|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
28.3.2008 12:37:28   
mala pikica
Ja, katee to pa ti verjamem, da ti ne bi šlo skozi. Gašper že kar fajn drži sam glavico. Mogoče Žan Luka tudi. Potem pa vama lahko celo uspe user posted image Bo pa poleti zelo užival, če bo toliko na morju. Kaj mu boš kupila Fredov obroč?

No, naš ati je kot ponavadi ves raznežen poklical, da bi vseeno šli v Maribor. In mami je kot ponavadi popustila. Gašperja še porihtam, potem pa počasi greva user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 12:38:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.3.2008 13:03:20   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Kaj mu boš kupila Fredov obroč?

Za na morje mu bom kupila, na tečaju ga pa tam dobiš. Saj tudi razmišljam, da bi mu za na morje kupila vsaj neopren hlačke, če ne celo obleke, da ga ne bo zeblo v vodi. A malo pretiravam?

Glavico pa Žan Luka kar drži že pokonci. Morda malo še omahne z njo, ampak čez 14 dni bo pa že veliko bolje.

< Sporočilo je popravil katee -- 28.3.2008 13:04:16 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.3.2008 13:07:30   
Sunny Morning
Dan.

Naša Nejka spi na kavču in sem si vzela malo časa za RR. Ponoči je bilo kar ok. Je včeraj zaspala že ob 21.00 in se je zbudila ob 3.15. Se mi je ful drla, ko sem jo hotla nahranit in sem zbudila user posted image naj jo on nahrani. Potem jo je do 4.30 še nosil, ker ni hotla zaspat. user posted image  Jedli sva še ob 7.00 in šli spat do 9.00. Danes sem bila ful zmatrana in sem komaj držala odprte oči ob 7.00. Do zdaj se mi to še ni zgodilo.

Pri nas tudi dežuje, ampak mi ni preveč hudo, ker je napovedan prelep vikend in ga bova maximalno izkoristili.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Je bil danes zame psihično naporen dan in komaj že čakam, da grem spat.
Smo bili cepleni in sem jaz bolj jokala kot moja pupa. Joj še zdej mi je hudo. Vem boste rekle kaj naklada ampak boste same videle sploh tiste, ki imate prvega otroka. Mene je kar srce bolelo, ko je moja pupa jokala...

Jaz mislim, da bo pri meni enako. Sem itak že v P za vsako figo, ki se je njej dogajala jokala. Pa ne, da bi mi bilo tako grozno hudo, ampak so mi solze kar same tekle. Še dobro, da bo šel user posted image z nama.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- da o tvoji Neji sploh ne govorim. pravi cuker. Ko boš kaj hodla v Lj se pa le oglasi, da se dobimo na kakšni kavici...

Definitvino sporočim, ko bova kaj prišli v Lj. Mislim, da kakšen mesec še ne, mogoče nekje po prvomajskih praznikih. Že komaj čakam, da vidim še kakšnega malega januarčka.

user posted image Manja za že prave mere. Skoraj nič več ne zaostaja, glede na to kako je bila mini, ko se je rodila.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
suny morning ,boga Neja ,ko jo matra ta kislina

Se mi zdi, da ji Antiflat kapljice ful pomagajo. Sem ji jih nehala dajat, ker nismo imeli nobenih krčkov in zdaj ugotavljam, da smo imeli včeraj veliko manj, skoraj nič, problemov s kislino, pa samo kapljice sem ji dala. Upam, da je to to.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
A se samo men izdi ,da so Neji ful zrasl ilaski?Sem jo imela v spominu bolj redkolasato.prava mala damica je

A se ti zdi?! Pri rojstvu je imela bujno frizuro, ki ji je že skoraj v celoti odpadla in ji že rastejo pravi laski. Se mi zdi, da je zdaj bolj plešasta.

martinca držimo pesti, da bo UZ 1A in, da vama je steklo papanje, tako da ne bo treba ostat v bolnici. Neja Patriku pošilja user posted image

nussyy mi smo že celo večnost na št. 3. Imamo pa bolj zalita stegenca in jo že te tiščijo.

