|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
9.4.2008 14:34:12   
sani1
No sva nazaj s sprehoda...
Je vreme tako čudno, da nisva upali iti predaleč... Sem imela pa skoz telefon in sem zvedela danes cel kup novic- tračev seveda... Pol pa sem še enga kolega srečala in mi je še on povedal  nekaj novic... Res dan rumenega tiska...

nana35- ja bi morala prej povedati za rože, tako ti kot jaz...user posted image Ko pa bi vidla katee se ji res sploh nič ne pozna, da je bila noseča in imela trebuh... Ampak tudi mi bomo počasi na istem... user posted image

Luša- tvoja pupa je pa ista kot moja. Ko ima dovolj pa se začne jok in stok...Pa pravi cuker je...

Sunny- mi pa smo še na številki 2 pri plenicah od 3-6kg... Še nekaj časa. Po mojem sem jih ravno prav nabavila. Trojka ji je še za enkrat prevelika.... jih pa že imamo doma...
Sicer se mi pa zdi, da je edino naša Manja pri 3 mesecih še pod 6kg  ali se motim...

No bom čez vikend mojmu rekla, da da gor kakšno sliko, da jo vidite...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.4.2008 14:37:53   
sani1
sonček balonček- lepo, da si se oglasila in sem vesela, da je s tvojo pupo vse dobro... Takšno dieto kot imaš ti bi imela pa še jaz...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
9.4.2008 15:01:05   
martinca
rt
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Sem šla spet dol 1 kg.

Srečnica.Ti ko tako pridno telovadiš..Jaz pa se pripravljam in pripravljam,2x sem celo gonila tisti orbitrek,pa se vidi da je moja kondicija na psu,ker ne zdržim več kot 15 minut.Ja,saj pravijo,vse je v glavi...

martinca,opažam,da imaš pogosto glavobole.Ali si bila že pri zdravniku zaradi tega?slikice pa so seveda lepe,jaz že dolgo nisem dala nič v album.Bom kmalu.

Midva sva bila na dolgem sprehodu,pa kuhat danes tudi ne rabim,ker gre moj dragi na nek pogreb in bo prej nekaj nekje pojedel.Saj fajn,vsaj jaz ne bom preveč jedla,mi je tako ali tako mama prej prinesla sirov burek...danes pa nič več,razen kak jogurt še,pa ne light ampak kar normalnega.

Pri nas je lepo sončno vreme,čeprav so na TV za cel teden napovedovali padavine.Ampak ne,mi v Mb imamo svoje vreme.

sani,saj nisem vedela da si dobila rože...in da jih ne maraš.Pa drugič.

Sunny,ti pa že št.4?Ja pol bi moral Klemen tudi te oblečt,če že ima 6540g oz.zdaj že kak gram več?Ne straši me,imam plenic,da se bom vtopila v njih.Bo spet Patrik dedovaluser posted image .

Lusa,dobrodošle z Dašo v klubu pleškotov.Podpis: Klemenuser posted image
Joj,kako imaš lepe punce,Luša je pa taka črnka,res je prava babika.

Gremo še malo ven,dokler sije sonček.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
9.4.2008 15:02:14   
martinca
ups, zdaj pa sem se nekaj zatipkalauser posted image pa sem ga nekaj posračakala.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
9.4.2008 15:15:23   
martinca
katee, se mi zdi da jih ima še Lenart tako veliko od ursuline.

nana, ja glavoboli so pa res pogosti. so rekli zdravniki da imam migreno, sam kaj ko meni one tablete za migreno nič ne pomagajo. se moram spet it kakemu nevrologu tu v mariboru it naročit.

lusa, Daša pa res ni videt zadovoljna v takem položaju. no saj Patrik tudi ni rad predolgo tako. kako se vidi da Luša obožuje svojo sestrico. upam da bo pri nas tudi tako ko bomo dobili drugega dojenčka oziroma bo Patrik dobil bratca.

