|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
27.3.2008 21:05:12   
obrigit
Vaney fejst ga obleči in idi na zrak z njim mu bo koristil. Edino daj pleničko preko lupinice da mu ne bo pihalo.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.3.2008 21:13:31   
sani1
aaa

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.3.2008 21:14:18   
sani1
Da ne boste mislile, da se mi je zmešalo. Vse sem napisala in mi je računalnik zablokiral. Noro...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.3.2008 21:25:52   
sani1
Evo pišem še enkrat.

Je bil danes zame psihično naporen dan in komaj že čakam, da grem spat.
Smo bili cepleni in sem jaz bolj jokala kot moja pupa. Joj še zdej mi je hudo. Vem boste rekle kaj naklada ampak boste same videle sploh tiste, ki imate prvega otroka. Mene je kar srce bolelo, ko je moja pupa jokala...
Smo prvo dobili za popit cepivo proti rota virusu in ko je pila tisto nazgravžno tekočino se mi je lepo v naročju polulala( bila je seveda brez plenice- pametna mama). To je bila zahvala za cepivo.
user posted image Manja!!!
Potem je pa dobila še pikico. Moj ni vedel katero naj tolaži njo ali mene.  No, pa sva le prestali to obe. Čeprav še zdaj vidim kako jo je zabolelo...

No pa dpvolj o tem.
A ja še mere: 5380g smo se zredili za 960g
                     57,5 cm smo zrastli za 3,5cm
Lepo napredujemo!!!

vaney- tvoj je pravi korenjak. Že pri dveh mesecih prekaša mojo pupo...

ursalara- kdaj se začne vadba v Atlantisu? Tudi medve bova hodili....

mml- tisti hotel je zakon. Kje pa je to? Neki mi računalnik nagaja pa ni hotelo ničesar odpreti. No bom še jutri probala enkrat. Noro. Bodo Manji delali manikuro medtem ko bom jaz na masaži...user posted image user posted image user posted image

nalin- tvoja dva sta prava sončka. Navihančka, a ne?

sunny- da o tvoji Neji sploh ne govorim. pravi cuker. Ko boš kaj hodla v Lj se pa le oglasi, da se dobimo na kakšni kavici...

No zdej pa grem....
Lahko noč!!!

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
27.3.2008 21:28:32   
klepetka
čer
nAjprej  vse naj naj KLEMEN in OLIVIA MARIA

mala pikica
,pri nas je  dojenje  pred enim tednom zgledalo  točno tako kot pri vas ;z vsem dretjem ,odrivanjem ,cepetanjem,... .Pa je potem kar nekako minilo.Tako  da res ne vem kaj je tem našim otročkom.

Aja , sem pozabila  za seznma moj RD;2.6. 1974

obrigiht,za Špelinco

cepljneje proti rota;Jaz mislim da jo bom dala kar cepit,nisem pa še 100%

Lunca ,pri nas je Maruša šla sšat v svojo sobo pri 3 tednih ,ker je že prespala noč,Domen pri 1 mesecu ;tudi on je tedaj prespal noč.Pri Lani  pa še nič ne zgleda da misli  noč prespat ,ker zna biti ponoč iše hudo aktivna-občasno.Tak oda do nadaljnega ima svoj plac v spalnici.

nusy,vi pa že kar v Tuinizijo.Meni se pa zdi  zaenkrat cel podvig ,če hočemo iti samo v Ljubljano.
Ravno v nedeljo grem ov Grosuplje,ker je neko prvenstvo strojnikov in ker je udeležen tudi moj in ker je vreme lepo napovedano ,pa ti povem da že kompliciram kako in kaj
.
pa še glede slinjenja
;ja ,tud Lana je en polž.Skoz spušča mehurčke ,da je ravno danes Domen rekel, da ni kje pril popila.Prstka pa si ne tlači v usta ,amap kpesti in to skoraj do komolcev .

