|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
12.3.2008 18:41:41   
Katrin
Čer user posted image

Bolj malo vas berem zadnje čase, ker nimam časa user posted image

Danes je imel Anže 2.pregled: tehta 4690g in velik je 53 cm. user posted image

Ker je bila Kaja bolna, je nalezla tudi Anžeta, ki ima spet poln nosek in kašlja. Upam, da kmalu mine user posted image  Drugače pa še vedno pretežno spi in je, se mi smeje in se pogovarja user posted image  ponoči prespi že 9 ur v kosu user posted image

Imejte se lepo user posted image

katrin 

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.3.2008 19:12:36   
vaney
čer.

a danes pa vsi user posted image  pridno jokajo ali kaj? no, saj Anže je tudi zdaj proti večeru začel nekaj jokcat, nekaj ga zvija, revčka.

midva sva bila danes zunaj od 10h do 17. 30. dopoldne sva se šetala po mestu, šla domov jest in potem še s kolegico in njenim user posted image  na sprehod. sva naredila danes okrog 8km in se počutim super. Anže je skoz spaluser posted image user posted image user posted image  sicer je nekaj pihalo, ampak na srečo imamo zimsko vrečo, čez potegnem streho od vozička in nič ne pride do njega.

Danes sem slišala spet novo mnenje o ad. mleku. Baje Aptamil najbolj zapira in se iz njega prešalta na Novalac, ki manj zapira, Milumil pa je baje super za zaprte user posted image . Danes bomo probali Milumil in da vidimo, če je res kaj na temuser posted image

Trebuščka je meni še malo ostalo, ampak hlače lahko že zapnem. Bolj kot malo trebuščka me motijo rdeče vijolične strije po celem predelu pod popkom, ki nikakor nočejo pobledetiuser posted image user posted image  A mogoče ve katera, če obstaja kakšna učinkovita krema, da pobledijo???

Zdaj pa grem jest.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.3.2008 19:12:51   
mala pikica
Gašper je še popoldan eno dolgo rundo odspal in je bil z nama z dragim zunaj do šestih. Sva tako uspela najmanj 50 cipres opleti user posted image Se res veselim pomladi, ki prihaja, bomo lahko cele dneve zunaj, na vrtu, na dvorišču, na sprehodih...
Zdaj pa pridno čeblja in se igra, tako je lahko mami spet tukaj user posted image Čez nekaj časa se greva umivat, potem jest in nato pankat, mami pa seveda kam drugam kot na RR user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.3.2008 19:55:48   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Trebuščka je meni še malo ostalo, ampak hlače lahko že zapnem. Bolj kot malo trebuščka me motijo rdeče vijolične strije po celem predelu pod popkom, ki nikakor nočejo pobledetiuser posted image user posted image  A mogoče ve katera, če obstaja kakšna učinkovita krema, da pobledijo???

Zdaj pa grem jest.

Kolikor jaz vem ne obstaja taka krema, ker strije s časom zbledijo same, predvsem je potrebno kar nekaj časa.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.3.2008 19:58:05 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.3.2008 19:57:47   
Alfabeta
Mene pa zanima, kdaj mislite da si je priporočljivo pobarvati lase? Meni so namreč po prvem porodu kaj kmalu pričele močno izpadati lase, tako da sem iz precejšnje goščave prišla do dosti bolj redkih las. So mi kar v šopih izpadali, tam nekje po 4 mesecih po porodu.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.3.2008 20:22:55   
nana35
mala pikica,naš Klemen pa bo po barvi las in oči bolj po mami,podoben pa je bolj očku.Jaz sem imela svetle lase ko sem bila otrok,kot čisto majhna pa skoraj bele.Ampak zdaj pa imam dokaj rjave.Oči pa modre.To pa si je ati želel,da bi imel Klemen modre očke.Laski se pa bodo spremenili pri obeh definitivno,moj K.ne bo tako svetel,ker ni nihče,smo pa bili čisto vsi v družini kot otroci.

