klaja
|
Večer! Končno imam malo časa, da preberem, kaj vse ste napisale. Hana pa se mi je celo popoldne jokala oz. bolje rečeno drla, tako da zdaj pred spanjem niti glasa več ni imela pravega, pa nimam pojma kaj ji je bilo, zgleda da jo je napenjalo al kaj. Tako da sem se že sama zraven jokala, saj je take krike spuščala. Uboga miška! Mala pikica bravo za pogum, za novo frizuro! Ursalara tudi tebi bravo za kratko frizuro! Alfabeta jutri pa lepo praznuj in vse najboljše! Lepa zahvala je! Gašper, Klemen in Neža vse lepo ob vaših mini praznikih! Mala pikica in sOOs vama pa prav tako vse najlepše ob vajinem prazniku! Sunny Morning sem opazla ja, da imama enake stolčke, mi ga imamo že en čas, saj ga je Julija dobila za krst od botrce. Podiranje kupčkov pa je pri nas še zmeraj aktualno, saj jo v nasportnem primeru kar zvija. Cepljenje: cepi pediater in to v ritko. Martinca to je pa lepo slišat, da si tako srečna, ti iz srca privoščim veliko sreče! Kako bom pa zadovoljna s hrano pa ti povem jutri. Pa super za subvencije, vsak evro prav pride, je vsak vesel, če kaj nazaj dobi. Štorkljin ugriz, tudi Hana ima na zatilju nek rdeč flekec, pa sploh nisem pozornosti polagala na to. Pa prvič slišim za kaj takega. Vaney tudi Hana se rada igra z lasmi, kako so zanimivi, ko se zapodijo v lase ali pa brado. Ursulina hura za novo garderobo! Nana35 domačica pa pri nas ne bi dolgo ostala, saj ko imam napad sladkobe spraznim vse predale, zadnjič nisem imela nič sladkega, pa sem slučajno našla en paket mrvic in sem jih z veseljem popapcala. Mml super da ste dobili pozitiven odgovor za vrtec, si vsaj ne boš rabla glave belit, kam dat Manco v varstvo. Benika samo da se mu lahko pomaga, da bo lahko slišal. Intruder 24 super za kolke! Jaz pa z Zappom nisem najbolj zadovoljna, res je da se da ful na malo zložit, vendar me moti, da je hrbtno naslonjalo mehko in ko mi Julija sedi v vozičku vedno nekam zleze in jo moram skoz gor popravljat. Pa naslon je fiksn in bi blo boljše, če bi se dal spreminjat, če otrok slučajno vmes kaj zaspančka. Pa tudi za makedam ni najboljši, saj gre če zablokiraš sprednje kolo, da se ne vrti, samo tišat pa moraš kar konkretno. Tako, zdaj sem za kakih pet strani nazaj odgovorila, pa mislim da je dovolj za danes. Grem počasi spat, ker moram jutri zjutraj še na hitrco sčistit stanovanje, pa še v mesto moram it po bone za malega krščenca, pa po nekaj za njegovo sestrico. Pa Juliji bi rada na hitro kupla ene hlače, upam da mi bo uspelo. Še to, da se pohvalim, da gre Juliji iz dneva v dan boljše hoja. Dolgo se nas je držala z obema rokicama, zdaj pa smo počasi začeli tako, da jo držimo še samo za eno rokico, pa tudi s poganjalčkom že ve kaj si naj začne z njim. Joj komaj čakam, da bo shodla, ker sedaj pa bi bil že skrajni čas, malo mi bo lažje, saj bomo lahko več časa zunaj. Res da jo bom mogla nenehno lovit, samo bom pa Hano lahko imela na rokah, če se bo jokala. Ker če se mi zdaj joče, ju moram pobasat pa it v hišo, ker sta pretežki, da bi obe nosla. Upam, da me kmalu doleti ta veseli dogodek, ko bo shodla! Jutri pa lepo bodite tiste, ki imate krste, pa tudi vse ostale!
|