|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
10.4.2008 7:45:37   
dašabina
vaneyuser posted image user posted image user posted image

kje ste zaspanke
jaz sem že od 4 pokonc ker je rešilc prišel po taščo zdaj pa z mihcem v roki tiopkam
nalin zakaj imaš v podpisu na robu?

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.4.2008 8:15:03   
NadjaB
Jutro,

še jaz se vam pridružujem na tej temi. Sem jo kar spregledala user posted image .
Mi smo tudi januarski, rodila sem 18.januarja sinka Gašperja. Smo pa iz Maribora- Pobrežja.

Jutri imava UZ kolkov, upam,da bo vse ok. Kaj ste imele otročke široko povite ali ste šli tja kar v pamperski?
22.jan. pa imava prvo cepljenje. Me je kar strah. Kaj ve ste dale vaše malčke proti rotavirusu cepit?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.4.2008 8:24:03   
dašabina
Dobrodošla NadjaB.
Ne jaz našega Mihca ne bom dala cepiti proti rotavirusu. Imamo pa uz kolkov 24, maja, pa tud nič ne povijamo široko.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.4.2008 8:24:57   
majra
Jutro!
Danes ste pa zaspanke, me je presenetlo, da nisem imela jutranjega branja ob kavi user posted image

Čakam mamo, da pride popazit Katjo, moram v shoping, si moram kupit kaj za oblečt za krst. To je skoraj misija nemogoče. Spet bom prišla vsa znervirana domov po vsem probavanju in seveda praznih rok. Jap, s takim odnosom bom sigurno kaj kupila user posted image

Dašabina, upam da je s taščo vse o.k

NadjaB dobrodošla!
Držim pesti, da bodo jutri kolki1A.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.4.2008 8:26:51   
klepetka
jutro ,
samo na hitrco se oglasim ,da vas pozdravim.Bom kasneje odgovarjala.
Za nami je katastrofalna noč.Lana se je zbudila 5xuser posted image .

vaney,user posted image ,bodi močna ,misli pozitivno ,ne obupaj.

nadjaB,dobrodošla tukaj z Gašperjemuser posted image
urssy , ravno zdajle sem se spomnila ,da mormo danes še prav posebej  močno stiskat pesti.Vivi ,zate pa polno user posted image za srečo.

lp

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.4.2008 8:30:53   
mala pikica
NadjaB dobrodošla med klepetuljami user posted image Zdaj sva pa dve, ki imava Gašperja user posted image Midva sva prvi UZ imela pri 1.5 meseca, takrat je bil široko povit. Naslednjega sva pa imela pri 3 mesecih, takrat pa je bil samo v pamperski. Proti rotavirusu pa mi našega Gašperja nismo dali cepiti. Mimogrede, Nadja, ravno se dogovarjamo, da bi se jutri dobile na kavici v Europarku. Lahko se nam pridružiš. Za točno uro pa se bomo do večera še zmenile user posted image

Mi pa gremo danes z babico in dedijem na vrt, ga je treba spraviti v spodobno obliko. Upam, da bo Gašper pridno pankal zraven nas.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.4.2008 8:34:23   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Čakam mamo, da pride popazit Katjo, moram v shoping, si moram kupit kaj za oblečt za krst. To je skoraj misija nemogoče. Spet bom prišla vsa znervirana domov po vsem probavanju in seveda praznih rok. Jap, s takim odnosom bom sigurno kaj kupila user posted image

user posted image kaj ko bi šle skupaj pa bi se nasmejale najinim oblinam.Tako sva šle enkrat midve s kolegico in v garderobi so nama tekle solze.Le kaj si je prodajalka mislila.Ja Majra to je resen problem.Mi gremo drug teden v Ljubljano in če ne bo ničuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.4.2008 8:35:57   
nana35
vaney,vem,da si žalostna.Imaš pa malega pikeca,ki ga imaš neizmerno rada. Nekako bosta stvari že zladila,upam,da čimprej.Do takrat pa zate en velik user posted image

