|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
10.4.2008 16:35:59   
katee
martinca: zelo hitro in enostavno za kuharskega lenuha, kot sem jaz: makarone skuhaš, jih straseš v ponev, malo popečeš in daš gor še 2 jajca. vse pečeš toliko časa, da so jajčka pečena. Naribaš sir in imaš okusno kosilo

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
10.4.2008 16:43:56   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katee

martinca: zelo hitro in enostavno za kuharskega lenuha, kot sem jaz: makarone skuhaš, jih straseš v ponev, malo popečeš in daš gor še 2 jajca. vse pečeš toliko časa, da so jajčka pečena. Naribaš sir in imaš okusno kosilo

Jaz jajčka stepem v lončku in dodam vegeto pol pa stresem v špagete in zmešam.Moji otroci pa si dajo radi gor kislo smetanouser posted image POCENI,DOBRO IN HITRO.Rabim pa še nekaj hitrih receptov,ker sedaj bomo več zunaj in ne bo časa kuhat.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
10.4.2008 16:48:21   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Rabim pa še nekaj hitrih receptov,ker sedaj bomo več zunaj in ne bo časa kuhat.user posted image

Za te se jaz tudi zelo priporočam user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
10.4.2008 16:56:29   
urssyy
Smo nazaj iz Ljubljane. V pediatriji smo bili takoj na vrstiuser posted image , in pravi dr. Severjeva, da je naša mala Vivi, zelo komunikativna, živahna, da pa tudi preveč želi biti v pokončni drži, saj ko moja Vivi leži na hrbtu se sama "že skoraj" vzdigne v sedeč položaj, kar pa je še prehitro za hrbtenico in bova verjetno morali hoditi na fizioterapijeuser posted image  Vidite tudi preveč napredovanja ni vredu, pa de ne boste mislile da smo jo nosili pokonc, non stop v obliki jajčke po rokah, ampak je tolk radovedna da sam brca pa glavco vzdiguje......ja privezat je pa tud ne morem na tlauser posted image Sej človk res ne ve več kaj je dober in kaj ne. Ampak bistvo je da je na področju živčevja vse ok.

Hvala vsem, ki ste držale pestke za mojo Vivien in vaš pošiljam poljubčka. No nisem napisla zakaj sva bili v Ljubljani....iz porodnišnice so mi jo odpeljali v Ljubljano, ker so ugotovili "benigni mioklonus v spanju"....to pomeni da je tresla rokice in glavico v spanju, kot bi imela epileptični napad....dali smo raziskave skozi, slikanje možgančkov....in hvala bogu so dejali da bi naj bilo vse ok. No danes sva imeli kontrolo, da vidijo ali je res vse ok...torej z drugimi besedami, če so možgani, hrbtenica, živčevje normalno razviti.  In sedaj pa še prevečuser posted image  vse deluje. Hvala angelčkom, ki čuvajo mojo Vivien.

Jutri žal ne bom mogla v Mb na kavico, ker imava drugi teden v ponedeljek kontrolo na razvojnem v Celju, v sredo kontrolo za kolke, danes sva bili v Ljubljani, v nedeljo gremo na obisk v Celje  in vse to bi bilo preveč zanjo, ker moram pazit, da pa le ni preveč časa v jajčki. Pa tako rada bi vas videlauser posted image .

Martinca glede hranjnenja se ne sekiraj, tudi moja Vivien trenutno štrajka že 14 dni in poje od 60- do max 130 ml mleka na obrok in ko sva bili danes na tehtanju (5600 g), je rekla dr. Severjeva da ima normalno težouser posted image  glede na porodno (3590 g).

Sedaj pa upam, da mi bo uspelo prebrati vse za nazaj , ker sem krepko v zaostanku.

Ps: V Zari v Ljubljani sem kupila kompletek za oblečt za Krst moje Vivi.......tako cartih....

Aja še to, za prvi maj gremo na morje v Opatijo, zadnjega aprila pa imamo cepljenje. A mi svetujete, da prestavim cepljenje, da slučajno ne bi imeli pokvarjeno morje...koliko od vas je imelo težave po cepljenju??

Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 17:13:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 17:15:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
10.4.2008 17:21:36   
aurora6
urssyy moja anita se tud tko dviguje skoz pa nism vedla da to ni prouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sm mislila da je to ful v redu da pač lepo napreduje hmhm kako fizioterapijo a bi lahko bolj podrobno opisala......moja anita se dviguje ko je v ležalniku.............. iz ležečega položaja pa ji ne rata očitno da hvala bogu.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
10.4.2008 17:24:40   
aurora6
Aja še to, za prvi maj gremo na morje v Opatijo, zadnjega aprila pa imamo cepljenje. A mi svetujete, da prestavim cepljenje, da slučajno ne bi imeli pokvarjeno morje...koliko od vas je imelo težave po cepljenju??

Anitka je mela cepljenje 8.4. in vse v redu, sploh nisem opazila, da bi bile kakšne spremembe, mogoče edino mal težje je zaspala zvečer, kar ni rečeno, da je zaradi cepiva.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
10.4.2008 17:36:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
pa de ne boste mislile da smo jo nosili pokonc

Naša je hotla bit pa skoz pokonci in je nikakor nismo mogli spravit v "jajček" na rokah. Moram naslednji teden pri P vprašat, če je vse ok. Zdaj sem pa  zaskrbljena.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Jaz na tvojem mestu ne bi prestavljala cepljenja. Lahko, da bo čisto brez problemov prenesla cepivo in bi ti bilo potem žal, da si ostala doma. Če pa se tudi pojavi kakšna težava pa Opatija tudi ni tako grozno daleč. Vi kar pejte in se naužijte skupnih trenutkov.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
10.4.2008 17:38:26   
Lunca1
NadjaB dobrodošla.

Katee oba sta cortka. user posted image

Benika lahko se zmenimo za eno kavo, lahko pa tudi z Ljubljančankami.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.4.2008 17:42:08   
martinca
katee, jajca narediš na oko?

triš, daš makarone in kislo smetano? ali makarone, jajco pa kislo smetano?
pa hvala obema za recept.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.4.2008 18:23:56   
katee
Jajca ubijem v kozarec, zmešam, polijem po makaronih, zapečem in naribam sir. podobno kot Triš, samo da ne dodam vegete in k.smetane.

< Sporočilo je popravil katee -- 10.4.2008 18:24:17 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
10.4.2008 19:02:53   
ursalara
mml-nasa gospodicna lezi nekaj urc pri miru ko jo sredi noci pogledam je kovtrcek na eni strani ona pa je počez v posteljici kaj ona dela to ne mores verjet ce ne vidis sem jo pa jaz poskusala dati v spalno vreco in ji ni bilo vsec tako da sem jo morala kar odstraniti!

Smo pa danes uspesno prestali cepljenje je lepo popila cepivo za rota virus,pa niti pisnila ni ko je dobila pikico sem bila tako ponosna nanjo!
Evo Mala pikica novi podaki za na seznam
Teza-6300g
Visina-60cm
Obseg glave-40 cm

< Sporočilo je popravil ursalara -- 10.4.2008 19:03:45 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
10.4.2008 19:13:46   
limma
mala pikica, HVALA user posted image  
To pesmico pa znam, mislim Ciciban in čebela, ampak jih je še en kup, pa bo res treba obnovit znanje user posted image  Kot otrok sem znala ogromno pesmic, mami mi je ves čas pela in pripovedovala in to se mi zdi res lepa popotnica našim otročičkom.

Neposredna povezava do sporočila: 3839
10.4.2008 19:15:30   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jaz bom lahko vse štajerske januarčke strigla ja,samo mojega pikeca še ne, šele čez kaki dve leti.

user posted image  Saj Neže tudi ne bo treba prej.. do takrat te bo pa ravno dobro spoznala user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
10.4.2008 19:45:13   
limma
vaney - ne vem, kaj naj ti napišem.. res se mi smilišuser posted image , ampak saj bo! upam, da je danes kaj boljeuser posted image user posted image  ne smeš jokat user posted image
Jaz se tudi danes user posted image  že cel dan.. Neža tudi kar neki joka, noče jest, zvija se na prsih tako kot Gašper pred časom (mala pikica, je zdaj bolje? Še dodajaš?), zdaj sem jo napojila iz obeh dojk, vmes pa ležala, hodila, pela (beri: improvozirala, še nimam printa besedil user posted image ),.. zdej spi, sicer pa upam na malo boljšo noč... sva štirikrat jedli in dvakrat sem jo previjala user posted image  Komaj čaka, da pride user posted image  domov!!

