vaney
|
dan. mi smo pa imeli grozno noč Anže je včeraj večino časa v vozičku spal in potem ga je doma že ob 18h zmanjkalo, spal je do 22.30, jedel, spal do 2h, potem pa konec in od takrat ne spi več. pa ga nič ne šraufa, on se veselo smehlja, mami in ati sta pa kot zombija. da ne pozabim vprašat...tiste, ki hranite po flaški, koliko časa vaši , da pojejo en obrok (pribl. 100-120ml)? Ker meni se zdi Anže grozno počasen, porabi namreč najmanj pol ure in ga moram vmes z vsemi možnimi načini ohranjat budnega. Če ga pustim, da zaspi, se čez 15 minut zbudi in ugotovi, da se ni najdel in potem še pol ure hranjenja. A je to normalno, da toliko časa je? Od kolegice pospravi 200ml v 10-15 minutah. Pri nas ni včeraj nič dež padal, bil jevetroven, ampak čudovit dan in danes je še en tak. Smo hoteli it na obisk na Bled, pa je ati(ja, ati, čeprav ga je mamica hranila celo noč, ampak, če je mamica zaspana, ni pomembno - vidim, da ni samo pri nas tako) tako utrujen in neprespan, da se mu ne da nikamor. Ati, ko je zaspan, se preseli v najino staro spalnico v spodnji štuk in tam odspi svoje, jaz pa... Par dni nazaj sva imela cel šov doma. Jaz sem morala na pregled po porodu in potem sem se še malo v trgovine vrgla, ati pa je čuval Anžeta približno 5 ur. Ko sem prišla domov, je bilo vse isto kot sem pustila, pa tudi kosila ni bilo skuhanega. Mi je rekel, da ni mogel pospravit in skuhat, ker je bil mali tečen in je skoz nekaj jokcal Pa sem ga vprašala, če potem tudi jaz ne rabim pospravit in skuhat kosila, ko bo mali tečen, pa me je samo čudno gledal No, potem je počasi skužil, da tako pač ne gre, ampak saj vse vemo, da mamice znamo naredit čudeže tudi, če so tečni, atiji pa bolj težko naredijo 2 stvari hkrati, ne zdaj grem pa Anžeta zrihtat, pa gremo na sončka. lep dan vsem.