|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
28.3.2008 22:51:55   
nana35
karatina,tudi meni niso za cepljenje pri 3.mesecih nič rekli,tako da ne vem.Bom pa videla 1.aprila.Ali se boste preselili,da se boste razkomotili?Kje blizu ko ste zdaj?Sem res radovedna,kajne..?

Sunny m.,tudi jaz sem dala Klemna na balkon v voziček ajčkat,ker je bilo ušivo vreme,popoldan pa sva šla na sprehod,pa me je v roke tako zeblo,da sem kar hitro odpeketala proti domu.

triš,ne vem da če ne bi oba napokala po tazadnji od strahu,če bi to videla.Ti verjamem,da niti pisat nisi mogla.Otroci res ne vedo,kaj vse se lahko zgodi dokler se ne...hvala bogu da si prišla in končala to "igro".

martinca,otroci govorijo resnico,ker drugega še ne poznajo,temu malemu se je že tako zdelo.Mi imamo enega takega poštenjaka doma,Lukeca,saj veš. Seveda ti bom še sporočila,kdaj pridemo,malo kasneje bo,upam da vas ne bo motilo,moj R,mora malo pomagat pri fasadi,saj veš kako je,bo jih pa že prej tema pregnala.Upam.

Ja res je ,tiste odvečne pleničke je dobil Patrik,upam ,da so mu prišle prav.

sani,važno je,da je tvoja princeska zdaj vredu in da skupaj uživate in še veliko lepih trenutkov vas čaka.Pusti preteklost,ne pozabiti,ampak pusti jo zadaj in uživajte v sedanjosti.

lutiropan,user posted image za avto,zdaj pa boste nobel.

vaney,pleničke v Mullerju so se mi zdi Beauty Baby ali Baby love,ne vem točno,a ne moreš zgrešit,so najcenejše v Mullerju.Robčki pa so Mullerjevi tudi vredu,Pampers je samo znana znamka in zato primerna cena,enako Nivea.Jaz kupim robčke,ko so v akciji,se pravi ko so Pampers v akciji,kjer je več zavitkov skupaj,jih kupim,drugače pa sem uporabljala že vse mogoče,samo da lepo dišijo ali pa da so brez vonja.Tudi z Mullerjevimi sem bila zadovoljna.Manj ko kompliciraš,bolje je,razen če ima user posted image kakšno alergijo,Klemen je k sreči nima.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 28.3.2008 22:52:58 >

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.3.2008 6:18:40   
TRIŠ
majra tudi mi2 z Janjo sva dobre kolegice in smo mislili it ampak včerajšni dan je bil zame psihično ubit,pa še Žan je  prehlajen in pravi mali tečko varstva pa nimavauser posted image Drugače pa je Anja pravi mali biser in borec.user posted image Če pa katero zanima kaj o dobrodelnosti te lepe deklice pa naj napiše njena.si - Anja bo hodila!

sem danes prvauser posted image Ja saj bi tudi mi spali če ne bi imeli noseka zamašenega.

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 29.3.2008 6:23:00 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.3.2008 6:23:24   
TRIŠ
antracitkaa sladke slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.3.2008 8:50:42   
martinca
anchikaa, naj te presenetim in ti povem da vem kje je Šomat. je od mojega teta tam kupla zemljo in neko staro hišo poleg. a mejite s Počenikom? ker tam poleg je pa ena naša žlahta. pa imajo tudi dojenčka, no sicer je že malo večji. ni pa vedno doma. ime pa mu je Mitja, njegovi mami pa Nadja. če si tam doma ko mislim da si te te na videz poznam.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.3.2008 9:20:53   
katee
Jutro!

Sem ugotovila, da je zame bolje, če se Žan Luka ponoči 1× podoji, ker potem moje prsi zjutraj niso tako nabite in grozno boleče.