obračanje iz hrbta na bok in iz boka na hrbet obvlada v nulo ,da b ise pa dama na trebuh kako skotalila ji pa še na misel ne pride.No ,bo že tud  to

martinca ,za Patrika,da je le ugotovil da je lepo jesti.NAša Maruša je rabila 9 let da je začela,zato še predobro vem kako ti je in kako si za vsak ml  popitega mleka vesela

sani1,.kar žalostna sem nekam ratala ,k osem prebrala zadnji del tvojega posta.Pa glavno da je vse ok ,Manja je pa itak borka.In super napreduje ,kar tako naprej

nana,res bi hecno  zgledalo ,da bi bila Lana večja od Klemena ,zato si bo pa takrat obula čevllje brez petk
Pa tudi naša Lana se ful zamoti  z vrtiljakom .Odkar ji ga prižgem za spat ,zaspi sama brez problema.

suny morning ,boga Neja ,ko jo matra ta kislina
A se samo men izdi ,da so Neji ful zrasl ilaski?Sem jo imela v spominu bolj redkolasato.prava mala damica je

glede  tvojih kg  pa mislim da s enimaš kaj pritoževat,ker ti ni ostalo nič ,trebuh bo pa že še uplahnil.
Sicer pa vem kako se počutiš ,ekr je pri men isto .Nič mi ni ostalo,amapak hlače komaj zapnem ker sem se pa čez boke razširla.Nikakva postava ,pa že prej ni bila oh in sploh

mml,ma si faca .Se pa res vedno nasmejim.

Ampak Matic je pa priden ,saj skoraj cele dneve prespi.da new boš pozabila ,da ga sploh imaš.
pa še nekaj;moji dve nečakinji sta imeli RSV ,zdaj je 1 teden ko sta doma iz bolnice.Še malo pokašljata ,inhalacij ventolina nimata od predvčerajšnjim več.Misliš da je možno ,ker še kašljata ,da se je danes še lahko  Lana od njiju nalezla tega virusa?Sicer nismo bili dolgo skupaj;enih 15 minut.Me že panika grabi.

zamašen nosek ponoči;jaz mislim da predvsem zaradi suhega zraka ,ker je pri nas isto.

nalin ,kolk sta Jonas i n Žan fletkanaAja ,imam spakirano pošto;jutri oddam.ASem hitra ,a ne ?!

katrin ,za Anžetovo spanje .naj mu ostane v navadi

katee,moj  je rekel ,da naj ti napišem še enkart hvala.Ker da si mu prihranila en lep kos sekerancije z moje strani,ko naj bi  mu pametila med vožnjo.Pravi da ti je dolžen kavo .Tako da lahko malo računaš na njo

limma,glede rdeče ritke.Pri nas pomaga samo bepanthen mazilo in lasepton.Sudocrem pa pri nas za razliko na Nejini ritki ,ne pomaga nič.Sem pa probala vse živo ,tako da sem potem končno našla pravo žavbo.Sem jo pa na začetku mazala z bebi val hladilnim mazilom ,pa je bil oob vsakem previjanju slabše.Več kot očitno ni bebi val za našo rito.pa tako lepo diši  ta  bebi val

vaney,glede vnetih ušes in smrklja imam jaz še od Domna več kot dovolj izkušenj-na žalost..
Pri nas pediatrinja je ful proti da greš z vnetimi ušesi ven,s smrkljem pa lahko ,če le ni preveč vlage v zraku,da le ni vročine.tako da jaz sem bila vedno z njim doma prva dva dni po začetku vnetja ,pol je pa itak že AB prijel.Očitno ima vsak P drugačen pogled na to.

tako,to je zaenkart od mene .Upam da mi ne zbriše spet ,ekr imam s tem zadnjih 14 dni tukaj na RR  briljantne izkušnje

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
27.3.2008 21:29:41   
klepetka
celo uspelo mi je tokrat ,le smajliji so se vsi nekam zgubiliuser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
27.3.2008 21:31:54   
klepetka
aja ,sem vedela da še nekaj
ursalara ,če boš v nedeljo popoldne kaj okoli Grosuplja (tam okol caterpilarja )hodila ,sporočiuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
27.3.2008 22:05:25   
mala pikica
Mi smo bili popoldan malo po trgovinah, smo kupili kamero, da ne bomo več zamujali vseh prvih trenutkov user posted image

sani mene je že kar nekaj dni groza, ker imamo v ponedeljek cepljenje. Jutri sporoči, če sta dobile vročino, pa kako sta dan preživeli. user posted image za Manjo.

nalin Žan in Jonas pa sta res luškana user posted image Je pa naš Gašper že tudi pogruntal, kako se spravi samo palec v usta. Pa kako spravit dudo ven iz ust tudi. So brihtni...

