|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
10.4.2008 11:35:39   
lutiropan
Pozdravljene!
Kok ste napisale, sem komaj uspela vse prebrat. Men se pa računalnik čist sesuluser posted image user posted image ,sem ga včeraj peljala na popravilo, danes pa že dobila nazaj.user posted image
Smo res kar mal odvisni ratal...user posted image

Medve s Kajo sva včeraj imeli posvetovalnico. Naše mere pri 3 mesecih so 60 cm in 5730g. Cepljeni sva  bili in naša Kaja ni čisto nič zajokalauser posted image user posted image  , tudi drugače ni bilo nobenih "posledic" ,normalano jedla in spala cel dan in ponoči.

NadjaB dobrodošla.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
10.4.2008 11:56:21   
Anchikaa
Dan.
Najprej NadjaB dobrodošla.
Naša noč je bila super.Šla je spat ob 21:30 in se zbudila ob 4:45 se napapala,se posračkala,sma se previli in smo dalje spali do devetih.Sicer ne bi rada prehitro rekla ampak malo se mi zdi da jo ponehuje šraufat.Bliža se nam 3mes.Upam da res.Ima pa že na zgornji čeljusti take bele bunkice,ki so na otip trde in mislim da ji bodo počasi začeli lesti zobki ven,ampak na spodnji pa ni nič.A mislite da je to znak za zobke al ne?Sicer vem da rabijo nekaj časa da pridejo zares ven.

Za kavo ju3 nevem kak bo,če mi rata prit al ne.Se še morem z mojim tut zmenit,mogoče bo celo zraven šel,samo nevem kaj si bo začel.

Danes je tak fajn toplo zunaj,komaj čakam da bomo rožice sadili.Sicer sem že nekaj posejala jih in nevem če bo kaj iz tega.Bomo vidli.

Lepo se (s)mejte in uživajte današnji dan.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.4.2008 12:00:45   
ursalara
Martinca jaz od napada naprej bolj slabo vidim na levo oko so mi pa preslikali celo glavo,oči pregledali,...ma ful dosti preiskav sem bila en teden v bolnici pa sem hodila samo po preiskavah!so mi dali tudi ene konjske tablete ki jih je noter 4 pa jih moras se doplacat v bivsih tolarjih(8000sit)joj imena se ne spomnim vec ker nisem imela napadov ze kakno leto,...je pa se zmeraj crna kava z limono ,temna in tiha soba najboljsa resitev z to!Upam da se glavoboli prenehajo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.4.2008 12:32:12   
mml
Bom bolj leteče, ker ne vem, kdaj se bo Matic naveličal spanjauser posted image . Včeraj je bila na obisku moja mama in nisem imela nič časa   user posted image . Sem jo malo izkroistila in sem šla plačat avto, pa malo pofirbcat po Cityparku, končalo se je z nekaj majčkami in hlačami za Matica in Manco, zase pa tako ali tako ne kupujem, ker moram prej še skujšati na eno spodobno težo...kdaj pa bo to se mi pa ne sanja. Po nočnem rogoviljenju je Matic spal do pol sedmih in po tem do 9., Manca se je pa zbudila malo po pol osmi in je sedaj pri varuški. Me pa zanima kako jo bo prepričala, da bo šla opoldan spat user posted image ...no ja bosta že kako...
Matic se je med dojenjem dopoldan po 3 dneh uspel pokakati...verjetno si predstavljate, kakšna je bila plenica user posted image . Meni je tako smešen, ko kaka in se po tem tako čudi kaj se dogaja user posted image . Je pa zadnje čase, če je dobre volje, kar rad v svoji telovadnici, kjer mikasti živalce...Kravice pase kar dobro, samo se kmalu naveliča in če se mu ne uspe prevaliti na hrbet, začne kaj hitro na ves glas protestirat user posted image

klepetka super, da so ti popravili računalnik, da lahko spet čvekaš user posted image

