BAMBINA_
|
Ojla! Mleko - Griša ga spije okoli 450 ml/dan. Me pa zanima koliko tekočine kaj spijejo vaši malčki? Griša spije okoli 400 - 500 ml čaja na dan. Eca na odločbi je samo napisano, katera zdravstvena komisija je presojala vlogo, ni pa noben zdravnik izrecno omenjen. Odločbo je pa itaq CSD izdal, tako, da je njej podpisana samo svetovalka, ki je reševala to zadevo. juniorka naj se Nel čimprej pocajta . Do vnetja ušeskov lahko pride mdr. tudi zaradi preveč zapacanega noska, tako, da je treba res temeljito čistiti. Tudi, če mu še ne teče, je lahko kje globje zabito. Ma, nam se ta šmrkelj in kašelj še vedno vleče, tako, da se se odločila, da greva jutri nazaj do P, čeprav nima več vročine. sugar joj, meni tudi ni jasno tole s preprečevanjem postavljanja na nogice. Meni se zdi, da je to ogromen dosežek v gibalnem razvoju in ti bi ga morala pri tem bremzati Nič jasno petrazg še tebi eno , da se čimprej pozdraviš, pa da se Anže ne naleze od tebe. Sem pa trenutno ful v gužvi, pa še mojga je nekaj zmatralo, je bil ravno danes pri dohtarju, se mu je baje vnel en živec, ker ga toliko boli v ledvenem predelu vse od trebuha do križa, da je moral sredi šihta iti domov. Pa še zdaleč ni zjamran in veliko potrpi... Sicer pa upam, da je res samo živec, da ni kaj drugega, bomo videli čez cca. 5 dni, ko bi naj bolečina pojenjala. rogljiček res je fletkana tvoja pupa. A že kaj kaže, da bo kmalu shodila? Grem stavit, da bo prva med majskimi. Putka ampak testo za pizzo je res čisto simpl naredit. Moj recept: 500 g moke, sol, suhi kvasec, 2 žlici olja, 2 dcl vroče vode, 0,5 dcl mleka - premešaš, fino zgneteš in nekje na toplem (npr. na radiatorju) pustiš počivati pol ure. iwa bravo za vzdigovanje kai stiskam pesti, da bi bila oba razgovara uspešna in, da boš na koncu sama izbirala kam bi šla raje... tejč ja tvoja puža pa veliko poje. Skupaj torej, če sem prav preračunala, 600 ml GH + 5x dojenje Jaz mu GH sicer ne merim v ml, ampak npr. danes je pojedel: - 210 ml mleka - 1 jabolko + 1 hruška - 1 krompir + špinača + rumenjak - 6 velikih žlic gresa (s 130 ml vode) + dva zdrobljena keksa - 3 velike žlice riževih kosmičev (z 80 ml mleka) + 160 ml mleka. Griša se pa ta novem tudi že vzdiguje, sicer mu uspe do kolenčkov, na nogicah pa še ni stabilen in kmalu čofne na rit. Plazenje že zdaj ful obvlada, ga je po celem stanovanju polno. Komaj pa čaka, da kdo pozabi zapreti vrata od dnevne sobe in gre potem hitro, da kar kopa, v hodnik k našemu mucu.