|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
6.2.2008 14:39:01   
Majchi
Jeeee, lex bo pa imela punčkouser posted image user posted image ! Zdej šele vidim v tvojem podpisu! Saj ne vem, a si nam že povedala al ne. Možno, da sem spregledala. To ga bosta biksale Aleksuuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.2.2008 15:05:42   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: tejč
prid zdle pogledat, skoz vstaja v posteljci in se reži, ko pridem jo poležat...

Hočeš rečt, da te mal zajeb**user posted image user posted image user posted image

Oreng!user posted image user posted image user posted image
Evo, pa sem jo! Omagala je! JAz pa zmenjena ob 16 pri kolegici, da se bosta njuna dva gavnarja in moji dve ravsali do večera v Domžalah! Ajša bo danes rekordno dolgo v vrtcu. Ker je Maša glih zaspala in jo bom pustila še pol ure, pol pa gas!

Je šou Monti na počitnice za dons, sem jedla belo lukovško žemljo (za to se splača pregrešit), zvečer bom pa golaž in kruhov cmok.user posted image Mah! Res si želim, no...user posted image

Lex! Pa res!!!! Punčka Vita!Kul!!!!user posted image To je pa tabolš, sam da ni tamal fant, razvajeni mamin sine. Zdej bo mogu Aleks dve komandirat.user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 6.2.2008 15:12:21 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.2.2008 15:36:59   
rogljicek
Tejč, sem gledala voje fotke- itak, da se je Maša ful spremenila, ampak tud Ajša se mi zdi čist druga. A se pri tej starosti tudi tako hitro spreminjajo?!?!?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.2.2008 16:27:22   
iwa
evo punce lepo se mejte! Mi spet šibamo na počitnice na Gor. na sonce in počitek! Lepo se mejte se tipkamo v nedeljo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.2.2008 17:30:15   
Putka
Lex, bravo za malo bejbikouser posted image . Ajaj, bo imel Alexs dela z dvema sestricama! Glede imena - pri nama je bilo med Vesna in Vita (ker je bila tolk živahna v trebuhu, pa moja sestra je že Živa zasedla), pa smo se potem za Vesna odločili (očitno).

Tejč, mi hodimo po Vesna po tretji uri, se ravno zbudijo (čeprav naša na spi), pa pomalicajo in še malo poigrajo, če pridem prej ji kar ni prav.

Mi štirje (user posted image ) smo šli pa do koseške tržnice, pa na kavo in jaz po fotke za dokumente (jutri grem novo vozniško delat, že potekla). Kar pogrešam vsakodnevne sprehode, ki sva jih imeli s petrozg, pa še Petrinja (saj res, kje pa si?) in Majchi se je večkrat tam ustavila. Naslednje poletje bo pa bolj delovnouser posted image .. No, saj so dnevi dolgi, bomo pa po službi na špancir hodili.

Katja je dobila antibiotike, čeprav ima bakterijsko okužbo mehurja na meji (se pravi glih za glih), dobila je sirup za 3 tedneuser posted image . Kri je pa dobra, smo šli brez železa skoziuser posted image .

In zgleda da Katja pravilno vstaja, najprej ena noga, pa še druga. Potem se pa maje kot bi kakšnega spilauser posted image . In tudi trešči fajn, je bila Vesna veliko bolj stabilna.. Pa prve prav taprave plazeče korake dela, ampak samo za balonom. Ta zelenim.

Peljem bambija v telovadnico, gre v kostumu, ker ga bo nosila dokler ne razpade, toliko dela je šlo.

Pride katera jutri telovadit? Jaz in Katica prideva 99%, potem pa še na upravno enotouser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.2.2008 17:37:42   
kai1
Punce, ste pa načvekale.
Mi3 smo ravno iz Ljubljane. Smo bili cel popoldne v LJ.
Petrazg, še enkrat hvala za informacije.
Ful sem vesela, saj smo kupili fotoaparat, končno digitalni.
Še bolj me pa veseli, da sem danes dobila vabilo za dva razgovora ( služba ).