mala pikica prijateljica je imela podoben problem kot ti, njena punčka je tudi tulila na ves glas, ko jo je hotela dojiti čez dan. Ponoči je kar nekako šlo, tako da jo je dojila čez dan takoj, ko se je pričela zbujati in je bila še na pol v spanju, ker sicer ni bilo šans...so se pa na tak način dojili do 8. meseca, tako da ti kar vztrajaj user posted image

nana jaz Mance še nisem strigla, pa je stara dobri 2 leti, najprej je bila brez las, po tem so se ji pa lasje začeli kodrat in sedaj se ji sproti kodrajo, tako da sploh ni potrebe po striženju user posted image , si pa lahko predstavljaš, kako je te kodrčke razčesavat...no sedaj je malo boljše, ko sem nabavila en gel za lažje razčesavanje, prej je bila pa kriza. Me pa prav zanima, če bo imel tudi Matic skodrane las...oba z možem sva bila kot otroka skodrana, jaz imam še sedaj malo skodrane ali pa vsaj valovite lase...

dašabina upam, da s taščo ni kaj hujšega user posted image

nadjab lepo pozdravljena med čvekami user posted image . Jaz sem Matica dala cepit proti rotavirusom. Na UZ kolkov je prišel široko povit, ker je imel ob rojstvu kolke 2A, z UZ je šel pa samo v pamperski, ker sta kolka 1A user posted image

lusa upam, da je tvoj user posted image  po vseh zamudah na letališčih že srečno doma. Si pa mislim, da je bila Luša žalostna, ker ga ni mogla it počakat na letališče

lutiropan lepo, da so tipoštimali računalnik in user posted image user posted image  za Kajine mere in da je bila tako pridna pri cepljenju user posted image

benika super, da boš teta user posted image , pa meni se zdi super, da Jakob sliši vsaj 50%, tako da mu bodo lahko pomagali s sllušnimi aparati, saj veš, da so sedaj tako majhni, da jih sploh ne vidiš več, pa tehnika tako napreduje, da se bo z leti sigurno pojavilo še kaj drugega, kar mu bo olajšalo življenje. Poznam enega gospoda, ki je tudi od rojstva naglušen, mislim, da sliši manj kot 10%, pa živi povsem normalno življenje, je zelo uspešen poslovnež in če ne veš, da ima slušne aparat, jih sploh ne opaziš

balkonske rože jaz sem totalni antitalent za te stvari in jih rajši nimam, ker jih enkrat preveč zalivam, po tem pa pozabim zalit, tudi za sobne rože skrbi user posted image , tako da vsa čast tistim, ki imate s tem veselje in dobro roko za te stvari

varčevalni račun za Manco ga imam, za Matica ga moram še odpreti, samo mu moram dat prej delat osebno izkaznico (ali gre z rojstnim listom user posted image , skratka spravit se moram na banko user posted image

vse, ki vas mučijo glavoboli upam, da se stanje čim prej umiri...ena tolažba (ki pa je bolj slaba)...z leti so migrenski glavoboli manj pogosti in manj močni, ker so žile manj elastične....

Upam, da bo tega čudnega vremena kmalu konec, ker si sploh upam na kakšen daljši sprehod z vozičkom, ker ne vem ali bo deževalo ali ne...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.4.2008 12:41:22   
martinca
nadja, sem že pridna ja in jih sadim. naj se ti ne mudi. veš koliko je vrtnarij z rožami? jih se tote kupla ko jih majo v sparu za 9.99 eura al 9,90 evra. sicer niso neke lepe ampak zdaj jih bom dala še mal v toplo gredo pol pa na balkon.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.4.2008 13:10:23   
nana35
Triš,pri nas je bilo včeraj lepo in danes tudi,včeraj je precej pihalo,danes pa ni,zdaj pa sva s sprehoda nazaj,ker je začelo kar močno pihat,ampak sonček je pa še vseeno in precej stopinj.

vaney,tvoj Anže pa je res priden spalček,moj Klemen res rad spi,ampak toliko časa skupaj pa mu vseeno ne znese,ker tudi zelooo rad je.user posted image

katee,kako lepo je videt,ko ima vaš psiček ljubezen še za user posted image ,da ni nič ljubosumen.Res lepa slikica in posrečena.

