj, me Lea izpodrine, ker bi rada gledala risanke. Danes sem jo dala v varstvo k babici, tako da imam vsaj malo časa zase.

Zanima me, če vi svoje sončke peljete vsak dan na sprehod. Midve s Klaro greva za 15 minut ven na zrak, kadar je lepo vreme (toplo, sončno in ne piha preveč). Bojim se, da je ne bi prehladila, po drugi strani pa, da je ne bi preveč razvadila in spolh ne navadila na sveži zrak. To je en tak dvorezni meč.

l.p.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.2.2008 14:38:38   
limma
Obright za 'dobro mleko' je baje res dobra polenta. Če je ne maraš z mlekom, si jo pripravi kot prilogo. Jaz skuham zelo gosto polento (seveda samo na vodi, ne na mleku), jo vlijem v model  in počakam, da se ohladi. Potem jo narežem na kose, debele cca 1 cm, dam na vsakega košček sira in kisle smetane in to popečem v pečici. Kar ti ostane, lahko drug dan pogreješ na maslu. Meni je to res dobro (zdaj si predstavljajte smajlija od ljubljane, z jezikom do kolen, ki se veselo oblizuje user posted image ).  Opažam še, da mleko kar brizga po skutnih štrukljih in skuti. Skoraj vsaj dan malicam skuto s parimi žlicami koruznih kosmičev, albert keksov, z rozinami, mandlji, lešniki, sezamom, sončničnimi semeni in veliko žlico medu. Aja, pa sezam je baje tudi dober. 

Še vedno sem na 15.2... toliko ste naklepetale user posted image

baby - čestitke za Lano! user posted image  user posted image  user posted image  vse se veselimo s tabo, ker smo težko čakale na tvojo dojenčico.

Zdaj je pa prišel ati in gremo na sprehod user posted image  Z RRjem nadaljujem, ko bo čas.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.2.2008 14:42:35   
mala pikica
 Midva z Gašperjem sva pravkar iz dveurnega sprehoda. Sva naredila 6,5 km user posted image user posted image user posted image Sem prav utrujena! Gašper še naprej aja na terasi, se bova z dragim zdaj najedla, potem pa bom morala Gašperja prav zbuditi, da se še bo on najedel.

lusa kako ste luškane, vsaka s svojim vozičkom. Je Luša že prava mamica user posted image

morje... kaj pa vem, enkrat poleti, se še nismo odločili kdaj. Kam pa greste? Mislim, hotel, kamp prikolica, šotor, apartma? Mi bomo šli v kamp prikolico. Upam, da bo šlo, sicer pa bosta še babi in dedi zraven, tako da msilim, da ne bi smelo biti sile.

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Morje??? Juhu takoj ko bo moja sončica stara vsaj 3 mesece........ga bova pičli kr sami če moj ne bo imel časa. Gre ktera zraven??

Jaz grem takoj zraven. To bi bilo zabavno user posted image user posted image

limma mi ponavadi podremo kupčka na rami, pa še kar hitro na uspeva.

piba glede sprehodov... Naš Gašper je vsak dan najmanj dve uri zunaj user posted image Samo če dežuje, če je megla ali pa če res zelooo piha, potem ne gremo ven. Tako da kar pojdi z Leo ven, ji bo samo koristilo. Pa mali user posted image tako ali tako zelo uživajo na svežem zraku.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.2.2008 15:11:22   
nana35
Hippov čaj iza dojenje ima ogaben okus,ampak zato sem potem kupila čaj od Humane,ta pa je še bolj zaničuser posted image .Danes sem kupila čaj od Galexa,da vidimo,če je še lahko kaj bolj nagravžnega...

luša,lušne punce ste tukaj gor na sliki!

urssyy,jaz dam Klemna na hrbet v voziček,ko greva na sprehod.Pa mi nikoli še ni bruhal.

limma,včasih nimam časa za krepčilen zajtrk,sem sama doma od jutra in mi velikokrat ne znese,če pa še je lepo vreme,kot danes,potem pa hitim ven na zrak,da ujameva sončece...se pa trudim...
Glede kupčka sem že 1x napisala,dam ga normalno na ramo in ga božam po hrbtu navzgor malo močneje,pa velikokrat uspeva podreti kupček.

Včeraj smo jedli polento,pa danes bomo tudi!

