|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
30.3.2008 14:18:55   
Anchikaa
Dan.
Mi smo že bili na sončku,samo kaj ko piha tak ko hudič,pa se bojim da bi jo napihalo,ker če voziček stoji je jokec takoj,pa sem jo malo ven vzela pa je bolje blo pol pa začelo pihat,tak da nevem če bomo šli še kaj ven.Mogoče pa.
Včeraj je bla mala mis zelo pridna,samo veliko število novih ljudi jo je malo motlo pa je postala tečkana.Celi dan ni nič spala zato je bla mera verjetno polna in smo se ob 21h pobrali domov.Doma pa je pol takoj zaspala v svojem kinderpetu.Nevem ali se je tak navadila al kaj v glavnem na kavču doma ali pa kje drugje ne zaspi pa da je joj.Se bomo že navadli.

Klaja...moj tast kolko vem je že pred kakimi 30leti delal v Palomi menda en sam mesec.Dela pa moja tašča v Palomi in to že 25 let.Moj pa se piše Fliser, pa v mariborski livarni dela.

Ko se že menite za kak kafe,bi se mi2 z Dašo tudi prištulile zraven če boma le imeli čas.

Jaz sem mojo za ven prej oblekla takole: bodi,pa žabe,bombažno majčko pa komplet trenerko iz flisa.Čez glavo pa bombažno kapico.Mislim da je čisto dovolj,ker je potem v vozičku še pokrita s koco pa gor ma pleteno pregrinjalo.Ali je premalo??

Se še javimo kaj če bo čas.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
30.3.2008 14:34:18   
Anchikaa
klaja...zaj sem malo študirala...zaj v tem novem albumu od Daše (cartika) ko je slika z dedijem...to je moj foter.Če se ti pa zdi znam pa nevem od kot ker ni delal v Palomi,je pa bil do leta 2001 doma v Kungoti ( Gradiški),dok se nista z mamo ločila.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
30.3.2008 20:15:32   
dašabina
No zdaj sem pa spet jaz tukaj, je bil naporen vikend z obiski, šoping v Supernovi, kosilo pri babi in sajenje na vrtu.
Vidim, da se vam vsem dogaja, v albume skoraj nimam časa pogledat (težko pridem do računalnika, ker so punce gor). Sedaj pa se gremo kopat, Miha pa je zelo pridkan fantek, smo bili že pri maši in zdrži...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.3.2008 20:42:08   
klaja
Anchikaa sem mislila da je na sliki od tvojega oče, očitno me na nekoga spominja, pa ne vem kam bi ga dala. Saj vseeno. Pa hvala za odgovor. Moj pa še ni čisto sigurn, kam bi tvojega dal, bo že pogruntal. Včasih so moški očitno bolj radovedni kot ženske!

Nič grem zdaj spat, ker sem crknjena, pa ne vem zakaj in od česa. Smo bli malo pri tašči in tastu, pa sta še od mojega brat in sestra prišla z družinama in je bila že prava gneča in hrup, pa še napihalo me je in me grlo boli tak da je joj.

Nočka, se pišemo jutri!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.3.2008 21:29:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

No zdaj sem pa spet jaz tukaj, je bil naporen vikend z obiski, šoping v Supernovi, kosilo pri babi in sajenje na vrtu.
Vidim, da se vam vsem dogaja, v albume skoraj nimam časa pogledat (težko pridem do računalnika, ker so punce gor). Sedaj pa se gremo kopat, Miha pa je zelo pridkan fantek, smo bili že pri maši in zdrži...

Oj, Dašabina, a se motim, ali je vaša slika objavljena v tazadnjem "Mojem malčku"? Mislim, da je enaka kot v avatarju, kajne?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.3.2008 21:47:49   
mala pikica
Dober večer!

Danes je bila tako lepa nedelja. Mi smo bili cel dan zunaj, od desetih pa skoraj do sedmih zvečer, potem smo skopali Gašperja, se nahranili, ob pol devetih pa je že spal user posted image Sem tako vesela, da ga ni ura nič zmotila.

Midva z ljubim sva sedaj še hitro spekla pecivo, zdaj pa tudi greva počasi proti spalnici.

