|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
5.2.2008 23:24:10   
Putka
Rogljiček, Reya je pa res bejbauser posted image !

Sugar, jaz ti dam čisto prav! Cel dan lepo uživa, saj je z otrokom biti tudi užitek, ampak precej manj sproščujočuser posted image . Namesto da bi on tebe pocrkljal..
A si mislila Tadej Malovrh, ki dela na antidopingu? Nisem gledala.. Če tega misliš, je bil naš asistent na faksu, fejst tipuser posted image , če se bo Vall po njem vrgel..

Naša pica ni ravno uspela, saj pojedli smo vse. Sem kupila zmrznjeno testo v kuglah, pa so bile povrhu čisto suhe, ko sem pregnetla pa so "luske" gor ostale. Kakšen drug predlog za naslednjič, p a ne mi rečt naj samam delam testo, ker ne znam.

Uboga Vesna je takoj iz vrtca vprašala očkata, če se bo igral z njo Levjega kralja (ona je Simba, on vse drugo). Pa jo je na kasneje preložil, češ da je ravno jedeluser posted image In potem je visel na računalniku, vmes zadremal za pol ure (kao bolan, pa mu več kot tolk vseeno nisem privoščila). No, potem ga ob 8h! še enkrat vpraša in je rekel, da se mu ne dauser posted image . Ubogi otrok, vsa solzna do mene... Mislim, potem sem jih pa jaz slišala, da se grdo do njega obnašam, ker sem ga spomnila, da se lahko vsaj 5 minut z njo ukvarja....Igra ta bolano karto že par dni preveč. Aja, je dal perilo prat danesuser posted image . Mu grem jutri medaljo kupit.

Je namreč doma na bolniški od prejšnjega ponedeljka, se je že fajn spočil in ozdravel, tako da je konc spešl tretmaja. Kot da mene kdo vpraša, kako se počutim, pa vseeno za tamali skrbim.

Ne bom več morila, samo ti desciuser posted image .. Res, včasih sem vesela, da imam dve punčki. In upam da bosta vsaj kolikor tolko normalne partnerje dobile (kakšne majčke 2007, recimouser posted image ).

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.2.2008 23:25:45   
Putka
Ampak sej nismo normalne! Prej smo rabile skoraj pol leta, da smo 100 strani naklamfaleuser posted image Zdaj pa v enem (! šla pogledat, prvi post 3.1.) mesecu skoraj 75.

Pridne!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.2.2008 7:42:32   
lex
Dobro jutro!

Da še vam skuham kavo, pol pa bežim za knjigeuser posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.2.2008 8:19:53   
felicia
dobro jutro, hvala lex za kavicvo mmmmmmmmmm je bila dobrauser posted image

preverjeno sem gledala sam tist na korziki pol sem šla pa spat.

Upam da bomo ta vikend šli kej smučat si tolk želim.

Grem zdej mal pospravljat pa razmišljat kaj bom kuhala za kosilo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.2.2008 8:44:54   
kai1
jutro, punce

Anže že pridno kobaca naokoli, se igra in vriska. Vstal je že ob 6.00 in mislim, da bo kmalu omagal ( ampak ni še videti ).

Lex
hvala za odlično kavico.

Rogljiček
, ali si dobila zs?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.2.2008 9:09:32   
rogljicek
Kai, dobila zs- kakšni učki, ta pa bo osvajalecuser posted image

Pri nas že drudi dan tako veter piha, da ne morva ven, potem se pa dan tako vleče. Saj dopoldan še gre, pijeva kavico (hvala Lex), pa Reyin poučni dvd pogledava, opereva perilo, pospraviva,... Dez pa pride domov šele ob 6-7ih user posted image  No, itak se moram sedaj pripravit (materilano) za intervju februarja, pa se mi ne da delat na tem, se moram usest in skoncentrirat, pa skicirat. Res vas občudujem vse tiste, ki delate izpite, pa magisterije, pa diplome, uf, ta je težka.

Reya ima spet divje v plenički, smrdi na par metrov. Pa ponoči se je pokakala- a lahko, no user posted image  Grem zdej zajtrk pripravit, pa bejbo previt.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.2.2008 9:33:13   
iwa
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kolk je reya fletna resuser posted image user posted image user posted image user posted image glede soje napišem drugič zej mi ema ne pusti. se je učer sama dvignila čist na noge ob postlci in zej bi bla skoz tko user posted image pa mami v akcijouser posted image user posted image user posted image

putka super si!user posted image user posted image user posted image ti si pa res ena skulirana faca, desci pa pač..... bo že!

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.2.2008 10:08:31   
rogljicek
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Ema. A niso dobri, ko neki novga pogruntajo, pol pa to skoz hočjo prakticirat.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.2.2008 10:33:31   
Majchi
Jutro punce!