nana, sem jaz tudi bila slabe volje ko sem v nedeljo gledala vremensko. zdaj pa je že pol tedna okoli pa je še vseeno lepo vreme. le tu in  tam ga malo "pofrliži". glede plenic pa si me spet nasmejala. če ti bo viška hodlo se Patrik priporoča. ja si pač prava čveka. kaj češ. jaz sem pa kar nekje zadaj zaostala. samo vidim da se tudi jaz približujem 500 postu. te bom pa dobila tri zvezdice.user posted image

sani1, motiš se. Patrik je pri treh mesecih še pod 5kg. ampak zdaj nama gre hranjenje bolje od rok kot pred slabim mesecem. tak da počasi vas bova že dohitela.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
9.4.2008 15:46:12   
vaney
evo, midva sva nazaj. naredila sva pribl. 10km (s kolegico, da nama ni bilo dolgčas) in meni bodo noge odpadle. drugače se pa ssuper počutim po takšnih sprehodihuser posted image ve tudi?

no, jaz sem kupila 2 bodija s kratkimi rokavi, ker ni imela številk, so jih že druge pobrale. bodije ima po 4€, enako žabice. vse pa je zelo lepo, v pastelnih ali živahnih barvah, z živalicami, avtočki...kvalitetne stvari. ima tudi oblekice, ampak ker jih ne rabim, nisem gledala cen. pa trenirke ima tudi, mislim, da je cena okrog 15€. če pa katero kakšna stvar bolj natančno zanima, pa naj pove in bom ob naslednjem dooooolgem sprehodu pogledala bolj natančno (itak bom šla spet v nabavo, ker so v redu stvari). lahko pa tudi sešije po želji.

zdaj grem pa malo smešnice gledat, potem bom pa uporabila ati servis in grem sebi kupit ene športne hlače in jakno v Mano, baje je jakna 18€ in hlače 10€ in super model (sem videla pri kolegici, stoji super in moram pohitet, ker grejo ful hitro). sicer nisem ljubitelj Mane, ampak včasih imajo pa kaj lepega.

katee, meni so šli kg tudi dol, ostali so mi 4kg, ampak imam na 174 cm 65kg, pa je kar v redu, edino trebuh me še malo jeziuser posted image

se beremo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
9.4.2008 17:15:39   
mala pikica
obrigit seveda lahko svojega dragega zraven pripelješ, kaj sploh sprašuješ. Če bo le hotel med samimi babami sedeti user posted image

lusa
kako sta luškani mali princeski, čeprav Daša joka na prvi sliki, je pravi srček user posted image Pa čestitke ji prenesi od Gašperja ob mini rojstnem dnevu user posted image

sonček balonček saj ni premalo mleka, največji problem zadnjih 14 dni je, da Gašper enostavno noče več jesti iz prsi. To ne morem nikomur povedati, kakšen jok in kričanje je zraven, pa kako močno obrača glavico vstran, pa krili z vsemi štirimi kot da ga iz kože dajem. Edino ponoči še ga nekako pripravim do tega, da je, pa še to samo iz desne. Čez dan si tam črpam, iz leve pa skoraj nič ne priteče, mislim, da pa tokrat gre res proti koncu user posted image

martinca jaz sem pogledala nove slikice še preden si tukaj povedala user posted image Patrik je res pravi maneken. Te laske bi še novorojenčica takoj opazila user posted image

balkonske rožice... kaj ve katera za kakšne lepe balkonske rože bele barve? Mislim, da mi bo samo bela barva prišla prav pri fasadi. Ko smo ravno pri fasadi...
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
mala pikica ,oranžna je tudi meni  zelo lepa fasada,sploh v kombinaciji s sivo .

Kdo pa pravi, da bo oranžna? user posted image To so samo punce ugibale. Mislim, da je ena omenila tudi marelično...