Danes gremo pa v Groico. Je prišla svakinja iz Belgije in bo tu 4 dni. Jo gremo malo pogledat in preverit, če trebušček lepo raste.

plavanje: po dolgem in globokem user posted image  razmisleku sem se odločila, da ne bom šla s tamalim sedaj v plavalni tečaj. To pa zato, ker je res morda še premajhen, pa itak mislim biti na morju tudi že v maju in nikakor ne bi porabila 10 obiskov. Bom šla raje sama parkrat z njim v bazen, pa bo. Pa še klor ne vem če dobro vpliva na kožo dojenčka. Ko sem jaz trenirala plavanje, sem imela polno lišajev zaradi klora.

Sani: da ne boš mislila, da si edina, ki jo še dajejo hormoni. Tudi mene vsaka malenkost spravi v user posted image . Sem se pa vzela v roke in se ne prepiram več z mojim za vsako malenkost. user posted image  jaz!!! Mi je že rekel, da sem enkrat na teden ful tečna. Evo, sedaj že 3 tedne nisem bila. Tolčem rekorde!!!

Vsem sončkom pošiljam poljubčke!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.3.2008 9:23:41   
katee
k

< Sporočilo je popravil katee -- 29.3.2008 9:24:05 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.3.2008 10:20:11   
ursalara
Lepuser posted image pozdrav cvekice no pa smo dočakale malouser posted image zdaj gremo pa lahko mal sminkirat na zrak.
Lutiropan cestitke za nov avtoček!user posted image
Jaz tudi uporavljam razlicne vrste robckov z milerjevimi sem bila tudi zadovoljna amo ko je pa akcija pampers robckov v paketu jih pa kar vzamem!
Vceraj sem bila v sopingu joj joj koliko ljudi se dober da sem Laro pustila v varstvu pri babici.Sem pa dobila tudi kitajsko joj sem ze prav obsedena z njo!Nc cvekice pejte uzivat na soncka!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 10:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.3.2008 11:06:10   
TRIŠ
Mi gremo pa zdejle na sončkauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.3.2008 11:33:08   
mml
Dan,

našega najmljajšega člana je ponoči nekaj zvijalo in je kričal kot za stavo, no zdaj pa od 7. spi spanje prvičnega in mi je postavil ves "vozni red" na glavo user posted image . Gremo danes na Štajersko po Manco, prej sem pa mislila, da bi šli še malo v mesto in v miru na kavo, pa ne bo nič iz tega...no pa kdaj drugič.
Sem malo gledala po otroških omarah in ugotovila, da bo treba po nakupih, ker nimata nič pametnih spomladanskih oblačil,...v svojo omaro pa rajši ne pogledam, ker tako ali tako vem, da nimam kaj oblečt in imam moratorij na nakupovanje novih stvari, dokler se ne znebim še nekaj kg...tako da še dobro, da sem več ali manj doma in v trenerkah user posted image

Včeraj je bilo na simpoziju (kolikor sem lahko bila) prav super...sem ugotovila, da še nisem vsega pozabila, tako kot se mi je zdelo prejšnje dneve, ko sem imela občutek, da imam čisto oprane možgane...no ja saj bo

Sem bila že pridna in počistila kopalnico, tako da sedaj lahko čvekam tukaj user posted image

Menda je končno prišla pomlad...vsaj glede na vremensko napoved za naslednji teden...juuuuupiiiiiiii user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.3.2008 11:49:07   
s00s
Pozdavljene!

Še en januarček se vam pridružuje. In sicer Jan roj. 31. 1.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.3.2008 12:44:51   
Anchikaa
Dan,
prej ko gremo kam se morem javit še. Odvisnost pačuser posted image user posted image .
Ja Martinca vem kera si,mi smo tu poleg doma.Nadja pa je tak v SG če se ne motim.Pa si se mi zdela neka znana,ko sem slike gledla samo veš kak je če nisi ziher. Pa je moji tašči pravla Nadnjina mama da moreš it v bolnico ker noče jest prav,pa se mi je zdelo da nisi ki ti to.Samo nisem mela jajcuser posted image da bi te kar tak vprašala.

Zaj pa se je treba počasi zrihtat pa it,ura je cajt.

