|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
7.2.2008 19:30:22   
lex
Jaz pa spet pečem nutelino tortouser posted image , pridejo jutri kolegi na obisk nama z Aleksom čestitat, pa se kolegu ful lušta neki sladkega, jaz pa ustrežna in evo je že pečenauser posted image , zjutraj jo samo namažem.

petrinja se popolnoma strinjam s tabo. S tem, da pri nas velja samo ati za uspavat in potem ga morem čez pol ure zbudit, pride iz spalnice ko en zombi se zvali na kavč pred TV in v sekundi zaspi nazaj. Ko mu pa rečem naj si gre zobe umit in spat je pa čist čukast in je pol do 1h pokonciuser posted image , jaz pa spim al pa tu gor klofam (saj vesteuser posted image ). Midva greva menda v soboto ven (me pelje nekam za roj. dan - končno!!!!!!!!!!)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
7.2.2008 19:48:52   
kai1
Vanesa, morje, komaj čakam poletje.
Felicia, bravo za plazenjeuser posted image user posted image user posted image
modrci, men so kar prav tastari, tako da mi ne bo treba v šoping 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
7.2.2008 21:04:45   
kjava
Lex, pridna, ker pečeš torto user posted image . Pa, kot pravi Majchi, sedaj si le še privošči RR user posted image .

Modrci, uh, zdej ste me spomnile da si bo treba kaj nabavt. Sem tok zanikrna, da še vedno une za dojenje nosim. Pa bo najbrž tud balconete model user posted image , kot pri petrinji.

Valentinovo- mislim da je že ena pisala, da ne mara tega uvoženega praznika. Men je tud BV, moj pa itak kar penast rata, če mu ga kdo omeni.

Plazenje- še ni. Zdaj se z eno nogo spodvito po riti drsa po tleh.

Zdej grem pa likat in stanovanje pospravt, ker je zgleda eden bombo vrgu.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
7.2.2008 21:38:54   
Majchi
Mah, sem že vse napisala, pa vmes imela telefon, pa cote obesla, na, pa me je ven vrglouser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.2.2008 21:41:35   
lex
kjava naša tud dela premike po celi bajti z podvihano nogo od ritjo in pol se preseda, 1x je kar poskočla ziher enih 10 cm tak se je odrinla. Jaz se sploh ne spomnim, da bi Aleks mel take probleme. Mogoč smo meli malo več puzzlov, drugač je pa pod istiuser posted image . V glavnem tud po trebuhu se odriva - ne plazi - da zgleda ko en skakač - ful ma čudne pozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.2.2008 21:48:31   
tejč
Mi2 pa malce obujava spomine in geldava filmčke od ajše, ku je bla mejhna-za crkent smešnouser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.2.2008 21:50:43   
BAMBINA_
Vendarle danes nismo bili pri P. Sem govorila z njim po telefonu, pa pravi, da ga naj pripeljem pokazat v ponedeljek, če še ne bo bolje. Te viroze imajo baje zelo dolgotrajen kašelj. Sem se zadnjič malo špilala in izmerila Griševo sobco, pa malo narisala želeno pohištvo ter poslala enemu, ki dela po meri. KLIKNI Danes sem dobila predračun... 2800 € user posted image
Modrci no meni pa so ta stari vsi preveliki. Pa že prej nisem imela nekega bogastva, zdaj mi je Griša še tiste slivike male čisto scuzal user posted image
Valentinovo jaz ga imam pa rada. Glej ticker user posted image Valda se ne gremo romantičnih večerij ob svečah in podobnih osladnosti, ampak kakšno pozornost si pa vedno izmenjava. Tak srčkan praznik. Sicer pa... kateri praznik, prosim vas lepo, pa danes ni skomercializiran? Božič, halloween, Velika noč... madona, še 1. november je postal totalna meka za trgovce... Ampak ni treba, da pretiravamo. Saj tudi mamice imamo vsi vse leto radi, pa ji za materinski dan vseeno kupimo kakšno rožco, ane? Iiiije, letos bomo pa 1. praznovale materinski dan user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.2.2008 22:06:47   
petrinja
uuuuuuuuuuuuuu kok nas je goruser posted image user posted image user posted image . tudi jaz s pridom to izkoriščam, ker je šel moj dragi na pijačo.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.2.2008 22:10:23   
petrinja
bambina- joj kok sem imela smešnih preglavic s tvojim nickom-namreč obstaja še ena bambina, le da z malimi črkami, in sem njej poslala zs, na dolgo in široko, kako lepo novico si mi povedala, in tako naprej, no, pa sem potem videla da to pa ni to, in še enkrat taisti zs, pardon in ups, in mi je poslala nazaj, da se že dolgo časa ni tako nasmejalauser posted image . mislim, sej tud rožic je že eno malo morje, ne?user posted image  rožica, pa rožica81, pa rožica82user posted image

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.2.2008 22:17:10   
rogljicek
Eeeee Tejč, jaz sem tudi ravnokar gledala Reyine fotke k je bla še mala bubica, pa potem malo večja, pa še malo večja, pa zdej ko je će velika buba user posted image  In sem misla dat idejo, da bi vse prpopale eno fotko naših bubic, ko so bli stari cc 3 tedne, pa sedaj pri eni že 9 mesecih. No dejmo user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.2.2008 22:27:04   
Majchi
Ej, tud jaz glih kar urejam album, ker sva dala razvit drugo rundo fotk in jih zlagam in komentarje pišemuser posted image .
No, to sem že prej napisala, pa me je ven vrglo.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.2.2008 22:30:59   
petrinja
evo sem za:

Matevž cca 3 tedne:

user posted image

in sedaj:

user posted image

mislim da je razlika očitna, neuser posted image ( mislim, takrat je spal, sedaj pa niti pod razno neuser posted image )

27.4.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1912
7.2.2008 22:32:08   
Putka
Samo na hitro...