Zdaj pa gremo spat, sem komaj vse prebrala, tako mi oči skupaj lezejo. Nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
27.3.2008 22:11:19   
nana35
mml,ja.prav si imela,življenje po 12.tednu je res lepše.Pri nas na štajerskem je res bilo danes lepše vreme,a vseeno oblačno in hladno.Zdaj pa dežuje.

ursalara,res fino,da lepo spite vso noč,jaz bi tudi...pa saj ni hudo pri nas,zbujamo se 1x na noč,tako da je tudi vredu,če se sploh ne bi,ne bi biti vedela,da imam otročka in da je kaka sprememba v življenju..user posted image

Jaz sem tudi vse sorte govorila,kako ne bo tako in kako ne bo ono,pa sedaj tudi popuščam mojemu otročku z lahkotico vsak dan in tudi kdaj spančka pri meni,pa kaj.Pa ne da bi on hotel,jaz tako hočem,zakaj pa ga imam.On res pridno spančka v svoji posteljici,mami pa si ga vzame k sebi,po moje me že ima poln kufer.Pa saj ne vsako noč,bog ne daj,le tu in tam.

Klemen se tudi kar slini,pa ne preveč,bolj ima v obdelavi rokice,zdaj še čakam kdaj pridejo nogice na vrsto..Tudi klepeta veliko,najraje pa če se pogovarjam z njim.In smejčka se,res je mali dobrovoljček.

Nalin,kaj si to mojega Klemna na prvi slikici slikala??Mu je Jonas tukaj zelo podoben.Žan pa ima zelo lepe lase,to pač opazim,se vidi,da imam poklicno deformacijo.

Limma,tudi Klemen gre prej v posteljo kot jaz,jaz sem bolj nočni ptič,a vseeno se nekako prisilim, da prilezem v posteljo do 23.ure ali malo čez.Pa saj mi ni težko odpreti oči,ko me zbudi,res da bi raje še spala,a vseeno je moja ljubezen neizmerna,tako da ni hudega.Ja,ima svojo uro in brala sem da je tako.Lahko bi jo le navil za ob sedmih!user posted image
Jaz Klemnu ne pustim lučke,če je ful zaspan,tako zaspi,prižgem pa mu glasbeno zvezdico in ta malo sveti in riše medvedke po stropu.In tako lepo zaspi...Ima pa tudi solno lučko,ja,a jo uporabljam jaz za ponoči.Glede kapljic pa tako-v lefaxin in Antiflat je isto,vse sestavine so enake,sem primerjala,tako da ni razlike.Piše da v dveh pumpicah je toliko in toliko tega in tega,in vsega je čisto enaka količina.
Za rdečo ritko pravijo da je vredu Bepanten.Klemen ni imel še rdeče ritke,vedno mu jo namažem s kremico,vsakič,ko ga previjem.Drugače pa imam tudi kremo Sudokrem,kot pravi Sunny,drugače pa uporabljam lekarniško kremo za ritko,tisto,ki jo tam zmešajo,je naravna in nam odgovarja.

vaney,lepo napreduje ta vaš sonček.Čestitam za cm!!user posted image

sani,jaz bom Klemna cepila,a ne proti rota virusu,tiste druge pikece bo dobil,pa bom jokalauser posted image ,ker vem.Bolje da bi šel ati z njim,samo si bi moral vzeti prosto,ker dela vedno zjutraj.

klepetka,ali pa si bo Klemen obul petkeuser posted image
Pa kaj skrbiva,do takrat bo že večji,jaz imam 172 cm,moj dragi pa 184,pa ni hudič,otroci so baje večji od svojih staršev.