Lepo nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.3.2008 22:03:11   
urssyy
Čestitke vsem ki praznujete.

Mi smo bili danes v Zagrebu na avto showu, seveda z Vivien. Ati je hodil po halah, midve pa sva bili znaj na zraku. Je bilo sanjsko vreme. Sem malo boljše volje, ko smo se vsi trije skupaj družili.

Nalin midva z mojim dragim nimava težav, razen te da ima moj s.p. in da ogromno dela sam......zato pride domov pozno zvečer..seveda utrujen. Dela tudi sobote dopoldne.....saj sem vesela, da mu posel cveti, ampak zaradi tega trpiva midve z Vivien. Tako nam ostane samo sobota popoldne in nedeljauser posted image . Hiše pa še vedno nismo renovirali, da bi si ustavrili svoj skupni dom, ker nam nekdo nagaja pri dokumentih.......ko ima hudič mlade.......Tako moj dragi živi doma pri svoji mami, jaz in Vivien pa pri mojih starših. Ker je tašča nemogoča, sem samo vikende tam in še to samo zato, da smo lahko malo več skupaj z mojim dragim. Držite pesti, da nam uspe čimprej ustvariti svoj domuser posted image .

10.4. imamo kontrolo za našo Vivien v Ljubljani na pediatriji na neonatalnem oddelku in  me je že zdaj strah. Sicer vem da bo vse ok, ampak podzavest...ko se spomnim kaj sem doživljala ko so mi jo v porodnišnici odpeljali z rešilcem v Ljubljano, jaz pa nisem smela z njo........pozabimo.......nočem se spominjati.

Zdaj pa počivat...lepo pančkajte

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.3.2008 22:10:31   
dašabina
O hvala Alfabeta za informacijo, ja sem jih poslala v Mojega malčka in že gledala, če so objavljeni... Gremo jutri kupit! hvala!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.3.2008 22:22:40   
martinca
urssyy, bom držala pesti zate, da res obste čimprej ustavarili vaš skupni domek. da boste lahko končno skupaj zaživeli kot družinica. user posted image da boš lažje prenesla težave. in nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da bosta z Vivien čim bolj dobro opravili v Ljubljani.

danes so bili pri nas na obisku nana, njen Klemen in njen user posted image . sva naredili ene par slikic z nano. pa jih bova dali verjetno kaj v album. bova še sporočili, kdaj točno nama bo to uspelo. ker najprej jih moram še jaz nani poslat. te bova pa videli kaj bo za objavo. sta pa Patrik in Klemen prav srčkana ko sta skupaj na sliki. pa kaka razlika je med njima. kot da si ne bi bila 6 dni narazenuser posted image .
no zdaj pa grem počasi v pančkovo deželo. Patrik trenutno je z atijem, pol pa gremo spat.

lahko noč vsem sončkom januarčic in njihovim mamicam

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
30.3.2008 22:29:12   
sani1
Žan Luka vse najboljše!!!

Manja ti pošilja koš poljubčkov!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
30.3.2008 22:51:46   
nana35
Mi smo z obiska pri martinci.Moj Klemen je pravi prefriganec.Zdaj sem opazila,da se on po moje zaveda,da ni doma in zmeraj sitnari,ko smo na obisku,doma pa ne.Tudi ko sva pri moji mami je vedno jok,ko pa greva domov je že takoj dobro,isto je na vsakem obisku.Zgleda da bodo drugi morali k nama na obisk,ker ga ne morem pomiriti,razen da gremo domov.
Doma je res priden in pravi angelček.

Ali mislite da je to mogoče,da ve,da ni doma??

Zdaj še gledam BB,pa vmes skačem sem in tja.Klemen pa spančka.Upam,da se bomo kmalu navadili na daljši dan in da je ura že skoraj 23.00.

Koala,Anchikaa,seveda ko se zmenimo za kavico sta prisrčno vabljeni!

klaja,kmalu pozdravi svoje grlo.

urssyy,upam,da boste kmalu skupaj v svojem domeku in da čimprej uredite dokumente.Res mi je žal,da je tako,pa seveda pridejo že še lepši časi.Mislim na vas.

martinca,lepo je,da smo se malo videli.Ko te pot zanese v Maribor,kar je seveda bolj pogosto kot mene pot zanese v vaše kraje,se moraš oglasiti pri meni,tudi če imaš svakinjo zraven.Si vedno dobrodošla.Oprosti,pa frizura je tudi vredu.Nisem omenila,kajne,ko pa sem bila okupirana s prdecom Klemenom.