mala pikica,če ti ne bi klepetala... ne bi bilo tako zanimivo,zato kar mirno naprej.user posted image

martinca,zdaj je še pot nazaj...ko boš imela prstan na roki pa že tež
je..user posted image Saj se hecam,tvoj Uroš je pravi fant (ne morem reči ded,ker mu nekako to ne paše)in vem,da boste vsi trije zelo srečni.Kot do sedaj,to je le še pika na in.In potem boš gospa B.Glede torte pa tako:si me itak presenetila,ko si enkrat rekla da Uroš peče torte.Še zdaj mi ne gre v glavo.Moj R.zna spečt samo jajca.user posted image

majra,moja M je trajala kar 8 dni,prej pa samo 5.Upam,da se naslednja prikaže v normalni obliki,pa še zelo močna je bila.

obrigit,ne vem kako si ti preživela,ko tvojegauser posted image ni bilo?Saj prav da se boji za svojo družinico in vas carta.Še dobro da ima kolega v Mb,drugače ne vem kako bi preživel to čvekanje.user posted image

Jaz pa kar pojem Klemnu kar mi pade na pamet,vse kar mu hočem povedati mu včasih pojem,ko ga previjam pa mu pojem o tem.Nisem ravno zakladnica otroških pesmic,midva bolj poslušava glasbo.
Klemen je še kar smrkav in malo pokašljuje,ampak se mi zdi da je boljši,ponoči mu nisem rabila dat v nosek fiziološke r.,prejšnjo noč pa ja.Pa nosek sva tudi že sesala.Ubogi,kak ga to moti,gre pa vseeno ven in je takoj srečnejši.

Danes je čudovit sonček in bo za ven!user posted image

NadjaB,pozdravljena oba z Gašperjem!Me veseli,sploh pa zato ker si iz Mb,pa še iz Pobrežja! Tam sem tudi jaz živela!
Klemen je bil široko povit,ker je moral biti in ko sva prvič šla na UZ in je bilo vse ok,sva domov šla brez.Ko smo imeli drugič UZ pa je šel samo v pamperski.Mi nismo cepili proti rota virusu.

majra,glavo gor,seveda moraš kaj kupiti,na krst pa boš ja šla lepa!Upam,da si kaj kupila.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
10.4.2008 8:42:53   
TRIŠ
NadjaB DOBRODOŠLA NA FORUMU NAJVEČJIH ČVEKASTIH MAMIK,user posted image
Dašabina upam da ni hudo z taščouser posted image
Mala pikica jaz sem imela bršljinke bele in vmes posajeno zelenje.Bilo je čudovito ker imam rdeča okna in ograjo.Imam pa nonstopuser posted image tako da sem mogla dvakrat dnevnouser posted image
Vivinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vaney en velikuser posted image zate,upam da je danes boljše.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.4.2008 8:46:15   
TRIŠ
Danes je čudovit sonček in bo za ven!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je bil včeraj,danes pa ni ne duha ne sluha.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.4.2008 8:50:56   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

user posted image kaj ko bi šle skupaj pa bi se nasmejale najinim oblinam.Tako sva šle enkrat midve s kolegico in v garderobi so nama tekle solze.Le kaj si je prodajalka mislila.Ja Majra to je resen problem.Mi gremo drug teden v Ljubljano in če ne bo ničuser posted image

user posted image
Saj mi gremo tudi v soboto v Lj, ampak bi si vseeno rajši tukaj kaj našla. Gužve v Lj. - Katastrofa.

