mml
|
Bom bolj leteče, ker ne vem, kdaj se bo Matic naveličal spanja . Včeraj je bila na obisku moja mama in nisem imela nič časa . Sem jo malo izkroistila in sem šla plačat avto, pa malo pofirbcat po Cityparku, končalo se je z nekaj majčkami in hlačami za Matica in Manco, zase pa tako ali tako ne kupujem, ker moram prej še skujšati na eno spodobno težo...kdaj pa bo to se mi pa ne sanja. Po nočnem rogoviljenju je Matic spal do pol sedmih in po tem do 9., Manca se je pa zbudila malo po pol osmi in je sedaj pri varuški. Me pa zanima kako jo bo prepričala, da bo šla opoldan spat ...no ja bosta že kako... Matic se je med dojenjem dopoldan po 3 dneh uspel pokakati...verjetno si predstavljate, kakšna je bila plenica . Meni je tako smešen, ko kaka in se po tem tako čudi kaj se dogaja . Je pa zadnje čase, če je dobre volje, kar rad v svoji telovadnici, kjer mikasti živalce...Kravice pase kar dobro, samo se kmalu naveliča in če se mu ne uspe prevaliti na hrbet, začne kaj hitro na ves glas protestirat klepetka super, da so ti popravili računalnik, da lahko spet čvekaš mala pikica prijateljica je imela podoben problem kot ti, njena punčka je tudi tulila na ves glas, ko jo je hotela dojiti čez dan. Ponoči je kar nekako šlo, tako da jo je dojila čez dan takoj, ko se je pričela zbujati in je bila še na pol v spanju, ker sicer ni bilo šans...so se pa na tak način dojili do 8. meseca, tako da ti kar vztrajaj nana jaz Mance še nisem strigla, pa je stara dobri 2 leti, najprej je bila brez las, po tem so se ji pa lasje začeli kodrat in sedaj se ji sproti kodrajo, tako da sploh ni potrebe po striženju , si pa lahko predstavljaš, kako je te kodrčke razčesavat...no sedaj je malo boljše, ko sem nabavila en gel za lažje razčesavanje, prej je bila pa kriza. Me pa prav zanima, če bo imel tudi Matic skodrane las...oba z možem sva bila kot otroka skodrana, jaz imam še sedaj malo skodrane ali pa vsaj valovite lase... dašabina upam, da s taščo ni kaj hujšega nadjab lepo pozdravljena med čvekami . Jaz sem Matica dala cepit proti rotavirusom. Na UZ kolkov je prišel široko povit, ker je imel ob rojstvu kolke 2A, z UZ je šel pa samo v pamperski, ker sta kolka 1A lusa upam, da je tvoj po vseh zamudah na letališčih že srečno doma. Si pa mislim, da je bila Luša žalostna, ker ga ni mogla it počakat na letališče lutiropan lepo, da so tipoštimali računalnik in za Kajine mere in da je bila tako pridna pri cepljenju benika super, da boš teta , pa meni se zdi super, da Jakob sliši vsaj 50%, tako da mu bodo lahko pomagali s sllušnimi aparati, saj veš, da so sedaj tako majhni, da jih sploh ne vidiš več, pa tehnika tako napreduje, da se bo z leti sigurno pojavilo še kaj drugega, kar mu bo olajšalo življenje. Poznam enega gospoda, ki je tudi od rojstva naglušen, mislim, da sliši manj kot 10%, pa živi povsem normalno življenje, je zelo uspešen poslovnež in če ne veš, da ima slušne aparat, jih sploh ne opaziš balkonske rože jaz sem totalni antitalent za te stvari in jih rajši nimam, ker jih enkrat preveč zalivam, po tem pa pozabim zalit, tudi za sobne rože skrbi , tako da vsa čast tistim, ki imate s tem veselje in dobro roko za te stvari varčevalni račun za Manco ga imam, za Matica ga moram še odpreti, samo mu moram dat prej delat osebno izkaznico (ali gre z rojstnim listom , skratka spravit se moram na banko vse, ki vas mučijo glavoboli upam, da se stanje čim prej umiri...ena tolažba (ki pa je bolj slaba)...z leti so migrenski glavoboli manj pogosti in manj močni, ker so žile manj elastične.... Upam, da bo tega čudnega vremena kmalu konec, ker si sploh upam na kakšen daljši sprehod z vozičkom, ker ne vem ali bo deževalo ali ne...