TRIŠ ne vem zakaj ne bi bile mere prave. Saj so čisto prave za 2m.

limma mi zdaj uporabljamo samo Sudocrem, ne glede na to ali je ritka rdeča ali ne. Sem včeraj v lekarni dobila še en testerček, ker kreme nimajo, ker do zdaj ni bilo povpraševanja. Mi jo bodo naročili, če jo bom želela.

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Žan pa je ormalno sprejel to da sem šla v bolnico, je tudi bolj spraševal kdaj Jonas pride domov, zame sploh ne.

Prav hecno, glede na to kako je včasih samo po tebi lezel in očita sploh ni hotel. Napredek za Žana.user posted image

mala pikica ti kar sama piči v Mb. Midve z Nejo se tudi kar odpraviva in šele potem poveva kje vse sva bili. Moj ima tudi zmeraj pripravljenih en kup izgovorov. Nimajo pojma kako nam je.

Blagor se vam, ki boste šle plavat. Pri nas nimamo nič takega. Smo kot bi bili od sveta odrezani. Groza.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.3.2008 13:11:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Kaj mu boš kupila Fredov obroč?

Za na morje mu bom kupila, na tečaju ga pa tam dobiš. Saj tudi razmišljam, da bi mu za na morje kupila vsaj neopren hlačke, če ne celo obleke, da ga ne bo zeblo v vodi. A malo pretiravam?

Glavico pa Žan Luka kar drži že pokonci. Morda malo še omahne z njo, ampak čez 14 dni bo pa že veliko bolje.

Jaz ga bom verjetno tudi kupila, ker smo tudi precej na morju, pa še iz globine gremo v vodo, tako da bo res najbolje.

Glede neoprenske obleke pa... Dvomim, da bo otročka zeblo, seveda odvisno od temperatur morja, ampak našega tavelikega ni tudi prvega maja lani, ko je imelo morje 18C , nič zeblo. Res pa da je večji, ampak je bilo kar od rojstva naprej tako. Nič ne zebe tele user posted image . Jaz je ne bom tupila. Pravzaprav sploh nisem vedela, da obstajajo za tako maleuser posted image . Moramo pa kupiti nov rešilni jopič.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.3.2008 13:13:13   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Blagor se vam, ki boste šle plavat. Pri nas nimamo nič takega. Smo kot bi bili od sveta odrezani. Groza.

Saj greš lahko sama. Pa še blizu imaš topliceuser posted image .

Sicer pa je v NM Zavod Tamala in organizira telovadbo za dojenčke z mamicami, če te zanima.
<http://www.zavod-tamala.si/Sola.aspx#Vadba>

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 28.3.2008 13:15:03 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.3.2008 13:19:20   
katee
glede cepljenja: jaz se že sedaj psihično pripravljam na jok, pa imamo cepljenje šele naslednji teden v četrtek. Že kar vidim, kako se bo Žan Luka jokal na ves glas. Sem tudi jaz svojemu user posted image  rekla, da bo šel z nama.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.3.2008 14:26:12   
klaja
Dan!

Na hitro se malo oglasim, ker imam Hano na rokah in ne morem kaj dosti napisat.

Včeraj mi je uspelo, da sem za 4 ure šla v mesto, samo kaj, ko sem v laboratoriju čakala skoraj eno uro.user posted image Namreč si je moj vzel dopust!!!

Privoščla sem si samo kopalke, ostalo pa sta ati in Julija dobla. Mi je na koncu še zmanjkalo časa in nisem uspela vseh trgovin obiskat.

Hana pa je danes spala celo noč, od 21.00 pa do 6.00, se je najedla in še zaspala do 10.00. Tako da sem imela mako več časa za Julijo.

Julije lani na morju nikakor nismo spravli v vodo, ker ji je bla premrzla, pa je bila takrat stara eno leto. Tako da je odvisno od otročka.

