mml
|
Dan Včeraj je prišla na obisk babica, ki je spravila na svet oba moja razgrajača in po tem se mi ni zdelo, da bi Manco ob 12. peljala k varuški, tako da smo bili vsi trije doma dokler niso gospodo oče prišli iz Avstrije. No vmes smo odpeljali varuški regrat, ki ga je priensla moja mama in Manca je vztrajno ponavljala, da ne gre k varuški, ko je bila pa tam, pa sploh ni kazala nobene vneme, da bi šla z mano, kdo bi jo razumel . Sva se pa potem še malo toboganali in zvirali po plezalih, po tem je bilo pa treba kakat in je bilo treba nujno domov . Matic je pa spal v avtu spanje prvičnega. Mi je pa babica obudila slabe spomine na Mancin porod, ko je povedala, da je bila siutacija že mejno kritična in so že razmišljali o urgentnem CR, ker so bili Mancini utripi tako slabi in niti slučajno ne bi zdražala še eno uro...skratka dobro, da sem to zvedela šele po dveh letih, pa še zdaj me je kar malo groza...no glavno, da se je vse dobro končalo Danes nas je razveslila naša gospa Ana in je spravila stanovanje spet v spodobno obliko, je , , , ,...skratka stanvoanje je spet takšno, da lahko koga povabimo na obisk . Mi smo šli pa v mesto, na tržnico in na kavo, pa še v trgovino, tako da nam je čas prav hitro minil, Matic je seveda vse pridno prespal. Mislim, da je bil včeraj buden vsega skupaj ene 5 ure, pa nisem prepričana, če ne pretiravam..počasi me že skrbi, da je z njim kaj narobe, ker toliko spi... Manca in oči sta šla malo na potep, jaz se pa potikam po RR sani bom poklicala drugič, ko bom v naprej vedela, da greva na sprehod, v sredo je bilo precej na vrat na nos obrigit jaz poskušam imeti Matica čim več v ležečem položaju ali pa sede v položaju, kot je v lupinici, če pa to ne gre, se pa jaz uležem in podložim z blazinami in po tem Matic leži na meni na trebuhu in lahko telvoadi in dviguje glavo kolikor mu paše. Za kengorujška se mi zdi pa še čisto premajhen, tako da bom še kakšen mesec počakala. Bom pa naslednji teden aktivirala "telovadnico", samo me skrbi, da bo več v njej Manca kot pa Matic . Zadnje dni prav z veselejm "mikasti" medvedke, ki visijo na loku pri ležalniku, kar se tega tiče je dosti bolj spreten kot je bila Manca pri tej starosti...Se mu je pa danes posrečilo obrnit s trebuha na hrbet, ampak samo enkrat, tako da to še ne šteje sunny jaz nimam pojma, kaj sem počela lani tak čas...razen da sem hodila v službo in se pripravljala, da grem po porodniški prvič nekam brez Mance, sem šla konec marca za 5 dni službeno v Muenchen...je bilo prav super...tako da po svoje komaj čakam, da bom spet kam šla brez otrok...no to bo čez dobro leto, prej sigurno ne No očitno bo Matic danes spal manj kot je včeraj...ker že nekaj protestira Uživajte...v torek bo menda spet , tako da nikar prehitro ne zamenjajt zimskih gum na avtu