nana35
|
Intruder za nov avatar!Res si bila danes pridna s posti,si me presenetila. Meni ni bilo za klicat na Hipp,zato sem raje poslala po mailu,pa tudi ne bom,mi je minilo.Zdaj čakam da dobim tisto,kar si ti napisala. sunny m.sem že dobila 2x ta mail s tem najlepšim zemljanom.No ja,najlepši verjetno že ni,je še veliko lepših,kakor za koga.Meni ni nič posebnega oz.ni moj tip moškega. Vidim,da ste se vse ki ste bile na čveku včeraj imele super lepo. Alfabeta,mi je všeč zahvala!Res,tudi meni se zdi zelo resna,pa tudi Klemen se vedno smejčka,ko pa vidi fotoaparat pa postane zelo resen.Pa še očke tako razširi. In seveda Vse najboljše ob tvojem prazniku!! klaja,si pa mahnjena na sladko,kajne?To sem včasih delala (jedla čokoladne mrvice),ko sem bila majhna.ker ni bilo še v trgovinah toliko izbire . sani, za tri zvezdice!! klepetka,višek denarja me nikoli ne skrbi,ga vedno varno pospravim v kakšno blagajno,pa ne svojo.Klemen pa itak mora biti lep zraven mene,njemu je itak vseeno,ampak ko bo pa slikice gledal ko bo velik,pa bo rekel,ja,moja mami me je pa vedno lepo zrihtala. Pa super za obisk tete,zdaj si se pridružila,k meni pa pride zdaj kmalu že drugič! Zgleda da so naši malčki to noč štrajkali,nekaj je v zraku,tudi Klemen je bil gor kar 2x ponoči,pa še zvijalo ga je.No,zdaj je spet vredu in je zunaj z atijem,porihtan,da te kap. martinca,se vidiva v ponedeljek???Greva v Lidl??