juniorka
|
Sploh nimam časa pisat... sugar, majchi, kai1 in rogljiček- hvala za želje po ozdravitvi! Jaz se zaenkrat držim, se šopam z elevitom in še šumečkami c vit.! rogljiček- ko bi vidla, kakšen nasmeh je poklonil Nel Reyi - no, njeni fotki, tak osvajalski ! Saj to pa že kmal prideta, upam, da se čimprej vidimo! Imaš prav za Lj. mlekarne- sem hotla to napisat, pa si me prehitela..predvidevam, da je s frutki isto, nisem pa še sprobala, ker sadje jaz sama pripravim iz bio domačega . sugar- glede vstajanja..mi smo na NFT vadli vstajanje, zato ne vem, zakaj tebi taki nasveti, predvidevam pa: da mogoče ne vstaja pravilno in ga moraš zato malo štopat, da bo pol prav to počel- iz sede na kolena, pol eno nogo na podplat in s pomočjo rok poteg še na drug podplat..če tko dela, pol ga pa kar pusti!!! Ker Nel se je na mehkem tudi kar iz sede potegnil direkt na oba podplata brez kolen, pa sem ga morala malo prevzgojit ! Ja, saj vem, da tisti, ki pa ne hodijo na NFT se pa sploh ne ukvarjajo s tem, kako in kaj, sam da je , nas pa zakompleksajo ! Ti pa vidiš, kako in kaj, torej naredi po svoje, pa bo najbolj prav ! majchi- zadnjič si napisala, o količini.. Nel poje eno šalco za belo kavo (se da ajn palični uporabit ), zdaj ponavadi eno in pol gh, tako rahlo tekoče...pa sem šla zmerit- ena šalca je 230 ml, ampak še drugače- ena šalca je 4 naše zajemalke !!!! Tako da Nel poje za kosilo 4-6 šefel ! Hočem povedat, da je vse relativno glede merjenja..no, po 6 šeflah mu pa ne dam več ! Lep dan- pri nas je začelo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihat! Itak imamo vročino, tako da ni panike... Aja, a ktera ve, kako smo fasali vnetje ušes- upam da ni dedno , iz nosa mu namreč nič ne teče lp
|