Sem se danes ravno hvalila,da že eno leto nisem imela menstruacije.Ja gospa se je pa potem proti večeru le prikazala,me je slišala ali kaj.Pa imam user posted image .

Grem v kopalnico,pa ajčkat.Moj R.pa je v garaži in frizira svojega ljubčka.Svoj motor.Kaj bo iz tega še ne vem,bomo videli.Jaz se verjetno ne bom vozila, nisem navdušena.Bolje je doma,na varnem.

Pa lahko noč.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 30.3.2008 22:53:04 >

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
30.3.2008 23:09:14   
Sunny Morning
Mi smo bili cel dan okrog. Nejo je malo zmotila nova ura, vendar ni bilo prehudo. Bom jutri kaj več povedala.

user posted image  za tri mesece: Žan Luka in Maruša; za dva meseca: Matic in Špela

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
30.3.2008 23:48:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
31.3.2008 0:31:58   
ljubljana
Evo pa smo nazaj s Pokljuke. Imeli smo se čudovito.
Naš najstarejši ima pa cepljenje in sem čisto besna ker me pri cepljenju proti hepatitis zdravnica ni opozorila na vse možne stranske posledice. In tako ima naš Christian od šestega leta naprej redno bolečine in krče v trebuhu. Včasih ga tako zvije da še do postelje ne more.user posted image
Prej ga nikoli ni bolel trebuh (beri celih 6 let) od takrat naprej je pa redno. Upam, da se bo umirilo.
Na pokljuki je celo noč bruhal, pa ni nič takega pojedel, od nikogar se ni mogel nalest, vsi smo jedli isto hrano, ki smo jo sami kuhal. Ma ni da bi govoril. Začelo se je po ceplejnju in traja še danes.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
31.3.2008 6:36:26   
Lunca1
Jutro punce, v četrtek sem napisala cel roman, potem me je pa zablokiralo. user posted image  v bistvu celo RR.

No grem zdaj brat, samo se mi ne zdaj ne da še enkrat odgovarjat.user posted image

Pa vse naj naj tem ki ste praznovali v teh dneh.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
31.3.2008 8:10:52   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Jutro!

Rečeno storjeno. Klicala sem v Atlantis. Tečaj se začne 2.4. (sreda) ob 15h. prostih mest je še 7 (v bistvu sta za ta termin prijavljena samo 2, 9 jih je pa lahko max. v skupini). Vadba je za dojenčke od 3. meseca dalje. poteka 1× tedensko in 10 obiskov stane 98€, če plačaš z gotovino je 3% popust. prijave sprejemajo do 1.4. Vse kar potrebujemo so kopalne pleničke, ostale rekvizite dobimo tam. Prva ura je namenjena prilagajanju na vodo. Najprej so dojenčki v vodi 15 min, nato se podaljšuje za 5 min.
Tiste, ki ste zainteresirane, bi se res lahko zmenile in hodile skupaj. Lahko mi tudi napišete, katere bi hodile in vse skupaj prijavim.

Mi takrat žal še ne bomo stari 3 mesece, bomo hodili jeseni. Drugače je bilo pa na Gorenjskem od 4. meseca naprej.user posted image

Ojoj Triš tole je moralo bit pa kruto zate. user posted image

Karatin in nana cepljenja so pri 3, 6, 9, 12 in 18 mesecih.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
31.3.2008 8:24:42   
Lunca1
s00s dobrodošla.

no zdaj sem prebrala do 130 strani, nadljujem popoldne, zdaj moram pa v radovljico.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
31.3.2008 8:43:12   
mala pikica
ljubljana dobrodošla nazaj user posted image A z Jakobom še nista bila na cepljenju? Sem te že zadnjič hotela vprašat, pa ste mi prej pobegnili na Pokljuko. Mi ga imamo danes, me vedno bolj grabi panika, ko berem na RR-u, kakšne reakcije so imeli nekateri otročki user posted image Pri Christianu pa upam, da boste ugotovili od česa se pojavljao bolečine user posted image

urssyy user posted image user posted image Če sta res toliko sami z Vivien pa pokliči kdaj, pa se res zmeniva za kakšen klepet user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 31.3.2008 8:44:13 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
31.3.2008 9:17:45   
ursalara
Ajda vse najboljse!user posted image

