limma
|
Katee, moj dragi je šel v Romunijo. Par sestankov ima v Bukarešti, nekaj pa na severu in potem vedno jamra, da imajo samo še oni tako slabe ceste kot mi in da bo tam pustil svoj križ.. tako da ko pride domov, moram par dni za dva skrbet TRIŠ - samo upava lahko na boljše spalne čase. Mi smo svojčas že spali bolje, kdaj tudi po 7 ur, zdaj je pa spet bolj tako-tako. Včeraj sva šli spat ob 21h in sem upala, da bo ura vsaj 2, ko se bo oglasila sirena, ampak sem mislila, da slabo vidim, ko je bila 00.00 Potem se je zbudila ob 3h, pol ure jedla (in vmes spala), ob 5h je pa tako tiščala in se napenjala, da me je to zbudilo.. potem pa - atomska bomba od dveh dni In sem jo pol ure umivala in preoblačila, ker je bila milo rečeno katastrofa... tega nobena plenička ne zdrži Jaz sem bila tako zaspana, da sem komaj gledala, Neža pa se je smejala kot pečen maček Lunca - kaj ga pa Pina biksa? A to je začela sedaj, ko imate Luka? Mogoče bi vseeno bilo dobro vprašati za nasvet, mogoče se pa obnese. Dodatka ji ne bom dala; mleka imam dovolj, ker je spila tudi po 175ml na eni dojki. Ko se ji začne spat, jo kljub božanju, petju in žgečkanju ne morem zbudit Počasi mi začenja zmanjkovat pesmic, ker ugotavljam, da ne znam besedil Mala pikica, a nisi pred časom ti pisala, da je ena RR-ovka zbrala otroške pesmice? Imaš mogoče kak link, prosim? Tudi jaz jih imam nekaj na mailu, če katera želi, naj mi pošlje mail na ZS. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Ubogi tvoj možiček,upam,da ni sedel sredi največjega"dela"na školjki,ko se je v letalu začelo dogajati... Mislim, da ne. Ampak je moralo biti kar hudo, ker je rekel, da je potem tako zeksal pol litra piva kot bi ga po razbljeni plošči polil... ccccccc. In sem mu rekla, naj še kar enega, ta bo pa za gušt Kak lep kravželj je Lenart In kako kravice pase! martinca - upam, da uživaš v pripravah na poroko in v organizaciji, marsikdo to jemlje kot stres, kar je v bistvu velika škoda... Sirena...
|