Grem...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.4.2008 8:57:55   
vaney
dobro jutro.
danes ste pa že pridne.
hvala za vse spodbudne besede. mi je takoj lažje, ko vidim, da še nekdo nekje misli name, čeprav se ne poznamo (še) osebno. hvala, punce.
midva zaenkrat še ne komunicirava. domov je prišel ob 2h zjutraj in zdaj je revček utrujen. po pravici povedano se mi niti ne da pogovarjat z njim, ker je itak skoz eno in isto, pa sploh ne razume. brezveze....

gremo na lepše teme... mene je Anže spet pozitivno presenetil, kot da je vedel, da mamica potrebuje fizični in psihični počitek, je spal od 21.30 do 7huser posted image user posted image user posted image . Res ga moram pohvalit. Zdaj se mi je že 2x zgodilo, da sem se jaz prej zbudila kot me je Anže ali pa me je Anže zbudil s "pogovarjanjem". Kaj češ lepšega, upam, da tako tudi ostaneuser posted image

majra, triš, mamice se spet menijo za kavico, kdaj bomo pa me na vrsti? majra, se je vaše hranjenje že kaj stabiliziralo? lahko bi se dobile kdaj recimo v črnomaljski Kavarni (pod mostom), ko je zunaj mirno za sedet. seveda se nam lahko pridružijo tudi Dolenjke (sunny, alfabeta, dašabina, saj več nas pa ni, ne). drugače pa meni ni problem niti Metlika niti Semič, sem prilagodljiva, samo, da se greuser posted image user posted image

grem jest zajtrk, potem pa malo na solo oddih v Črnomelj, da si malo zluftam možgančke...

se beremo kasneje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.4.2008 8:59:48   
vaney
majra, triš, a vzamete še naju v prtljažnik v soboto? bova čisto tihouser posted image user posted image (no, za Anžeta ne morem 100% trdituser posted image user posted image ). Midva bi tudi šla v Lj, pa se atija ne da nikamor spravituser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.4.2008 9:02:27   
vaney
majra, če je varuška "mobilna" za kakšne pol urce dlje, greva lahko danes dopoldne na "solo kavico"....samo ideja...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.4.2008 9:22:28   
katee
NadjaB dobrodošla user posted image user posted image

Vam moram eno slikico nalepit. Temu se pravi pasja ljubezen!

user posted image

upam, da ne bo sedaj prevelika slika.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.4.2008 9:26:20   
katee
Super, ratalo je. Moja Gaja je čisto navdušena nad Žan Luko, ampak malemu pa ni bilo tako fino, ko ga je lizala user posted image user posted image

Vaney: upam, da se bosta s tvojim kmalu pobotala oz. da bo on hitro dozorel situaciji (če me razumeš, kaj mislim povedat).

dašabina: upam, da ni kaj resnega s taščo in da bo kmalu boljeuser posted image

Jaz pa upam, da ne bo ves dan dež padal, ker je potrebno iti na vsaj dva sprehoda zaradi user posted image .

Grem si sedaj zajtrk narest in malega previt.

Lep dan vsem!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.4.2008 9:41:53   
TRIŠ
majra, triš, mamice se spet menijo za kavico, kdaj bomo pa me na vrsti?
LAHKO TUDI DANES DO DVEH SEM FREJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.4.2008 9:44:22   
martinca
dobro jutro, no za mene je že dan. me je Patrik že 7.20 zbudil. in sem se morala vstat ni blo druge.
zdaj pa grem balkonske rože sadit. mora bit lepo za porokouser posted image , no da ne bote mislile da bomo samo letos imeli rože na balkonu, jih imamo vsako leto.

vaney, upam da se bo čimprej uredilo med vama.user posted image

nadjab, mi ga tudi ne bomo cepili proti rota virusu. lahko pa se nam pridružiš na kavi v petek v Europarku? pa se še v živo spoznamo. se nas kar nekaj dogovarja za njo. aha, sem ravno prebrala da te je že mala pikica povabla.

nana, zdaj pa si me nasmejala s tem fantom. mu res ni videt da bi bil ded. ker je tako milega obraza, pa bolj suh je, čeprav mišice pa imauser posted image . ta najina poroka bo res pika na i, ker se res zelo dobro ujameva, mislim da kakšnih resnih problemov nebi smelo bit v zakonu..... za plenice pa ne bom nič rekla R. a zadnjič si je gor prišel? upam da ne.