Urssyy upam   user posted image da se zadeve kmalu poštimajo in bosta s svojim dragim kmalu v svoji hisici in boste zaziveli kot druzina!Razumem te pa da ti je hudo user posted image bravo punca da sploh zdrzis!

Ljubljana upam da boste ugotovili vzrok za bolečine v busiju evo enega  user posted image za cimprejsne okrevanje!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 31.3.2008 9:19:58 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
31.3.2008 9:18:19   
nana35
Dobro jutro!
Klemen je včeraj po tanovem času spal do 4h(ali normalno do 3h),no danes pa je že prestavil uro in spal kot običajno,do 3.15.Potem se je še pogovarjal malo v najini postelji in nato še v njegovi posteljici z vrtiljakom,mami je pa tačas obesila perilo in se oblekla.Zdaj je nekaj dremal,pa ga že slišim,da se raje pogovarja,kot da bi spal.Ga bom pustila,da vidim,kako dolgo bo tako sam,ker je že ves čas sam,saj mami išče ključe od avta,pa hodi poštarju podpisovat,pa se maže v kopalnici...zdaj pa sem tukaj.

Šla sem ga pogledat,pa je tako zaspan,da komaj gleda,ampak se še oglaša.

ljubljana,ubogi tvoj otrok.Ali se res ne da nič narediti?Ne vem,ker nimam pojma,ampak ali je to bilo obvezno?Upam,da ne.Zdaj itak ni,to vem...Mogoče sem nevedna,ampak saj veš,če nimaš otrok še marsikaj ne veš.

lunca,hvala za informacijo glede ceplenja.

Tudi mi imamo cepljenje najverjetneje 1.4.in me zanima če je več takih primerov,da otrokom ne odgovarja.Sem v dvomih kar se ceplenja tiče. Potrebujem kak dober nasvet od mml.Ali pa od katere,ki se spozna na te reči.
Prosim...

Ajda vse najboljše!!user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 31.3.2008 9:19:20 >

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
31.3.2008 9:21:43   
martinca
sem pozabla včeraj čestitat Špeli in Maticu za 2.mesec in pa Žan Luki za tretni mesec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da danes ne pozabim ,bom kar sedaj čestitala. Ajda in Erazem  vse najlepše za drugi mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image

nana, hvala za pohvale za frizuro. čeprav sem se je že malo navolila, pa še zdi se mi, da mi ne paše najbolje. veš da se bom kaj oglasila. če je pa bogega reveža verjetno šraufalo, da se je tak jokal. al pa bo res to držalo kar praviš. ker naš je pa ravno kje drugje bolj priden. no čeprav je tudi doma zelo priden. ga moram res pohvalit. pa že trkam na les tok tok.

ljubljana, upam, da bo Christianu kmalu boljše.user posted image

jaz pa pogrešam tukaj gor: muziko, puri, beniko, pa še katera bi se našla.  druge pa smo kar pridne z javljanjem.
si grem zdaj kapučino narest. pa še nekaj pojest. Patrik se je zdaj najedel, zdaj pa spi, zdaj pa imam še te jaz cajt it kaj pojest.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
31.3.2008 11:01:38   
mml
Dan

No pa je spet ponedeljek. Matic je za svojo dvomesečnico kvazi prepsal celo noč (zadnje dojenje ob 23. in nato se je zbudil ob 6.30), skoraj nisem mogla verjeti, da sem spala skoraj 7 ur v kosu user posted image , no po tem je pa za nagrado lahko dremuckal pri meni v postelji, dokler ni priskakljala Manca.
Jutri ima Matic spet posvetovalnico in cepljenje proti rotavirusom, upam, da bo dobro prenesel, po tem pa še UZ kolkov. Držite pesti, da bodo kolki boljši in ne bo več potrebno široko povijat, ker je že kar malo nesrečen, ker ne more prosto brcati...