Anže je dobil pa 2 zobka, tako, da jih ima sedaj 7.user posted image user posted image user posted image Malo je joka, rdeča lička, sitkan, drugače je pa vse ok.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.2.2008 17:42:44   
kai1
Anže pa nikoli ne poje take količine hrane. Običajno poje okoli 150ml. Oz. redko poje celo frutkovo stekleničko 190ml. Koliko pa vaši otročički pojejo?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.2.2008 18:45:24   
vanesa24
Zdravo!
Ste pa pridne v pisanjuuser posted image .
tejc-super zgledajo tile tvoji krofkiuser posted image user posted image user posted image  so se mi kr sline pocedile. Pa full so luskane tvoje cebelice.
BAMBINA_-to ti je lahko za ponos, da te imajo varnostniki za tok mlado,mene zmeraj postarajouser posted image . Vas klovnck ja pa za na prvo stran revije. Full je lustkanauser posted image .

Majchi-nasa Kristinca tudi zvecer zgodaj zaspi in spi tam do osmih. Cez dan pa je cist isto kot pri tebi. Moram se orng pomatrat, da zaspi za slabih dvajset minut 2-krat na dan. Majchi kok sm ti dolzna za tisto priporoceno posto? Full se ti dolzno pocutim. In tvoja Lana je prov cotkana zabica.
Putka-a si tut za Katjo kostumcek sesila? Kok so lepe v teh kostumckihuser posted image . Sicer so pa vsi cotkani v maskarcah.Super, da gre Katji boljs samo, da se pocajta!
afnica-full sta prisrcna se posebi na prvi slikici k mata tok dobre majcke
petrazg-dodi-petrinaj-lex- lustkane maskrce, super kostumcki in idejeuser posted image user posted image user posted image
petrazg-user posted image za tvoje zdravje
rogljicek- moja mi kaka 2-krat do 4-krat na dan. Vedno je drugacno blato. Enkrat je driskasto drugic trdo, pomoje je vse odvisno kako hrano papajo.Reja je res cotkana babnca.Full ma lepe okice take cokoladne.
iwa-user posted image user posted image user posted image za moza. Tvoja mala je prov lustkana. Super fotka za pred ogledalo, pol mora imet pa smozavest 100%. 
sugar- joj upam da  bo vse uredu stabo. Zelim ti vse naj naj.
Jst bi tut delala na se enemuser posted image . Sm ma moj 100in en problem s tem. Jst mam pa tok zeljo, da bi imela se enega otrocicka zdele. Da bi s Kristinco bla skor iste starosti. Pa se tamala nebi rabila iti v vrtec in se bi lahko nastevala. Sm moj pa hoce se mal pocakatuser posted image . Pa se na sihtu mislm dt prosnjo za premestitev. In nebi zgledalo, da bi jo dobila in cez en let spet sla na porodniskouser posted image .
Men so v razvojni(decembra) tut rekli da mora mala ze v ustka nogice dajat. Ampak si nisem kej prevec belila glave s tem. En mesec poznej je ze sama prijemala nogice v usta pa ne. Mislim da eni otroci rabijo malo vec casa. Upam in mislim, da bo se vse OK.
Valentinovo- pri nas ga ne poznamo  
mleko-dobi samo se zvecer eno flasko pred spanjem
Lumpi kasica- probal, sem full zadovoljna z njo. Itak jo pa Fructal proizvaja.
lex-se od mene cestitke za user posted image

Kristinca se trudi s kobacanjem, ampak se ji ne posreci. Sama se se ne postavlja na nogice in tudi usede se se ne sama. Je pa vsa hepi ko se valja po postelji. Staknila je tudi busko na glavici. Revica se je udarila v posteljico.
Kako naj mojega prepricam se za enegauser posted image ? Ima katera recept za to?

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.2.2008 18:47:04   
vanesa24
kai1-moja mi full poje gh. Pri mleku se ji ustavi, ampak pri gh jo moram pa kr bremzat, ker bi mi pojedla tok kolikor bi ji dala.