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.2.2008 16:14:14   
sani1
Da se malo oglasim, ker sem že med pogrešanimi.
Klepetka- hvala za skrb... Imamo se lepo. Manja napreduje čez dva dni bo stara 2 meseca. Joj kako čas beži...  Vsak dan smo zunaj na sončku in malo smo tudi že šopingirali...
Toliko za danes... Vas pa redno berem samo tipkati se mi nekako ne da...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.2.2008 16:24:09   
piba
Zdravo,
se pridružujem mamicam, ki imajo probleme s podiranjem kupčka. Včasih nama ga uspe kar hitro podreti, včasih pa se zastonj trudiva. Skoraj po vsakem obroku pa začne še kolcati. Takrat vedno malo (?!ali pa veliko) polije, potem pa se morava preoblečti, pa zopet polivama, ker jo obračam sem in tja.....včasih je to res začaran krog.
Jaz zajtrka sploh ne morem preskočiti, ker sem zjutraj takoooooo žejna in lačna, da bi pojedla volka in pol. Mleka imam zaenkrat dovolj, res pa da kar veliko popijem in to predvsem čaj za doječe matere od Koroških lekarn. Držim se načela, da ne smeš biti žejen in tudi preko noči spijem cca 1 l čaja.
Opazila sem, da mi nenormalno 'pašejo' arašidi!?

Danes sva bili s Klara na svežem zraku več kot pol urce in obema je dobro delo. Sem ugotovila, da se bom morala začeti malo več gibati (hoja, sprehodi ...), če nočem da mi odpove križ in celotni hrbet. Upajmo, da bo čim več lepih sončnih dni v februarju, da bomo lahko sprehajale naše dojenčke.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.2.2008 16:54:09   
Lunca1
Mi bomo šli na morje junija in sicer z avtodomom v kemp Čikat na Lošinj.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.2.2008 17:03:34   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image moj Žan spi na balkonu v vozičku že tri ure.Res je priden.

V vozičku pa spi na boku ali hrbtu saj ga non stop gledam.
Moj sinek pa ravno špilauser posted image in je že pravi mali muzikant,z taščo vadita za nastop upokojencevuser posted image .Morata napravit dialog vmes pa sinko špila.Sta prav sladka.user posted image
Zdej je šel pa sonček za gore pa moram Žankota dat noter .Se še pišemo če ne drugače pa zjutraj ob 5.00,ko bo večina od vas šeuser posted image .

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.2.2008 17:36:10   
majra
Dan!
Tudi me sva bili danes na 2 urnem sprehodu- je celo pot prespala. Dobro, da mamo slabe ceste, da jo fino trese in uspava user posted image   Jaz dajem Katjo v vozičku na hrbet in do sedaj ni bilo nobenih problemov.

Zdej smo se pa 2 uri nosili in jokali zaradi krčev. Sem pa danes začela z AD3 kapljicami- naključje user posted image

Grem poskusit prepričat Katjo, da bi za pol urce zaspale

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.2.2008 18:08:41   
obrigit
Živijo punce in mali sončki
Midve z Špelo sma bile danes na triurnem sprehodu in sedaj spi ko top. Je ugotovila da ji paše če se ji ritka trese edino oblačenje nama dela malo problemovuser posted image .
Limma hvala za nasvet o polenti sem ravno pojedla skodelico polente in mlekauser posted image  jutri bom pa probala na tvoj način.
Tudi jaz pijem čaj od Galexa sicer je res nagravžen samo ga na hitro ruknem pa greuser posted image . Zaj pa sem še probala z brezalkoholnim pivom nekaj bo pomagalouser posted image . Samo problem je da ne bom vedla kaj, ker testiram vse naenkratuser posted image .

Ja pa moj user posted image  vam vsem pošilja podravčke iz Afganistana pa user posted image  vsem dojenčkom. Nas večkrat bere da je na tekočem če ga kaj šinfamuser posted image .

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.2.2008 19:17:39   
nana35
Danes sem torej poskusila ta čaj od Galexa,res je gnili!!Naredila sem 3 ali 4 bolj velike požirke pa je šlo,pa malo sem ga splahnila s pivomuser posted image .Priznam pa,da sem pričakovala hujši okus,mislim da bo šlo lažje kot s Hippovim ali humana čajem.Ta dva sta nekako čudnega okusa,ki ga ne prenesem.

obrigit,lepe pozdrave tudi tvojemuuser posted image v Afganistan,naj mu kmalu mine in naj se mu potem čas doma vleče.

Druga nimam za povedat,ves dan odkar sem prišla iz sprehoda (3 urnega) delam,delam,delam...kuham,obešam perilo,ga pobiram,pomivam posodo,hranim user posted image ,podirava kupčke,ga previjam,mirim,ko joka,pa spet delam,pospravljam,brišem prah...ah bo že...

Lepo se imejte.