A je že res čas za rože?????Ker če je,potem jih bom tudi jaz sadila!!!

martinca,moj R.ne ve nikoli nič,ni prišel gor za pleničke,pa saj veš,da nikoli ne ve kaj ima klemen novega kaj starega,nikoli nič ne vpraša,če mu že sama ne povem,kar se tega tiče,je to kar fajn,ker vsaj zaradi tega ne komplicira.

NadjaB,pride tudi še katera nova na kavo,nič se bat,se vse še ne poznamo.

mala pikica,jaz tortice ne bi,mi je pa vseeno,kje bomo,ker jaz itak pridem z lupinico,greva še potem v trgovino,pa ne morem dveh vozičkov vozit.Meni ura odgovarja,naj še druge povejo.

lutiropan,user posted image za mere.

Zdaj pagrem,Klemen mora počasi jest.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.4.2008 13:25:21   
mml
Sem prej pozabla vprašat...a se vaši sončki ponoči tudi razbrcajo? Matic se od kar ni več široko povit, takoj razbrca, tako da že razmišljam o tem ,da bi ga dala v spalno vrečo...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.4.2008 13:29:58   
TRIŠ
A je že res čas za rože?????Ker če je,potem jih bom tudi jaz sadila!!!

Nana še imaš časa.Samo jaz sem letos prvič naredila podtaknjence in sem jih mogla sedaj presadit.Sedaj pa so presajene v kleti in čakajo lepega sončkauser posted image .   Vvrtnariji pa jih imajo začetek maja največ.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
10.4.2008 13:31:32   
TRIŠ
Vaneyuser posted image sem vesela da sva se spoznali .
Majra naslednjič pa se zmenimo skupaj en dan prej ,da bo šlo 100%user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.4.2008 13:33:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Sem prej pozabla vprašat...a se vaši sončki ponoči tudi razbrcajo? Matic se od kar ni več široko povit, takoj razbrca, tako da že razmišljam o tem ,da bi ga dala v spalno vrečo...

Pri nas se to dogaja kake tri dni.Tako da moram bit kar pozorna da ga ne bi zeblo.Gremo pa kupit spalno vrečo,ker pri prejšnjih ni bilo tega problema.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.4.2008 13:43:44   
vaney
Jaz sem se tudi vrnila iz dopoldanskega potepanja. Je pasalouser posted image
triš, tudi jaz sem vesela, da sva se spoznali...ti pa moram povedat (prej nama ni zneslo, ker sva imeli gostauser posted image ), da si ena najmanj zakompliciranih mamic, kar jih poznam in to se mi zdi superuser posted image user posted image user posted image .in Žan je zelooo priden fantek, najbrž po mamiciuser posted image aja, pa upam, da se ti nisem zamerila, ker toliko govorim, ampak mene se včasih res ne da ustavit. uapm, da bomo kavice še ponovile...

zdaj se pa Anže ogčaša, moram it...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.4.2008 13:45:20   
vaney
aja, še o rožicah...pri meni lahko preživi samo kaktus, ker vse ostalo premalo ali preveč zalijem in potem se posušijo ali pa zgnijejouser posted image mi je že kar nekaj ljudi prineslo rože, zdaj so pa obupali in prinesejo raje kaktuse.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.4.2008 13:58:44   
Lusa
nana-ja res je daša pravi pleško ,pa odzadaj je tako smešna ,ko nima nič laskovuser posted image

sunny-ja jaz sem kupila jopico številko 68 mi je bila takoj všeč.

