|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
3.2.2008 11:28:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

user posted image nam še ni uspelo user posted image me je kar malo strah, kako bo vse bolelo. je skoraj tako kot pred leti, ko sem trepetala, kako bo prvič  user posted image se pa že nekaj časa spravljamo k temu, še celo zaščito smo nabavili, pa nam nekako ne rata. zvečer smo preveč zaspani, zjutraj pa je Gašper ves čas buden.

Je bilo tudi mene strah, da se ne bo kaj pretrgalo, pa me je v bistvu tista bolečina tako šokirala, da nekaj časa nisem bila sproščena. No, pa tudi misel na kondom je naredila svoje (sem ves čas razmišljala, kaj bi bilo, če bi še enkrat počil user posted image ).

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.2.2008 11:37:03   
urssyy
Urssyy verjetno si mislila 110 ml na obrok. Kaj pa uporabljaš, Aptamil, Novalac??? Probaj ji dat Bebo, naša po tej hrani ni imela problemov.
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ja Lunca mislila sem 110 ml na obrok user posted image . koliko pa poje tvoja pikica na obrok?
Glede prehrane-dojenja pazim kaj jem, bom pa res poskusila še z mlekom BEBA.

Mml dobrodošla doma in vesele smo, da si se nam hitro pridružila na forumu. Matic je itak lepotec po mami user posted image . Upam, da boste imeli mirne noči.

Glede sexa.....kaj je že to??user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.2.2008 11:45:44   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mml

lunca pri nas je imela Manca zapackano oko tam od svojega drugega tedna dalje in ni pomagalo nobeno izpiranje in kapljice...po tem sem pa govorila z oftalmologinjo, ki mi je razložila, da je to posledica preozkih solzevodov in da najbolj pomaga masiranje...zadeva je bila presenetljivo uspešna in po 5 dneh ni iemla več zapackanega očesa in zadeva se tudi ni več ponovila...je pa treba na začetku res vztrajno masirati, tako da poskusi

mml a potem samo masiram noter pri nosku, al kako?

Urssyy Luka poje ponavadi tam nekje med 70 in 100 ml, s tem da ga več kot polovico dojim. V Bistvu večkrat najprej sprazni mene, potem pa poje še 70 ml. je kar požerušček. Pina je pa mislim da pojedla v tem času cca. 100 ml. Za Luka imamo zaenkrat Aptamil in bomo šli na Bebo, če ga bo zaprl.
Koala čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 13:44:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 804
3.2.2008 15:10:23   
vaney
daaaan po zelo dolgem času. najprej hvala vsaki posebej in vsem skupaj za lepe želje in čestitke. nosečnost je bila veliko lažja z vami in mislim, da bo odbodje materinstva tudi. torej hvala vsem.
za nazaj vas še nisem prebrala. saj bi že prej kaj napisala, pa je bilo sedenje misija nemogoče-prerezali so mi cel presredek in je bila kriza. zdaj je že malo bolje. naš Anže je v glavnem pridem, počasi se navajamo na življenje v troje.
takoj na začetku imam vprašanje, kako "rešujete" boleče bradavice??? mene tako grozno bolijo, da imam solzne oči vsakič, ko je treeba it jest. pa imam lanolin in kompresijski gel in nastavke, tuširam s toplo vodo...boli še vedno kot hudič. dojke skoz masiram in so mehke, ampak še vedno čutim neko bolečino v njih. kako je to pri vas? drugače pa polno dojim in take bolečine vsake 3 ure....AU AU AUuser posted image user posted image user posted image .
Nas pa tudi že malo krči dajejo, mali se zbuja v spanju in stoka, včasih joka in mislim, da bo treba po kapljice. Pa sploh nič takega ne jem,res pazim.