majra,tvoja Katja je tudi manekenka!Visoka in šlank.user posted image

Midva sva bila popoldan še 1x zunaj,malo je pihalo,zdaj pa že dežek pada. Sva izkoristila dan.Klemen zdaj počiva,morava se še umit in najest pred spanjem,ga je malo črvičilo in je utrujen zaspančkal.Upam,da bo jutri spet bolje.user posted image

vaney,strije ti bo pobledil časuser posted image ,Aptamil pa mojega Klemna ne zapira,mislim,da je to samo odvisno od otroka do otroka.Moj Klemen kaka vsak dan in to večkrat.

Alfabeta,jaz si barvam lase kadarkoli,delam pramene ali barvam izrastek...,nisem pa opazila,da bi mi kaj izpadali.Pravijo,da ti izpadejo,a pri meni še ni vidnih sprememb.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.3.2008 21:04:37   
katee
Jaz sem pa malega user posted image , sedaj pa nekaj čivka v zibeljki. Upam, da ga bo kmalu zmanjkalo in bo kmalu zaspal.

Jutri imamo pa UZ srčka. Sem kmalu pozabila user posted image . Joj joj, mami, kaj bo s tabo?

Sedaj grem gledat pa male vragce user posted image , potem pa spat.

Lepo noč vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.3.2008 21:16:49   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Mene pa zanima, kdaj mislite da si je priporočljivo pobarvati lase? Meni so namreč po prvem porodu kaj kmalu pričele močno izpadati lase, tako da sem iz precejšnje goščave prišla do dosti bolj redkih las. So mi kar v šopih izpadali, tam nekje po 4 mesecih po porodu.

Jaz sem se pobarvala 1 mesec po porodu. Najprej pobelila lase, potem še pobarvala in moram reči da ni nobene spremembe. Mi je pa frizerka rekla, da lahko pride do spremembe pri nijansi barve pri blond laseh. Je pa seveda odvisno od posameznice

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.3.2008 21:28:04   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Jaz sem pa malega user posted image , sedaj pa nekaj čivka v zibeljki. Upam, da ga bo kmalu zmanjkalo in bo kmalu zaspal.

Naš Gašper tudi danes čeblja v posteljici. Pa sem se ravno prej mamici hvalila, kako vsako večer sam zaspi in ga nič ni treba več ven jemat. Zdaj pa vprašanje, če ne bo kmalu jok. Je boljše, če se ne hvalimo preveč na glas, kot da bi nas naši pikci slišali user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.3.2008 21:32:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny m.: ste bili pa res bogi to noč. Upam, da bo Neja bolje spala, ko bosta sami. Tudi jaz jutri ostanem sama s tamalim za 3 dni. A niso dobri naši user posted image ; gredo lepo na službeno pot, spijo v hotelu in se vsaj naspijo celo noč, me pa skrbimo za otročke!

Ja naši očiti so super, če se doma ne morejo naspat, grejo pa v hotel.user posted image  Mene pa nobeden ne vpraša, če bi se jaz  tudi mogoče rada naspala.
Danes ni bilo skoraj nič bolje čez noč. Sva spet imeli veselico. Je šla pa včeraj spat že pred 21.00 in je potegnila do 1.45. Sem ji dala flašo in je pojedla vseh 170 ml, vendar je bilo premalo in potem sva telovadili skoraj do 4.00. Seveda sva vmes naredili še kupčka, ta drekastega. Da je dokončno zaspala sem ji dala še jest in je potem samo padla. Pa ni pretirano dolgo zdržala, samo do 7.00. Se je namalcala in sva potem združno na kauču vlekli do 10.30.user posted image

Pri nas je danes tudi nekaj pihalo, ampak je bil tako lep sonček, da sva šli z Nejo vseeno ven. Do nje veter sploh ne pride, če je zaprta v košari. Šli sva še na kosilo k moji mami. Popoldne je bila bolj ali ne budna, zdaj pa je že v svoji posteljici.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.3.2008 21:42:21   
klaja
Večer!

