nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Glede oblačenja Moj dragi bi sploh poklical kje so stvari za oblečt otroka Ali pa to ja.Ali pa pižama. katee,tvoj pa je iz drugega testa,moj pa ni zainteresiran in se zanaša name.Me ne moti,dokler ne bo začel spraševati,kje je to in ono,ko mene ne bo doma. martinca,kaj je Patriku tako vroče,ko spi?Jaz Klemnu dam pod pižamico bodi brez rokavov ali pa kratek rokav,ker je pri nas vroče,saj si bila tukaj pa si čutila,moj tast kuri ko zmešan,da ne bi koga zeblo (beri Klemna ). O jaz bi že delala z rožicami,pa še kako,delala bi podtaknjence...vse mogoče,me to kar veseli,priznam.No,samo je zdaj manj časa,pa še to je da tople grede nimam(je za solato )in potem ne razmišljam o tem.Zato jih seveda tudi kupim in prestavim v korita.Zunaj imam samo eno "gredico" (vrtnarim pa ne!,me ne veseli)za rožice in lepo cvetijo,za te pa še poskrbim. mala pikica,ob pol 12h,poskusila bom biti točna,upam,da ne bo Klemen kaj zaštrajkal s hrano,imela bom pa vse še zraven. Jaz do mesta verjetno ne bom šla,mogoče no,za vsak slučaj bom imela voziček v avtu,ampak nameravam še v Interspar,ker ne pridem tako lahko do trgovine,da malo več nabavim,samo malenkosti.Bom videla no. In koga lahko vse pričakujemo?? Triš,najbolj hiter in poceni recept je,da nič ne skuhaš. Boš najhitreje gotova s kosilom.In z dobro voljo tvoje družine tudi. urssyy,tudi Klemen hoče biti samo gor,če ne je jok in sitnarjenje.Lupinica je premalo.Komaj čakam,da mine to obdobje nesedenja.Potem pa bo hotel že hoditi...Pa da je vse vredu,itak sem vedela da bo. ursalara da je Lara lepo prestala cepljenje in seveda tudi za mere. limma,jutri je nov dan inupam da bosta z Nežo porihtali in da bo že bolje. Klemen ima tudi glavico raje na eno stran,v postelji ga obrnem na drugo stran,ko spi,v vozičku pa tudi malo na bok,tako da je prisiljen imeti glavico na drugo stran,se pa zaradi tega ne obremenjujem.Mislim,da smo kar preveč občutljive,me zanima,če so bile tudi naše mame tako pozorne na vse. sunny,jaz pa obožujem cvetoče rože in želim imeti v kuhinji(je na senčni strani in ima samo dopoldan sonček)samo vijolice.Opažam,da tam lepo uspevajo,ker ni žgočega sonca.Mi pa jih tudi kaj crkne,pozimi zaradi centralne,poleti pa zaradi zunanje vročine.Pa tudi jaz nisem neki talent...uživam pač v tem. alfabeta,če pa nimaš migren med nosečnostjo pa boš morala biti še večkrat noseča.