Zdaj pa stiskam pesti,da mi bo poslalo,ker je spet spis.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
27.3.2008 22:21:50   
martinca
pozdravljene!
mene je pa danes tako internet zajebaval celo popoldne, da se nisem mogla nič javit tu gor. zdaj sem vidla kak sem odvisna od RR in vaših pogovorov.

midva pa imava juter UZ kolkov in kontrolo v bolnici glede najinega hranjenja. upam da sva dovolj vzela gor da ne boma rabla spet it v bolnico. držite pesti za Patrika.

prebrala sem vse, bom pa juter kaj pokomentirala., zdaj grem spat.
lahko noč

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.3.2008 6:44:53   
nussy
Jutro mamice!

Jaz že delam za računalnikom, ampak najprej seveda RR.

Martinca, držim pesti za vaju s Patrikom!user posted image

Klepetka, saj jaz se tut tukaj okol bolj mal premikam s tamalo, ker pač v vozičku noče bit, če ne spi, ne spi pa čez dan skoraj nikoli. V avtu pa kokr je: al zaspi taprvo sekundo, al pa se joka celo pot. Ampak za Tunizijo me pa ne skrbi, važn da bo avion mimo, upam da ne bo jokala, pol pa, ko bova enkrat dol, sledi za mamico počitek.user posted image  Vsi jo že ful čakajo in po moje se bojo kar kregal, kdo jo bo pestval. Mami pa plavat.user posted image

Punce, kolk majo vaši user posted image  številko pleničk? Meni se zdi tale dvojkica zdej že kar malo tesna, mislim da ko tole rundo ponucam, greva kar na 3. Pa sploh mi ni jasno pri teh Pamperskah nekaj. Številka dve sta bila različna paketka čist drug model pleničke in še velikost. Kr neki. A je to odvisn kje jih delajo al kako?

Kdaj se pa v Atlantisu začnejo tečaji? Mogoče bi se pa zmenile, pa gremo skupaj? Samo ideja.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.3.2008 7:40:17   
TRIŠ
nana joj kako bo lepo ko bo nova fasadica,kot da boste imeli novo hiškouser posted image user posted image user posted image Jaz bi jo tudi imela pa je dragi zdej naredil nov načrt še za garažo  in se bo vse skupaj spet zavleklo.Pa bomo brez fasadice še nekaj časauser posted image
mml pri nas je isto z noskom pa je zdravnica rekla da ni nič narobe sam s fiziološko pa bo i to je to.Žan prav smrči pol pa še kašlja.Glede cepljenja vem ,da ni nujno ampak kar je standard  se nekako bojim,vem pa da je vedno več staršev ki jih ne cepi.
ursalara sem te malo pogrešala pa tvoje figurice tudi.Kako lepo slikica je v avatarju
vaney zdej grem pa v tvoj konc v Drenovec h kolegici.Kdaj imaš naslednič posvetovalnico,jaz sem bila včeraj ob 14.00.Škoda da nisem vedela bi se dobili.Ven greš lahko samo ne ko je fajn mrzlo,da ni preoster zrak za grlo.
nalin koko sta sladka tvoja sončka
limma to standerdno bomo cepili ker me je zaenkrat malo strah če bi se kaj zgiodilio.Rotavirus pa mislim da ni tako kritičen drugače bi spadal med obvezna cepljenja.   Glede ritke pa je ta krema iz porodnišnice res super in če je nisi dobila ti jo lahko jaz pošljem.
sunny tudi tvoja lepotička je pravi sladkorček
nussy mi imamo št.3
Naše nove mere 59 cm im 5940g.Bom popoldne poklicala da mi še enkrat pove če so praveuser posted image Sem pozabila pa sem rekla da mi bo napisala.Ja staram se.To vem da je bilo na koncu 40user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.3.2008 7:44:58 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.3.2008 8:03:13   
klepetka
jutro
Najprej enauser posted image za vse ,da se dobro zbudimo.
danes sem pa bolj med zgodnjimi,ker Lana še spi.Ja enkart mora ,ker se je ponoči 4x zbudila.