Zdaj vem recept, kako se kaj naredi čez dan. Ko z Lano vstaneva, zrihtam njo, zrihtam sebe, potem pa niti pod razno ne smem RR odpretuser posted image , ampak takoj sesalec zagrabit. Zdaj že cel teden tako prakticiram, pa imam vsaj pospravljeno. Potem gre pa že Lana jest in spat.
No, dons sem jo dala najprej spat, ker je noro sitna in zaspana, medtem pa ji kuham sadje, da ji bom potem naredila čežano. 

Kolegica mi je dala idejo in sem včeraj kupila puranje faširano meso. Danes ji bom skuhala takšen haše in pa riževe rezance. Upam, da se ne bo zmrdvala.

Drugače pa skoz lazi za mano, leze v tuš kabino, se dvigne ob bide in vleče zamašek ven, me vleče za hlače, da se lahko dvigne ob meni, medtem ko kuham, leze za mano v špajzo, leze v omaro, kjer so smeti, mi ugaša sesalec, menja radijske postaje,...user posted image . V bistvu je tok lušna. Aja, ko pa vse to dela, pa ima ves čas v ustih en kos puzzlauser posted image  ko en kuža. No, tok o našem Runotuuser posted image .

Rogljiček, Reya je še vedno ful luškana bejba, pa ful so ji laski zrastli. Komi čakam, da jo vidim.
Iwa, bravo za Emo!

Kaj pa mislite o Lumpi kašicah (a la Frutek)? Proizvajalec je Fructal, pa cenejše so. Mi smo jih probal, pa so ful dobre, jaz ne opazim razlike, ampak v čem je fora? Je notri manj kvalitetno sadje? Katera ve? Iwa?

Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.2.2008 10:38:04   
Majchi
Putka, joj če bo moj tak do Lane, da se mu nič ne bo dal, ga bom...ma ne vem kaj ga bom, ampak nič lepga v glavnem. Kok nekateri deci nimajo feelinga za te stvari, ejuser posted image . Saj men se tud vedno ne da, ko me kakšen otrok prosi (npr. od mojga nečak), ampak se grem vedno igrat, potem pa kar not padem. Moj je pa drugač tud bolj lene sorte kar se tega tiče. Evo, zdej me je pa že vnaprej zaskrbel.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.2.2008 10:42:00   
kai1
Machi, kot bi opisovala in gledala našega Anžetka. Le, da on nima puzzle v ustih, ampak slinček.

Lumpi kašica
, mi smo jo probali. Je jo tako kot frutek.  Okusna je. Če je kakšna razlika? Ne bi vedla. Pomoje ne, saj merc. mleko je ravno tako kot alpsko ( lj. mlekarne).

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.2.2008 10:45:02   
kai1
Moj mož se pa zelo rad igra z otroci in je magnet zanje. Nič ne ločuje, a je njegov ( sin, nečak,sosedov,koma poznani,itd.). Vsi ga imajo zelo radi, on pa se tudi rad igra z njimi in jih motivira pri igri. 

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.2.2008 10:50:47   
rogljicek
Ne bi vedla za Lumpijeve kašice, vem pa za mlečne izdelke. Ena znanka dela v Lj. mlekarnah, pa sem jo vprašala kaj je razlike med merkatorjevimi jogurti, mlekom,...in njihovo znamko, glede na to, da vse polnijo oni. In pravi ona, da bi dvojno delali, jih pride predrago, zato je razlike, verjemi ali ne, le v embalaži. Merkator ima tolk cenejše embalaže. Npr. mleko je polnjeno v navadne embalaže brez kakršnihkoli plastičnih dodatkov in slabši papir, lj. mlekarne imajo plastičen top in boljši papir. Zato predvidevam, da bi kašice ble isto. Ampak, primer Odeje. Dela za merkator odeje in svojo znamko. te imajo različna polnila, zato je M cenejši. Kašice so pa za otroke in mislim, da morajo uporabljati dobro sadje/zelenjavo, drugače bi jih živilci ukinli. A ne Iwa?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.2.2008 10:52:44   
rogljicek
Ojoj, Reya je ravno stankala 240ml vode, pa še hoče!

Neposredna povezava do sporočila: 1839
6.2.2008 11:20:42   
Majchi
Hm Rogljiček, upam, da imaš prav glede kašic.
Jaz npr. za Lano kupujem Mercatorjevo vato (tisto navadno za cufat), katero uporabljam pri previjanju doma namesto robčkov. Zadnjič je pa niso imeli in sem kupila original Tosamino (tud Mercatorjevo vato dela Tosama), ki je mal dražja. Pa sem ugotovila, da je original precej debelejšauser posted image .
Medtem ko med dnevnimi vložki ne vidim razlike: Mercator vs. original Tosama.
Ni mi čist jasno. Al pa npr. rdeča pesa. Od Ete mi je čist istega okusa kot Mercatorjeva, ki jo tudi polni Eta, pa je ful cenejša.

