nana35
|
karatina,tudi meni niso za cepljenje pri 3.mesecih nič rekli,tako da ne vem.Bom pa videla 1.aprila.Ali se boste preselili,da se boste razkomotili?Kje blizu ko ste zdaj?Sem res radovedna,kajne..? Sunny m.,tudi jaz sem dala Klemna na balkon v voziček ajčkat,ker je bilo ušivo vreme,popoldan pa sva šla na sprehod,pa me je v roke tako zeblo,da sem kar hitro odpeketala proti domu. triš,ne vem da če ne bi oba napokala po tazadnji od strahu,če bi to videla.Ti verjamem,da niti pisat nisi mogla.Otroci res ne vedo,kaj vse se lahko zgodi dokler se ne...hvala bogu da si prišla in končala to "igro". martinca,otroci govorijo resnico,ker drugega še ne poznajo,temu malemu se je že tako zdelo.Mi imamo enega takega poštenjaka doma,Lukeca,saj veš. Seveda ti bom še sporočila,kdaj pridemo,malo kasneje bo,upam da vas ne bo motilo,moj R,mora malo pomagat pri fasadi,saj veš kako je,bo jih pa že prej tema pregnala.Upam. Ja res je ,tiste odvečne pleničke je dobil Patrik,upam ,da so mu prišle prav. sani,važno je,da je tvoja princeska zdaj vredu in da skupaj uživate in še veliko lepih trenutkov vas čaka.Pusti preteklost,ne pozabiti,ampak pusti jo zadaj in uživajte v sedanjosti. lutiropan, za avto,zdaj pa boste nobel. vaney,pleničke v Mullerju so se mi zdi Beauty Baby ali Baby love,ne vem točno,a ne moreš zgrešit,so najcenejše v Mullerju.Robčki pa so Mullerjevi tudi vredu,Pampers je samo znana znamka in zato primerna cena,enako Nivea.Jaz kupim robčke,ko so v akciji,se pravi ko so Pampers v akciji,kjer je več zavitkov skupaj,jih kupim,drugače pa sem uporabljala že vse mogoče,samo da lepo dišijo ali pa da so brez vonja.Tudi z Mullerjevimi sem bila zadovoljna.Manj ko kompliciraš,bolje je,razen če ima kakšno alergijo,Klemen je k sreči nima.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 28.3.2008 22:52:58 >