Mi pa smo dobili potrjen termin za Moravske toplice, prvi teden v juliju. Komaj čakam!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.3.2008 14:50:07   
Lusa
Po dolgem času se javljam.Daša spet lepo napreduje s težo ,tako ,da nisve rable it v bolnico ,je pa zato luša kar fajn boga.Je včeraj zvečer od 20ure in do 2.30 nekje 20x bruhnila.Danes še je zaenkrat samo 1x ,drugače pa ima vročino in samo spi.Upam ,da bo jutrišnji dan že kaj boljši.

Sem vas na hitro preletela.Vse slikce in sončki so tako lepi.

Sunny-ja polije mi comformil  ampak malo ,AR pa ne.Ampak vsaj prebava je malo boljša.

Zasanjana-mislim na vas in upam ,da boste jutrišnji dan čimlažje prestali.

mala pikica-kdaj se začne plavanje za malčke in ti boš hodila na Ptuju?

Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.3.2008 15:01:52   
nana35
intruder,jaz se nič ne sekiram,če imam Klemna preveč rada in ga jemljem v naročje,sploh če joka,mi srce ne pusti,da bi ga ignorirala.Sploh mi je vseeno , kaj pravijo drugi-no,začuda še nič,vsaj ne meni osebno,bo kako pač bo,saj bom sama nosila posledice,če bodo.Ko sem bila še v bolnici,je bil Klemen zelo priden,samo jedel je in spal,da so me sestre spraševale,če moj otrok sploh kaj joka,jokal je le ko je bil lačen in ko ga je lačnega sestra previjala,krčev še ni bilo...takrat pa sem mogla pogledat stran,ker ko je jokal on sem jokala tudi jaz user posted image .Zdaj pa sem že "utrjena".
Klemen tudi debelo gleda,ko mu sesam nosek,sem ga pa tudi sprobala na sebi pred tem,da ne bi bilo kakih presenečenj.Si ga dobila drugi dan,kot jaz?

limma,kaj pa če bi zamenjala pleničke za tiste naravne,biološke,Moltex iz Mullerja ali pa v DM-u se tudi ene dobijo,ki niso beljene,mogoče so le pleničke krive?Ne vem,samo predlagam.Moltex so kar dobre pleničke,so bolj debele od pampers pleničk,prijateljica jih uporablja že 15 mesecev.

Nalin,vem da si dobila moj paketek,ker je prišel poštar danes.Upam,da ti bo koristilo.Lepo izdeluj!

mala pikica,vidiš,to so tudi naše ure za spanje in bujenje!user posted image Glede pohoda v Mb in tvojega moža pa tako.Seveda če mu ni pa pojdita sama.Moj ne gre nikamor z mano,se mu po trgovinah sploh ne da hoditi,ker nikoli ne nakupuje,to enostavno sovraži,pa zmeraj hodiva sama.Meni je pa prav,ker ne sitnari.Da ga bom še tam poslušala,ja...

Alfabeta,Klemen ne joka,ko je utrujen,ko pa je lačen,potem pač.Ko je utrujen zaspi,kjerkoli že se nahaja.Kot njegov ati.user posted image Pa tudi prej ni ko je bil še "mlajši"user posted image .

Pošiljam raje,ko pravite da ste imele s tem probleme...

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.3.2008 15:11:53   
nana35
Tudi Klemen že lepo sam drži glavico,kravice pa paseva z mojo pomočjo,ga podpiram z roko na prsih,toliko da drži glavico navzgor in mu bolj paše.Saj ima že 3 mesece!user posted image Sploh si ne znam predstavljat,ko pravite,da se vaši malčki jočejo ponoči pa ko nočejo več zaspati...zdaj vidim,kako srečna sem lahko.Meni mama vedno pravi,kakšno srečo imam jaz s tem mojim otrokom.Pa vem da ni po meni.In ko berem nekatere poste,vidim,da res.Tudi vam želim,da bi bilo tako.Saj ne da se hvalim...user posted image

Mala pikica,fajn,se je le ati omehčal,potem pa velikooo nakupite,sploh za malega lepotca.

