nana35
|
Sem si ogledala vašo sliko iz srečanja,pa tako lep dan ste ujele(čeprav je potem deževalo),vse ste super in seveda vaši otročki prav tako. Alfabeta,tebe si sploh nisem tako predstavljala,nekako sem mislila,da imaš daljše lase in rjave,triš sem itak že videla na slikah,prav tako Vaney in Sunny m.Dašabina,pa tudi tebe si nisem tako predstavljala.Ne vem,kako si naredi človek neko sliko o nekom,ki ga ne pozna in ponavadi je čisto drugačna kot v resnici.Verjetno si nekako predstavljam mamice podobne svojim otročkom na slikah . limma,Domačica še vedno čaka...če na mene pa bo še mogla počakati en lep čas.Moj pa nima preveč rad teh keksov.Bodo za obiske,ker se bodo drugače pokvarili .Pa da me ne zamika...Smo pa danes zunaj pekli čevapčiče(nisem ljubitelj,niti žara ne maram preveč,jem ker druga takrat pač ni)in pekli krompir,ja,krompir pa obožujem,sploh pečen,pa sem bila karakter in se nisem niti dotaknila hrane. Sem tudi jaz imela lase do pol hrbta,zdaj pa so postopoma do vratu .Bodo že zrasli,če bom pustila oz.želela spet dolge.Si pa rekla da prideš v Mb po nakupih!In na kavico!Si pozabila? Pri nas pa je tako,da Klemen spi od 21h zelo mirno in pridno,po kopanju in po BB.Čez dan je bil kar priden,tu in tam je seveda izsiljeval,da bi ga mogla vzeti iz vozička,bog ne daj da ga dam nazaj,takrat je zelo užaljen in joka,meni se pa res zasmili,ker naredi tak obrazek .Vreme nam je še kar služilo,čeprav je padlo tudo nekaj kapljic dežja. Lepo noč vsem skupaj od naju!