|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
18.2.2008 16:30:49   
mala pikica
sonček balonček in klepetka upam, da težave z refluksom in nošenjem hitro minejo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.2.2008 17:11:17   
obrigit
Baby 08 čestitke za tvojo sončico user posted image in želim vama veliko cartanja
Sonček balonček in klepetka vama pošiljam user posted image user posted image user posted image  da refluks čim hitreje mine.

Midve z Špelo sma bile danes na sprehodu celo uro in pol brez jokanja tako da bravo Špela zmagala si. Sedaj pa panča ko velika in imam malo časa da stanovanje porihtam in seveda preberem kaj je novega.
Pol pa si še privoščim porcijo polente user posted image  ker imam res več mleka odkar jo  jem vsaki dan. Tako da punce ki dojite veselo mahnite po polenti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.2.2008 18:57:20   
nana35
Alfabeta,če to s čajem res drži,potem se splača poskusiti!Jaz čaj zq dojenje imam,ampak neučinkovit.Saj mleko imam,ampak ne dovolj,ker je Klemen tudi lakotnik!

lunca-bravo Luka za 5 kg!user posted image user posted image

Pišem kasneje sem dobila obisk!!

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.2.2008 19:09:40   
martinca
mala pikica, škoda da nisi prišla danes z Gašperjem, ker je bilo res tako lepo vreme, da sva se z nano dobile in sva malo hodili po mestu. najina mala sončka pa sta večino časa prespala. no tu in tam sta malo pogledala in se malo oglasila.
ja se res lahko za naslednjič zmenimo za kako kavico.
baby, čestitke za Lano user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.2.2008 19:29:17   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

mala pikica, škoda da nisi prišla danes z Gašperjem, ker je bilo res tako lepo vreme, da sva se z nano dobile in sva malo hodili po mestu. najina mala sončka pa sta večino časa prespala. no tu in tam sta malo pogledala in se malo oglasila.
ja se res lahko za naslednjič zmenimo za kako kavico.

Pa nisem vedela, da sta bili zmenjeni user posted image Bi se vama brez Gašperja pridružila na kavici. Pa tako sem gledala, če bi videla koga poznanega. Nano bi morala prepoznati, čeprav sva se samo enkrat videli. Škoda, bom naslednjič kar po telefonu poklicala vse mariborčanke in preverila, če se slučajno katera sprehaja user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.2.2008 19:30:47   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,če to s čajem res drži,potem se splača poskusiti!Jaz čaj zq dojenje imam,ampak neučinkovit.Saj mleko imam,ampak ne dovolj,ker je Klemen tudi lakotnik!

Nana 35, pri nas vsekakor drži. Pa sem pozabila na to. Še dobro, da sem se spomnila.

Aja, okusa pa ni ravno dobrega. Ampak za mleko vse, kajne?user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.2.2008 20:02:46   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Nana 35, pri nas vsekakor drži. Pa sem pozabila na to. Še dobro, da sem se spomnila.

Aja, okusa pa ni ravno dobrega. Ampak za mleko vse, kajne?user posted image

Jaz si ga malo bolj sladkam, pa je kar za popit. Je pa res, da je okus še bolj grd, če pusti čaj predolgo v vodi. Ga je treba res po 30 minutah odcediti, potem pa še kar gre. S tem da meni kar pomaga, ne pa tako da bi imela mleka oh in ah. Za sproti pa je.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.2.2008 20:13:04   
ljubljana
Baby
user posted image
user posted image
user posted image

Vse najnaj ob rojstvu

Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.2.2008 20:41:21   
nana35
raja,jaz sem že doktorirala iz teh kapljic proti krčem!