Lusa,vse dobro želim Luši,da se kmalu pozdraviuser posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 3186
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 15:21:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
28.3.2008 15:54:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Saj greš lahko sama. Pa še blizu imaš topliceuser posted image .

Se moram pozanimat, če sploh lahko pridem z Nejo, da mi ne bo potem tam kdo težil.
Koliko °C je pa najboljša voda za user posted image ? V hotelu v Toplicah imajo 36°C, ne vem pa koliko je v Balnei. Še to moram vprašat.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Sicer pa je v NM Zavod Tamala in organizira telovadbo za dojenčke z mamicami, če te zanima.

Sem že gledala, vendar še iščejo interesente.

Naša je spet imela kislinsko epizodo, ki je trajala celo uro. Se je reva komaj pomirila. Seveda je bila potem lačna kot volk, ker smo nazadnje jedle ob 9.30. Je pomalcala 200 ml, vmes se je pokakala in zdaj spi v košari na balkonu. Zunaj je toplo (12°C) samo je tako oblačno, da ne veš kdaj bo začelo padat in je tale pokriti balkon in košara najboljša ideja.

lusa user posted image za Lušo. Upam, da se vse kmalu umiri, pa da Daša ne bi res kaj pobrala.

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sunny-ja polije mi comformil  ampak malo ,AR pa ne.Ampak vsaj prebava je malo boljša.

Pri nas tudi samo z AR kakamo 2-3x na dan. Si sploh ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi recimo jedli Milumil, za katerega vaney pravi, da njihovega Anžeta prežene.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   Sončki januarčic 2oo8
28.3.2008 16:53:46   
karatina
Lep pozdrav po dolgem času in čestitke vsem, ki praznujejo male in velike rojstne dneve user posted image .

Karin se zahvaljuje za čestite ob treh mesecih. Nove mere sporočiva v ponedeljek - imamo posvetovalnico.

Sem nekaj na hitro pregledovala, pa nisem sigurna, če sem prav razumela, da imamo prvo cepljenje pri treh mesecih. Mi niso nič v naprej rekli, pa ne vem user posted image

Se nisem uspela javljati, ker smo bili kar dosti zdoma, zvečer preden sem vas klepetuljice vse prebrala, pa je bilo že treba it spat - čar enosobnega stanovanja user posted image . Pa bo že. Čez štiri mesece se bomo tudi mi že bolj razkomotili user posted image .

˝Bolečih˝ prdcev se, žal, še nismo rešili. Se mi kak dan zdi, da so še hujši user posted image . Nimam pojma, kaj naj še probam. Smo pa uredili spanje. Sem ji uvedla večerni red in že štirinajst dni klapa. Me že kar sama spomni, da je ura pol sedmih, ko jo začne zmanjkovat user posted image . Takrat jo namreč vsak večer skopam (10-15minut gor ali dol), nahranim in dam v posteljico, pa se sama kako uro uspava z vrtiljakom in cotko. Se nasledje zbudi med drugo in tretjo zjutraj za jest, nato pa spet ob pol sedmih. Takrat je kako uro gor, pol pa zaspi še za kako uro, da se jaz lahko spravim v red in pozajtrkujem.

