mml
|
...Matic noče spat in veselo protestira, jaz se pa delam, da se me to ne tiče...ponoči je pomagalo in je po nekaj minutnem protestiranju lepo zaspal...smo imeli pa bolj čudno noč...že začelo se je malo pred 20., ko je bil frkolin pokakan do srede hrbta...ne vem, kako mu je to uspelo, ker plenica ni bila skoraj nič posračkana na zgornjem koncu , no in ker sem ga ravno slačila, smo ga še skopali, seveda je Manca pridno pomagala, mali se je pa čudil in gledal z veeeeelikimi očmi. Po tem je pa frajer bedel praktično celo rundo do 23., ko je dobil še večerno dozo hrane in je pristal v postelji, samo namesto, da bi malo pogodrnjal, kot to naredi ponavadi, se je odločil, da ga bo zvijalo in je tulil, da je bilo joj...no na koncu se ga je naveličal in ga vzel k sebi v posteljo, kjer sta po tem oba zadružno spala , ob 5. se je zbudila Manca, jo je menda lulat in po tem se je zaradi vsega premikanaj zbudil še Matic, ki se je lepo najedel (kar pri nas traja dobre pol ure), po tem pa še dobre pol ure parlamentiral in se usajal v postelji...tako da je bil že čas, da gre v službo, jaz pa tudi nisem vedela ali naj še ležim ali naj vstanem, ker bo počasi Manca začela rogovilit...pa sem se odločila, da še malo poležavam . Manca je pa dala mir od 7.30, Matic je imela pa dosti spanja ob 8.30, tako da smo bili spet pozni za k varuški in smo prišli z enourno zamudo. V avtu je sicer mrknil, samo zdaj pa nekaj protestira, čeprav bi moral še spati...no ja saj bo...čez kakšnih 10 let No Matic je obupal nad mano in je očitno zaspal ali pa se samo dela katee AB nimajo vpliva na produkcijo mleka, je pares, da spremenijo okus melka, kar ima lahko za posledico, da dojenčki nočejo sesati, po Amoksiklavu pa lahko tvojega sončka napenja ali pa lahko dobi tudi drisko. Upam, da ne bo nič od tega . Če te zelo boli v predelu maternice in jajčnika pa nikar ne čakaj do petka, ampak se spravi čim prej na kontrolo h G. S takšnimi stvarmi se ni za igrati. Vnetja v mali medenici so danes najpogostejši vzrok ženske neplodnosti v razvitem svetu, tako da vzamei stvari resno...pa te ne želim strašit, ampak tako je... mala pikica so bili lognji dobri? Kaj je rekel Gašper? Upam, da so mu bili všeč ljubljana pravi cukri in cukrčki so tile tvoji trije fantiči benika sem vesela za vas, da Jakob vsaj nekaj sliši , tako da se mu bo lažje pomagalo z različnimi pripomočki, ki so sedaj na voljo klepetka dobro opravita z Domnom danes pri logopedu karmyka dobra si, da ti pri dveh nadebudnicah sploh še ostane kaj časa in energije za RR . No je pa poleg dvojnega dela tudi dvojna doza nasmehov in kasneje poljubčkov in objemov piba meni se je čišča končala po dobrih 3 tednih, prejšnjič je trajala pa krepko čez en mesec, tako da jo je bilo ravno konec do pregleda pri G Si danes ne upam, na vozičkarski sprehod, ker grozjo z dežjem in ne bi ravno tekala z vozičkom čez polje, kot sem z Manco, ko naju je ujela aprilska nevihta, sicer je bilo Manci zelo všeč in se je na glas režala iz vozička, meni je bilo pa precej manj smešno, ker sem bila mokra kot miš...