Jaz sem pa bila danes v mestu,pravzaprav tako:midva s Klemnom sva bila danes v mestu z Martinco in njenim Patrikom.Kupila sem v Mullerju to blazino iz češnjevih koščic,nisem vedela,da je tudi iz grozdnihuser posted image .

mala pikica,kot sem zgoraj že napisala,sva bili tudi midve z Martinco v mestu,tudi v C&A,mimogrede-nisva te videle-pa nisva nič tam kupili,no,skoraj nič.Jaz sem le kupila copatke,nič druga mi ni bilo všeč,tisto jopico,ki pa bi jo imela,pa ni bilo prave številke.
Bi pa jaz tebe 100% prepoznala,veš.Zmenile sva se pa danes in to zadnji trenutek...

ljubljana,nisem vedela da je taka panika za vrtec??Pa mislim,da je tukaj ni.Ali pačuser posted image ne bi vedela.

obrigit,danes bo polenta za večerjo!

alfabeta,saj noben čaj za dojenje ni dober,vsi so user posted image ,ampak res bi naredila vse za malo večje porcije!

papa

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.2.2008 21:45:37   
Lunca1
Majra. user posted image  Kaj če bi poskusila zamenjat mleko. pri nas je eno vrsto Pina čez nekaj časa zavrnila in smo potem začeli jest drugo vrsto.

Jaz vama tudi želim, da refluks zapusti vajine user posted image .

Kar se vrtca tiče jaz Luka še ne mislim vpisat, pa tako ali tako bi imela minus pike, ker sem brezposelna. user posted image  Se še niva z mojim nič menila ali bi ga od začetka spet prevzele babice ali pa bi ga dala v jasli. pina je bila do 2,5 let doma. Mogoče bom pa spet še kakšnega pol leta po porodniški s tamalim. user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.2.2008 22:09:59   
ljubljana
Punce, da ne boste prepozne. Če nimate možnosti privat varstva se le podvizajte z vlogo. Malo se pozanimajte pri lokalnem vrtcu kako je z vpisom. V Lj. in Domžalah je katastrofa. Prijateljica je ravno včeraj dobila zavrnjen vrtec.

Da razložim v čem je problem:
Otroka ne moreš vpisati pred 11 mesecem. Se pravi, da lahko naši malčki pričnejo obiskovat vrtec od nov 08 (rojeni decembra) do januarja 09 (rojeni februarja). Skupine se v vrtcih formirajo septembra kar pomeni, da bodo po vsej verjetnosti do nov že polne, januarja pa še posebno.

Jaz sem, oddala vlogo zelo kamlu po rojstvu, pa mi je rekla, da zna bit problem, ker bomo začeli šele novembra. Zgodi se namreč, da so nekateri otroci dopolnili 11 mesecev za vpis že maja in potem čakajo do septembra,da jih sprejmejo. Kar pomeni, da se septembra skupine hitro napolnijo (max. št je 12 -14 otrok)... Še posebno sedaj, ko se vrtec za drugega otroka (če vrtec obiskuje tudi starejši otrok) ne palča.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.2.2008 22:20:17   
ljubljana
Joj punce, kakšno zatišje je po novem tukaj, a ste vse čisto fuč?
user posted image
Se mi zadnje čase dogaja da sem edina logirana gor user posted image , bo tole kmalu podobno monologu.
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 18.2.2008 22:21:21 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.2.2008 22:37:38   
mala pikica
ljubljana jaz tudi večkrat pridem pogledat, pa ni nič novega napisanega user posted image Jaz tudi ne vem, kje so vse. Punce, kaj ste tako utrujene ali nočete več klepetati z nami?

nana mesni tudi ni bilo nič kaj všeč. Sem pa jaz tudi v C&A kupila copatke user posted image

Mi gremo pankat... Nočko vsem! Pa naj bo čim bolj mirna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.2.2008 22:53:54   
ljubljana
punce če mate 5 minut časa si poglejte tole

http://uk.youtube.com/watch?v=NEjykuEuZG8 Sem videla že marsikaj ampak kaj takega pa še ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.2.2008 22:57:06   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

ljubljana jaz tudi večkrat pridem pogledat, pa ni nič novega napisanega user posted image Jaz tudi ne vem, kje so vse. Punce, kaj ste tako utrujene ali nočete več klepetati z nami?

Enako!!Sem velikokrat gor,pa se nič ne dogaja,pa grem raje...

Lahko noč,grem tudi jaz v pančkovo deželo!

Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.2.2008 22:58:11   
nana35
Pa smo vseeno še vse tri prijavljene,kot vidim!!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.2.2008 23:11:21   
nana35
ljubljana,to pa je sila,kaj?!Sem pogledala video.Neverjetno,kaj vse smo ljudje sposobni,ni kaj.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.2.2008 23:12:31   
klepetka
ČEr

imam 5 min  viška časa,toliko da m i stroj opere cunje.user posted image

hvala vsem za objemčke zaradi refluksa.

Pa saj ni panike ,ker smo navajeni že od prvič.Samo zanimivo ,sem glih danes razmišljala;pri nas sta deležni te "častiuser posted image "(refluksa) tako Maruša(no ,ona je bila ,pa ga je prerasla žeuser posted image )kot Lana;sonček balonček pravi ,da tako prva kot druga hči poliva in bruha ;pa mislim da je  tud Lusa je rekla da je imela refluks tako Luša kot zdaj Daša.

Očitno je dedno ,pa še sam na punčke se očitno spravi(Domna je pri nas zgrešiluser posted image )

ljubljana
,ob gedanju posnetka sem ostala brez beseg,resnično.Pa to sta gumijasta .user posted image user posted image .(ne predstavljam si sebe takouser posted image user posted image )

pri nas pa za dobit prostor v vrtcu ;n i panike .Kadar hočeš.Ni treba nobene rezervacije  oddajat.Ker je bolj mali kraj in ni tolk otrok očitno.Prideš ,oddaš vlogo ,nasledni dan je otrok že v vrtcu(oz.takoj ko opravi zrdavniški pregled,ker brez potrdila pa ne sprejemajo)

jaz sem tud pila čaj od galexa,pa sem ga mislim da po pol škatle nehala ,ekr je bi l res ogabnega okusa(vsaj proti hipp-ovemu),in sem mislila ,da je že pokvarjenuser posted image user posted image

Aja ,naj vam še povem da imamo tukaj  par vasi stran  živećega srečneža ,ki je zadel sedmico na lotu včeraj.Samo kot zanimivost ,da tud v Ribnico kaj takega zaideuser posted image .

nič,grem zdaj še cunje obesit ,pol pa spat.Ob približno 2 ali  3 pa se bo oglasila naša mala budilka

Lahko noč vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.2.2008 0:20:25   
majra
Joj, kak sem ja vesela! Sam potožit sem se morala, pa je takoj bolje! Spet smo začeli lepo in normalno papat. Zdej se je natesala, zaspala pri meni za računalnikom in lepo čaka, da mama počveka in jo da v košek.

Pri nas tudi ni panike za vrtec, vsaj za jasli ne oz. ta leta nazaj ni bilo. Se pa mi še odločamo, ali bomo dali v vrtec, ali uporabli babica servis. Sem bolj za drugo varjanto, sam je zoprno, ker bi morali malo vozit 10 km. mogoče me pa po porodniški premestijo, pa mi bo ob poti user posted image

Lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.2.2008 0:26:51   
benika
Hej, hej!

Evo, da se še jaz malce oglasim.

Mi smo imeli prejšnji teden doma celo norišnico. Benjamin je staknil pljučnico in smo tako pristali na Jesenicah v bolnici. Tako sva dneve preživljala pri njem, zvečer pa sva si vzela čas za Jakoba in za ostale reči potem res ni zneslo. No, v četrtek so ga odpustili in sedaj uživa v zavetju svoje sobiceuser posted image  Sva pa sedaj zbolela obadva s fantom in samo upam lahko, da še Jakob česa ne pobere.

Kakorkoli, upam, da ste ve in vaši mali sončki zdravi. Za vse tiste, ki imate kakršnekoli težave pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekje sem zasledila, da je Nalin z Jonasom spet v bolnici. Kako je z njima? Sta že doma?

Baby, pa si končno dočakala svojo malo princeskouser posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.2.2008 7:46:41   
mala pikica
Dobro jutro!

Kako lep sonček je spet zunaj user posted image Sem vas prišla samo pozdravit. Gašper pridno čeblja v najini postelji, ob jutrih je vedno takoooo razpoložen user posted image Človek bi jih kar pojedel, tako so zlati, kajne?