Aja, še moja porodna zgodba:
v sredo sem imela pregled in sem g. rekla, da malega nekam malo čutim in da se ta dan do ctg še ni premaknil. Je šla pogledat, koliko sem odprta in sem bila 3 cm. Potem sva šli na nek dolg UZ, kjer je merila dihalne gibe. Ugotovila je, da je že čisto stlačen, da nima več prostora in da je plodovnice malo. To je bilo ob 12h. Rekla je, da moram še isti dan rodit in ob 13h sem že dobila tabletko ter šla ležat na oddelek. Ob 14.30 sem že imela popadke na 5 minut. Ctg je skakal kot nor. Malo sem se še sprehajala in ob 15.45 sem šla na klistir. Tam se počakala moža, ki se je šel domov samo obrnit (poslali so ga domov, saj 5, 6 ur še ne bo nič). Ob 16.45 smo šli v porodno. Tam se je pa začelo. Popadki na 2 minuti tako grozno boleči, da nisem več vedela, kje sem. In sploh niso popustili, ctg je kazal 30 non-stop. Med popadki sem si premislila in z babico sva se zmenili za EA, ker mi je bilo enostavno prehudo. Sploh, ko mi je omenila 5,6 ur popadkov, sem bila takoj za. Vzela mi je kri. Potem je pa hodila preverjat, koliko se odpiram (še prej predla mehur) in to me je spet zverinsko bolelo. Vmes, ko smo čakali na rezultate krvi, sem se odprla 8 cm in za EA  ni bilo več časa. Začelo se je. Ena babica spodaj, g. zraven, druga babica mi je skakala po trebuhu, moj mi je držal glavo in govoril sprosti se (ja, ja, kot da je to možno). Glavica nikakor ni hotela ven in g. je najprej enkrat, potem pa še 1x prerezala presredek in potem je šlo. Potem še posteljica, šivanje in konec. Naš mali Anže je bil zunaj. Enkrat je zajokal, potem pa je samo jamral in stokal. Umili so ga in ga takoj odnesli v inkubator. Jaz pa seveda v jok po eni strani od sreče, po drugi pa od skrbi, kaj je narobe in kam ga nesejo. Rekli so mi, da je bil porod za njega prehiter, da ima neke težave in ga odnesli. Mož je skoz skakal iz porodne na oddelek, pa mu niso znali kaj dosti povedati. Res je grozen ta občutek, ker bi ga rad imel ob sebi, pa ga ni. Ko so me pripeljali v sobo, so mi ga prinesli za 10 minut, da poskusimo dojenje, pa je spet začel tako stokati, da so ga odnesli in rekli, da mi ga prinesejo nazaj zjutraj. Ta noč je bila grozna. Zjutraj ob 10h ga je pogledala pediatrinja in rekla, da je imel težave z dihanjem zaradi prehitrega poroda in da je zdaj dobro. Naslednji dan so mu ugotovili še povišan CPR in je 4 dni dobival antibiotik v glavico. Bogi revež. Sicer sem bila vesela, da se bo to pozdravilo in bo vse ok, ampak jokat sem pa začela tudi vsakič, ko sem ga pogledala, reveža malega. Najino bivanje v porodnišnici sva malo podaljšala, CPR se je spustil na normalno in zdaj sva končno doma. Pomaga nama mož in tašča. Ne predstavljam si, da bi morala čez porod brez moža, ker mi je bil v veliko psihično pomoč, čeprav mi drugače ni mogel pomagati. Tako da hvala tudi njemu. No, to bi bilo zaenkrat to. Glavno, da je naš pikec zdaj zdrav, drugo bomo že preživeli, ne.

Zdaj se crkljamo in jemo in spimo in kakamo in lulamo. Zaenkrat je priden in upam, da tako tudi ostane in da se bodo krči kmalu umirili.

No, tole bi bilo zaenkrat vse, ker me šivi opominjajo, da je sedenja dovolj in je treba it ležat. Upam, da bodo kmalu boljši.

Nalin, a tebe peče, ko greš na wc? Ker mene zdaj že 2 dni peče, ko grem lulat, pa ne vem, ali je to vnetje in lahko vzamem svečko ali ne. A se dobi brez recepta?

Lep dan vsem mamicam s svojimi sončki in se kmalu spet javim.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 805
3.2.2008 15:29:12   
Golobček
Dan mamice !

Končno mi je uspelo pridit malo do računalnika.Moja pupa sedaj spi , tavelika dva pa se igrata sam ne vem še kako dolgo.
Mi smo kr pridni čeprav nas tudi že matrajo krči ki pa še niso tako hudi.
Zaenkrat se še samo dojimo, včasih ob prehudih krčih pa dobi malo komarčkovega čaja.