Katja je pravi mali štor, se dvigne na noge, kar ok stoji ob opori, tudi korake že dela (sicer ne tako profesorsko kot Anže), ampak lovit se pa ne zna. Če jo naprej zanese se še ulovi ali korak naredi, ko gre nazaj pa user posted image . Pade nazaj na betico, trda kot dila, še malo da glavo nazaj. Ko bi se vsaj na rit vrgla, ojoj. So kateri kaj omenili glede tega, tiste ki hodite v razvojno?

Sem danes videla, da se Lana od Majchi tako lepo sama nazaj na tla spusti, Vesna je bila tudi tako spretna in previdna. Ta moj mali škratek pa glavo nastaviuser posted image

No, jaz pa razmišljam (kot ene druge podjetne, ste me malo navdihnile), da bi se šla kako popoldansko dejavnost. In ker rada šivam in mi še kar gre, bi začela s posteljnino in takimi lahkimi. Pa me zanima kje imajo kak fajn material. Samo ideje so to, bomo videli... Mi je pa blazno všeč tale ideja Fairtrade in organski materiali... Nekaj takega kot tole, ali pa toleuser posted image , samo po bolj normalnih cenah (tale je 57€).

Rogljiček, če boš zasledila na tvojem koncu kako štacuno (pa te zdaj ne prosim, da iščeš, samo če boš kje videla mimgrede), ker pomoje v Sloveniji je tole še bolj amerika.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1913
7.2.2008 22:32:50   
Putka
Ah, tale link sem hotela pripopat, tale ima fajn idejo z oblačili.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.2.2008 22:47:09   
Putka
user posted image
Katja nekje 2-3 tedne

user posted image
Katja 1 mesec

user posted image
Katja 9 mesecev

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
7.2.2008 22:48:17   
rogljicek
A katera ve kaj bi bil organski bombaž v nemščini? Nemci so res vse na organsko in bio in recikliranje inuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
7.2.2008 22:53:16   
Putka
Moja nemščina po 4-ih letih gimnazije: Organische Baumwolle. Bo prav?

Res te nočem matrat rogljiček, ampak v Nemčiji imajo take velike štacune za te zadeve, pa outlete in podobno, česar pri nas ni.

Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.2.2008 22:57:05   
Majchi
Evo, še Lana:

Stara cca. 3 tedne:
user posted image

In stara nekaj manj kot 8 mesecev:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.2.2008 22:57:26   
rogljicek

user posted image
3 tedne

user posted image
8,5 mesecev

Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.2.2008 23:01:20   
Majchi
Iiiii, kaj so luškani vsi po vrstiuser posted image user posted image !

Putka, sem vesela, da tako razmišljašuser posted image ! In res, zakaj pa ne? Šivat pa res znaš, si nas vse prepričala. Jaz bom ziher kupila kakšno tvojo mojstrovino in bom počaščena, če bom med tvojimi prvimi strankamiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.2.2008 23:01:47   
rogljicek
Putka no, pa saj me ne matraš. Če majo res outlete, bi blo res fajn, da jih najdeva, da začneš z biznisom, ane!?!? Pa zdej je pravi zadnji čas, to tolk pali.

Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.2.2008 23:02:01   
Majchi
O, nagajivka je gor prišlauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.2.2008 23:04:43   
rogljicek
Majci, Lana se je pa po moje od vseh najbolj spremenila. Zdej so že kr pravi otroci, ne več dojenčki, sploh Petrinjin junior, Matevž zgleda pravi fant. Luštni sp pa vsi, res je.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.2.2008 23:07:39   
rogljicek
Grem jaz na spavanje, Dez že lep čas smrči. Meni pa pravi, da sem itak zasvojena z RR.jem.

Neposredna povezava do sporočila: 1924
7.2.2008 23:08:46   
petra a
user posted image user posted image user posted image sem se prej narežala,ko sem prebrala,da ga ti bolj obzirno kažešuser posted image user posted image user posted image

feliška-v kamnku je fabrška prodajalna od ete in nekaj ceneje je

kjava-user posted image user posted image user posted image ma,si nam ti pridna študentka,čestitke   (jst sem mela dons izpit ja,pa zagovor seminarske,pa še test za bonus točke,sem čist preč

tejč-ne vem,če nam bo usojeno se srečat v tork,najbrž bo moj mel dopust in bomo šli v kranjsko (ne vem ponavad do zadnjega,jst ne vem no,ta moj sam dela,pa dela,pa dela,sploh ne razume da mu pripada tud dopust,očitno bo firma propadla brez njega)

petrinja-alomehor bomo v tork v kranjski,boste slučajno gor?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......