:))

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.2.2008 19:33:39   
ursalara
user posted image
Danes je bil pa tako lep sonček da sem kar babi zaposlila da je peljala našo Lari na sprehod pa so potem kar dolgo šminkirale kle pri nas.user posted image
Klepetka ja misa mi navadni smrtniki ne bomo zadeli na loto no saj smo ko smo dobile svoje otročke v naročje amapk take vsote mislim,ja baje da je tisti srecnez nekje iz Ribnice pa da je malo pijancka a je to res ne vem samo tako se govori,hudica plačal je pa listek v moji občini nasa obcina pa res prinasa sreco.Ma kukr je dobil denar tako bo pa tudi sel samo jaz bi bila tiho ce bi dobila tako vsoto ne pa tako kot on ko se hvali na okoli,jaz ne bi mogla potem zivet ker bi trepetala za svoje zivljenje in za svojo druzino v danadnjem svetu so nekateri ljudje pokvarjeni in te ze za nekaj evrov pospravjo.user posted image user posted image  
Kar se tice glede vrtca jo jaz se ne mislim vpisati bomo kar babice ponucal.user posted image
Jaz sem doskrat tuki gor a kaj ko sem ponavadi samo jaz prijavljena ja sama se pa ne morem pogovarjat.user posted image  
Lusa kako lepa slikica upam da tezavice doma cimprej resis in da bo vse ok.user posted image
Mi bomo sli na morje tako kot vsako leto julija ker junija se mi zdi se malo prekmalu avgusta pa ponavadi naletimo vedno na slabo vremo tako da ostajamo kar pri juliju.user posted image gremo pa v apartma ki mora biti najboljse opremljen zaradi nase pikici(klima,....)
Vaney mi smo tudi samo na adaptiranem mleku pa smo vcasih resevali probleme tako da sem v mleko ki sem ga pripravljala dala žlicko komarčkovega caja rezultat se je pokazal v dveh urah zdaj tega ne počnem vec zdaj ji dajem na an dvakrat cajcek in rezultat je zelo dobro viden na plenicki.user posted image   
Urssy mi dajemo naso princesko na hrbet v vozicek,mi imamo tudi zamasen nosek pa ni prehlajena mogoče imas pa presuh zrak v stanovanju mi imamo vlažilec zraka pa je malo boljse.
Piba jaz jo peljem ven ko je lep vreme ko ne piha prevec in ko ni prevec mraz ker se tudi jaz bojim da se bo prehladila.
Joj sem ena čveka kok sem se razpisala se vidi da danes res nisem imela časa za RR.
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.2.2008 19:48:18   
puri
Se vam še jaz na hitro oglasim. Vsak dan sem tako zaposlena, da vas zadnje čase samo na hitro malo preberem, za pisanje pa ni časa.
Danes smo imeli posvetovalnico in ima Tia sedaj 3800g, tako ,da lepo napreduje. Drugače pa tudi naša pikica zelo veliko polivauser posted image . Ponoči se zbuja na 3-4 ure,..zvečer zaspi okrog 7-ih in se zbudi zjutraj okrog pol 7-ih. To mi kar odgovarja, ker imajo tudi moji fantje enak ritem. Spat grem pa tudi jaz zelo kmalu,...do 9-ih zvečer že spimuser posted image .
Še vedno se polno dojiva približno na 3 ure. Večino jutra je budna in potem zaspi šele okrog 11-ih in spi 3 urce, potem je pa spet budna do večera,....včasih samo vmes malo zadrema. Drugače je pa kar pridna,...ne joka veliko.

Mene pa še vedno od poroda vsak dan boli glavauser posted image

Mogoče ste že imele to temo,.......ampak me vseeno zanima, če boste ve cepile svojeuser posted image proti rotavirusu?

se beremo

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.2.2008 20:05:01   
mala pikica
piba sem malo zamešala tvoji princeski. sem hotela reči, da kar pelji Klaro na sprehod, pa sem te z Leo poslala na sprehod user posted image

obrigit pozdrave pošiljamo nazaj v Afganistan. Pa želimo tvojemu dragemu, da bi se res čimprej vrnil nazaj k tebi user posted image

puri lepo da si se oglasila user posted image glede cepljenja... midva verjetno Gašperja ne bova cepila. V vrtec še ne gre letos, domov pa močno upam, da ne bodo hodili bolni ljudje.

urssyy naš Gašper je v vozičku tudi na hrbtu, pa nimamo nobenih težav. Ga pa vsake toliko malo obrnem na bok, pa potem spet na hrbet... Da mu vsaj malo lego spremenim, da ni dve ali tri ure popolnoma nepremičen.

Zdaj pa se gremo kopat. Upam, da ne bo preveč joka, je nekam slabe volje danes.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?