Alfabeta
|
No, danes sem malo boljše volje, pa bom tudi jaz malo odgovorila. Najprej hvala vsem, ki ste želele mojemu sinu ozdravitev. Danes je sicer še prisotna temperatura, sicer malo, 37.5, vendar mi ni jasno od česa. Sem kar obupana, kaj vse se ga prilepi. Pa je bil kar odporen. Upam,da ni vse povezano z njegovimi alergijami, z oslabljenim prehranjevanjem,... Mah, upam, da bo bolje. Glede hrane med dojenjem, jaz sem ves čas trdila, da hrana ne povzroča krčkov, pa nekaj ziher dela težav. Jaz sem včeraj zvečer jedla jajca in ocvirke pa je mala danes cel dan jokala. Jo je ful dajalo, ne bom ponovila. Sunny , glede izletov, pa tudi jaz menim, da je odvisno od človeka. Mi gremo za prvomajske praznike na morje, na CRO, 3 ure vožnje, pa še na barko. Pa da ne bo pomote, gre z nami. Gre za to, da si ne smeš preveč komplicirati. Pač po svoji pameti. Mi smo tudi prej hodili s sinom vsepovsod. Sicer je bil prvič na morju šele pri 5 mesecih, ampak je takrat še vedno manj težav kot pa kasneje, ko začnejo hodit, tekat,.... Sicer pa kdor ni pripravljen na izzive res bolje, da počaka. Katee, upam,da se bosta tvoje2 pomirila in pomenila Moram poročati glede cepljenja proti rotavirus, da ni bilo nobene reakcije. P mi je povedal, da so lahko krčki, ampak jih ni bilo nič več kot pred cepljenjem. Drugega pa nič. No, pa da še jaz povem, da sem odprla varčevalni račun še za Ajdo, za sina ga imam tudi že od rojstva. Vsak mesec jima položim gor 20,86€ (5000 sit), vsakemu, pa se kar nabere. Pa še šparovčke praznimo in gor polagamo. Je pa vezava za 5 let. Je sklenjeno pri NLB in po 5 letih se avtomatsko prenese na otrokov Toli račun, kjer je otrok upravičenec. To mi sicer ni všeč, pa ne zaradi drugega, ampak menim, da mora otrok do 18.leta oz.morda 15. pokazati nekaj pameti, da ima glavo na pravem mestu, ne pa da ta denar dobi in ga zafrčka. Ker v toliko letih se nabere kar nekaj denarja, katerega naj bi pametno porabili. Toliko. Mirno noč.
|