|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sončki januarčic 2oo8
4.2.2008 11:45:58   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Še na WC ne morem sproščeno iti user posted image

Dobrodošla v moj klub.user posted image  Jaz sem vsa vesela, če kdo pride, da se lahko Neje vsaj toliko znebim, da grem na WC ali pa pod tuš.

user posted image
Sem se že bala, da sem sama s temi problemi. Ko grem pod tuš, dam Karin v ležalnik in obvezno vklopim vibro in si jo odnesem zraven v kopalnico, da ne letam sem in tja.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   Sončki januarčic 2oo8
4.2.2008 11:48:27   
karatina
Klepetka držimo pesti za vaju.
Vsi enomesečniki vse naj naj za roj. dan user posted image  user posted image user posted image user posted image
Mi pa že drugi mesec polnimo...user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   RE: Sončki januarčic 2oo8
4.2.2008 11:54:55   
nana35
sunny m.po davčno št.sem sama šla zaradi otroških doklad,saj moraš vpisat DŠ v obrazec,drugače pa jo boš dobila po pošti.

Sem pa našla list za kremo Bebival in še en kuponček za Avent flaško v trgovini Ariel.Tako da martinca in vse,ki ste rodile v Mb porodnišnici,dobite za darilo tudi flaško 125 ml.

Jaz Klemena ne dajem na trebušček,na hrbet pa čez dan.Ponoči še vedno spi na boku.Ga pa tudi bolj zvija,se mi zdi,da po teh kapljicah.Najraje mu jih ne bi dajala.
karatina,meni je pediatrinja svetovala na j dajem te D3 kapljice v dopoldanskem času,ne zvečer.
Pa mi tudi že drugi mesec polnimo,že 1.mesec in 8.dni!!

Tudi mene bolijo bradavice le,ko začne vleči,potem ne več.Pa kri so Klemenu tudi vzeli iz glave.

Lunca,kakšen pa je naslov oz.če veš tel.št.od lekarne v Š.Loki?Sicer bi pa jaz vseeno lahko skočila do Avstrije po kapljice Oleovit.Če bo čas,drugače pa jih bom naročila po pošti,samo da moj K.ne bo trpel.

klepetka in Lana,čimprej se pozdravita!!user posted image user posted image

mala pikica,tudi Klemen zaspi na rokah v postelji ali ležalniku pa je takoj spet buden.Sicer ni drenja ampak je spet buden.Drugače sva midva bila včeraj tudi zunaj,danes pa je vse odvisno od vremena,ker je ves dopoldan deževalo. Bomo videli.asicer pa hodiva vsak dan ven,tako da Klemen ne bo zamorjen.user posted image
Sem pa že jaz tudi hodila z njim na WC,da ne boš mislila,jaz na školjki,on pa v sedežu zraven na tleh.user posted image
Pa vidim,da nas je več takih...
Jakob,Vid in Lara vse najboljše!!user posted image

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 853
4.2.2008 11:58:10   
Lunca1
Jakob, Vid in Lara vse naj naj za prvi mesec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 854
4.2.2008 12:04:11   
Lunca1
Oleovit D3 se dobijo v lekarni ARNIKA - ŠKOFJA LOKA;
pošljejo jih tudi po pošti; dobiš jih v enem dnevu.

Tel: 04/ 513 19 84 ali mob.: 040 896 707

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
   Sončki januarčic 2oo8
4.2.2008 12:16:53   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sem pa našla list za kremo Bebival in še en kuponček za Avent flaško v trgovini Ariel.Tako da martinca in vse,ki ste rodile v Mb porodnišnici,dobite za darilo tudi flaško 125 ml.

Ti si dobila kuponček za flaško v Puser posted image

Je danes tako čudno vreme. Bova s Karin šli samo na kratek sprehod, pol pa šibneva v Avstrijo po Oleovit in po dudo. Sem dobila za darilo še pred porodom eno od MAM in tudi sama sem jih še nekaj kupila, pa je izbrala to, ki je nikjer pri nas ni. Muller ima neke ful drugačne, Pikapolonica in Tuš pa tiste, narejene po licenci na Madžarskem, na moji pa piše made in Austria. Sem kupila že tri, pa jih lahko sama žvekam user posted image . Ena ima ful podoben cucelj, pa je zunaj rob drugačen, pri drugi obratno, tretja pa je zame res ista... Ne vem po čem jo pozna. Upam, da dobim pravo, če ne bo kriza user posted image .