Mi danes ni zneslo, da bi se kaj javla. Smo bile zjutraj zunaj in je Hana lepo pančkala v vozičku, z Julijo pa sma hodli okoli hiše. Me je pošteno bolela hrbtenica, pa samo po stopnicah bi hodla, pa po največjem blatu, grrrrr. Upam da si bo kmalu porajtala, da je lepše, če sama hodi, ne pa da jo moraš držat za roke. Komaj čakam, ker bomo lahko šel na sprehode in bomo lahko več zunaj.

Trebušček je meni tudi še ostal malo, drugače pa imam še 3 kg viška, pa še od prve nosečnosti so mi ostali 3 kg viška, tako da še imam kaj za spravit dol.

Gosto hrano sem pri Juliji začela uvajat pri 4 mesecih, vendar sma potem zaradi operacije malo prestavli vse skupaj za en mesec. Je pa res, da je nisem dojila in je bila nad gh ful navdušena.

Katee upam da boste na UZ srčka dobro opravili, držim pesti!!!

Hana se je včeraj tudi prvič na glas nasmejala, sma se kar topila od sreče!! Danes pa je spustila nekaj glasov. Pa ko je ležala na sedežni, sem pred njo nastavla kužeka in ga je prijela za uhico ter si ga potegnila k sebi. Skoraj nisem mogla verjet, seveda sem se spet kar topila.

Vidim da kar lepo napredujejo tile naši sončki! Pa na slikicah so tudi ful luštkani! Ne bom za vsakega posebej pisala, ker se lahko zgodi, da katerega pozabim.

Mala pikica mene je tudi danes prijelo, da sem se spravla okna čistit, pa potem sem še zunaj malo skalnjak uredila. Sem kar sama na sebe ponosna, tako da jutri spet vstanem bolj zgodaj, da bom lahko še kaj postorila, ker imam še toliko vsega v načrtu...

Katrin hura za tako spanje, komaj čakam da bo tudi pri nas tako!

Glede hrane jem tako ali tako vse in nima posebnih krčov.

Triš  ubogi zajček, mi ga tudi imamo, pa se mi že sedaj tako smili, ko ima uhico celo neko čudno, kaj šele da bi mi ga kdo povoziluser posted image .

Jaz pa še letos ne bom dala vloge za vrtec, bom še probala bit doma do drugega leta, do septembra, takrat pa bosta šli v vrtec.

Jaz pa imam jutri pregled in upam da bo vse ok.

Nočka vsem!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.3.2008 21:42:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
vaney,strije ti bo pobledil časuser posted image

Ne vem komu moram biti hvaležna, da kljub ogromnemu trebuhu, nisem fasala strij. vaney upam, da čimprej pobledijo.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Aptamil pa mojega Klemna ne zapira,mislim,da je to samo odvisno od otroka do otroka.Moj Klemen kaka vsak dan in to večkrat.

Pri naši Neji tudi ni videti, da bi jo Aptamil zapiral, ker kakamo vsak dan 2-3x. Najbrž res odvisno od otroka do otroka.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.3.2008 21:46:57   
Sunny Morning
katee držim pesti, da bo jutri na UZ vse ok.user posted image user posted image

user posted image za male obmesečnice: Monia, Ana, Val in Aljaž

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.3.2008 22:30:34   
nana35
Tudi naš Klemen je tudi že v posteljici,sva se umila in ajat.Tako navdušeno gleda ta svoj vrtiljak,da sploh ne more zaspati.Bog ne daj,da mu ga še vklopim.Sploh ne spi.Zato sem šla ugasnit malo lučko in jo čez 3 sekunde spet prižgala.To ne moreš verjet,je že očke zapiral.user posted image Res je hecen,je zaspan,ampak ne more spat,ker je tako vzhičen in miga notri in diha tako navdušeno da je joj.Bo res treba malo pustit,potem pa it ugasnit lučko.