Pa kaj se ve zavedate,da še malo pa bom imela 4 klepetuljske zvezdice=

Jaz jih bom imela kmalu 5 user posted image user posted image user posted image Uf, katastrofa od klepetanja user posted image user posted image user posted image

user posted image v petek... martinca, tebi odgovarja? Pa koala tebi? Kaj pa anchikaa? Nana, lusa in obrigit so rekle, da pridejo. Kdaj pa bi se dobile? Pa še kakšna se nam naj pridruži. Bom jutri zvečer poklicala še Urssyy, mogoče jima z Vivien uspe priti, če bo le jutri vse v redu. Moramo držati pesti user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
9.4.2008 17:19:07   
barbas
ŽIVJO
da se vam spet javim. nisem še uspela prebrat kar ste napisale, sem pa uspela končno narest album s 3 slikcamiuser posted image
sem mislila da mi nebo nikoli uspelouser posted image
da še povem da smo super in da je klemen že ugotovil, da lahko uporablja obe roki in  z njima prime igračouser posted image bravo mi
zdaj pa vas grem prebrat, če mi bo uspelouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
9.4.2008 17:28:04   
Golobček
Pozdravček tudi iz Celjskega !

nam pa primankuje časa za RR ,me moji trije otročički tako zaposlijo da mi včasih zmanjka dnevauser posted image .Sploh vas ne moram več dohajat, sem v zaostanku najmanj 10 strani.

Vsi ki ste praznovali vam z zamudo želim vse najboljše, vse najboljše pa tudi vsem otročičkam za obmesečnice.

Evo pa me spet kličejo, pa niti pet minut nisem bla na RR

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
9.4.2008 17:47:37   
limma
Moram vam napisat, kaj se mi je danes zgodilo. Mama me je včeraj zvečer povabila na današnje kosilo - zelenjavno juho, zapečene palačinke s skuto in borovničev kompotuser posted image  Midve sva bili celo dopoldne zunaj, potem pa sem šla do mame, ona pa ravno s user posted image  na sprehod. Pojedla sem juho in na krožniku zraven štedilnika so bile 3 palačinke, na mizi pa nutella in sem mislila, da so pač z nutello in sem jih pojedla, zraven pa še razmišljala, da so nekam debele (jaz pa raje pojem 10 tankih kot 3 debele, pa vseeno so bile super) in da sreča, da mi je mama pustila samo 3, ker me non stop sili, da moram bolj jest. Potem sem podojila Nežo, z mamo spila kavo in preden sem šla sem jo vprašala, zakaj ni skutnih in je rekla, saj so - v pečici. In potem se mi je vse poklapalo - pojedla sem jih našemu user posted image .... pa tako jih ima rad user posted image  Kar srce se mi je trgalo, še zdaj imam slabo vest. Mami je rekla, mu bo pač dala kako skutno, pa vseeno mi je hudo... čisto navdušen je, samo da zavoha palačinke. No, eno sveže pečeno je vseeno že prej dobil, jaz sem pa pojedla še dve skutni in še za domov sem dobila dve (mama ne more iz svoje kože), ki ju zdaj z veseljem jem user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
9.4.2008 18:23:25   
limma
Katee, moj dragi je šel v Romunijo. Par sestankov ima v Bukarešti, nekaj pa na severu in potem vedno jamra, da imajo samo še oni tako slabe ceste kot mi in da bo tam pustil svoj križ.. tako da ko pride domov, moram par dni za dva skrbetuser posted image

TRIŠ - samo upava lahko na boljše spalne čase. Mi smo svojčas že spali bolje, kdaj tudi po 7 ur, zdaj je pa spet bolj tako-tako. Včeraj sva šli spat ob 21h in sem upala, da bo ura vsaj 2, ko se bo oglasila sirena, ampak sem mislila, da slabo vidim, ko je bila 00.00 user posted image  Potem se je zbudila ob 3h, pol ure jedla (in vmes spala), ob 5h je pa tako tiščala in se napenjala, da me je to zbudilo.. potem pa  - atomska bomba od dveh dni user posted image  In sem jo pol ure umivala in preoblačila, ker je bila milo rečeno katastrofa... tega nobena plenička ne zdrži user posted image user posted image  Jaz sem bila tako zaspana, da sem komaj gledala, Neža pa se je smejala kot pečen maček user posted image

Lunca - kaj ga pa Pina biksa? A to je začela sedaj, ko imate Luka? Mogoče bi vseeno bilo dobro vprašati za nasvet, mogoče se pa obnese.

