nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana,Sem se pa včeraj ,če verjameš ali ne ,na krstu spomnila ,ko je bila Lana kot nevesta ,na Klemena. Si si že zamišljala kajne,Lana v dolgi beli obleki,Klemen s frakom... Sem videle ja zvečer da je šel Sebastjan ven,me zanima kako in zakaj...mislim,pa da samo tako pogreša svojo deklico in ne zdrži več notri. Sem pogledala album iz krsta,Klepetka.Lana je pravi cukerček,a ni lepo ko je tako velika,da že vse opazuje?? katee,lepa slikica med rožicami,oba sta prav luškana. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka o marija ,zdajle sem dala slike v album ,jih pogledala in na prvi ter zadnji sliki zgledam tako ,kot da bom koga ugriznila Danes ga pa serješ,prav dobro si videti,vsa zrihtana s frizuro za umret...,vsi zrihtani v nulo... Intruder,glej da se nam res pridružiš naslednjič na kavici! Klemenn je bil do zdaj zunaj oin na balkonu,zdaj pa v igralnem centru in v posteljici gleda svoj vrtiljak,jaz pa moram biti hitra,da mu ne postane prej dolgčas. Triš,sem ti že rekla,da sem opazila tvoj nov avatar?! IZVIRNO SPOROČILO: katee Včeraj je vsem RR nagajal. Sem skoraj znorela, ker cel večer nisem mogla priti gor. Jaz tudi!!! Katee,na štajerskem bo pa lepo vreme,pa v sredo zna tudi bit lepo,sem poslušala napoved .Povsod slabše,le na štajerskem bo lepše! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Vaney AVATAR KLIČE PO SPREMEMBI tegale kužka bi lahko nadomestil Klemenov nasmeh Se strinjam,samo Vaney nima Klemna??!! Grem gledat,da se mi ne bo kura zažgala... Ne,je še bleda,samo bo pa dobra,ko bo pečena . IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: vaney Nana, tebe sem si čisto drugače predstavljala, ko si napisala, da se ne maraš slikat, pa sem pogruntala, da si v bistvu prav lušna mamica , tako da se ne rabiš bat fotoaparata. mala pikica in katee, vedve sta si pa malo podobni ali se pa samo meni zdi zaradi blond las Mislim da si zamenjala Katte in Nano Triš,kaj hočeš reči,da jaz pa nisem lušna mamica?? Vidim,da ste že zgladile dileme in napake naše mamice triš! majra,vse čestitke ob vajini poroki!!! ursalara! Bom povedala Klemnu,da bo od tebe dobil še veliko čestitk in da si se prva spomnila nanj. mala pikica,upam da tole s kožo ni kaj hujšega in da bo vse ok. Pa povejte,če nimamo lepega vremena ali kaj!Super je!