Jaz pa se moram pohvalit da zraven Klemena še vse naredim,hvala bogu,ker ko bo večji,to ne bo več šlo.Polikam,skuham,sčistim,umijem okna,posesam, pa posodo tudi sproti umijem,še nisem uspela prit do pomivalnega stroja.Bolj se sprašujem,kam ga bom dala??Ker imava vse na mero in bo treba potem kak element preuredit,v glavnem mi znese.Upam ,da čim dalje.user posted image

Sunny morning,kakor praviš ti,moj trebuh je bil tudi ogromen,saj veš da sem se vedno "hvalila"kakega imam,pa tudi nisem dobila niti ene strije!!user posted image Sem pa mislila,da bom,ker pravijo,da je elastičnost kože podedovana,moja mama namreč strije ima.No,sem kožo podedovala po očku očitno.

Vse najboljše Monia,Val,Ana in Aljaž!

Zdaj pa še sebe počasi pospravit v posteljo...res počasi.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 1:18:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 1:24:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.3.2008 6:05:23   
majra
Jutro! Ne morem spat, na eni strani user posted image  smrči, na drugi pa Katja prede v spanju. Ko mala user posted image  je.

Strije user posted image - sej sem znala, da jih bom fasala, ker nimam glih elastične kože, pa imam jih že tudi od osnovne šole, ko sem ful zrasla, ampak vseeno. Naredile so se mi pa zadnjih 10 dni nosečnosti. Moj pravi, da imam trebuh kot novoletno jelko- mu je simpatično. Meni ni user posted image   Bodo pa sčasoma zbledele, vsaj nekaj user posted image

Meni tudi uspe vse postorit v stanovanju- user posted image  za majhno kvadraturo, pa še kaj bi lahko naredila, samo sem lena. Se raje stisnemo s Katjo in skupaj drnjohamo user posted image

Včeraj je spala popoldan 4 ure, sem mislila da bo pestro ponoči, pa ni bilo. Je lepo spala od 22.30.-5, se je napapala in sedaj spet spi.

Pri nas dežujeuser posted image , upam da se bo zjasnilo, ker moramo v nabavo po plenice in hrano, pa se mi ne da po dežju.
Pa na pokopališče moramo svečke prizgat, danes bi imel moj ati rojstni dan, pa prva obletnica tamine smrti je user posted image
Ah, zdej sem se pa razžalostila, grem poljupčkat mojo družinico in probat nazaj zaspat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.3.2008 7:02:19   
dašabina
Živjo, hvala za obrazložoitev za baby vac, ga bom kar naročila, naše dete sedaj spi, je lepo pančal 5 ur v enem kosu in to je zame kar velik, potem pa na tri ure.
Nosek uspešno čistimo, Triš, metoda z mlekom pomaga, malo še kašlja, drugače se pa smeje in gode in gruli, ga je prav užitek gledati.
Nič, grem še jaz malo u pančevo...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.3.2008 8:58:10   
nana35
majra,bi morala 10 dni prej rodit,da strij ne bi bilo,kajne?user posted image

Ah,majra,žalostnouser posted image je to kar pišeš,ampak važno je da imaš zdaj svojo družinico in da živiš zanje.user posted image

Meni ni uspelouser posted image zaspat nazaj s Klemenom,zjutraj ima zadnje dni krče in spravljava prdce ven,tako da se potem še malo
user posted image
smejčkava v postelji,se greva previt in oblečt za čez dan.Zdaj sicer on
user posted image spi,jaz pa sanjam tu nauser posted image in pišem na RR.user posted image Posodo sem že pomila,zdaj pa razmišljam,če bi šla že zdaj ven ali potem ko se Klemen spet naje. Verjetno potem ,zdaj pa še bom kaj postorila doma,pa sebe v red spravila.

Pri nas je čudoviti user posted image ,upam,da bo še potem zdržal,oblakov ni videti,
je res jasno,tako da mislim,da ni strahu,da se vreme poslabša.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.3.2008 9:18:20   
mala pikica
Dobro jutro!