Dodatka ji ne bom dala; mleka imam dovolj, ker je spila tudi po 175ml na eni dojki. Ko se ji začne spat, jo kljub božanju, petju in žgečkanju ne morem zbudit user posted image  Počasi mi začenja zmanjkovat pesmic, ker ugotavljam, da ne znam besedil user posted image  Mala pikica, a nisi pred časom ti pisala, da je ena RR-ovka zbrala otroške pesmice? Imaš mogoče kak link, prosim? Tudi jaz jih imam nekaj na mailu, če katera želi, naj mi pošlje mail na ZS.

Ubogi tvoj možiček,upam,da ni sedel sredi največjega"dela"na školjki,ko se je v letalu začelo dogajati...

user posted image  Mislim, da ne. Ampak je moralo biti kar hudo, ker je rekel, da je potem tako zeksal pol litra piva kot bi ga po razbljeni plošči polil... ccccccc. In sem mu rekla, naj še kar enega, ta bo pa za gušt user posted image

Kak lep kravželj je Lenartuser posted image  In kako kravice pase!

martinca - upam, da uživaš v pripravah na poroko in v organizaciji, marsikdo to jemlje kot stres, kar je v bistvu velika škoda...

Sirena...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
9.4.2008 19:08:16   
limma
Obright - super fotke, sploh te tri v čebričku user posted image

Mala pikica - a ni lepo videt, ko se imajo otročki radi.. super so user posted image  Od moje sestriče sin je čisto navdušen nad Nežo, je rekel, da bo "prava nebotičnica" user posted image  user posted image  In da že komaj čaka, "da ji bom picikl posodu" user posted image

sonček balonček - super, da je boljše s krčki user posted image  Spimo pa tudi mi bolj malo še od časov, ko je imela hude krče in četudi je zaspala, jo je naslednji trenutek krč zbudil.. itd. itd. v nedogled. Od takrat tudi ne zna več sama zaspat, pa čeprav je še tako zaspana.. malo gleda igračke, si mane oči, se vleče za ušeska in potem jokec, dokler je ne uspavam user posted image
nana - ti boš lahko vse Štajerske jaunarčke strigla user posted image  in se ne bodo bali frizerja, tako kot nekateri otroci, tebe bodo itak s kavic poznali user posted image  Vidiš, še en razlog več, da se vam naslednjič pridruživa user posted image  Bo Neža fensi, bo imela frizerko v MBju user posted image  

Pri nas tako piha, da je joj. Sem šla pobrat perilo, ker sem se bala, da mi bo štrike potrgalo in mi je majčka od user posted image  padla čez balkon... in  sicer spomin iz Albanije (rdeča s črnim albanskim orlom) in si je ne upam pustiti do jutra. Zdaj sem šibala po tri stopnice naenkrat in okrog bloka in nazaj v 2. nadstropje in sem čisto švicnila user posted image  Grem pod tuš.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
9.4.2008 21:27:36   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Mala pikica, a nisi pred časom ti pisala, da je ena RR-ovka zbrala otroške pesmice? Imaš mogoče kak link, prosim? Tudi jaz jih imam nekaj na mailu, če katera želi, naj mi pošlje mail na ZS.

limma izvoli LINK user posted image Meni se zelo lepo zdi, še bolj pa prav pride. Sem kar fajn obnovila svoje znanje user posted image   Poglej....

Ciciban in čebela

Čebelica leti z neba,
leti, leti, vse niže,
vse niže in vse bliže,
čebelica leti z neba.

Čebelica od kod in kam,
te nesejo peruti,
po jasni, zračni poti,
čebelica od kod in kam? user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 9.4.2008 21:31:16 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
9.4.2008 21:32:46   
mala pikica
Mhm.... zakaj pa link ne dela? Sem že dvakrat popravljala user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2451912

Mogoče bo pa zdaj....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
9.4.2008 21:52:39   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana35- ja bi morala prej povedati za rože, tako ti kot jaz...user posted image  

Če pa ni nikoli tema nanesla na rožice...