sani1-ja tako je ,ko noče biti na trebuščku ,ampak da bi ti frajlo danes videla pri zdravnici ,kako je uživala na trebuhuuser posted image

martinca-sestrice in bratci se v večini primerov zelo obožujejo in tud tvoja se bostauser posted image

mala pikica-sem jo polubčkala v Gašperjevem imenu in glej kaj je nastuser posted image alo:

user posted image

me je skoraj pojedla.

obrigit-brez zadržkov ,ati je dobrodošel med ženskami ,pa njemu bo itak to prijalo ,ko je bill toliko časa med večina vojakiuser posted image

nadja-dobrodošla med čvekami ,pa pridi jutri

katee-to pa je res ljubezen

mala pikica-meni je vseeno za uro.Glede tortice pauser posted image bi kakšen košček.

mml-ja moža sem šla iskat v graz ob 23.15.Končno ga imamo domauser posted image luša je pa tako vesela ,ker je toliko vsega dobila od atija.Glede brcanja ,pa še pri nas ni tako nevarno ,bom pa jo zagotovo dajala v spalko.Luša še zdaj spi v njej in je zakon.

Drugače smo pa imeli danes prvo cepljenje ,ki ga je prestala v joku ,teža je 5950g in velika 59,5cm.Zdaj pa lepo spi v vozičku.Je bila že eno rundo prava tečka.Zdaj počai pa grem po Lušo v vrtec.Ji danes ni vrtec najbolj dišal ,ker bi se igrala z ameriškimi igračamiuser posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
10.4.2008 13:59:49   
katee
Tudi jaz sem iz sprehoda. Sedaj pa Žan Luka spi kar še v košari od vozička, user posted image pa spi na kavču. Jaz si delam pa kosilo (makarone z jajci in sirom). Pa dober tek!

Se toliko pogovarjate o rožicah. Jaz imam kar tri oranžne gerbere v vazi, pa je user posted image . Kake druge bi mi pa itak crknile, ker ne znam z njimi. Je pa zato moj oče profič in je sam vzgojil tudi dva bonsaja, ampak sta po parih letih crknila (ne vem zakaj, po moje sem jih jaz malo grdo pogledala user posted image )

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.4.2008 14:06:57   
vaney
no, da vam povem še to...zda me 3 ure ni bilo doma in je bil Anže doma z atijem. Pridem domov in vidim Anžeta v pidžami (pajacu za spat) in atijev izgovor je bil, da se je Anže polulal in ga je morel preoblečt. Ti atiji so tudi hecni včasihuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.4.2008 14:09:18   
katee
Sem vam pozabila povedat, da sta se moja končno pobotala in se normalno pogovarjata. Sem vesela. Pa hvala vsem za spodbudne besede!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.4.2008 14:11:05   
vaney
katee, ti si zapalila že 3 dudi, ne? jaz sem pa danes dopoldne dala prekuhat oba nastavka od baby vaca in šla lepo na rr. Pa mi je začelo nekaj smrdet, grem pogledat in je od nastavkov ostal samo še grooooozno smrdeč črn lonec. Še zdaj malo smrdi stanovanje. Ja, ene pripalite dude, druge krompir, jaz pa nstavke za nos čistit. Zdaj sem pa morala novega naročit. jej, je, mami mamiuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.4.2008 14:34:50   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

katee, ti si zapalila že 3 dudi, ne?

klepetka jih je! Jaz imam na srečo sterilizator.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.4.2008 14:45:11   
nana35
Bomo pa z rožami počakali na mesec maj.

Klemen spi dokaj mirno,se ne razbrca,tako da ni panike.