Se že oglaša... že letim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
28.3.2008 17:15:36   
Anchikaa
Dan.
Pravkar sem Dašo spravla v kinderpet.Sicer še gleda ko ena mala bolhica ampak bo verjetno zaspala,če ne pa se boma cartale.Sem bla danes na poporodnem pregledu.Je ginekologinja prav presenečeno rekla a vi pa ste že dobili M.Ja saj jaz tut komaj verjamem da je že prišla.Zdaj bomo vidli če bo redna,ker mi je ta prva po nosečnosti trajala enako dni kot pred nosečnostjo.Sem pa se odločila da se bom dala zaščitit z Mireno.Zdaj moram samo še par mesecev počakat da bojo kake 3-4 M, pol pa grem po zaščito.Po eni strani sem 100% da bo ta zaščita prava,ker moj nima preveč rad kondomov pa mi ni več do PAZI sex-a.user posted image

Za rotavirus se še z mojim odločama ali jo boma dala cepit al ne.Moj pravi da bi jo dala,sama pa nisem preveč prepričana.Nevem ali jo boma dala v vrtec že pred 2roj. dnevom ali boma izkoristila babice.Se morema še odločit, ker 70evrov le ni pes.

Sem pa pri naši mali opazla, tako kot večina da ima zjutraj ko se zbudi kar fejst poln nosek,čez dan pa ne.Verjetno je kriv suh zrak zaradi centralnega ogrevanja.

Mi smo tudi že na pleničkah št.3,2 sploh nisem kupovala ampak kar na 3 preskočla,ker ma fajn zalite bedrce,če pa bi bile te prevelike pa bi kupla 2,ampak ni potrebe.Imamo Pamperske in pa ene iz A samo nevem kak se jim reče.

Limma Daša je imela rdečo ritko in pa take izpuščajčke ko sma prišli iz bolnice domov,pa sem ji mazala z Bebi val-om pa se je takoj (no čez kakšna 2 dni) ritka popravla.Še vedno uporabljam to kremo ker mi je  super,pa še diši lepo.Je moj reko da bi jo pojedo ker ma vonj po vaniliji malo,pa je mislim da sploh ni noter.user posted image

Nalin tvoja dva korenjaka pa sta tak lušna,pa kakšna velika bratska ljubezen.

Jutri pa gremo na fešto,imata moja babica pa deda rojstni dan.Me prav zanima kako se bo mala obnašala,sploh če bo kaj tečkana ker bo tolko ljudi.Jo pa morem obvezno dat popoldan spat,ker če popoldan ne spi vsaj 2-3ure je tečna in mi zvečer ko jo skopam in nahranim od utrujenosti ne more zaspat.Ampak ko zaspi pa spi potem celo noč.Tako smo imeli spet super noč.Je zaspala včeraj ob 20:30 pa je spala do 5:30,se je napapala in še malo zadremala do 9:15.Res je pridna.

Zdaj pa bom končala počasi sem že dolga kar ni v moji navadi.

Aja,Martinca zadnjič mi nisi odgovorila s kot točno si,ker je ena moja sošolka,ki se piše Črnčec doma v Jur.Dolu pa če jo slučajno poznaš ali pa tvoj.

Zaj pa res,

LP,Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 3190
28.3.2008 17:22:53   
TRIŠ
Sunny v dolenjskih imajo vadbo za dojenčke v vodi.

Drugače pa sem psihično ubita.Matic in Lana sta se igrala v otroški sobi tako da je lana sedela na okenski polici pri odprtem oknu Matic pa ji je metal od zunaj igrače da jih lovi.VIŠINE PA JE 4M.Ko sem to videla sem mislila da me bo kap.user posted image Pa saj ne morem niti pisat se pišemo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.3.2008 18:41:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny v dolenjskih imajo vadbo za dojenčke v vodi.

user posted image  to bova pa šli, samo poklicam moram.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.3.2008 19:06:41   
martinca
pozdravljene!
najprej hvala vsem in user posted image ki ste držale pestke za Patrika. zgleda da je bilo učinkovito.
kolki so 1A. ko pa sva bila na kontroli za hranjenje pa mi še ga stehtali niso.user posted image zdravnik me je samo vprašal kako je. in sem rekla da zdaj več poje kot je prej. rekla sem mu tudi da je zaprt po tem mleku in da mu moram dat sladkan čaj za pit da ga prežene kakat. pa mi je zdravnik odgovoril da on si tud vsako jutro sladka kavouser posted image , češ da s tem ni nič narobe. in da naj še to kar naprej počnem. smo pa dobili še tri pakete mleka za sabo. pa je rekel da ko bo zmanjkalo da še naj pridem. da oni imajo dovolj mleka.

