nana35
|
Triš,ti si prava raziskovalka,le kje si našla sporočilo od Sunny m.od januarja.A si ga poiskala?Kako se ti ljubi... Pa super za frizurco! vaney,ja seveda se kregamo!Midva se že kdaj,a jaz nisem tip ki bi o tem govorila,ko zaprem vrata,sem drugi človek,težave ostanejo zaprte doma,jaz pa z veselim obrazom naprej.Moj dragi pravi,da on tega ne more razumeti,da sem lahko potem čisto normalna,drugi človek...ja takšna sem. Midva se včasih kar pošteno skregava a naju ne drži ravno dolgo,oba hitro popustiva,mogoče še jaz prej kot on.Pa se imamo vseeno lepo.Edino se ne kregava zaradi tega ker bi on kje hodil,moj dragi ne pije in ne hodi ven,ne po gostilnah...večinoma se skregava zaradi bedarij. Pa upam,da sta že zgladila spor!Meni je škoda dneva,da bi bila skregana,ker na koncu sva si itak zopet dobra,potem pa vržeš tako dan stran...Vaney,saj bo boljše,že jutri!Te pa razumem. katee ,tako se razmišlja in se izogneš veliko prepirom. Na dormeo pa je menda 10 ali 12 let garancije,če se ne motim. koala,nismo še čvekale,veš da te ne bi pustile na cedilu!Ti pa tvoj možek pa sta itak ful zaljubljena,sem vaju imela priložnost večkrat videti,kako se imata rada.In prav je tako.(v MŠ in na ogledu porodnih sob). klaja,jaz sem bila krstna botrca,pa sploh nisem hodila k verouku,pogoj je bil le da sem krščena.Kakor kje,mislim,da je veliko odvisno od župnika.Pri spovedi pa še nikoli nisem bila,mislim pa da me par dni ne bi bilo ven . Sunny m.kako se reče tej posodi na 3 prekate,ki si jo kupila od Aventa.Jaz sem jo danes tudi iskala,pa so me prodajalke samo čudnio gledale?Kje si jo kupila?Midva imava tudi dormeo in odkar ga imava me hrbtenica nič več ne boli. Glede tvojega dragega,te čisto razumem,če mu težiš,jaz bi mu tudi.In tak občutek,da sem sama imam včasih tudi jaz a velikokrat mi prav paše,najbolj važno mi je da imam mojega otročka in se sploh ne jezim zaradi tega,prav lepo nama je.Glavno da se imamo kdaj tudi lepo. Super za baby-vac,Neja je pa taka kot njena frizura-vesela!Mi še Klemnu dolgo ne bomo mogli delati frizure... Limma,sva z malo pikico ugotovile danes,da se tudi kar topiva,ko uživava ob svojih pikecih,ko jih gledava,kako je vsak dan nekaj novega.