Malo pospravim po hiši, se najem, potem še Gašperja previjem in nahranim, potem pa že gremo na martinčkanje user posted image

Eno user posted image vam podarjam, za še lepše jutro user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.2.2008 9:38:53   
sonček balonček
Jutro,

hvala za objemčke. Malo verjetno pomaga, saj je bila današnja noč user posted image . Zbudila se je le enkrat, zato je bilo tudi kupčkanja manj.user posted image

Benika, držim pesti, da mali ne zboli - ostali čim prej okrevajte.

Mala pikica - mleko sedaj imaš? Kar vztrajaj, pa bo.

Tudi jaz se moram hitro odločiti kaj narediti s taveliko Laro - jo dati v vrtec ali pustiti privat. Pri meni je ravno obratno vrtec full večji fiinančni zalogaj kot privat.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.2.2008 9:46:00   
nana35
klepetka,ko pijem moj kapučino se spomnim nate oz.na štorkljo v tvojem avatarju!!Tvoj sosed je res srečnež,no,če denar osreči človeka!Pravijo da ne,a mene bi že osrečil.Jaz se vedno sprašujem,zakaj jaz nimam take sreče,da bi na lotu zadela,potem pa se spomnim zakaj.Pa veš zakaj?Ker lota sploh nikoli ne igram.

Pri nas verjetno tudi ni panike za vrtec,še vsaj nihče mi ni rekel,ko ima otroke,da bi bil problem.Upam,da ni.Sicer pa jaz še ne mislim takega malega pinžleka dati takoj v vrtec,bom izbrala kako drugo varianto.

benikauser posted image zate in predvsem za Benjamina!!Kako kaj Jakob?Nalin in Jonas sta še vedno v bolnici,druga ne vem.

mala pikica,tudi Klemen je zelo razpoložen zjutraj in se samo smeji...ko pa ga potem umijem in začnem oblačiti,pa pleničke gor in roke v rokave,pa je konec dobre volje.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.2.2008 9:49:12   
TRIŠ
sonček balonček in klepetkauser posted image
ljubljana in mala pikica vidve pa gresta pozno pančkat.Jaz grem ob 8.00 z večjima v mojo posteljo kjer preberemo pravljico in zakomirana zaspim.Žan pa ta čas spi v dnevni kjer ati gleda tv.Ko pa gre tatika pančat pa ga prinese mamici in to je okrog 22.00 ko vidve čvekata ,jaz pa že eno kitico odspimuser posted image

Sedaj pa greva na en dolg lep sprehod.Kako lepi dnevi.user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.2.2008 10:16:45   
Lunca1
Dan.

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Jaz sem, oddala vlogo zelo kamlu po rojstvu, pa mi je rekla, da zna bit problem, ker bomo začeli šele novembra. Zgodi se namreč, da so nekateri otroci dopolnili 11 mesecev za vpis že maja in potem čakajo do septembra,da jih sprejmejo. Kar pomeni, da se septembra skupine hitro napolnijo (max. št je 12 -14 otrok)... Še posebno sedaj, ko se vrtec za drugega otroka (če vrtec obiskuje tudi starejši otrok) ne palča.

Ljubljana a to je velikost skupine v jaslih? Ker skupina od Pine ima 19 otrok, lahko pa bi jih bilo 21.

Punce jaz zvečer nimam energije več gor viset, pa mal se morava tudi z mojim še kaj videt. pridem večkrat zjutraj do računalnika, popoldne pa ni časa, ker me Pina okupira, Mimogrede, je spet zbolela in danes ostala doma. jo ima pa zdaj tašča do 11h. sva pa midva z mojim tudi nekje na meji zdavja. malo povišana temperatura, ampak še za preživet.user posted image

Tale posnetek je pa kombinacija gimnastike , baleta in bodybuildinga. user posted image  sta pa gumice.

He he Klepetka, meni ima že Hippov čaj zanič okus, kakšen mora bit potem šele ta.

Benika čim prej se vsi pozdravite.

Mi hodimo spat ponavadi okrog 23h, če pa mali ni zaspan pa nekje ob polnoči do 1h. Danes je bil že tak primer. je pa potem spal skoraj do 7h.

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?