mml
|
Dan No pa je spet ponedeljek. Matic je za svojo dvomesečnico kvazi prepsal celo noč (zadnje dojenje ob 23. in nato se je zbudil ob 6.30), skoraj nisem mogla verjeti, da sem spala skoraj 7 ur v kosu , no po tem je pa za nagrado lahko dremuckal pri meni v postelji, dokler ni priskakljala Manca. Jutri ima Matic spet posvetovalnico in cepljenje proti rotavirusom, upam, da bo dobro prenesel, po tem pa še UZ kolkov. Držite pesti, da bodo kolki boljši in ne bo več potrebno široko povijat, ker je že kar malo nesrečen, ker ne more prosto brcati... Matic se vsem lepo zahvljuje za čestike ob dvomesečnici in seveda za včeraj čestita Špeli , Maruši in Žan Luki , za danes pa želiva vse najboljše Ajdi in Janu ljubljana lepo, da ste uživali na Pokljuki, si predstavljam, da je še lepo zasnežena. Upam, da je Christian danes že boljše nana po cepljenju (Di-Te-Per-Polio-HIB) je najpogostejša reakcija bolečina in zatrdlina na mestu cepljenja, v prvih 24. urah se lahko pojavi tudi vročina, nekateri imajo blago drisku. Kaj hujšega se pa praviloma ne pojavi, ker gre tukaj za cepljenje samo z beljakovinksimi deli bakterij oziroma samo s toksini, ki jih bakterije izločajo. Držim pesti, da bo Klemen dobro prestal cepljenje urrssy upam, da kmalu uredite stanovnajske nevšečnosti in boste zaživeli kot prava družinica . ne bodi preveč v skrbeh, ker bo na pregledu v LJ vse OK plavanje ja spomladanska varianta organiziranega čofotanja za dojenčke za nas tudi odpade, ker se maja tečaji ne začnejo več, Tako da načrtujem, da bova z Maticem šla septembra. Maja bova šla pa sama kdaj pa kdaj počofotat v Atlantis, saj približno vem, kaj početi z njim, ker sva z Manco hodili na plavanje za dojenčke in je bilo super. Edini problem je, da je treba nosit s sabo igračke in obroč, med tem, ko na tečaju to vse dobiš. Tako da Ljubljančanke in bližnjeokoliške čvekice...če je maja katera zainteresirana, se lahko dogovorimo in gremo skupaj čofotat klaja upam, da boš kmalu zdrava klepetka ja mi smo spet vsi 4 in Manca se as je vseh treh prav razveslila, ko smo jo prišli iskat , je pa ševedno nahodna in po novem še malo kašlja, tako da tale prehlad, kar noče in noče miniti...Sva ga pa danes zjutraj z pokronala... se je spravljal v službo, ko je Manca že vstala, jo je dal na stranišče lulat in poslal nazaj v posteljo, da je še noč . Po tem prikolovrati ob 7.30 v spalnico in ker nisem vedela, da jo je že dal lulat, jo jaz spet pošljem v kopalnico in jo prepričujem, da mora lulat in ona meni dopoveduje, da je že lulala , po tem se zelo potrudi in nekje najde nekaj kapljic. Seveda jo v prepričanju, da je vstala sedaj prvič, pošljem nazaj v posteljo, da še ni čas za vstat...pa se ni niti prehudo pritoževala in je še 45 minut meditirala z igračkami po postelji, jaz sem pa tudi meditirala v svoji postelji, Matic se pa sploh ni pustil motit Čakam, da se Matic zbudi, da se naje in greva po tem ven, če ne bo prehudo protestiral v vozičku...