nusy,ti si pa pridna ,da že navsezgodaj delaš.RR pa itak zraven spada v paketu ,kajneuser posted image .Plenice imamo mi 3.dvojka jo že tišči pri stegencih ,ker ima lepo zalita in ima potem vse otiščano .
To ti pa zelo verjamem ,da Monio že komaj čakajo v Tuniziji.Po moje res ne boš sploh na vrsto prišla za pestvat ,ko  jo bodo tako mečkali.user posted image

glede plavanja pa super ideja ;jaz bi takoj šla ,sam ne vem ker mi je kar malo daleč.user posted image

triš,user posted image za Žanove mere.Po kilaži sta z Lano zelo tesno skupaj trenutno ,samo po velikosti ga je Lana malo  prehitela (za 5 cm).

No , grem si zdaj en kapučino narest(nana ,si ga že ?user posted image ,pa čaj od galexauser posted image (ampak za mleko vse).pa se kaj še pozneje oglasim.

Zvečer se pa dobimo z RR uporabnicami smrko ,sayuri,srki,dulcineo,...user posted image user posted image
To bo še čvekanja danesuser posted image

lp

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.3.2008 8:46:15   
limma
Dobro jutro,

naša noč je bila precej boljša; splai smo od 22.30 do 2.30, jedli in potem še eno rundo do 6h.. kaka ura mi še manjka, bom probala čez dan nadoknadit user posted image

sunny m. - hvala za nasvet, sem ji namazala s to kremico in se mi zdi, da je boljše oz. vsaj slabše ni, kar je že dober znak user posted image Ne bi se spomnila nanjo, pa sem tudi že vse sorte kreme probala... ima pa tudi Neža take izpuščajčke po spolovilu user posted image , ampak so na srečo kar suhi, tako da je po moje ne peče. A vi to kremo uporabljate tudi sedaj, ko nima več rdeče? Neja je pa prava lepotička user posted image , kar ne morem verjet, kako si vsi ti naši cukrčki lepi user posted image

Obright - tudi na to, da ji krema ne bi ustrezala, sem pomislila, ampak se ji je kar naenkrat pojavilo, prej je bilo pa 2 meseca v redu po hladilnem mazilu iz Koroških lekarn.. super, da je s Špelino kilo boljše in da ji bo šlo lepo nazaj user posted image

martinca - držim pesti za kolke in za kontrolo teže. Drži se, Patrik in pridno jej še naprej! user posted image

nana - sem tudi jaz gledala, da so v Lefaxin-u iste sestavine kot v Antiflat kaplicah, ampk meni se je res zdelo, da je bilo po prvih boljše user posted image
Glasbene zvezdice pa ne poznam, bom malo po netu pogledala...kje ste jo vi kupili? Res se čuti, kako imaš rada Klemna, iz vsakega stavka veje tvoja ljubezen user posted image Pa da ne boš mislila, da je pri nas kaj drugače in da mi je težko vstat ponoči, ampak vseeno mi je ljubše, če samo enkrat do dvakrat jemo, brez joka, krčkov, nošenja v nedogled in razburjanja obeh... Neže, ker jo boli, mene pa, ker ne vem, kako ji naj pomagam....

TRIŠ - hvala, imam to kremico. Zelo si prijazna user posted image

Zdaj si grem pa kapučino skuhat, po doolgem času user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 28.3.2008 8:47:02 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.3.2008 8:58:25   
nana35
martinca,bom mislila na vaju danes in tiščala pesti skupaj.V nedeljo se vidimo??!!Midva bi prišla,kot sva se pogovarjali,upam,da nimata spremenjenih načrtov.

nussy,Klemen nosi pleničke št.3.Res je in prav imaš,da so tako različni "modeli" pleničk,mislim,da je res odvisno kje jih delajo (imajo po svojih otrocih narejenouser posted image ).Midva sva se tudi še nekaj časa mučila z dvojko,seveda že kak mesec nazaj,ker sem jih imela še kar lepo število,pa sem ugotovila,da ne bo šlo.In sva vzela večje,revček je imel kar rdeče nogice pri plenički,ker so mu bile premajhne.

triš,jaz se že veselim fasadiceuser posted image ,hec pa je da jo že v ulici vsi imajo(obnovljeno mislim)samo mi ne,moj tast pa je zidaruser posted image .Pa še to je vse na taščino pobudo,da ga je končno pripravila do tega.Saj ni len,a za vse druge naredi,le zase ne.No,zdaj pa bo "nova"hiška padla!!user posted image

mml,Klemen tudi smrči,a čez dan nima zamašenega noska,mogoče samo smrči??Ne bi rekla.Včasih tudi kašlja,zdi se mi da tako kot bi bilo na silo.

klepetka,zdaj pa grem tudi jaz po kapučino,hvala,da si me spomnila,danes ga še nisem pila.