Lepo bodite,

Anchikaa

P.S.: S00s...pozdravljena med nami,pa se še kaj javi.

Papa

(odgovor članu s00s)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.3.2008 13:28:12   
nussy
Cau punce!

Midve sva ble že uzuni, je celo 1h pančala v vozičku, zdej smo pojedli, sem jo pustila mal dol pri moji mami, da sem se v miru stuširala in zdej dol spet spančka. Moja mami ma res čudežno roko, vsakič ko ji jo dam, jo uspava.user posted image

Ob treh gremo pa na roj.dan k sestričninemu fantku, ki ima 3 leta. Mmmmm spet bo tortica...user posted image

Ne vem katera je omenjala spomladansko utrujenost, tut jst sm čist fertik. Pa nism lena, res me kr neki daje. Upam, da bo kmal minil.

Mejte se lepo, pa pa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.3.2008 13:39:52   
mala pikica
V službi smo slovenska ekipa dobili za nagrado 5 dni smučanja na ledeniku v Avstriji. In danes me je šef prav lepo povabil zraven. Pa takooooo bi šla  user posted image Razen če vzamem Gašperja zraven user posted image Jah, kaj hočemo, mogoče drugo leto.

s00s dobrodošla z Janom med nami user posted image Upam, da se boš še večkrat oglasila.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.3.2008 14:28:09   
nana35
martinca,jaz sem bila doma blizu Počenikauser posted image .
Pa poglej malo slike od Anchike,pa boš videla če jo poznaš.

katee,jaz sem tečna skoraj vsak dan in dobim to večkrat servirano od mojega dragega...Bo že boljše.

Končno bo malo lepega vremen in zdaj mislim,da se je res začela pomlad.Končno.Prej sem komaj čakala na zimo,da pride moj dojenček na svet,zdaj pa da bo toplo,da lahko greva ven na sonce.Pikec zdaj spančka,dolgo pa mislim da ne bo.Sem pa še vedno glavna kuharica doma.

mml,kje je doma tvoja mama na Štajerskem,če sem lahko malo radovedna?A si bila tudi ti tam doma?

sOOs,pozdravljena,bolje se pridružiti pozno kot nikoli!

mala pikica,kje pa si v službi?
Danes sem pa res radovedna,kaj čemo.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.3.2008 14:36:57   
TRIŠ
soos dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
Evo mi smo nazaj.Smo šli na dolg sprehod pa smo se vmes pri teti zunaj podojili pa spet akcija naprej.Jaz pa zdaj kuham kosilouser posted image Žan pa še pančka v vozičku.

(odgovor članu s00s)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 15:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 15:43:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.3.2008 16:15:21   
martinca
pozdravljene!
končno imam spet malo časa za vas. sem bila zdaj pridna in vse pospravla, cote oprala, obesla in speglala. moram malo pospravit, če pa juter obisk dobimouser posted image . pride Klemen k Patriku na obisk. komaj čakam bodo spet kake slike padle. upam da ne bo kaj vmes prišlo. ker ponavadi ko se jaz kaj veselim te ponavadi pol kaj v vodo pade.

Jan,
dobrodošel med nami. in mamica tudi, ki bo verjetno pogosto klepetala z nami.

anchikaa, no super, da sva zdaj si te končno prišle na jasno, da se te le poznamo. saj včasih je nerodno vprašat. sam kaj češ, beseda ni konj. ko bom pa kaj v Šomatu pri Nadji ali na tetini p
arceli pa se vidima, pa greva na kak šprancir. sem pa en vikend ko sem bla gor. srečala dedija pa babijo od Daše na sprehodu z njo. saj mogoče se spomniš kdaj smo bili gor. takrat ko so streho prekrivali.

nussy, upam da nisem preveč radovedna. ampak a nisi ti pisala da greš v Tunizijo in da ti bodo tam tvojo pupo čist razcartali? a te je tvoj user posted image od tam al kak? no če hočeš mi lahko pojasniš. če  pa sem preveč vsiljiva pa ne rabiš..... jaz sem omenjala spomladansko utrujenost. mislim pa da se je kar ene par mamic tu gor že odločilo za spomladansko čiščenje. kak smo pridne.