Urssy sem vidla da tvojo pikico matrajo krči kr fejst.
Tako je bilo tudi pri mojem drugem otročku in so mi v posvetovalnici svetovali naj poskusim z mlekom Comformil, ki je namenjem prav proti temu da ima otrok manj krčkov.Pri nas moram reči da nam je bilo potem kr boljše.

Evo moram it so moji sončki že nemirni.

Vsem ki ste rodile čestitke.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.2.2008 15:33:23   
Lunca1
Vaney dobrodošla nazaj na RR. Boleče bradavice so pa tudi meni en velik vprašaj. Mi je bilo dojenje boleče že pri starejši. Zdaj je pa še bolj.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 15:40:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 15:52:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
3.2.2008 15:52:13   
martinca
pozdravljeneuser posted image
mml,
kje pa to masiraš?okrog učke al kako? ker Patrik ima tudi zapocano učko. enkrat bolj, enkrat manj.
koala, user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.2.2008 16:06:06   
ursulina
živjo mamice!

Vaney, joj, tole je bilo pa kar hudo, v glavnem da je zdaj vse ok in ste lepo doma in se cartate user posted image

katee, pri nas so tudi težave z napenjanjem, kateri čaj in katere kapljice pa daš to? Mojega sem poslala v lekarno, pa so mu dali kuminin sirup... ampak mam težavo spravit to po žlički malemu, vse zbljuva... flaško pa ne vem.. ker se dojiva, raje ne bi... ali lahko dam čaj tudi po flaški?

kako dajete malim po žlički, da kaj pojedo? meni zaenkrat nič ne rata...

dala sem slikice našega lenarta v album geslo je Lenart. poglejte to našo čupico user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 811
3.2.2008 16:31:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

katee, pri nas so tudi težave z napenjanjem, kateri čaj in katere kapljice pa daš to? Mojega sem poslala v lekarno, pa so mu dali kuminin sirup... ampak mam težavo spravit to po žlički malemu, vse zbljuva... flaško pa ne vem.. ker se dojiva, raje ne bi... ali lahko dam čaj tudi po flaški?

Jaz mu dam kar bebe čaj, v en dcl dam 1 vrečko, potem mu pa po malem dajem po flaški. Kapljice mu dam pa Antiflat, pa je potem kar bolje.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.2.2008 16:38:35   
martinca
ursulina, Lenart pa ima res veliko lasekov, je pravi srček. še Patrika je prehitel v čupici user posted image . bova midve morala najine sončke že pred enim letom pelat frizeru ko mata tolko lasuser posted image
jaz tudi uporabljam bebe čaj. kapljic pa mu ne dajeva več, ker mu že čaj dovolj pomaga da se sprda in da ge črviči preveč.le tu in tam se zajoka, ko se ne more takoj prdnt. ko pa ga spusti pa se že neha jokat.
moram hitro potrkat tok tok. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 813
3.2.2008 17:05:54   
Anchikaa
Lep pozdrav vsem.
Zdajle imam čas da napišem mojo porodno zgodbo, ker moja mala princeska spančka.