Kako je danes lep sonček, pa zaenkrat še nič ne piha. Midva z Gašperjem sva že iz sprehoda user posted image Gašper zdaj lepo panka zunaj, jaz pa grem pomivat okna user posted image user posted image user posted image Potem pa se sigurno še kaj oglasim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.3.2008 9:21:36   
katee
Dobro jutro!

Mi smo spali 7 ur v kosu od 21h - 4h), potem je bilo treba napolnit trebuščka in potem je spal še do 7:30. Ob 7.30 me je pa zbudil, ker se je tako smejal v zibeljki. Kako je bil prisrčen, za stopit se. Sva se še malo nahranila in sedaj še eno kitico spi.

Da vam povem, kaj se je ponoči dogajalo nad nami. Ravno, ko sva se dojila ponoči (ob 4h) slišim v stanovanju nad nami glasove, sta se na veliko nekaj pogovarjala, potem sta pa tak sex udarila, da sem mislila, da bosta strop podrla. Joj no, sem hotela dati Žan Luki kar zamaške v ušesa user posted image . Tadva res nista normalna.

nalin: Žan Luki so pri rojstvu našli šum na srčku, pa smo šli že 4. dan na UZ, da so potrdili šum, ki pa naj ne bi bil nevaren in so mi rekli, da se bo luknjica sama zarastla. Že na prvem pregledu pri pediatrinji ga ta ni več slišala, danes pa imamo samo kontrolo, da vidijo, ali se je res zarastla.

Po pregledu greva pa s tamalim v shopping. Sem v H&Mu  videla zelo lepe pletne hlače za tamalga, pa mami si mora kakšne fensi čevlje kupit, da ne bo kot en revež hodila zraven pikca, ki bo tako lepo oblečen. Aja, pa še za nečaka grem mal pogledat (res da je šele 5 mesecev v trebuščku, ampa bo tudi on rabil kaj za oblečt, ko priveka na ta svet).
Potem greva še k moji mami, ki je že cel teden bolna - danes je že bolje, zato se bova tam oglasila. Pa še k moji babici greva na obisk v dom. Madona bova leteča danes. Še dobro, da je sonček zunaj.

Vsem želim lep dan, zvečer se vam pa oglasim in povem, kako je bilo na pregledu. Čau - bau 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.3.2008 9:22:33   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Midva z Gašperjem sva že iz sprehoda user posted image

Ja kdaj ste pa vi vstali??? MOj pikec še vedno panča!

Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.3.2008 9:54:57   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ja to nas tudi še čaka. user posted image user posted image  Pobarvaš jih pa po moje lahko takoj.

Katee želim vam dobre rezultate na UZ.user posted image

Pa čestitke vsem za obmesečnico. user posted image

Jaz v prvi nosečnosti tudi nisem dobila strij, zdaj v drugo pa v zadnjem tednu.user posted image  So pa tudi pod popkom, višje pa nobene.

Mi smo šli pa predvčerajšnjim s Pininim vrtcem spuščat hiške z lučkami po reki. Pina se žal ni zavedala, da ko bo hiška šla, da je ne bo več dobila nazaj. In se je začela tako jokat, da se mi je kar malo srce trgalo. Revca. user posted image  No smo ji obljubili, da bomo naredili novo, samo je bila še cel večer jokava in slabe volje. Če bi to vedeli raje sploh ne bi šli oz. hiške ne bi spustili v vodo.

