mml
|
Dan, klepetka upam, da je z vama z Lano vse Ok in da sta že doma ali vsaj na poti domov vaney in anchikaa vajini porodni zodbi sta po svoje prav žalostni, ampak bistveno je,da se je vse dobro končalo in da sta vidve in dobro, ostalo se pa počasi pozabi oziram se ne zdi več tako strašno. Lepo se razvajajta in crklajta s svojima martinca mislim, da si ti spraševala glede masaže očesa...masiraš v notranjem očesnem kotu (tam čutiš eno tako bunkico), pritisneš nanjo proti nosu in proti čelu (pritisk naj bo približno tako močen, kot če bi ti pritisnila na svoje oko in te še nebi zabolelo..upam, da je tole razumljiv ), pritisneš 10x in to ponavljaš vsaj 5x dnevno No včeraj je Manca prišla domov, najprej se me je hudo razveselila in me objemala in lupčkala, po tem je šla pogledat Matica, povedala, da je dojenček, ga pobožala in si "sposodila" njegove pliškote . Zraven vsakiš pove, da ji Matic posodi igrače . Kakšnih hudih problemov ni, večinoma se dela, da ga ni in se je to ne tiče. Problem nastane, če Matic joka...to jo pa zelo prizadane in jo je strah, pove, da rabi Matic dudo in če še vedno joka, reče, da ni v redu, po tem pa začne nabirat šobo, dobi prestrašene oči in začne jokat tudi ona...tako da zaenkrat ni variante, da bi bili sami doma. Drugih problemov pa ni, zvečer je normalno šla v posteljo, scer jo je rihtal oči, ker se je seveda ravno takrat tudi Matic odločil, da je čas za tekočo problematiko . Spala je normalno, polulala se ni, k varuški je šla tudi brez problemov...tako da upam, da česa hujšega ne bo...bo pa sigurno kakšen dan kriza...Mi pa sedaj kar naprej govori kako me ima rada in me objema in lupčka, pa ne vem ali je to zato, ker je bila 4 dni pri moji mami ali zaradi Matica... No tako, spet sem se razpisala...se vidi, da sva sama z Maticem, ki je sit in spi Tako greš ne drugi del zajtrka