nana35
|
Dober dan!Zdaj se pa pripravite,ker spet sledi spis,saj me še danes ni bilo na RR! Pa vsaki posebaj se bom zahvalila za čestitke za moj 36.rojstni dan.Zdaj bom postala Nana36 . Tudi jaz mislim ostati pri Oleovit D3,ker Klemen nima po njih krčev,zato ne mislim eksperimentirati. Nalin,tudi jaz sem bila prav vesela,ko sta se moja dva ločila,skoz sami prepiri in sem si prav oddahnila,ko sta se ločila.Prav grozno je bilo.Pa se dandanes oba kar dobro razumeta.Hvala za čestitke!Pa zelo lep izdelek,še več takih! mala pikica,tudi moja mama ni imela nič mleka,pa sem ravno tako kot ti prava klepetulja.Mogoče je krivo AM?? Hvala za kompliment,saj druge grde slike vse sproti zbrišem,zato jih je tako malo .Hvala za čestitke.Zdaj pa bom hujšala,sem dobila nekaj takega kot Orbitrek,da bom delala doma. martinca,kdaj imaš posvetovalnico? Triš,hvala za pesmico,res hvala,to kar pa je spodaj narisano,tisti pijanček smeško,ja,to bom danes trenirala... nagibanje kozarčka. ursalara,tudi tvoja čestitka je zelo lepa,hvala. sOOs,Vaney,aurora6,karatina,katee,majra,klaja,vsem hvala za čestitke. katee,upam,da je doma pri tvojih že vse ok. majra,hvala bogu da nisem edina čudna,ki se ne slika rada,sva že dve. Danes sva bila s Klemnom zunaj na sončku,pa lase sem si končno umila, posesala, skuhala,bila v trgovini...ja,res sem pridna. Drugače pa je dan kot vsaki drugi.Zdaj sem pa sama,posoda je pomita jaz pa tukaj na RR,Klemen je zunaj z atijem in Lukecom na sprehodu,upam,da mali že ne kriči v vozičku,ker je jedel ob 12h,je skoraj ena zra preko,ko bi že mogel jesti. No,pa nisem niti tako veliko napisala.Se beremo in pišemo zvečer.Še 1x.