nana35
|
obrigit,dašabina, hvala tudi tebi za čestitke! mala pikica,a ti se pa boš pa zdaj smejala mojemu malemu pleškotu? Saj ni tako hudo,malo lask ima,a na sliki jih res ni videti.Dolgi pa so celih pol cm! nalin,lepo si to zrihtala,imaš ideje,to ti pa priznam! alfabeta,držim pesti za tvojega sinka,da bo čimprej zdrav! dašabina,ja to so bila moja leta,že en cel dan jih imam 36!Vidim pa da boste pa še kar fejst čagale!!Dela bo pa še veliko! ljubljana,lepe slikice,pa čedni ste tudi! lunca,hvala za čestitke tudi tebi!Kar se tiče fotografiranja-enako je pri meni-rezultati niso zadovoljivi.Pa saj Pinine slikice niso tako švoh. Neja,vse najboljše!! Sunny m.,glede izletov pa imaš prav,me prvič mamice ne upamo na neke dolge izlete,bolj na krajše ture.Ko bodo naši otroci jedli še kaj več,potem pa bomo tudi me kdaj upale na kakšen izlet. sani,pri nas nihče ne komentira slik,niti drugega,Klemen se slika tudi sede,če pa mu tako najbolj paše,saj pazim,da ga z roko podpiram...pa tudi na računalniku je včasih z menoj,kaj pa čemo.Še koliko bo presedel zraven...Drugače pa niti ne vedo,otrok je najin in verjetno se kdo boji dati kako pripombo,da ne bi bilo hude krvi po nepotrebnem.Sicer pa,v "starih cajtih"so delali čisto drugače,resda ni bilo računalnikov,bila pa je TV in ravno tako so nas slikali,pa še prej smo sedeli,niso bili tako "haklik"kot dandanes.Jaz tudi delam po občutku,seveda pa sprejmem vsak dobronameren nasvet. Če gremo kam za dalj časa na obisk,potem mu pač tam naredim flaško,če pa bi šla na izlet,pa bi vzela vodo v termovki zraven. katee,ti si pa slika ...upam,da sta se ga tvoja dva napila in zgladila nesoglasja. Opažam tudi jaz da nas je veliko ločenih staršev,pa naj kdo reče,da je to samo v modernem času in da smo samo zdaj mlajši tako nestanovitni,pa ni res.Je izgleda bilo nekoč tudi tako. Lusa,hvala za čestitke. Klepetka,moja bodoča"ne vem kako se temu reče", hvala za čestitke,pa lep pozdravček Lani od Klemna .Če hitro ne dobiš interneta,boš umrla od ločenosti od nas...