Mala pikica vidva sta bila pa res že zgodaj na sprehodu. Pridna. Luka pa zdaj pridno spi v ležalniku. Čez kakšno urco greva pa tudi midva ven. Potem moram pa še poklicat v kranjsko porodnišnico in naročit Luka na UZ kolkov.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.3.2008 10:40:25   
vaney
dan.

mi smo pa imeli grozno nočuser posted image  Anže je včeraj večino časa v vozičku spal in potem ga je doma že ob 18h zmanjkalo, spal je do 22.30, jedel, spal do 2h, potem pa konecuser posted image  in od takrat ne spi več. pa ga nič ne šraufa, on se veselo smehlja, mami in ati sta pa kot zombija.

da ne pozabim vprašat...tiste, ki hranite po flaški, koliko časa vaši user posted image , da pojejo en obrok (pribl. 100-120ml)? Ker meni se zdi Anže grozno počasen, porabi namreč najmanj pol ure in ga moram vmes z vsemi možnimi načini ohranjat budnega. Če ga pustim, da zaspi, se čez 15 minut zbudi in ugotovi, da se ni najdel in potem še pol ure hranjenja. A je to normalno, da toliko časa je? Od kolegice pospravi 200ml v 10-15 minutah.

Pri nas ni včeraj nič dež padal, bil jevetroven, ampak čudovit dan in danes je še en tak. Smo hoteli it na obisk na Bled, pa je ati(ja, ati, čeprav ga je mamica hranila celo noč, ampak, če je mamica zaspana, ni pomembno - vidim, da ni samo pri nas tako) tako utrujen in neprespan, da se mu ne da nikamor. Ati, ko je zaspan, se preseli v najino staro spalnico v spodnji štuk in tam odspi svoje, jaz pa...user posted image user posted image user posted image
Par dni nazaj sva imela cel šov doma. Jaz sem morala na pregled po porodu in potem sem se še malo v trgovine vrgla, ati pa je čuval Anžeta približno 5 ur. Ko sem prišla domov, je bilo vse isto kot sem pustila, pa tudi kosila ni bilo skuhanega. Mi je rekel, da ni mogel pospravit in skuhat, ker je bil mali tečen in je skoz nekaj jokcaluser posted image  Pa sem ga vprašala, če potem tudi jaz ne rabim pospravit in skuhat kosila, ko bo mali tečen, pa me je samo čudno gledaluser posted image  No, potem je počasi skužil, da tako pač ne gre, ampak saj vse vemo, da mamice znamo naredit čudeže tudi, če so user posted image  tečni, atiji pa bolj težko naredijo 2 stvari hkrati, neuser posted image user posted image

zdaj grem pa Anžeta zrihtat, pa gremo na sončka.

lep dan vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.3.2008 11:12:59   
nana35
Sem hotela s Klemenom ven,pa je babica izrazila željo,ker že dolgo ni bila z njim zunaj (zaradi obiska)in je šla do pokopališča z njim,je tako lepo vreme, da bi ga bilo škoda,če ga ne bi izkoristila.Jaz sem pa iz trgovine in če mi bo uspelo,si umijem lase in nohte nalakiram tačas ko ga ni.Pa piščančje zrezke bom spanirala,sem se odločila,da jih bom vseeno jedla,naredila jih bom v pečici.Pa bo kar bo.

Si lahko mislite,da sem včeraj še govorila,da bom naročila ta baby-vac.No,in sem ga popoldan.Danes pa ga je poštar že prinesel!Ne morem verjeti!Za pohvalit.
Zdaj bom pa tudi jaz sesala nosek!user posted image

katee,ja če si v bloku je lahko kar pestro.Svoj čas sem tudi sama živela v bloku in slišala marsikaj.Mogoče tudi kdo kdaj mene...user posted image

vaney,pri nas je ista pesem.Moj user posted image je tako obremenjen,če grem jaz kam da ne naredi popolnoma nič po stanovanju.Če ne bi poznala svojega otroka bi mu še verjela,tako pa ima dober izgovor da nič ne naredi.Pa veš da to ne more biti res,če sem se ravnokar hvalila,kako jaz lahko naredim zraven njega vse. Tudi jaz mu tako rečem,da potem tudi jaz nikoli ne bi mogla nič narediti zraven Klemena.Mast,je čuden.Mislim,da se mu enostavno ne ljubi.Tak pogovor pri nas ne obrodi sadov,tako da je naslednjič spet isto,ampak vsaj grem lahko kam,to je pa tudi nekaj vredno.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 13.3.2008 11:13:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?