no pa da še zdaj malo za nazaj preberem.

aja pa še to vam moram povedat. sva bila včeraj s Patrikom pri enih kolegih na obisku. pa je njihov mali, sicer star 7 let rekel. "vaš Patrik je pa tak lepi dojenček, še lepši kot moja sestra Neža".user posted image jaz sem mislila, da bom dol padla. sicer zelo lep kompliment za Patrika. njegova mama in babica pa sta bili kar malo užaljeni da se je tako izrazil. kaj češ, otroci pač povejo kar naravnostuser posted image

mala pikica in triš,hvala. bom sedaj poskusla če bo šlo. če ne me bota pa že naučili. ni vrag da nebi tega znala.

nana, za v nedeljo smo zmenjeni. se že veselim, da se bova zopet malo videli in počvekali. za uro mi pa še sporoči, kdaj približno vam paše.

nussy, tiste odvečne pleničke od Klemena pa je dobil Patrik.user posted image ker naš pa še ni tak zalit po bedrcah pa so mu še bile prav. na nana, da je bilo tako? še enkrat hvala. spomni me v nedeljo da ti dam kapljice.

spomladanska utrujenost...a ve ste že slišale za touser posted image mislim da se je danes kar ene par mamicam ta utrujenost poznala. jaz sem komaj iz maribora pripeljala domov. te pa sem morala še malega nahranit, pol ga je pa vrglo, mene pa tudi. user posted image sam mene samo za 10 minut, ker pol je bil že moj doma in me je prebudil.

lusa, držim pestke za Lušo, da ji bo čimpej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.3.2008 19:12:32   
martinca
anchikaa,  se opravičujem ko ti nisem odgovorila. jaz sem in Zg. Partinja.ti si pa točno iz Jakobskega Dola? nekaj Črnčecev poznata, tudi njegova sestra. moj user posted image pozna Andrejo(je bila sošolka 8 let v OS), Simona (ker je njena sestra,njo samo tako pozna).kak ji je pa ime? pa koliko je stara? pa super za jutrišnjo čago. našemu full paše da je glasno okrog njega. se sploh ne krega.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 19:32:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.3.2008 19:38:36   
sani1
Toliko, da se malo javim. Se opravičujem nisem vsega podrobno prebrala, ker smo danes imeli obisk iz Koroške. Je prišel ženin...

Hvala vam vsem za lepe besede... vam pošiljam user posted image

mala pikica- ti sporočam, da je Manja lepo prestala noč. Sicer jo je malo šravfalo ampak je drugače bilo dobro. Nič vročine. Sem ji pa res dala veliko vode za pit. Pa na rito obkladke in je bilo. No še zdaj to izvajamo.

Vam pa vsem priporočam, da gredo user posted image z vami če je le mogoče. No jaz sem bila še toliko bolj občutljiva zaradi hormonov- je prišla teta iz krvavca na obisk.user posted image user posted image user posted image

sunny- res je, da skoraj nič več ne zaostaja v merah in teži. Samo ko se pa spomnim kako je bila majhna in ko zdej pogledam tisto 44št, ki ji je bila še prevelika pa dobim kar solzne oči...user posted image
Ma jaz res ne vem po tej nosečnosti sem že toliko prejokala in sem postala za vsako figo tako občutljiva da je joj...

Res pa je, da je prava borka in zdej ko je na svetu ji nič ne manjka in se lepo redi in razvija. Slini, gruli in se že krega z mano.

No za vodno vadbo sem vprašala zdravnico in je rekla, da ona priporoča po 6 mesecu ali pa v 5 mesecu otrokove starosti. Jaz bom šla maja tako, da če je še katera zaintereserana v mesecu maju naj pove pa se zmenimo...
Meni se zdi najbolje, da otrok že sam drži glavo, da je že po cepljenju in tako dalje. No vsaka ve za svojega user posted image najbolje. Tako, da... se slišimo glede tega....