Pa v kakšno trgovino bova tudi samo pogledale user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 856
4.2.2008 12:24:03   
nana35
lunca1,hvala za številko.Pa sem poklicala prijateljico,njen očim mi bo prinesel iz Avstrije,mogoče še danes.

karatina,nekje moraš imeti ta kuponček,je bil ali v škatli,ki si jo dobila v P ali v tisti modri torbici,menda pa v škatli,je bolj majhen za izpolnit je in je od trgovine Ariel.Sem danes šla po flaško in po kremico.user posted image
Upam,da boš dobila dudo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
4.2.2008 12:26:55   
nana35
Moj Klemen pa ima rad skoraj vse dudice,sem ga tako navajala,vsak dan drugačno,a najraje ima od Aventa,ker sem tako imela zraven v P in se je tam v 12 dneh na njo ful navezal.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   Sončki januarčic 2oo8
4.2.2008 12:27:56   
karatina
V škatlici user posted image  V naši sobi smo vse našle samo modro torbico, na njej pa brošurice z reklamami. Sem zdaj še enkrat vse prelistala pa nimam tega kupončka. Je vas očitno Božiček obdaril user posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.2.2008 12:43:32   
nana35
Karatina.V Porodnišnici je vsaka mamica dobila škatlo z raznimi reklamnimi stvarmi,pa CD-jem,uspavanke za dojenčke,knjigico "igre z dojenčkom",rokavico Nivea za umivanje,lonček od Aventa,majhne vlažilne Pampaers robčke,dve blazinici za prsi,malo kremico Sudocrem za ritko,eno pleničko Pampers,vodo Jana,polno navodil za hrano in kozmetiko od raznih firm,pa ne vem kaj še...Vendar jih je mogoče zmanjkalo,ker ko sem jaz bila v P jih tudi niso imeli,pa sva z martinco potem bili skupaj,ona je 6 dni kasneje rodila in je dobila to škatlo.Pa sem rekla sestri in mi jo je prinesla,rekla pa je da jih je takrat zmanjkalo.Škoda,naknadno pa ne vem če se da dobiti.Dobi pa jo vsaka mamica,le sreče nisi imela,da bi to vedela.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.2.2008 13:32:08   
sani1
Pozdravljene...
Na hitro, da se javim dokler se moja pupa ne zbudi.
Mi smo dobili že vse kartico in davčno številko. je babica vse uredila...

klepetka- držim pesti za vaju z Lano... Upam, da čimprej zapustita bolnico...

lunca- a je treba za te kapljice kakšen recept? No sicer bom pa poklicala in vprašala.  Hvala...

mml- vidim, da je tvoj Matic priden in se je že privadil na novo okolje...

No lep pozdrav vsem...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.2.2008 13:33:15   
mala pikica

V Porodnišnici je vsaka mamica dobila škatlo z raznimi reklamnimi stvarmi,pa CD-jem,uspavanke za dojenčke,knjigico "igre z dojenčkom",rokavico Nivea za umivanje,lonček od Aventa,majhne vlažilne Pampaers robčke,dve blazinici za prsi,malo kremico Sudocrem za ritko,eno pleničko Pampers,vodo Jana,polno navodil za hrano in kozmetiko od raznih firm,pa ne vem kaj še...

Na Ptuju smo dobili samo en kup reklam, za katere niti ne vem, kaj naj z njimi počnem user posted image Pa smo spet tam, kako je država nepravična in dela razlike že pri novorojenčkih in še potem seveda celo življenje user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.2.2008 13:34:38   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

lunca- a je treba za te kapljice kakšen recept? No sicer bom pa poklicala in vprašala.  Hvala...

Recept ni potreben, to ni lekarna, ampak prodajalna naravnih zdravil user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.2.2008 13:39:20   
martinca
mml, hvala za nasvet. smo že sprobali in je mali kar zadremal poleg.  user posted image zgleda da mu je dobro delo. še bom večkrat ponovila tako kot si napisala. v bistvu mamo pa tak juter posvetovalnico in bom pediatrinji rekla da ima vneto učko in bom videla če mi bo dala kaj.
nana, kaj pa na tistem listu piše za flaško? ker tega pa jaz verjetno nimam.
zdaj pa moram it jest. še vas pol do konca preberem in napišem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.2.2008 13:41:09   
sani1
mala pikica- hvala...

Ja poglejte vredu v te škatle je notri tudi en kuponček za Ariel kjer dobiš zastonj flaško od Avente 125ml....

ta država je pa itak zanimiva ni kaj....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.2.2008 13:52:35   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

V Porodnišnici je vsaka mamica dobila škatlo z raznimi reklamnimi stvarmi,pa CD-jem,uspavanke za dojenčke,knjigico "igre z dojenčkom",rokavico Nivea za umivanje,lonček od Aventa,majhne vlažilne Pampaers robčke,dve blazinici za prsi,malo kremico Sudocrem za ritko,eno pleničko Pampers,vodo Jana,polno navodil za hrano in kozmetiko od raznih firm,pa ne vem kaj še...

