klepetka
|
oj evo jaz na javljanju. najprej vsem današnjim in včćerajšnjim slavljenčkom vse lepo ob mini praznovanju Bruhanje se je umirilo .Je pa imela Lana včeraj zvečer kar močne krče ,take kot jih do zdaj še ni imela.Pa nisem nič kaj takega jedla ,zato sem pomislila da ima kaj veze bruhanje + zvijanje .No,danes sva bili vseeno pri zdravniku ,pa ni nič hujšega. Je bilo pa danes tako lepo vreme ,da smo bili cel dan zunaj zato je zmanjkalo časa za računalnik. Punce ,sploh pa ti ,triš,ti boš sigurno vedela ,ko je Matic toliko star,kaj naj kupim za rojstni dan fantu v 3 .razredu ,ker pojma nimam kaj je za take fante zanimivo. Ste nekaj spraševale ,koliko je kateri ostalo trebuha od poroda?!.... tukaj pa jaz lahko kar obmolknem .Mislim da to pove vse .Sicer pri kg ni ravno panike ,pri trebuhu pa ... katee,saj glavno da ni kaj hujšega s srčkom ,saj te luknjice se pa baje same zaprejo ,a ne . KAj pa je to zaena oddaja mali vragci ?SEm že slišala zanje ,sao ne vem kaj bi to lahko blo?! glede hrane ;jaz jem več ali manj vse ,razen kakšnega fižola al pa svinjine pa do zdaj kakšne večjega napenjanja ni bilo ,razen včeraj Lusa, za Lušo ;za nemške pesmice .Naš Domen je šele zdaj pokazal interes ,da bi pa bilo lepo ,če bi zapel kakšno pesmico .PA vidim da mu kar gre. ursalara ,imaš ZS.V GRosuplje gremo pa v torek. Aja ,zdaj sem se spomnila .Jaz sem mislila ,da če so kolki v P ob rojstvu1A,da pač je pol to ok za vedno.Tud mi je bilo malo mimo,zakaj kontrola, če pa so kolki vredu (ja ,čudna sem ,vem s tem mojim predvidevanjem),ampak ok,če tako pravijo pol naj bo. .No ,in ravno v torek je šla moja soseda v Grosuplje na UZ kolkov z dojenčkom ,starim tolk kot Lana ;imel je ob rojstvu kolke 1A in ji je bilo naročeno,da ne rabi povijat široko. No,in zdaj na UZ kolki niso vredu.Zdaj mora biti dete 6 tednov povito z dvema!! tetra plenicama .potem kontrola in bodo videli naprej.Tako da sem kar malo spremenila moje mišljenje glede kontrole kolkov majra ,katja kje pa parva manekenka po merah .Velika ko Lana ,samo da je Lana kar 1 kg težja. zdajle ko sem brala tvoj post ,sem se spomila pa na mojega atija ;je umrl pa dobro leto nazaj . mala pikica ,jaz sem tudi dane 60 cipres oplela.Si m včeraj dala idejo,drugače bogve če bi se spomnila nanje . ampak vi ste pa zgodnji ,da že ob 8 na sprehod.TAkrat jaz še napol gledam. sunymornig,kako sta najini punci usklajeni po urah ,tako ponoči kot podnevi .MA ne morem verjet .Sem se pa res nasmejala zdajel ,ko si napisala da si k opokvarjena plošča.... strije ;ja ,jaz imam še prav lepe izpred 10 let nazaj glede aptamila ,da zapira;meni so na gastro ravno obratno rekli;da naj bi novalac bolj zapiral zato mi priporočajo Aptamil po potrebi.Tako da res odvisno od otročka -očitno. glede pospravljanja hiše;jaz zaenkart to opravim sama s pomočjo Maruše.Res pa je ,da ne kompliciram preveč ,ker nisem obsedena s sterilnostjo.Gledam da je čisto ,ne pa sterilno. Lunca ,tudi mi smo šli v torek spuščati ladjice po Bistrici,kOlk je bilo lepo ,ker je bilo zvečer in so tiste svečkice gorele noter.PA ogromno teh gregorčkov je bilo. vaney in nana ,pravita da vajina dva ko pazita otroke ne zmoreta opraviti gospodinjskih del;ampak moj ju pa prekosi: Včasih grem v nedeljo zjutraj v trgovino ,in ko pridem nazaj ,mož pa še zmeraj v pižami ,ne glede na to da se čez 15,20 min začne maša.Ampak on ,bogi reveež ,se tud obleči n imogel ,ke rje moral pa Lano pazit (Lana pa pridna ,čist tiho).Sem ga vprašala ,kako se potem jaz zmorem obleči in še kaj drugega vsak dan ,pa je rekle da nima pojma.Ah ,...bogi so tile moški alfabeta ,ravno tako kot je pri vas potekal današnja noč , je tudi pri nas občasno .Seveda ravno tako z beguncem v postelji ponoči pa še izpuščaji;men ise delajo predvem po rokah ,potemm iti mehurčki počijo , potem koža zelo srbi .Imam po rokah res zel osuho kožo,včasih do krvi razpokano.Včasih tega ni blo. mml,no vidiš ,pri nas je pa obratno ;če hočem da je Lana budna ,jo samo iz vozička noter prinesem ,pa ni nobenega problema.Zunaj pa spi ko zadeta. A veš da mi ej včeraj uspelo celo nemogoče;mož je šel v Avstrijo že zgodaj zjutraj in ni mi preostalo drugega ,kot da tamaladva sama odpeljem v šolo in vrtec.IN skoraj ni za verjeti; celo uspelo m je ,da smo prišli pravočasno.JE bil 100%prepričan ,da bomo kar precej zamudili. oraganizirat ,da sem ju šla še Tako da očitno se da ..če se mora . Nič,grem zdaj še mal pospravit ,potem pa v krtovo deželo lahko noč vam želim