Ko pa bi vidla katee se ji res sploh nič ne pozna, da je bila noseča in imela trebuh... Ampak tudi mi bomo počasi na istem... user posted image

Blagor njej,pa naj se tvoje besede pozlatijo!!

martinca,pa če mi bodo pleničke ostale...da ne boš kaj mojemu R.omenila,kot prejšnjič,saj veš,naj ostane to skrivnost.Bi že imel kako za pripomnit...user posted image

mala pikica,za rožice pa najbolje da vprašaš tam kjer jih gojijo,pa morajo ti pasat,mislim glede na lego kjer jih misliš imeti,recimo na sončni strani...saj veš kaj mislim,da ne boš kupila rožič za senco in jih dala na sonce,potem pa se bodo kaj kmalu poslovile...Ja ti si tudi prava klepetulja,ampak jaz nisem še tako dolgo članica RR kot ti.Malo manj...ja pa si res klepetulja,sem zdaj pogledala,pa si nekaj mesecev več od mene.
Recite uro,se bom poskušala prilagoditi za v petek.

barbas,tvoj Klemen je prav taki sonček kot moj Klemen.

limma,user posted image user posted image ubogi vaš kuža,si mu pojedla večerjo.Pa še tako fino debele so bile.user posted image
Jaz bom lahko vse štajerske januarčke strigla ja,samo mojega pikeca še ne, šele čez kaki dve leti.

Zdaj pa upam...

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
9.4.2008 21:53:35   
vaney
jaz danes spet nisem pri volji za dolgovezenje, ker sva se z mojim spet skregalauser posted image to več ni normalno. edino danes, ko je fraj, bi lahko uživali skupaj, pa spet ne bo nič (dolga zgodba)user posted image sva probala kaj rešit, pa je bilo samo še slabše, on je zdaj šel s kolegom na pijačo (ker imata en konflikt za rešituser posted image user posted image ), jaz sem dala Anžeta spat, zdaj se grem pa samo še tuširat in spat tudi jaz. pa itak mi gre samo na user posted image user posted image user posted image ne vem več, kam to pelje. pa še Anže se mi je zdaj iz posteljice tako lepo nasmehnil, ko sem mu dala lupčka, da se mi je samo ulilo in sem šla raje stran od njega. Saj moj Anžeta obožuje, ampak mi smo družina, hudiča. ma, bom nehala, grem spat, ker ne znam več nič kaj lepega napisat danes. jutri bo nov dan, mogoče bo pa kaj boljše....hvalabogu za mojega SONČKA.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3766
9.4.2008 22:00:48   
mala pikica
vaney user posted image  user posted image

mala pikica ... Ja ti si tudi prava klepetulja,ampak jaz nisem še tako dolgo članica RR kot ti.Malo manj...ja pa si res klepetulja,sem zdaj pogledala,pa si nekaj mesecev več od mene.

nana, si prišla pol leta za mano. Grem stavit, da če pol leta ne klepetam, me sigurno prehitiš Je pa res, da je to misija nemogoče, da ne bi jaz pol leta klepetala

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 9.4.2008 22:02:57 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
9.4.2008 22:06:03   
martinca
evo, midva sva zaključila s pripravami na zakon. sva sedaj tudi "diplomirala" se je tako pater izrazil na koncu.

mala pikica, saj pa ne bo od obrigit dragi md samimi deklinami sedel. veš kolko fantov bo?user posted image če bomo jaz, ti, nana, koala,.... pa še kaka deklina od luse.... meni za v petek odgovarja sam še sporočim, kdaj približno. ker tašča avto rabi, te pa sem jaz brez njega. bom juter povedala kdaj. hvala za pohvale. Patrik se zahvaljuje. in mu je že kar malo nerodno. user posted image

limma, zdaj je bilo stresno samo muzikante iskat. zdaj pa te imava, hvala bogu. gostilno že imava zdavnaj rezervirano(Pri antonu v Cerkvenjaku),matični urad (letna kavarna Dobrna) je tudi rezerviran, cerkvena poroka(Črešnjice) tudi, vabila greva juter ali pojutrišnem naročit.

da vam pa povem hec, kako je danes moj torto hodil naročevat za Patrikov krst, ki ga imamo  v nedeljo.je dal za torto 103 evreuser posted image . mene je skoraj kap. je rekel: to bi imel na torti, pa tole in tole slikico. te pa veš da ko mu je on potem končno ceno povedal se ni nič pritoževal. kaj pa moški vejo kolko stane torta in je kar rekel dobro jo bom naročil. se mu sploh ni zdela predraga.user posted image pustimo se presenetit kakšna je. vem da dobro izgleda, ker Uroš nima slabega okusa.