No,kot sem vsem doma rekla da gremo rodit v sredo, takrat 16.1., mi noben ni verjel.Pa pride tista sreda, kontrola v porodnišnici,ctg sicer ok ampak na UZ ugotovijo premalo plodovnice in me pošljejo na sprožitev.Jaz seveda cela adijo ker nisem vedla kaj me čaka, moj pa mi ni verjel ko sem mu rekla.Potem se spravim na sprejem in mi vse razložijo kako bo to potekalo,mojega pošljem delat ker ko bo kaj ga bom poklicala.Ob 12h me pošljejo v porodno, pride dr. Sikošek in dr. Turkota in mi prvič vstavijo gel za popadke al kak se to že rečeuser posted image . Najprej nobenga učinka, okrog 13h pa so se začeli popadki ki so postali vedno hujši.Me babica pregleda, odprta 2cm.Sem že mislila da počasi kaj bo.Me pošljejo šetat sem in tja,popadki pa vedno hujši.Okoli 17h me spet babica pregleda, takrat sem bila odprta že 4cm, popadki na 2min.Takrat pa se je vse ustavilo.Babica me pošlje na dolg sprostitveni tuš, res mi je pasal ampak pomagal pa nič.Ob 22h me pride Sikošek še enkrat pregledat pa pravi da se je zaenkrat ustavilo vse skupaj, popadki pa so se tudi malo ublažili.Ob 22h mi potem niso dali več gela ker bi bilo ponoči potem prehudo in da bomo zjutraj nadaljevali in mi rekel da se naj malo spočijem.No počitka kaj dosti tisto noč ni bilo,kolko pa lahko spiš na tisti postelji v porodni?user posted image 17.1. zjutraj mi narihtajo umetne v žilo, tisti so bili šele hudič.Kontrolirali so me vsako uro, jaz pa nikamor z odpiranjem, mala pa je tudi stagnirala z glavico nekje notri in se sploh ni spustila niti za mm nižje da bi kazalo na normalni porod.Nekje okoli 14h pridejo dohtarji pa pravijo da ne bo šlo drugače kot da naredijo carski rez da bo tako najbolje za mene in malo.Po pravici povedano sem bila takrat tistega stavka vesela, ker nisem mela več moči če bi rodili normalno.Ker pa je bila v sosednji porodni tudi ena kandidatka za carski rez in se je njenem otroku godilo slabše kot mojem (moj ctg je bil super, kot da mala ne bi hotela venuser posted image ), sem seveda počakala. Nato pa me ob 15:45 peljejo v operacijsko.Nisem si predstavljala da to tako poteka.Zeblo me je ko hudiča,ko so me umivali in pripravljali. Ob 16:05 sem še pogledala na uro in potem zaspala.Ko sem se zbudila,nevem kje sem bila po pravici povedano, je bil moj prvi stavek če je z mojo pupo vse vredu.Ko so mi zagotovili da je ok sem bila presrečna. Ob 18:10 so me peljali v šok sobo,bolelo me je ko stouser posted image in ko so mi naštimali vse proti bolečinam,antibiotike je bilo potem znosnejše.Nato pa so mi pripeljali tamalo za 10 min na vpogled kaj se je redilo 9 mesecev v mojem trebuhu.Ob pogledu na njo sem takoj pozabla na vse bolečine.

Za vse kaj so sestre, babice in zdravniki v Mariborski porodnišnici storili za mene in mojo Dašo, sem zelo hvaležna.Zelo so prijazni, ustrežljivi, pripravljeni se pogovarjat s tabo, res nimam žal besede proti nobenem za tistih 7dni kaj so me gledali v porodnišnici.

Tak to je to, napisano sicer bolj tak ker nisem ravno za pisanje. Slikice bojo ko najdem čas za album.

LP, Anchikaa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.2.2008 18:05:04   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Naša noč je bila za naše razmere grozna. Mali je zaspal ob 22 in spal do 2h. Potem se je zoper zbudil ob 5h, pa ob 7:30, pa ob 8:30. Ful ga je napenjalo, vsakič je bil pokakan, tako da sem ga morala vsakič preoblečt. Verjetno se je tako zbudil, da zaspati ni hotel nazaj. Jaz sem pa kot zombi.

Pri nas je pa tako vsako noč.. spi 3, 4 ure, se dojiva, si črpam, zaspi za dve uri, se dojiva, previjeva, ker je ves čas pokakana in jo ZELO motijo pokakane pleničke.. potem pa ponavadi ne spi dve uri in ok. 8h zaspi nazaj.. ampak takrat sem pa jaz že vsa zbujena... sem tudi kot zombiuser posted image , ampak se mi vseeno zdi pridna, da spi vsaj 3 ure v kosu... kako pa kaj drugi otročki?

Mi smo morali danes pod NUJNO nazaj v P, ker da morajo ponoviti neke preiskave za ščitnični hormon.. itak, da sem se jokala kot dež, ker sem si prebrala, kaj nepravilno delovanje le-tega lahko potegne za sabo.. in potem pridemo tja in smo v kombinezončku 20 minut čakali, da so ji končno vzeli kri iz prstka.. in sestra je nekaj mutila, češ, da so iz Lj klicali, da bi ponovili.. in ko sem rekla, kaj je naorobe, ni vedela .. in ko sem rekla, sporočoite mi, ko bo prišel izvid, tudi, če bo vse ok... je rekla, da to se ve čez en mesec, da zdaj, ko pa nekaj ni bilo ok, pa po 4 dneh.. ali 5-ih.... potem sva z dragim ugotovila, da sploh ni vedela, kdaj so ji vzeli kri in tudi jaz vem, da ji je iz prstka niso jemali.. ker sem ves čas bedela in bi ja vedela, da so mi jo odpeljali.. tako, da so očitno pozabili vzet! malo sem besna, malo vesela, da res ni slabih izvidov, neka mešačnica čustev, sama ne vem... ne prenašam šlamparije!