Midva sva spala lepo kot vedno s tem da sva 1x ob 3h vstala in jedla.Zjutraj pa ob 6h.Spat pa je šel ob 22h.Vedno ista pesem,pa če bi šel ob 20h bi spal enako dolgo.Ampak ga nalašč nisem dala prej spat,ker sem hotela da še 1x je,saj ne poje več tako veliko kot prej.

Pri nas dežuje,fuj,bomo pa doma.Bolj spali.Zdaj grem hitro po kapučino,da se mali šmrkolin ne zbudi prej,potem ga bom morala prestavit.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.3.2008 9:00:07   
ursalara
user posted image
Sani1 v atlantisu imas vec moznih terminov!Evo ti link pa malo prečikeraj!
http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

Klepetka ne vem ce bom kaj v Grosuplju no mogoce pa grem malo na obisk k babi v dom.No sej se slisve!
Tris hvala tudi tvoji smeski razturajo!user posted image
Mi ze kar dober mesec uporabljamo plenice st.3
No danes pa gremo malo v soping pa potem se v kitajsko joj joj pol se pa sprasujem od kje mi kile!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.3.2008 9:05:13   
nana35
limma,si pisala,ko sem pisala jaz,pa se je post kasneje prikazal.Glasbena zvezdica-nič posebnega ni,kupi se v Baby centru za 19 evrov,igra pa 5 ali pa 10 minut,kakor nastaviš,je pa od Tomy.Mi jo kar uporabljamo.Pa v Tušu jih tudi imajo,pa po moje v Intersparu ali Sparu tudi.Poglej.
Kar se vstajanja ponoči tiče,saj vem in te razumem,samo mi smo imeli to srečo,da Klemna nikoli ni ponoči šraufalo,samo preko dneva,ponoči pa res ne.Mogoče zaradi kapljic.Ne vem,nisem ekspert,zraven vsega tega res lahko še doktoriraš,pa vsi naši pikeci so si različni,kar se tega tiče.

Upam in želim ti da Neži krčki čimprej minejo,kaj več ne morem narediti.Jaz Klemnu dajem tudi vetrovne kapljice iz Koroških lekarn,pa se mi zdi da tudi kar pomagajo.

Zdaj pa res grem na kapučino.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
28.3.2008 9:53:21   
katee
Jutro!

Rečeno storjeno. Klicala sem v Atlantis. Tečaj se začne 2.4. (sreda) ob 15h. prostih mest je še 7 (v bistvu sta za ta termin prijavljena samo 2, 9 jih je pa lahko max. v skupini). Vadba je za dojenčke od 3. meseca dalje. poteka 1× tedensko in 10 obiskov stane 98€, če plačaš z gotovino je 3% popust. prijave sprejemajo do 1.4. Vse kar potrebujemo so kopalne pleničke, ostale rekvizite dobimo tam. Prva ura je namenjena prilagajanju na vodo. Najprej so dojenčki v vodi 15 min, nato se podaljšuje za 5 min.
Tiste, ki ste zainteresirane, bi se res lahko zmenile in hodile skupaj. Lahko mi tudi napišete, katere bi hodile in vse skupaj prijavim.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
28.3.2008 9:55:50   
mml
Dan,

imam še nekaj minut, po tem moram pa it po teto, ki bo pazila na Matica, da grem jaz lahko za dobro uro na simpozij, poslušat svoje predavanej, ki sva ga napisali skupaj z eno kolegico in ga bo ona danes predstavila. Je bilo mišljeno, da bo Matica pazila moja mama, pa ga seveda sedaj ne more, ker ima Manco, tako da je vskočila teta, ki pa ne vozi avta, tako da jo moram it iskat...skratka cela kolobocija user posted image