majra, moja M je tudi bila prvič 7 dni in kar precej močna. se je še vse za nazaj ven steklouser posted image zdaj pa sem tako tablete dobila in traja še tudi 7 dni, upam da bo naslednja manj.

nič grem jaz zdaj ker če ne, ne bom nič nasadila. pa še Patrik zdaj tak lepo pridno pančka. jaz patu gor visim. zasvojenost...tak kot ste se zadnjič pogovarjale.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.4.2008 9:59:09   
TRIŠ
Majra ti,ti mama kje pa iamš telefon.Hitro se zrihtaj pa piči v Črnomelj na kavico v Kavarnouser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.4.2008 10:24:55   
ursalara
Joj koliko sem v zaostanku se samo en dan ne javim pa imam toliko za prebrat da je kar groza ja se vidi da je aprilsko vreme!

Glede las sem ze nekajkrat napisala da mi tako izpadajo da si lahko naredim se lasuljouser posted image !Upam da se bo kmalu to poštimalo!user posted image
Sem malo prešnofala slikice vasih otročkov prav vsi so eni cukrcki,pravi lepotci in lepotičke!user posted image
Benika
čestitke da bos teta no nas bo kar nekaj novo pecenih dobrih tetk!user posted image Z Jakobom se bo pa vse uredilo bos videla da bo se predobro vse slisal evo enega user posted image za boljši sluh!
Sani ja cene od chicota v nekaterih trgovinah se zelo močno razlikujejo,in nekatere prodajalke so zelo nesramneuser posted image samo jaz imam za take vedno pripravljen odgovor sploh ce sem slabe volje ji kar hitro vrzem kaksno kislo pod nos mislim jaz ti tukaj nosim denar da imas ti plačo ti se pa tako obnasas sploh kaksne mlade frkljice te znajo kar fino razkuriti,se pa jaz sploh ne sekiram ker imam v chicotu veze in mi kolegica vse izdelke ona prinese se z dodatnim popustom tako ce kaj potrebujes mi javi pa ti zrihtam pa še popust bos imela!user posted image No nisi edina ki ji pač roze ne uspevajo to je zame znanstvena fantastika enkrat prevec zalijem enkrat premalo pol pa crkne saj ni cudnega!Moja mami jih obozuje pa kar ona ponavadi to vse zrihta sem rekla da jaz raje pristajam na kaktusih to je edino ki ne crkne pri meni,imam pa tudi jaz zelo rada samo eno rozo-orhidejo ta pa kar uspeva!
Martinca jaz imam tudi migreno-sem imela zelo pogoste migrenske napade in se je nasreco to malo umirilo,pojdi se enkrat na pregled a so ti pregledali tudi oci,...
Majra glede menstruacije sem imela prvo po porodu 9 dni kar mocno,drugo pa pet dni tako kot ponavadi je bila pa srednje mocna!
Vaney evo enega user posted image samo zate i za tvojega soncka,ves pac pridejo taki dnevi oz.obdobje saj se bo postimalo vsak ima napake in nihce ni popolen nimas kaj saj pravijo da se moras tudi skregati se imas potem se bolj rad!Ne sekiraj se in stisni svojega soncka pa ti bo prec lazje!
NadjaB dobrodoslauser posted image mi imamo danes cepljenje in bo cepljena tudi za rota virus.

Vsem slavljenckom iskrene cestitke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.4.2008 10:36:37   
NadjaB
Hojla čveke,

hvala vsem za dobrodošlico. Kaj ve se že vse poznate?? ;) Ali pride še jutri katera nova na kavo?
Drugače pa - ja, sem za kavo..odvisno ob kateri uri se boste dogovorile in kje. Midva imava jutri bo 10:50 UZ kolkov in glede na to, da je imel ob odhodu oba kolka 1A, upam,da ne bo jutri kaj drugače.