no zdaj pa gre Patrik jest. potem pa vsi skupaj v pančkovo deželo. več pa še kaj jutri.mirno noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3768
9.4.2008 22:07:05   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Meni se zelo lepo zdi, še bolj pa prav pride. Sem kar fajn obnovila svoje znanje user posted image   

Vidim, da nisem edina, ki rabim plonk ceglce user posted image   Katja leži na zakonski postelji in ob njej kup listov s pesmicami, da lahko mamica plonka user posted image  Pa z melodijami imam tudi probleme. Moj vmira od smeha, kakšne kombinacije pridejo iz mojih ust.

Vaney, kje je ta teta? 10km- mene pobere že po petih. Sicer me pa ful kolena bolijo (ni čudno, če pa nosijo ogromno breme user posted image  ), tako, da so kakšne ture nemogoče

Tiste, ki ste že dobile menstruacijo, kako dolgo ste jo imele? Jaz 5 dni, pa 3 nič, pa sedaj že par dni po par kapljic krvi in sluzi. Normalno? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3769
9.4.2008 22:11:50   
majra
Vaney user posted image

Patrik, dober tek. Pridno papaj!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
9.4.2008 22:16:21   
vaney
majra, ta teta je v Učakovcih, če veš, kje je to (najjužnejša slovenska vas). Če greš mimo carine v Vinici, še 3 km naprej ob Kolpi (saj najbrž veš). Samo midve sva imele še 2 km do carine, ap se je nabralo.

zdaj pa res, lahko noč.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
9.4.2008 22:20:58   
katee
vaney  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi močna!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
9.4.2008 22:29:48   
obrigit
Ojla ženskice!
Hvala bogu da je danes sonce sijalo je blo prav luštno.

Mislim da boma v petek prišle same z Špelo, ko je ati videl da bi bil med samimi ženskami si je premislo user posted image . Bo šel med tem časom k enemu kolegu v MB. Ampak pripeljal pa bo on da se nama slučajno kaj ne zgodiuser posted image je postal tako zaščitniški da je joj.
Samo uro še povejte, meni je čisto vseeno kdaj.
Vaney user posted image  saj se bo uredilo,samo ne smeš se sekirat zaradi tvojega sončka. In daj si duška zato pa smo tukaj da si olajšamo dušo.
Majra tudi jaz spravim včasih skupaj celega user posted image  pol pa je smeh pri hiši.Od začetka ko nisem imela teksta sem si še tega zmišljevala.

Martinca tvoj Patrik pa je res pravi kaveljc,to bojo še punce norele.

Limma si me pa nasmejala s temi palačinkami. Pa mislim da seuser posted image ni pritoževal če je dobil še skuto zraven.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
9.4.2008 22:33:27   
Lunca1
Benika čestitke tvoji sestri.

Dašabina moje geslo je spina.

Martinca luštne fotke, pa kolk ma las.user posted image

Pikica mislim da so bele tudi surfinije, samo so precej zahtevne, rabijo ogromno vode.

Bravo Klemen. No naš še nič kaj ne prijema. Kravce pa že obvlada.user posted image  Sicer še mal skrivljeno na eno stran, ampak drugače se pa že precej dvigne.

Limma, Pina zna bit precej groba in odrezava in zelo neubogljiva, trmasta. Mi je pa zadnje dni nekaj staršev reklo, da so bili njihovi otroci v taki starosti podobni in da je to bolj obdobje - menda mine pri 5 letih. Upam. Da pa je tako ekstremno vedenje tudi znak inteligence. Saj to je super, samo mami se pa živčki kravžljajo.user posted image

naš kuža je tudi oboževal palačinke, mu jih je stalno pekla moja stara mama.

za pesmice si poglejte te strani
http://med.over.net/forum5/read.php?11,490034,490035#msg-490035

Moja glava si tudi že močno želi frizerja, pa mi ne znese.user posted image

Vaney. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 0:57:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?