martinca držim danes pesti, da se je Patrik zadosti zredil user posted image

limma super, da je bila noč boljša. Meni v principu ni tak problem vstati zaradi dojenja, bolj mi je mučno to, če po tem ne zaspi nazaj in se pritožuje in joka. Upam, da boš danes prinesla noter kakšno manjkajočo uro spanja user posted image

nana pri nas je čez dan s smrkanjem in hrkanjem kar mir. Je bil pa tudi nocoj ponoči, ker sem ga pred spanjem "razveselila" z zlivanjem fiziološke v nos, se je Matic totalno razhudil, ampak očitno je pomagalo user posted image

klepetka RSV na žalost ostane v dihalih tudi po tem, ko se kašelj že umirja, je pa tudi res, da če tvoji nečakinja in Lana niso ravno ležale skupaj v postelji ali se lupčkale, po tem je verjetnost, da bi se Lana česa nalezla, zanemarljivo majhna, tako da ne skrbi prehudo user posted image

ursalara kdaj pa vidve nameravata hodit na plavanje?

plenice Maticu so še vedno čisto OK Pampers 2, mislim, da kakšnih 14 dni še ne bo potrebe po menjavi

obrigit super, da je Špeli šla kila že nazaj, držim pesti, da se ne bo ponovila

nalina tvoja fantiča sta prava cukrčka user posted image . Je pa pri nas Manci tudi zelo zanimiva "telovadnica" in se večkrat vleže vanjo, sploh pa zleze noter, če je v njej Matic user posted image

nussy mi gremo pa na Djerbo šele septembra user posted image . Super, da greste, sem prepričana, da boste vsi uživali.

mala pikica boš videla, da bo cepljenje potekalo brez problemov. Pri Manci nisem imela nobenih težav, razen da je po drugem cepljenju pri 4 mesecih začela spati celo noč user posted image , to je bil najhujši "stranski učinek"

vaney jaz bi šla na sprehod, če nima vročine in ima samo nahod, bi pa pazila na veter oziroma prepih. Sicer so pa v globokih vozičkih naši sončki tako ali tako zaščiteni pred vetrom, tako da mislim, da bo Anžetu sprehod samo koristil user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
28.3.2008 10:22:26   
Intruder24
dobro jutro še z moje strani,

kako lepo je gledat kako naši sončki napredujejo...danes je res tako deževno in oblačno, da nebomo mogli nikamor. Vid se je odločil, da bom čez dan spal le v mojem naročju, drugače pa ne. To že opažam nekaj tednov, da pri meni opravi vse mirno od napenjanja do prdanja, če pa leži pa je jok in stok, potem pa ko ga dvignem rabim dobro minuto, da ga pomirim, je prav žalosten. Včeraj po 20, ko sem hotela da malo zaspi, ker je bil skupaj gor 7 ur, je bilo grozno. Vendar se je pomiril po 15 minutah. Meni je tak grozno ko joka tako da ga sploh ne pustim...potem pa itak vsi pametni, kako bo razvajen in razcartan...
ta link sem našla na foromu in vam priporočam, da ga preberete:
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978260,1978279#msg-1978279
meni je dal jasno vedeti, da ne delam nič narobe, če imam svojega otroka "preveč" rada in če bi bil samo pri meni.

smo imeli fajn noč je Vid spal od 23 do 6 in potem budnica ob 8, zaradi noska. Tudi jaz mislim, da je to hrkanje in smrčanje, pa poln nos od zraka, zaradi kurjave, pa še zunaj je vlažno potem pa not...je pa nadležno. jaz mu dam fiziološko, potem pa z baby vacvom posesam in je pol čez dan fajn.
nana hvala za nasvet glede baby vaca je res super. Sem ga na sebi sprobala, ni ravno prijetno, boli pa ne. Vid samo debelo gleda in se ne pritožujeuser posted image .

Tudi jaz imam pojočo zvezdico in je Vidu kar zanimiva.