Martinca - super, da imata že vse zrihtano user posted image  Torta se meni tudi zdi draga, zelo, ampak v bistvu sploh ne vem, koliko stanejouser posted image , ker jo vedno mama ali tašča spečeta.

Jaz pa opažam, da Neža glavico obrača v levo, pa kakorkoli jo obrnem user posted image  Tudi, če jo dam spat na trebuh, se obrne v levo, v rokah in na previjalni gleda levo user posted image user posted image user posted image  Ponoči ji sicer občasno obračam vzglavje, v vozičku se obrne po svoje - v levo... bom jo morala bolj striktno podlagati in obračati na desno. Še to me skrbi za povrh ....... user posted image  user posted image  Kaj, če je mišično kaj narobe? user posted image user posted image  Ali bi se morali še pred posvetovalnico 28.5. it pokazat k P ali k fizioterapevtuuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
10.4.2008 20:20:13   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Jaz pa opažam, da Neža glavico obrača v levo, pa kakorkoli jo obrnem user posted image  Tudi, če jo dam spat na trebuh, se obrne v levo, v rokah in na previjalni gleda levo user posted image user posted image user posted image  Ponoči ji sicer občasno obračam vzglavje, v vozičku se obrne po svoje - v levo... bom jo morala bolj striktno podlagati in obračati na desno. Še to me skrbi za povrh ....... user posted image  user posted image  Kaj, če je mišično kaj narobe? user posted image user posted image  Ali bi se morali še pred posvetovalnico 28.5. it pokazat k P ali k fizioterapevtuuser posted image
¸

Ne bodi preveč v skrbeh, samo bodi pozorna da ji daješ "zanimive" igračke na desno strani, da se ji približaš in z njo več govoriš z njene desne strani, da jo obračaš bolj v desno. Pogosto se dojenčki bolj obračajo na eno stran, do določene starosti je to povsem "normalno", mislim, da se mora simetrija razviti tam nekej do 5. meseca. Manca se je tudi dosti bolj obračala v eno stran, pa ni sedaj z njo nič narobe, Matic ima pa tudi malo rajši desno stran, ampak ni posebne razlike. Tako da bodi pozorna in boš videla v katero smer gredo stvari in boš na kontorli po potrebi opozorila P

Mi smo se pa danes pofočkali za krst, ki bo 18. maja, zdaj potrebujeva pa z Maticem še oblačila user posted image , pa moramo se zmenit kam bomo po krstu šli na kosilo, no pa vabila moram še naredit, ali pa bom rajši naredila vizitke v smislu "v spomin na krst", se še nisem odločila, nekaj enostavnega bo že...Sicer nas pa ne bo veliko, 11 odraslih in Manca pa seveda Matic user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
10.4.2008 20:53:37   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Naša Neja se tudi bolj rada obrača glavico v eno stran, gleda v levo stran, potem pa še zvije glavo malo nazaj. Jo ves čas poravnavam pa se spet obrne in ponovim zgodbo. Jaz bom vprašala v posvetovalnici naslednji teden pa bomo videli kaj bodo rekli.

Je pa naša danes spet ful pridna in se je tako kot včeraj kar samovoljno odločila in je šla ob 19.30 spat.user posted image  Danes je spala do 5.00, potem pa še do 8.00. Danes sva tudi vrhunsko jedli na 3 ure, nasploh je bila ful pridna. Se pa že ful sama pogovarja s svojimi igračami, nekaj jih že prijema...v usta si pa itak rine vse kar je na dosegu roke.user posted image
user posted image
Danes je bilo ful čudno vreme ampak sva šli vseeno ven. Sva bili zunaj skoraj 1,5 uro in je cel čas dremala.

vaney user posted image  Te čisto razumem in upam, da bo kmalu bolje, da se bo tvoj čimprej sprijaznil, da je Anže tukaj in da je on njegov oče in da ne more več živet tako kot prej.