mala pikica, kje pa si ti zaposlena? sem se zdaj spomnila, da bi se lahko za kako kavico zmenle ko bo tako lepo vreme. saj zdaj nekaj lepih dni napovedujejo. če se ne motim je ena tako pisala.

nana, sva sedaj ugotovile da se poznava. no ti mi boš pa juter razložla kje si bila doma.

nalin,user posted image
za prvi sprehod po dolgem času.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.3.2008 17:24:52   
piba
Zdravo punce!

Spet imam eno vprašanje za vas. Vseskozi med nosečnostjo sem imela nizek oz. popolnoma normalen pritisk (do 120/75), sedaj sem pa si kar nekajkrat izmerila 140/80. Pojma nimam kaj bi bilo to!!!
Ali se je morda kateri enako pojavilo? Kaj mi svetujete? Ali je lahko to vpliv hormonov? S Klaro s eše vedno dojiva.

Hvala

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 18:55:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.3.2008 19:05:15   
s00s
Hvala za dobrodošlico. Res je bolj kasneje se udeležiti kot nikoli. Bla prej na forumu mamaina čvekalnica pa tam ni tak fajn. Tukaj deluje vse bol prijazno. Se bomo še večkrat slišali.

Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.3.2008 19:13:06   
katee
SooS: dobrodošla user posted image user posted image

Mi smo bili v Gorici, pa nas je burja skoraj odpihala. Bili smo pa tudi v italijanski Gorici. Je bil mali Žan Luka prvič v Italiji.

Sedaj sem pa grozno lačna in grem najprej sebe nafutrat, potem bo pa še tamal dobil večerjo.

Klepetka: Reči tvojemu user posted image , da mi res ni bilo odveč pogledati, kje je tista stavba in da sem z veseljem to naredila.

mala pikica: midva  z user posted image  sva tudi dobila nagrado 7 dni Tunizije od 15.4. dalje, pa ne vem, če bomo šli. In vem, da bi se ti ugriznila, ker je to točno sedaj, ampak kaj češ.

Sedaj pa letim, ker se mali joka

(odgovor članu s00s)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.3.2008 19:29:30   
s00s
Malo sem še leva na tem forumu. A mi lahko poveste kako si spremenim profil.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.3.2008 20:23:08   
Sunny Morning
Večer.

Mi smo spet imeli malo bolj pestro noč. Se je Neja po novem odločila, da ima spanja čez noč dovolj in da bi bilo mogoče fajn, če bi vsaj 1x ali pa 2x na noč malo vstali in se malo previjali, pa malo jedli, potem pa bili še malo tečni.user posted image  Včeraj je bila enormno lačna in je čez cel dan pojedla 1140 ml.user posted image  Sploh ni čudno, da nam zaliva stegna.user posted image
Danes sva bili že dopodan spet v shopingu. Je to postalo najino sobotno romanje. Potem sva šli še k moji mamici na kosilo in sva tam kar vedrili. Neji se v moji stari sobi ful dopade, resnično uživa. Popoldne je bil pa tak naliv, da nas bi skoraj odplaknilo. Upam, da bo jutri cel dan lep in da ga bomo lahko v celoti izkoristili.

s00s dobrodošla! Super, da si se nam pridružila.

IZVIRNO SPOROČILO: s00s
Malo sem še leva na tem forumu. A mi lahko poveste kako si spremenim profil.

Čisto zgoraj imaš en zelen kvadratek v katerem piše MOJA RINGARAJA in tam pritisneš. Se ti odpre nov kvadratek v katerem imaš v dveh stolpcih besedilo in na koncu prvega stolpca piše MOJ PROFIL in tam pač spremeniš kar želiš spremeniti.

vaney jaz robčke kupujem v DM Babylove, bela pakunga. Mislim, da sta dva v kompletu za 2,79€. Sem čisto zadovoljna z njimi.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu s00s)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?