Kar se rdeče ritke tiče, moreš najti pravo kremo in mogoče bombažne planičke, ne pampers. pa večkrat previt. Kremico imam jaz naravno iz lekarne in še nismo imeli rdeče ritke. Upam da je nebo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 10:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
28.3.2008 10:42:38   
ursalara
MML mi bomo zaceli vadbo tam pri stirih mesecih njene starosti bi ze prej samo bo 10.4 cepljena pa jo ne bi potem rada se s tem matrala!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
28.3.2008 10:56:47   
mala pikica
Mi smo danes tudi spali od 20.30 pa do 2.30. Končno!!! Potem pa še do šestih. To pa je že standardna ura za bujenje, vsako jutro user posted image Upam, da bo zdaj malo pankal, je že več kot 4 ure buden.

Oh, ti naši moški, so včasih res težavni. Sem mislila, da bi šli popoldan v Maribor v Muellerja po pleničke, pa nekaj bodijev s kratkimi rokavi bi rabili, pa je moj našel kar nekaj izgovorov, zakaj ne user posted image Sem tako jezna. Bi nas lahko malo razumeli, da nam že preseda biti non stop doma. Drugič ne bom nič razlagala, naju bom zjutraj porihtala in bova šla sama. Res sem jezna!!!

pleničke, mi smo pravkar porabili prvi paket 3, ga je 2 že tudi rahlo tiščala pri nogicah.

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Tečaj se začne 2.4. (sreda) ob 15h. prostih mest je še 7 (v bistvu sta za ta termin prijavljena samo 2, 9 jih je pa lahko max. v skupini). Vadba je za dojenčke od 3. meseca dalje.

Jaz sem brala, da priporočajo, da otrok drži sam glavico pokonci. Tako da ne vem, če je ravno ta aprilski termin priporočljiv za naše sončke user posted image No, midva bova vsekakor šla po dopolnjenem 4.mesecu. Tako vsaj priporoča plavalna zveza, ki med drugimi tudi organizira vodno vadbo za dojenčke.

Zdaj pa upam, da ne izbriše vsega, sem še vmes Gašperja previjala.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.3.2008 11:19:05   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jaz sem brala, da priporočajo, da otrok drži sam glavico pokonci. Tako da ne vem, če je ravno ta aprilski termin priporočljiv za naše sončke user posted image No, midva bova vsekakor šla po dopolnjenem 4.mesecu. Tako vsaj priporoča plavalna zveza, ki med drugimi tudi organizira vodno vadbo za dojenčke.

To je meni popolnoma jasno, da mora dojenček že sam držati glavo, ampak edini problem je pri nama, ker  bova od junija dalje več ali manj skoz na morju in če kasneje začnem s plavanjem, nikakor ne porabim 10 obiskov. To je pa 2 meseca in pol

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
28.3.2008 11:20:52   
Alfabeta
Živjo čvekice in sončki.

Mi smo pa imeli včeraj zvečer kar naporen večer. Predvčerajšnjim sem jaz pojedla 1 kos potice in kot sem včeraj ugotovila je bila očitno že malo plesniva. Pa se je začelo obiskovanje wc-ja, pa vetrovi in očitno je prišlo tudi na Ajdo, saj je zvečer tako jokala, pa v bistvu je bila cel dan tečna, pa ful je kakala in punkala. Zvečer pa je nikakor nisem mogla podojiti, ker je tako jokala, da je potem zaspala od utrujenosti. No, danes izgleda da je o.k.

Me pa zanima, ali vaši tudi tako zelo jokajo ko so utrujeni... Naša kadar je zaspana pa da je še lačna, tako joka, da se nikakor ne more priklopiti. Potem jo nosim, zraven še dojim, da se počasi umiri in naje, da zaspi. Na MON-u sem prebrala, da je to kao "večerni blues". Ima še katera tako situacijo ali pa da je celo morda že minila. Mi smo, mislim, da najmlajši. Samo Baby08 ima še mlajšega user posted image , pa upam, da je to samo prehodna faza. Ne spomnim se namreč kako je bilo pri prvem. Človek potem veliko stvari pozabi.

za enkrat toliko, lp

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?