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.2.2008 19:36:13   
tejč
kai, Maša poje :
zjutraj dojenje ob 6 in 9, potem 180 ml riževega mleka s kosmiči, potem tavelik Frutek ali isto količino sadnega obroka-obvezno, ona bi še enga :), 200 ml zelenjave-res goste (danes npr. teletina, dve žlici golaževe juhe, cvetača, korenček, paprika, pol koruzne žemlje), dojenje, 200 ml riževega mleka in kosmiče ali kuhano sadje s kosmiči, dojenje, nočno dojenje.....
Meni se zdi da veliko poje, kokr je bla od začetka zbirčna.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.2.2008 20:10:41   
BAMBINA_
Ojla!
Mleko - Griša ga spije okoli 450 ml/dan. Me pa zanima koliko tekočine kaj spijejo vaši malčki? Griša spije okoli 400 - 500 ml čaja na dan.
Eca na odločbi je samo napisano, katera zdravstvena komisija je presojala vlogo, ni pa noben zdravnik izrecno omenjen. Odločbo je pa itaq CSD izdal, tako, da je njej podpisana samo svetovalka, ki je reševala to zadevo.
juniorka naj se Nel čimprej pocajta user posted image user posted image user posted image . Do vnetja ušeskov lahko pride mdr. tudi zaradi preveč zapacanega noska, tako, da je treba res temeljito čistiti. Tudi, če mu še ne teče, je lahko kje globje zabito. Ma, nam se ta šmrkelj in kašelj še vedno vleče, tako, da se se odločila, da greva jutri nazaj do P, čeprav nima več vročine.
sugar joj, meni tudi ni jasno tole s preprečevanjem postavljanja na nogice. Meni se zdi, da je to ogromen dosežek v gibalnem razvoju in ti bi ga morala pri tem bremzati user posted image Nič jasno user posted image user posted image
petrazg še tebi eno user posted image , da se čimprej pozdraviš, pa da se Anže ne naleze od tebe. Sem pa trenutno ful v gužvi, pa še mojga je nekaj zmatralo, je bil ravno danes pri dohtarju, se mu je baje vnel en živec, ker ga toliko boli v ledvenem predelu vse od trebuha do križa, da je moral sredi šihta iti domov. Pa še zdaleč ni zjamran in veliko potrpi... Sicer pa upam, da je res samo živec, da ni kaj drugega, bomo videli čez cca. 5 dni, ko bi naj bolečina pojenjala.
rogljiček res je fletkana tvoja pupa. A že kaj kaže, da bo kmalu shodila? Grem stavit, da bo prva med majskimi.
Putka ampak testo za pizzo je res čisto simpl naredit. Moj recept:
500 g moke, sol, suhi kvasec, 2 žlici olja, 2 dcl vroče vode, 0,5 dcl mleka - premešaš, fino zgneteš in nekje na toplem (npr. na radiatorju) pustiš počivati pol ure.
iwa bravo za vzdigovanje user posted image user posted image
kai stiskam pesti, da bi bila oba razgovara uspešna in, da boš na koncu sama izbirala kam bi šla raje...
tejč ja tvoja puža pa veliko poje. Skupaj torej, če sem prav preračunala, 600 ml GH + 5x dojenje user posted image
Jaz mu GH sicer ne merim v ml, ampak npr. danes je pojedel:
- 210 ml mleka
- 1 jabolko + 1 hruška
- 1 krompir + špinača + rumenjak
- 6 velikih žlic gresa (s 130 ml vode) + dva zdrobljena keksa
- 3 velike žlice riževih kosmičev (z 80 ml mleka) + 160 ml mleka.

Griša se pa ta novem tudi že vzdiguje, sicer mu uspe do kolenčkov, na nogicah pa še ni stabilen in kmalu čofne na rit. Plazenje že zdaj ful obvlada, ga je po celem stanovanju polno. Komaj pa čaka, da kdo pozabi zapreti vrata od dnevne sobe in gre potem hitro, da kar kopa, v hodnik k našemu mucu. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.2.2008 20:11:22   
BAMBINA_
O jezus kristus, kakšna dolga klobasa je pa meni ratala... user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.2.2008 21:37:27   
Majchi
Če ne druzga, vam pa tole pokažem: user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak na drugi strani pa ne bomo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.2.2008 21:57:20   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Če ne druzga, vam pa tole pokažem: user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak na drugi strani pa ne bomo.