Ker gre baje ta pregled full hitro, kot po tekočem traku, se vam potem pridružim...če boste še tam...

Vaney, ne vem čisto, zakaj se gre, pa vseeno- drži se!user posted image

Jao, znorela bom!!!! mali spi v sobici, spodaj v bloku pa menjavajo enim okna in tako ružijo,kot da se podira blok!!! In mali se itak da zbuja....!

Ja, še nekaj- kaj vašim otročkom (sicer ne vem, koliko so stari, Gašper je 11 tednov) se je tudi po glavici- temenca, kožica luščila? Sprva je čist nedolžno, potem pa se take krastice gor nardijo, ki pa ko npr. češeš, odpadejo. SMo pre 2 tednoma lepo sčistili dol in je bil en teden mir, zdaj pa se mu ponovno to dela... Kako dolgo to traja? Je to zaradi tega, ker mu še glavica raste?

< Sporočilo je popravil NadjaB -- 10.4.2008 10:39:53 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
10.4.2008 10:42:48   
mala pikica
Jaz sem ravno hotela vprašati, če vam bolj odgovarja ob enajstih ali pkrog dvanajstih? Pa se zmenimo v caffeterii ali gremo raje gor v slaščičarno na tortico?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
10.4.2008 10:45:50   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

Ja, še nekaj- kaj vašim otročkom (sicer ne vem, koliko so stari, Gašper je 11 tednov) se je tudi po glavici- temenca, kožica luščila? Sprva je čist nedolžno, potem pa se take krastice gor nardijo, ki pa ko npr. češeš, odpadejo. SMo pre 2 tednoma lepo sčistili dol in je bil en teden mir, zdaj pa se mu ponovno to dela... Kako dolgo to traja? Je to zaradi tega, ker mu še glavica raste?

Tudi moj ima temenca in se z njimi ubadamo že več kot mesec in pol. Jaz ga mažem z mešanico olivnega in ricinusovega olja, vsak drug dan pa ga šamponiram s šamponom proti temencem od Mustele. To mu pomaga. Jih je pa tudi skoraj čisto izgubil, sedaj jih ima pa ponovno malo. So zelo trdovratne in  moraš vztrajati!

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.4.2008 10:51:56   
martinca
ursalara, ti moram povedat da je meni kaktus crknil, ker sem ga premalo zalivala.user posted image imam pa zelo rada balkonske rože. jih prav obožujem. pa begonje so mi tudi pri srcu.
nosim očala,če si mogoče kje po slikah videla. sem že bila na pregledu za oči. pa pravijo da ni nič zaradi oči, da imam take glavobole. se vsaj vidi da ni prazna, če boliuser posted image

mala pikica, ne se hecat s torticami. jaz še moram do poroke shujšat, da bom lepa. pa če hočem da me moj nese v naročju. to mi je tako lepo. no kakor boste rekle, jaz se bom že poskušala upret.

sem že spet tu. grem hitro nazaj sadit. upam da bom danes konec. imam 21 korit za nasadit. bo zvečer spet križ trpel.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
10.4.2008 10:58:54   
NadjaB
Martinca,
moj me je na poroki tudi nesel po stopnicah, pa sem bila že v 3. mesecu nosečnosti. Tako da bo tebe tudi lahko! Brez skrbi! user posted image
Kaj ti že sadiš? Jaz bom še malo počakala. Sicer tu v MB potrebujem samo tri korita, zato pa jih malo morje vsako leto nasadim pri mami. Bom nasl.teden začela, drugače mi bodo vse pokupili.

Katee, hvala. Tudi jaz mu fajn šamponiram,ko se kopamo, pa z mandljevim oljem mažem, pa tudi z bepantenom sem mu že...se mi zdi, da ko so že velike krastice, da mu je še najbolj pomagal.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?