Sploh nisem veela, da je pustna sobota, potem je pa zvonilo in sem videla eno rdečo kapico in enega okostnjaka ..prav ustrašila sem se user posted image no, potem je pa mami krofe prinesla user posted image

lepo se imejte,Nežika bi jedla...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.2.2008 18:20:21   
sani1
Toliko, da se oglasim in zaželim mml dobrodošlico doma. Matic je pravi sonček in upam, da ga Manca lepo sprejme...user posted image

Drugače smo mi današnjo pustno nedeljo čisto lepo prespali- vsi...

krči- pomagajo kapljice in mi smo zamenjali hrano Aptamil prematil smo zamenjali z enko in je kar boljše.  upam, da bo...

kaka- na dva dni. Kar se mi zdi čisto normalno. je pa zdej ko je manj krčev tudi blato  normalno...

No morem iti, ker naša pupa neki cmevka...
lep večer...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 18:54:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
3.2.2008 18:54:33   
nana35
ursulina,kapljice,tudi kuminove dam na dudico,se pravi jo namočim v sok,tako je najlažje.Tvoj Lenart pa se mi zdi malček podoben Martincinemu Patriku!! In res ima čupico.user posted image

Anchikaa,povej če ni ta dr.Turkota vredu zdravnik?Ne vem koliko si se imela priložnost z njim pogovarjat,ampak meni je super človek.Tudi jaz nimam kaj reči čez osebje v Mb porodnišnici,vsaj kar se sester tiče,vse so bile super in tudi nekaterih zdravnikov,ne vseh.Sestre so mi bile vedno na razpolago,ko sama nisem mogla ne umivat in ne previjat mojega Klemena,so vedno one naredile to namesto mene,vedno z lepimi besedami,ponoči in podnevi...
Tudi jaz sem imela CR in vem da boli kot sto user posted image ,hvala lepa za še enega.Nikoli več!

limma,upam da se vse dobro porihta...

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.2.2008 19:07:30   
Sunny Morning
katee sploh ne vem kaj se pritožuješ nad nočjo svojega ŽL...saj spi fenomenalno (vsaj za moje pojme), ker mi imamo vsako noč tako. Včeraj je bilo kar fenomenalno...je spala po kopanju od 20.00 do 02.00. Drugače pa se zbuja na uro pa pol, dve uri. Še vedno poskušamo z dojenjem in danes sva ji dodala samo 50 ml, ostalo je dobila pri meni (in izgleda, da ji je dovolj) in je cel dan kar ok...upamo na mirno noč. Nekih hudih krčkov nimamo in upamo, da jih tudi sploh ne bo. Jo pa noro napenja predno se pokaka in so tudi spremljajoči zvoki temu primerni user posted image , ko pa to opravi je pa vsa blažena.
Jo pa nikakor nisva mogla pripravit (ko sva ji dajala dodatek ali pa načrpano mleko po flaški), da bi pojedla več kot samo 50 ml in seveda se je potem prehitro zbudila.user posted image  Že zdaj je večkrat po malo...se zdravo prehranjuje.user posted image

Midva user posted image še nisva, ker se še čistim in bo treba še malo počakat. Me je pa kar malo strah zaradi šivanja. Saj vem, da najbrž po nepotrebnem ampak mislim, da smo vse enkrat na tem. user posted image  bo ves presrečen ko bova spet tam.user posted image

Mi smo zdravstveno tudi že dobili. So mi v službi že 18.01. zrihtali glede zavarovanja in smo konec naslednjega tedna že dobili kartico. Pravzaprav Neja je dobila svojo prvo pošto.
Kaj pa davčno številko ste že dobile?

mml dobrodošla domov. Matic je pravi srček (tako kot vsi "januarčki"). Upam, da ga je Manca lepo sprejela in da ne bo večjih problemov.

