klepetka
|
Dan ,šele zdaj sem prišla do svojih 5 minut in do kapučina .Le kje so že tist ičasi ,kajne nana 35 ,ko sva kofetkale že ob 8 zjutraj tukaj na RR,kajne .No ,pa ni panike. aja,nana ,kao je tvoja kri ?Je vredu zdaj? IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček Po dojenju pa itak mora biti še pol ure pokonci, ker močno poliva. Sicer pa to ne pomaga kaj dosti, ker tudi tako bruha, pa itak še po uri in pol po dojenju še vedno poliva. No sedaj je dobila še izpuščaje. Dokler so bili le po obrazu sem bila prepričana, da gre za čiščenje kože, ko pa so se razširili na laišče, vrat ušesa, prsa in trebušček, pri tem pa so okoli drobnih belih pikic nastali rdeči fleki, pa nisem več prepričana. A ima katera izkušnje z izpuščaji pri alergijah kako izgledajo in kje se pojavijo? Ker s težo lepo napreduje, je pediatrinja ni hotela naročiti na pregled, češ naj sama testiram, če je povezano s hrano???? Čez dan razen na rokah, v vozičku ali v avtu ne spi. Ko jo odložim je čez minuto jok. Potem je pa ne potolaži nič, razen dojenje. Roke imam do kolen. k sebi pe spravi edino sprehod po sončku. ej ,sonček balonček. ,kot bi jaz pisala post.Čist isto dogajanje pri nas.Mi imamo potrjen refluks i n tud testirana je bila za alergijo ,pa je bilo neg.Amapk primarij je rekla ,da naj vseeno pazim pri mlečnih izdelkih ,ker baje da testiranje do 6 .meseca ni zanesljivo(kljub temu da je pokazalo neg. je vseeno lahko alergična). Tud naša je več al imanj na rokah.Ravn odanes ponoč i,ko je pojedla sem jo dala v posteljico po 10 min. in je že bruhala,tak oda se moramo kar držat tiste pol do ene ure po obroku ,da je pokonci.Ponoči pa to ni mačji kašelj ,pa recte kar čte. Pa tud Lan zaenkrat vredu napreduje ,pa nas je pediatrinja vseen o dala na pregled.Še dobro . P a tud če imaš vzdignjeno vzglavje ,še vedn opoliva?Pri nas je maksimalno boljše glede tega ,kot je bil o.Ampak še vedno mal opoliva..Imamo pa dvignjeno posteljico ,previjalno in voziček. mml,uf ,zjutraj ob 8 že obadva zrihtat in Manco odpeljat .vsa čast ,jaz sem cepljena proti brzini in ne vem ,akko bi to zvozila evo ,obisk. čau