klepetka
|
živjo punce moje , midve sva doma. Hvala ,hvala ,hvala,hvala vam za dobre želje in da ste mislile na naju z Lano.Očitno je pomagalo .Pa da vam napišem ,zakaj sem v enem vikendu postala siva i n da ne napišem da mi ej teh nekaj dni skrajšalo za sigurno 5 let življenja . V sredo sem opazila ,da je Lana pod noskom malo modra.Temu nisem posvečala preveč pozornosti ,sem pa opazovala.In ko še v petek(ravno na njen prvi mesec) ni zginilo,sem šla z njo kpediatru.TA nam je rekel ,da nekaj je na tem in okol tega ,da pa misli da nič resnega (sumil je na morebitno srčno napako ),amap k da naj greava na PeK,da jo pregledajo še tam.Verjetno vam ne rabim pisat ,kak osem se počutila.Prideva tja ,tam naredijo vse možne preiskave ,UZ trebuha ,glave ,vzeli kri , vodo ,blato,posneli dihanje,.....Edino UZ srčka so pustili za danes.Kardiologa kot zakleto ni bilo nikjer ,tako da smo dobili izvide šele okol treh.No ,tud tega smo dočakali,in na srečo je vse ok,srček je vredu. So pa potrdili refluks ,ker kot sem verjetno že kdaj napisala ,da Lana kar poliva .Ampak ni to nič hujšega ,že zdaj je bojše kar smo vzdignili ležišče.Druga terapija ni potrebna.Sicer imava 12.2.š e en pregled ,ki bo pokazal kakšna oblika refluksa je .Ni pa to hvalabogu nič nevarnega (smo ga že vajeni ,ker ga je imela Maruša tud). hvala vsem še enkrat ,zlate ste.Zdaj vas grem pa za nazaj prebrat,napisala danes ne bom nič (bom jutri),ekr imam eno goro cunj za oprat in zlikat .So bili pridni čez vikend in so pridno mazali cunje ,tile moji trije . čau