Na Ptuju smo dobili samo en kup reklam, za katere niti ne vem, kaj naj z njimi počnem user posted image Pa smo spet tam, kako je država nepravična in dela razlike že pri novorojenčkih in še potem seveda celo življenje user posted image

Tudi v Lj smo dobili ta paket

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.2.2008 14:01:43   
ljubljana
Pri nas je bilo pa divje. Mož je šel izjemoma delat že ob 5:30 tako da sem bila za vse tri sama. Mali je celo noč nekaj razgrajal, ob 4:30 se je začel pa dret. Umiril se je samo, če sem z njim vstala in ga nosila. Če sva se skupaj ulegla je pa začel spet vreščat. Verjetno sta se z Nejo nekaj zmenila.user posted image  Zjutraj je najstarejši (8) vstal , se zrihtal, si sam spekel jajcauser posted image user posted image , medtem, ko sem jaz kot po jajcih v kleščnem prijemu, vsa neprespana,  nosila Jakoba gor in gol. Potem je pojedel, pomil krožnik in šel zbudit bratca(3). Ga je oblekel in mu dal aktimel za popit. Jaz sem se medtem uredila, oblekla in počesala svojo mastno bučouser posted image (kot da bi se polila z oljem, ni časa za glavo umit. Nisem namreč še pogruntala, kako naj si z Jakobom v naročju umijem laseuser posted image . Bo še kdo mislil, da si moram temenca odstranit.) Se obula in smo šli vsi štirje v avto. Jakob je seveda vreščal ko hudič in se ni hotel pomirit z duho. Smo se odpeljali do vrtca, kjet sem odložila Martina (je bil danes edini v svoji skupini, ostali so baje na bolniškiuser posted image ) in nato v center kjer sem odložila Christiana pred šolo. Medtem se je Jakob nekako zadovoljil z dudo in je nekaj brundal, ter dremal. Sva prišla domov, sem komaj pripeljala, sem bila tako zaspana da sem doma z Jakobom v posteljo padla in z vmesnimi prekinitvami "spala" do 13.00. Najlepši del te torture je to, da imam zlatega najstarejšega sina in da mi ni treba v službo.user posted image user posted image

Sedaj moram pa v mesto po eno darilo in potem v vrtec po Martina. Upam da bo zneslo brez operne štime našega najmlajšega.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.2.2008 14:04:14   
ljubljana
Sedaj se pa Jaskob reži user posted image  v stilu: Jaz nič ne vem.
Pa je vse poplačano s temi nasmeški, sem mu kar lupčka dala.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.2.2008 15:03:57   
klaja
Anchikaa in Vaney sem prebrala vajini zgodbi, sem dobila kar solzne oči, samo da je za vama in je z user posted image vse vredu! Ko mi kdo omeni umetne popadke se mi kar zmegli pred očmi.

Koala čestitke za sina!!!

Glede slončkanja sva pa midva tudi že probala, res pa je da nisem bila šivana in me nič ne boli. Jupi, vsaj nekaj.

Davčno številko pa grem jaz jutri sama iskat, ker mora moj dat podatke za davčno olajšavo pri plači, pa je še samo do konca tega tedna čas, drugače pa bojo šele naslednji mesec uveljavljali. V sredo pa morama it še na socialno, da podpiše očetovstvo, ker nama prej ni uspelo it.

Drugače pa je Hana postala kar pridna ponoči in se ne prebuja več toliko kot prve dni, zgleda da si bo počasi ustvarila pravi ritem. Vsaj upam. Je pa zato bila Julija danes toliko bolj tečna in sitna. Nas je ati pustil malo same in sem mislila, da bom popenla, ker sta se mi obe naenkrat jokali, zdaj pa vedi, katero bi prvo potolažil.

Ja nič, moram it, ker se je Julija zbudla....

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.2.2008 15:05:35   
martinca
nana, sem zdaj tvoj post prebrala pa sem se mogla nasmejat oni prigodi za wc. pa sem se spomnila kaj si mi pravla v P glede wc-ja.user posted image rajš ne bom tu zdaj omenjala.user posted image tista pa je bila dobra.
sem šla še enkrat gledat za kupon, pa ga nisem najdla. tak da te pač ne bom dobila flaškeuser posted image . pa daj no, saj še mam dve doma.user posted image bom že preživela. ti deklica?kdaj mi boš pa slike poslala po mailu? jaz jih še kar čakam. da vidim tega vajinega lepotca.oz da jih vsi vidimo, smo že vsi neučakani. pa pokliči kaj.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 870
4.2.2008 15:10:01   
klaja
Aja še to, kri pa so naši vzeli samo iz glavice, najprej za genetsko preiskavo, potem pa še za te pivnike.

Martinca sem malo radovedna, sma z mojim namreč gledala vaše slikice in naju zanima iz katerega dela Jurovskega dola sta?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.2.2008 15:21:50   
martinca
če veš kje je Zgornje Partinje? no tam smo mi doma. a ti je tu okrog kaj poznano? midva imava trenutno arhitekta iz Pesnice. tak da sva včasih tudi tam kaj. 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 872
4.2.2008 15:27:54   
klaja
Ja, moj se spozna na te kraje (posledično pa tudi jaz), je pa moj sicer iz Spodnje Velke. Tako da ni bil daleč vstran.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.2.2008 15:38:17   
martinca
mislim da vem kje je to približno. res ni neke preveč stran. jaz te kraje skoraj bolj poznam kot pa moj ki je tu doma. 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.2.2008 16:01:54   
klaja
Mi smo pa bli redni gosti v diskoteki v Jurovskem dolu. Ja, saj jaz tudi te kraje bolj poznam, kot pa tu pri nas okoli. Kam pa hodita k arhitektu, v center ali kam ven?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......