Kar se tiče rož jih imam vsako leto tri korita na balkonu. Za letos si še nisem zmislila kaj bi posadila, še razmišljam. V stanovanju pa imam štiri lonce, ki kar lepo uspevajo.user posted image
Za vse, ki niste talenti za rože je tale najboljša izbira, take imam dva tegelna in sta pri meni čisto ponoreli, ker normalno skrbim za njih:
user posted image
Imam pa še tole...ugotavljam, da samo zelenjeuser posted image
user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
10.4.2008 20:58:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Za vse, ki niste talenti za rože

Da ne bo pomote, jaz tudi nisem hudi talent za rože.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
10.4.2008 21:18:13   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

varčevalni račun za Manco ga imam, za Matica ga moram še odpreti, samo mu moram dat prej delat osebno izkaznico (ali gre z rojstnim listom user posted image , skratka spravit se moram na banko user posted image

vse, ki vas mučijo glavoboli upam, da se stanje čim prej umiri...ena tolažba (ki pa je bolj slaba)...z leti so migrenski glavoboli manj pogosti in manj močni, ker so žile manj elastične....

Na NLB sem jaz odprla račun z rojstnim listom in davčno številko moraš še imeti.

No, mi imamo tudi že osebnouser posted image , ker gremo za prvomajske preko slovenske meje.

Glede migren pa...Me2 z mami jih imava obe. Vendar ne morem reči, da so kaj blažje. Ne pri meni (jih imam že 15 let!!), niti pri njej (že 30 let). Edino med nosečnostjo jih nimam.  Drugače pa popolnoma enako boli, v nekih približnih časovnih intervalih, najraje ob perilu in kaki luni.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
10.4.2008 21:21:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

A je že res čas za rože?????Ker če je,potem jih bom tudi jaz sadila!!!

Odvisno kaj boš sadila, ker veliko rož še niti nimajo, ker je prezgodaj. Jaz jih ponavadi okoli sredine ali konca aprila sadim, jih imam še do začetka maja v zavetju in ko minejo dnevi zmrzali, jih postavim na police. Jaz bom počakala še kak teden.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
10.4.2008 21:22:50   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Sem prej pozabla vprašat...a se vaši sončki ponoči tudi razbrcajo? Matic se od kar ni več široko povit, takoj razbrca, tako da že razmišljam o tem ,da bi ga dala v spalno vrečo...

Ja tudi. Ampak imamo tako toplo v sobi, pa še v plišasti pižami spi, tako da jo ziher ne zebe. Pa ima rada toplo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
10.4.2008 21:32:56   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Glede oblačenjauser posted image Moj dragi bi sploh poklical kje so stvari za oblečt otrokauser posted image

Ali pa to ja.Ali pa pižama.user posted image

katee,tvoj pa je iz drugega testa,moj pa ni zainteresiran in se zanaša name.Me ne moti,dokler ne bo začel spraševati,kje je to in ono,ko mene ne bo doma.

martinca,kaj je Patriku tako vroče,ko spi?Jaz Klemnu dam pod pižamico bodi brez rokavov ali pa kratek rokav,ker je pri nas vroče,saj si bila tukaj pa si čutila,moj tast kuri ko zmešan,da ne bi koga zeblo (beri Klemnauser posted image ).

O jaz bi že delala z rožicami,pa še kako,delala bi podtaknjence...vse mogoče,me to kar veseli,priznam.No,samo je zdaj manj časa,pa še to je da tople grede nimam(je za solatouser posted image )in potem ne razmišljam o tem.Zato jih seveda tudi kupim in prestavim v korita.Zunaj imam samo eno "gredico" (vrtnarim pa ne!,me ne veseli)za rožice in lepo cvetijo,za te pa še poskrbim.

mala pikica,ob pol 12h,poskusila bom biti točna,upam,da ne bo Klemen kaj zaštrajkal s hrano,imela bom pa vse še zraven.

Jaz do mesta verjetno ne bom šla,mogoče no,za vsak slučaj bom imela voziček v avtu,ampak nameravam še v Interspar,ker ne pridem tako lahko do trgovine,da malo več nabavim,samo malenkosti.Bom videla no.