user posted image user posted image
Tale ta drugi je sicer malo khm, khhm... user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.2.2008 22:01:01   
Majchi
Bambina, te bojo cenzuriral. Jaz vsaj kulturno jezik kažemuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.2.2008 22:07:41   
vanesa24
Moja manekenka:
od strani
user posted image

od spredaj
user posted image

enmal sedecki
user posted image

pa se mal poziranja
user posted image

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.2.2008 22:19:37   
kai1
VAnesa, kako je luškan atvoja Kristincauser posted image user posted image user posted image

Bambina, hvala za lepe želje glede razgovora. Upam, da se uresniči.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.2.2008 22:27:32   
vanesa24
kai1-upam,da se bos na razgovorih dobr obnesla in dobila sluzouser posted image user posted image user posted image
iwa-uzivajte na gorenskem

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.2.2008 22:30:32   
lex
ja pri nas bosta mogla ati in Aleks roko dvignit, če bosta hotela kaj komentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vita naj bi bla že Alina pa ni prišla skoz cenzuro pri Aleksu. Zdaj naj bi sicer imeli Tinklalo (beri Tinkaro), ampak se ne damuser posted image , jaz hočem Vito, ker še nejboljš gre poleg njujinih imen. Tinkara je predolgo, drugač mi je pa tud OK.

No naša je pa danes pogruntala neki čudni položaj premikanja. Očitno bomo mogli tepih kupit, da se bo naučila po vseh 4 plazit. Aleks je to mimogrede obvladaluser posted image .

Tejč a je tvoja ta druga tud veliko bolj živa kot prva? Tale mi bo še delala sive lase, pa kaj bo šele potem ko bosta 2 - joj meni in mojim lasem, ati bo pa itak jager grataluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je pa dodi dans? A maš odvajanje od RR?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.2.2008 22:40:11   
vanesa24
lex-obe imeni sta lepiuser posted image
no nasa se je zacela na vse stiri postavljat(glej slikice gor) in tut cudne gibe izvaja-se nezna kobacat-zdej ugotavlja

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.2.2008 23:00:50   
tejč
Bravo, Majchi!user posted image

LAhko noč, men se nič ne da, še tu gor ne viset...ćčšlđ
k,m đijjjjjjjjđš8još90oihugz vbbf gdifttortgv zapye7p1z43 7tpyp ex8huhd1h ygqnougtuftxrw4edrcfvggignjhbhbb iu  dci trd

tko da veste, to sem želela povedatuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.2.2008 8:36:44   
Putka
A danes pa jaz kavico kuham? Tudi prav!

user posted image

Katja zelo veliko ne poje, včeraj razen juhe z vlivanci praktično nič. Se pač več dojiuser posted image . Kdaj pa kdaj zmaže cel sadni lonček (ta velik), imamo tiste Aventove posodice, pa je praznik, če celo poje. Vesna je bila pa tak jedecuser posted image

Lex, ponavadi so ta mlajši res bolj od hudička, vsaj na gimnastiki je bilo tako (in pri naju s sestro). Ampak zaenkrat kaže, da je Vesna bolj živahna, kaj pa še bo bomo videli. Ta prvi imamo pač več odgovornosti, moramo ta male pazit.. In pri nas je bila sestra name ljubosumna, namesto obratnouser posted image Danes je pa na moji punci, ko se mojadva okoli njiju vrtita, namesto nje. Pa je stara 26!

Gremo na kafe pa potem na telovadbo. Bova s Katjo sami?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.2.2008 8:48:32   
dodi
user posted image
Dobro jutro!

Lex-bravo za češpelco!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vita mi je lepo in kratko ime,pa še slično je na Vidauser posted image user posted image

Kako ste drugače,ste zdravi?

Vas sploh ne dohajam-tolk pišete,pol pa na brzino preletim,pa nič ne vem točno kaj se dogajauser posted image user posted image

Še malo počakam potem pa odrine naša odprava na sprehod-da se malo razmigamouser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.2.2008 8:53:44   
felicia
dobro jutro

putka - hvala za kavico bila je odlična!

vanesa- res maš luštno hčerkico. zakaj pa valentino  ni pri vas?

lex - bravo za vito, še ena punča, bo vedno premoč na ženski strani hehehh

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.2.2008 8:54:21   
felicia
aja dejte mi povedat kako je ali ima eta svojo prodajalno v Kamniku pa če je kej ceneje?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......