Neposredna povezava do sporočila: 1840
6.2.2008 12:13:26   
juniorka
Sploh nimam časa pisat...

sugar, majchi, kai1 in rogljiček- hvala za želje po ozdravitvi! Jaz se zaenkrat držim, se šopam z elevitom in še šumečkami c vit.!
rogljiček- ko bi vidla, kakšen nasmeh je poklonil Nel Reyi - no, njeni fotki, tak osvajalskiuser posted image ! Saj to pa že kmal prideta, upam, da se čimprej vidimo! Imaš prav za Lj. mlekarne- sem hotla to napisat, pa si me prehitela..predvidevam, da je s frutki isto, nisem pa še sprobala, ker sadje jaz sama pripravim iz bio domačegauser posted image .
sugar- glede vstajanja..mi smo na NFT vadli vstajanje, zato ne vem, zakaj tebi taki nasveti, predvidevam pa: da mogoče ne vstaja pravilno in ga moraš zato malo štopat, da bo pol prav to počel- iz sede na kolena, pol eno nogo na podplat in s pomočjo rok poteg še na drug podplat..če tko dela, pol ga pa kar pusti!!! Ker Nel se je na mehkem tudi kar iz sede potegnil direkt na oba podplata brez kolen, pa sem ga morala malo prevzgojituser posted image ! Ja, saj vem, da tisti, ki pa ne hodijo na NFT se pa sploh ne ukvarjajo s tem, kako in kaj, sam da jeuser posted image , nas pa zakompleksajouser posted image ! Ti pa vidiš, kako in kaj, torej naredi po svoje, pa bo najbolj pravuser posted image !
majchi- zadnjič si napisala, o količini.. Nel poje eno šalco za belo kavo (se da ajn palični uporabituser posted image ), zdaj ponavadi eno in pol gh, tako rahlo tekoče...pa sem šla zmerit- ena šalca je 230 ml, ampak še drugače- ena šalca je 4 naše zajemalkeuser posted image !!!! Tako da Nel poje za kosilo 4-6 šefeluser posted image ! Hočem povedat, da je vse relativno glede merjenja..no, po 6 šeflah mu pa ne dam večuser posted image !
Lep dan- pri nas je začelo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihat! Itak imamo vročino, tako da ni panike... Aja, a ktera ve, kako smo fasali vnetje ušes- upam da ni dednouser posted image , iz nosa mu namreč nič ne tečeuser posted image
lp

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
6.2.2008 12:57:42   
felicia
Oj

no glede vstajanja Uroš vstaja pač tako da se potegne na obe nogi hkrati s pomočjo rok pa nisem vedla da je to nepravilno user posted image . Pač vedno je tako vstajal.

Majchi- ja tvoja Lana je pa res smešna s tistim puzlami v ustih pa na vse štiri pa dirka po bajti ha?user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
6.2.2008 12:58:15   
felicia
kako se pa pri ostalih dvigajo na noge?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
6.2.2008 13:23:40   
juniorka
felicia- ne se obremenjevat, slejkoprej bo tudi Uroš osvojil prave veščine- samo nas pa terapevtka krega, če ni po jus-uuser posted image , npr. tudi naj ne bi vsakič na isto nogo vstajali... pa to 9mesečniku razložiuser posted image !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
6.2.2008 13:24:59   
felicia
hvala za tolažbo juniorka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.2.2008 13:37:02   
felicia
zdej se pa po kosilu prileže en kapučinček a ne!

evo sem ga lih zdej skuhala!

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.2.2008 14:03:11   
tejč
hello, sploh ne sledim večuser posted image , tako čvekate...

feliška, maša se zagrabi, pol pa eno nogo pokrči in pol drugo, iz kleče al kako naj rečem...prid zdle pogledat, skoz vstaja v posteljci in se reži, ko pridem jo poležat...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.2.2008 14:10:59   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
prid zdle pogledat, skoz vstaja v posteljci in se reži, ko pridem jo poležat...

Hočeš rečt, da te mal zajeb**user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.2.2008 14:15:42   
Majchi
Juniorka, vidim, da je Nel ta pravi jedecuser posted image . Da ne boš mislila, Lana samo včasih tok poje, kot sem takrat napisala, če ji je nekaj res dobr, pa še to vidim, da ni nič v primerjavi z Nelomuser posted image . Zadnje čase me pa itak zeza. Gospa ne bi več druzga sadja jedla kot Frutke. Te imava ponavadi samo za "na teren", doma ji pa sama sadje miksam, pa čežane delam,... Zdej ji pa že par dni doma zmiksam in pretresem v Frutkov lonček in ona vse poje! Hehe, je mami lisica, auser posted image ?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.2.2008 14:34:54   
lex
Midve sva iz posvetovalnice. Težka je 8900 dolga 73. Rozina ji je delala rahle preglavice, pol je pa pogruntala da more desno roko uporabit je pa šlo. Dohtarci je skor uni aparat za gledanje v ušesa dol vrgla (stane cca 1000€ in ker ve, da mami nima denarja ga je pustla celega), vse je morala pregledat - firbčna po mami in ni se tulila ko jo je pregledala. Aleks je niti videt ni smel je že tulil. edino železo morava jest in sem se zmenila, da ji bom aktiferin kapljice dajala in mim je napisala bel recept, tako da grem dans v avstrijo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......