Matic se vsem lepo zahvljuje za čestike ob dvomesečnici user posted image  in seveda za včeraj čestita Špeliuser posted image , Maruši user posted image  in Žan Luki user posted image , za danes pa želiva vse najboljše Ajdi user posted image in Januuser posted image

ljubljana lepo, da ste uživali na Pokljuki, si predstavljam, da je še lepo zasnežena. Upam, da je Christian danes že boljše user posted image

nana po cepljenju (Di-Te-Per-Polio-HIB) je najpogostejša reakcija bolečina in zatrdlina na mestu cepljenja, v prvih 24. urah se lahko pojavi tudi vročina, nekateri imajo blago drisku. Kaj hujšega se pa praviloma ne pojavi, ker gre tukaj za cepljenje samo z beljakovinksimi deli bakterij oziroma samo s toksini, ki jih bakterije izločajo. Držim pesti, da bo Klemen dobro prestal cepljenje user posted image

urrssy upam, da kmalu uredite stanovnajske nevšečnosti in boste zaživeli kot prava družinica user posted image . ne bodi preveč v skrbeh, ker bo na pregledu v LJ vse OK user posted image

plavanje ja spomladanska varianta organiziranega čofotanja za dojenčke za nas tudi odpade, ker se maja tečaji ne začnejo več, Tako da načrtujem, da bova z Maticem šla septembra. Maja bova šla pa sama kdaj pa kdaj počofotat v Atlantis, saj približno vem, kaj početi z njim, ker sva z Manco hodili na plavanje za dojenčke in je bilo super. Edini problem je, da je treba nosit s sabo igračke user posted image  in obroč, med tem, ko na tečaju to vse dobiš. Tako da Ljubljančanke in bližnjeokoliške čvekice...če je maja katera zainteresirana, se lahko dogovorimo in gremo skupaj čofotat user posted image

klaja upam, da boš kmalu zdrava user posted image

klepetka ja mi smo spet vsi 4 in Manca se as je vseh treh prav razveslila, ko smo jo prišli iskat user posted image , je pa ševedno nahodna in po novem še malo kašlja, tako da tale prehlad, kar noče in noče miniti...Sva ga pa danes zjutraj z user posted image  pokronala...user posted image  se je spravljal v službo, ko je Manca že vstala, jo je dal na stranišče lulat in poslal nazaj v posteljo, da je še noč user posted image . Po tem prikolovrati ob 7.30 v spalnico in ker nisem vedela, da jo je user posted image  že dal lulat, jo jaz spet pošljem v kopalnico in jo prepričujem, da mora lulat in ona meni dopoveduje, da je že lulala user posted image , po tem se zelo potrudi in nekje najde nekaj kapljic. Seveda jo v prepričanju, da je vstala sedaj prvič, pošljem nazaj v posteljo, da še ni čas za vstat...pa se ni niti prehudo pritoževala in je še 45 minut meditirala z igračkami po postelji, jaz sem pa tudi meditirala v svoji postelji, Matic se pa sploh ni pustil motit user posted image

Čakam, da se Matic zbudi, da se naje in greva po tem ven, če ne bo prehudo protestiral v vozičku...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
31.3.2008 11:10:40   
TRIŠ
dašabina a ste tudi vi že medijske zvezde
urssyy držim pesti še na nogah da si čim prej ustvarite domek in da zaživite kot družinica.Držimo pa tudi pestke za Vivien
ljubljana upam da je Cristjanu bolje in da to niso posledice cepljenjauser posted image groznooooooooooooooooooooo

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
31.3.2008 11:24:13   
TRIŠ
Tako .Sedaj pa se odvajam računalnika in bom samo enkrat na dan gor,ker sem opazila da sem ODVISNA
user posted image , pa še tako je lepo jest pred računalnikom pol pa kile stojijouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
31.3.2008 13:49:07   
mml
A veste, da sem nas našla na drugi strani????? Sramota user posted image

No glede na vreme verjetno vse uživate nekje zunaj z vozički. Matic se je tudi najedel in se bova počasi spravila ven, upam, da ne bo prehudo protestiral in kričal v vozičku...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?