In koga lahko vse pričakujemo??

Triš,najbolj hiter in poceni recept je,da nič ne skuhaš.user posted image Boš najhitreje gotova s kosilom.In z dobro voljo tvoje družine tudi.user posted image

urssyy,tudi Klemen hoče biti samo gor,če ne je jok in sitnarjenje.Lupinica je premalo.Komaj čakam,da mine to obdobje nesedenja.Potem pa bo hotel že hoditi...Pa user posted image da je vse vredu,itak sem vedela da bo.

ursalara user posted image da je Lara lepo prestala cepljenje in seveda tudi za mere.

limma,jutri je nov dan inupam da bosta z Nežo porihtali in da bo že bolje.user posted image
Klemen ima tudi glavico raje na eno stran,v postelji ga obrnem na drugo stran,ko spi,v vozičku pa tudi malo na bok,tako da je prisiljen imeti glavico na drugo stran,se pa zaradi tega ne obremenjujem.Mislim,da smo kar preveč občutljive,me zanima,če so bile tudi naše mame tako pozorne na vse.

sunny,jaz pa obožujem cvetoče rože in želim imeti v kuhinji(je  na senčni strani in ima samo dopoldan sonček)samo vijolice.Opažam,da tam lepo uspevajo,ker ni žgočega sonca.Mi pa jih tudi kaj crkne,pozimi zaradi centralne,poleti pa zaradi zunanje vročine.Pa tudi jaz nisem neki talent...uživam pač v tem.

alfabeta,če pa nimaš migren med nosečnostjo pa boš morala biti še večkrat noseča.user posted image

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
10.4.2008 21:33:46   
obrigit
Čer vsem skupaj,upam da ste dobro preživele dan.
Urssyy user posted image  za Vivian da je vse vredu. Res človek ne ve kako bi pestoval te naše otročke da bi bilo prav.Špela bi tudi bila samo gor in se joče če jo spustimo dol na rokah. Ampak jo nosimo s celega ne v sedečem položaju.Upam da ni to narobe.
Sunny tudi jaz nisem prevelik talent kaj se rož tiče,edino orhideje mi uspevajo pa se na veliko hvalim z njimi user posted image  samo uspevajo pa zaradi lege ne pa zato ker znam z njimi.
Mala pikica jutri ob pol dvanajstih torej,komaj že čakam da vas spoznam.
Ursulara user posted image za pogum tvoje princeske

Špelo je vrglo in spi ko top jaz pa se lotim zdajle likalnika. Lepe sanje vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 3849
10.4.2008 21:39:39   
urssyy
Sunny rožica tista zgoraj je "zamija" in ne rabi veliko svetlobe in ne vode in je res super rožica. Tudi v poslovnem svetu se le ta najbolj uporablja, pa baje še denar prinaša user posted image  , a zato si ti tak denarnauser posted image user posted image . Mi smo tudi morali že od rojstva popravljati glavico proti bradici, ker je že prej glavico tiščala nazaj od bradice navzgor.

Ja glede drže; nisem vas hotela prestrašit. To je pač specifično za mojo Vivien, ne primerjati vaših sončkov z mojo pupiko. Je bila temu bolj izpostavljena že od rojstva.Glede nošenja dojenčkov v obliki jajčke, pa tudi naša full protestira, ampak pediatrinja reče, da tudi nam ni fajn, ko želimo ravno sedeti na stoluuser posted image , tak da moram biti bolj stroga glede tega. Aurora6 po moje ni nič narobe, če se tu pa tam želi mal dvignit. Moja Vivien se dviguje nonstop, ko leži na hrbtu pri previjanju, ko leži v ležalniku-gugalniku, ko jo nosim protestira če jo imam leže......pač je toliko radovedna, da hoče vse videt, je pa to spoznala, ko smo jo začeli vozit v jajčki .. Skartka Aurora moja Vivi dvigne glavo 10 cm visoko od tal, ampak ti svetujem da ne primerjaš Anite z mojo Vivien. Gotovo se Anita razvija v mejah normale.

Mml kakšno torto boste naročili za krst?

Sedaj pa v posteljo ...lepo pančkajte

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?