Vsem želim zelo lepo in "kratko" noč, brez zbujanja. Za vse male "krčkote" pa en velik user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.2.2008 19:14:35   
Sunny Morning
Naša pupa se je začela bunit pri spanju na boku. Se kar sama, kljub podloženi brisači, obrne na hrbet in da roke na "predam se" in spi kot ubita. Čez dan jo dajem včasih spat na trebušček. Si nogice podloži, da ji rit štrli v zrak in spet uživa. Jo pa cel čas kontroliram, ker me je malo strah, čeprav sva z bratom oba spala na trebuščku, takrat je bilo to priporočljivo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.2.2008 19:18:43   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Naša pupa se je začela bunit pri spanju na boku. Se kar sama, kljub podloženi brisači, obrne na hrbet in da roke na "predam se" in spi kot ubita.

Tudi Žan Luka se obrača na hrbet, na trebušček ga pa ne dajem spat. Bom še to poiskusila. Gremo se sedaj dojiti, potem pa kopati. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 821
3.2.2008 19:25:14   
mala pikica
Naš Gašper pa še spi na boku, se še zaenkrat ne obrne preko pleničke. Čez dan pa ga ne dajem preveč na trebuščka, ker se mi zdi, da kar preveč dviguje glavico.

Mi smo se tudi malo podojili, sedaj pa tudi gremo čofotat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 822
   Sončki januarčic 2oo8
3.2.2008 20:11:06   
karatina
Pozdravljene.

Sem se skoraj pred časom že pohvalila, da smo krčke s kapljicami in masažnim oljem ukrotili in začeli ponoči jesti na 6 ur, pa se mi danes spet meša. Razmišljam, da bi lahko bile krive te user posted image  kapljice Plivit D3 (AD3 bi jo vrjetno tak raztrgale). Hec je v tem, da mi je pediatrinja rekla, naj začnem en teden eno kapljico vsak drugi dan, nato en teden vsak dan eno in nato po dve na dan.
Prvič sem ji dala v četrtek zvečer in je bila v petek obupna. Cel dan je bila sitna in jo je nekaj zvijalo, pa
je tiščala, kakala in prdela, zraven user posted image ... ni bilo isto kot pri ˝običajnih˝ krčih. Se je zadeva umirila proti večeru, da je bila od vsega napenjanja očitno tako utrujena, da je spala kar po šest ur (do sedaj redko največ tri do štiri). Po tem je bila včeraj cel dan čisto dobra, ko sem ji pa zvečer spet dala kapljice, sva se celo noč dojili in jokali na dve uri. Prav tako danes. Cel dan se nekaj napenja in sitnari. Danes kapljice niso na vrsti in me prav zanima, kakšna bo noč in jutrišnji dan user posted image . Če bo spet v redu, so res kapljice krive.

Ima še katera podobne izkušnje? Kaj pa Oleovit D3 iz Avstrije? Sem slišala, da te pa sigurno ne povzročajo krčev - napenjanja, se dobijo brez recepta in se tudi dozirajo manj, ker imajo večjo koncentracijo vitamina D.

Neposredna povezava do sporočila: 823
3.2.2008 20:12:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Tudi Žan Luka se obrača na hrbet, na trebušček ga pa ne dajem spat. Bom še to poiskusila. Gremo se sedaj dojiti, potem pa kopati. Lp

Če ga boš dala na trebušček ga hodi večkrat pogledat kako mu gre. Jaz jo tudi ves čas kontroliram, čeprav lepo mirno spi, vendar imam jaz bolj hecen občutek.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.2.2008 20:44:00   
martinca
sunny, jaz pričakujem davčno v tem tednu ki pride. pravijo da davčna pride po pošti po prvem mesecu, razen če jo greš prej iskat. jaz sem tudi bila šivana, pa se nisem nekaj bala kak bo zgledalo user posted image . sam sem baje imela samo lepotne šive. pa še tistih mislim da nimam več, da so že razpadli, ker me nič več ne boli. sčistla pa sem se že tudi.
a že potem lahko zdaj pričakujem menstruacijo?
Patrik že tudi fejst glavico obrača pa jo gor dviguje. pa prekotali se iz boka na hrbet. ga dam zvečer spat na bok pol ko pa se ponoči zbudi pa ga najdem na hrbtu.
gremo mi počasi spankčat.
lahko nočko

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......