Zdej se greva kopat in potem spat..

Vsem sončkom pa en velik user posted image ....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.3.2008 19:42:18   
Anchikaa
Martinca...jaz sem iz Šomata.Pošta je samo Jakobski dol.Če bi napisala da sem iz Šomata nebi noben vedel kje je to,Jakobski Dol pa jih kar nekaj ve kje je to ali pa vsaj približno.Moji sošolki je ime Monika stara pa je 21.Ona pa je točno iz Jurovskega Dola.Ma ja teh Črnčecev je tu okrog kot da bi jih bik nasadil.

Naša mala še zdaj panča,jaz pa pecivo pečem za jutri,pa se mi lih ne da.Zgleda da mene tut malo matra spomladanska utrujenost ali pa se me je virus lenitis prijel.user posted image user posted image Počasi bom mogla it na orbitrek da se virusa znebim da me še bolj ne zagrabi pa še kile morem dol spravit,še tiste pred nosečnostjo.user posted image

Zdaj pa grem malo slike limat v album,če bo kera pogledala mojo malo misuser posted image user posted image .

LP,
Anchikaa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.3.2008 20:04:03   
lutiropan
Pozdravljene!
Samo, da vas pozdravim , sem vidla da imam 99 postov in bo danes 100.user posted image
Drugač, pa pri nas nekaj novega . Drugi teden dobim drugi avto, sva danes šla z user posted image  aro plačat.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.3.2008 21:05:19   
vaney
čer.

na hitro še jaz. včeraj ponoči spet nismo spali in sva bila oba kot zombija. Anžetu se je cel dan spalo, se je videlo, da mu manjka spanca. dala sem mu sirup za pomiritev in je zdaj zaspal, samo ne vem, koliko časa bo zdržaluser posted image pa še sama sem, mož je šel v nočno za 3 dni.

jaz sem pa ratala malo skeptična s tem cepivom proti rotavirusu. na posvetovalnici sem sicer včeraj rekla, da ga ne bomo dali cepit, zdaj pa malo berem okrog in glede na to, da bo šel takoj po moji por. v vrtec in da tudi jaz delam v vrtcu....mogoče bi bilo vseeno boljše, da ga damo cepituser posted image mah, zmedena sem.

aja, eno vprašanje imam glede plenic in čističnih robčkov: kaj piše na tistih milerjevih plenicah? da bom vedela, katere kupit in katere čistilne robčke (razen pampersovih) uporabljate in so dobre? mi imamo pampers plenice in čistilne robčke, pa razmišljam, da bi vsaj za dnevno uporabo uporabljali kakšne cenejše plenice. skoraj 3€ za paketek robčkov se mi pa tudi zdi preveč in iščem kakšne cenejše, ampak vseeno dobre (se vidi, da bomo čez 3 tedne delali fasado in moramo šparat). kakšen predlog?

mi danes nismo bili zunaj, bova šla pa jutri, če bo Anže kolikor toliko v redu in če bo lepo vreme.

mirno noč vsem (močno upam, da tudi nam).

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
28.3.2008 22:24:25   
majra
Večer!

Sm komaj vse prebrala in pogledala slike-vsi januarčki so pravi lepotci in lepotičke. Sm pazila, da si bom zapomnila in par zadev komentirala, pa sem že pozabila user posted image

Bravo za Patrika in Dašo, da pridno papata.

Midva sva pa bila danes zvečer prvič malo od doma. Sva uporabila babica servis. Sva bila na dobrodelnem koncertu za malo pikico Anjo, hčerkico najinega kolega, ki ima cerebralno paralizo. Vam povem, da sem se parkrat zjokala kot dež.
user posted image  Anji, mamici, atiju in bratcu.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?