Lusa,super za Dašine mere!user posted image

vaney,tudi jaz se sprašujem,kaj bi moj R.oblekel Klemnu,če bi se polulal ali pokakal skozi,po moje tudi kar pižamo,ker za druge stvari itak ne ve kje kaj ima in kako številko nosi...

katee,lepo da se tvoja dva že razumeta.Verjetno po tvoji zaslugi,ko si oba napila z dobrim vinom...user posted image

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.4.2008 14:45:47   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš, tudi jaz sem vesela, da sva se spoznali...ti pa moram povedat (prej nama ni zneslo, ker sva imeli gostauser posted image ), da si ena najmanj zakompliciranih mamic, kar jih poznam in to se mi zdi superuser posted image user posted image user posted image .in Žan je zelooo priden fantek, najbrž po mamiciuser posted image aja, pa upam, da se ti nisem zamerila, ker toliko govorim, ampak mene se včasih res ne da ustavit. uapm, da bomo kavice še ponovile...

zdaj se pa Anže ogčaša, moram it...

Tu gor smo vse ki rade govorimouser posted image ,prav fajn si.Le Žan je pojamral da bi rad spoznal Anžeta,tako da kavica v prihodnje ne ujideuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.4.2008 14:46:22   
TRIŠ
Lusa je možiček že doma?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
10.4.2008 14:48:02   
TRIŠ
Glede oblačenjauser posted image Moj dragi bi sploh poklical kje so stvari za oblečt otrokauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
10.4.2008 15:37:43   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Glede oblačenjauser posted image Moj dragi bi sploh poklical kje so stvari za oblečt otrokauser posted image

Ko sta mojadva sama doma, ga moj user posted image vsakič preobleče. Zakaj?  Ker mu je tako fino preoblačit user posted image . Pa nikoli ni polulan ali pokakan. Mogoče je malo moker od sline, pa ga celega preobleče user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
10.4.2008 16:14:51   
martinca
meni je jutri tudi vseeno kdaj se dobimo. kakor bote rekle. no ja, razen tega da PAtrik ob 12 je, boste pač morale poslušat kake borbe imava da mu kaj dol spravim. al pa če bo lepo priden in bo še mamico presenetil pa bo pojedel 135ml.

mml, Patrik se ne razbrca. pri nas je bolj problem da je celi moker ko se zbudi zjutraj za hranjenje. pa ga ne pokrijem do vrata dol. ampak samo do pol hrbta. pa je vseeno celi moker.

nana, jaz sem tudi zdaj neke bolj male sadike kupla. v bistvu jih je tašča. sem pa jih zdaj nasadila in jih dala v toplo gredo. preden jih bom na balkon dala bo pa še minilo nekaj časa.

triš, ti pa si pridna, da si si podtaknjence naredla.user posted image mami. pa pri treh otrocih.  jaz jih raje kr kupim. nimamo niti prostora za njih niti nimam veselja tega delat.

katee, kak pa si narediš te makarone z jajci? bi jaz tudi poskusla. sliši se dobro.... no vidiš kako so si ateji različni med sabo, glede oblačenja svojih  otrok.

vaney, klepetka smodi dude. potem pa mora stanovanje tri dni luftatuser posted image ojoj, zdaj pa si še ti začela? user posted image user posted image mal se moramo nasmejat

uroš pa bi po moje ga znal gor oblečt, samo ne bi bilo barvno usklajeno. včasih zna to bit še večji štos.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.4.2008 16:28:51   
mala pikica
Vas bom zvečer prebrala...

Smo uspeli vrt porihtat, je Gašper tri ure spal zraven nas user posted image Zdaj pa še gremo malo po trgovinah.

user posted image v Mariboru.... Nobena ne pove ali ob enajstih ali dvanajstih. Potem pa se dobimo ob pol dvanajstih v Slaščičarni Romansa v Europarku. Vse, ki se boste kaj potikale tam naokrog, prav lepo vabljene. Če bo sonček, pa se lahko prestavimo v katerega od lokalov, ki imajo teraso. Po kavici pa še mogoče kakšen sprehod do mesta user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 10.4.2008 16:29:32 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?