|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
7.2.2008 8:58:54   
Majchi
Jutro!
Saj ne morem verjet, Lana je spala do zdele! Prvič po doooolgem času sem se ob 8.30 sama zbudila in bebavo gledala naokrog, kdo mi je otroka vzel, ko je taka tišina. Dons sem se pa res naspala, sem še lepotnega ujelauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
7.2.2008 9:05:40   
felicia
majchi- pol si pa dons prava manekenka z lepotnim spancem, zdej še hitr od Putke kavico spi se ti je že ohladillauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
7.2.2008 9:44:48   
vanesa24
Dobro jutro.
Kristinca je bila danes zgodna. Seje zbudila ze ob sedmih, tko da zdele ze slatko panca za dvajset minutk.

felicija-moj je itak en levi za tke stvari, tut moj rojstni dan preskociuser posted image (ceprav mu jst vedno neki kupim),tako da je valentinovo en obicni dan za naju.
Ceprov bi rada vidla, da bi se mal pomehkuzu. Ampak pravi (cist brez vesti): jst nism tak tipuser posted image .

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
7.2.2008 9:50:45   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
majchi- pol si pa dons prava manekenka z lepotnim spancem,

Jap. Sem pozajtrkovala, spila od Putke kavico, zdej se pa že odpravljam na telovadbo. Ko movie star!user posted image

Vanesa, nič mi nisi dolžna. Nehi, no! Veš kaj se zmeniva? Ti probaj prit na kakšno srečanje al pa VSM, pa se bomo spoznale, pa eno kavico spile. Važi? Smo same fejst babe, veš?user posted image

Zdej pa res moram it rit razmigat. Zdele je še Lana spočita, tko da moram hitr izkoristit, ker ponavadi mi tam teži 100 na uro, ker je glih njena ura za spat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
7.2.2008 9:59:48   
rogljicek
Putka, jaz pijem tvojo kavico, Reya pa vpije pa navdušenja, ko gleda dvd.

Vanesa, niste edini, ki ne praznujete Valentinovega. Jaz sem bila vedno proti temu prazniku, ker originalno ni naš in je uvožen iz Amerike, za prodajalce je pa meka. Zakaj bi plačevala za vrtnico na valentinovo 5 eur (zdej je verjetno že več), drugače je pa kolk 3???? Dezu (je Američan) pa tudi ne pomeni nič, tako, da...

Lex, tole zbiranje imen me spominja na 18 let nazaj, ko smo zbirali za mojo sestro. Vi ste 3, mi smo bli 4. Se nismo mogli zedinit, je bla še 10 dni po rojstvu brez imena user posted image  Pol smo pa prišli z originalnim in edinstvenim imenom na plan- Petra user posted image user posted image user posted image  Men je Vita bolj všeč kot Tinkara, navijam zate.

Kai, sva na istem ha. Držim pesti, da zmagaš na razgovoru za službo- obeh, pol pa sama zbiraš user posted image  Men so včer mail poslal, če lahko prestavimo razgovor, pa ne vem al na prej al kasnej. Tud ne vem al je to dobro ali slabo user posted image  Ah kaj, saj ni edina služba. Ampak je pa fajn, ker je internacional in govorijo izključno angleško in zaposlujejo izključno angleško govoreči kader (seveda kakšen drug jezik ne škodi) Pa prednosti imamo Evropejci, ne Nemciuser posted image

Bambina, bravo za tvojega telovadca, vidiš prav nič ne zaostaja za našimi. Čez par let bo že atlet na stezi user posted image  in bojo vsi težki trenutki pozabljeni. Bravo Griša.
Jaz se tud bojim odprtih vrat, Reya pomoje kar voha, kje so le priprta, ker vedno leti tja. Dez je zadnjič sanjal, da sva pustila odprta vrata in, da se je tamala skotalila po stopnicah, se je v trenutku zbudil in meni dajal lekcije user posted image

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
7.2.2008 10:13:38   
vanesa24
rogljicek-mas prov glede valentinovega
Lahko ti povem kaj sm jst enkrat sanjala. Sm se zdej vsa trda, ko pomislim na to. Sanjala sm, da sem bila pri nasih na dolenjskem. Imamo-majo psicko(zlata prinesalka) Ajso. Drugac je full prijazna in ubogljiva. Jst sm bila dol in sem imela tamalo v narocju. Ker je Ajsa ni poznala je od ljubosumja skocila proti tamali. Jo je zagrabla in mi jo je iztrgala iz rok. Borila sem se z njo in tamalo nakako dobila nazaj. Ampak Ajsa ni odnehala. Spet je skocila in mi jo iztrgala iz rok. Sedaj ji nisem bila kos in je Kristinca ostala pri njej. Potem sem se vsa v strahu zbudila. Sploh nism mogla vrjet kaj vse se ti lahko sanja..........savsta.
Od takrat naprej sem zmeraj previdna pri nasih zaradi Ajse. Nism zihr v njo vec tok kot vcasih. 

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
7.2.2008 10:25:30   
vanesa24
Majchi- OK velja. Ponavadi zmeraj zamudim ali spregledam vase kavice in srecanja. Drugac pa imam namen it v ljubljano. Bi ze sla sm cakam fotra k je reku, da se bo mimgrede ustavil. Sm nevem kdaj tocno.

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
7.2.2008 10:31:44   
vanesa24
Tko je pa Kristinina dobra volja za dobro jutro.

user posted image

user posted image

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
7.2.2008 10:56:09   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Dez je zadnjič sanjal, da sva pustila odprta vrata in, da se je tamala skotalila po stopnicah, se je v trenutku zbudil in meni dajal lekcije user posted image

Hahah, no tale je pa huda. Že kar nekaj let nazaj sem pa jaz ful živo sanjala, da se moj drogira. Ko sem se zbudila, je še spal, jaz pa Ajde, ajde zbudi se!, Pokaži roke... skratka sem ga celega pregledala, če ima kje kakšne špike, njemu pa nič jasno.
Vanesa24 luštna je tvoja mala. Tak dobrovoljček user posted image
Jaz sem bila pa na šihtu. Sem nesla tisto potrdilo od CSD za dohodnino, pa veselo novičko povedat - da me še ne bodo kar videli. Pa je šefica že vedela, ker jim je CSD odločbo tudi poslal. Šibam...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Neposredna povezava do sporočila: 1884
7.2.2008 12:47:42   
kjava
Čav, punce, jest sm z izpita. sem dobila 9, juhuhu! Petra a ,a ga nisi mela ti tud dons?
Mala je sitna, zato bom kasneje prebrala za nazaj. _Bom mela kar velik delauser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
7.2.2008 12:48:06   
lex
vanesa kaka lepotička je tvojauser posted image user posted image user posted image user posted image

midve sva prej cote zlagali in ji dam škaf na tla, da pomaga, se je zraven tolk smejala (prav navihano), da sva bili obe nasmejani, če bi kdo stopil not bi mislil, da se mi mešauser posted image .

valentinovo: jaz dobim za rojstni dan kaj pol je pa valentinovo kar pozabljenouser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
7.2.2008 12:48:45   
lex
kjava čestitke za 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj šrele sedaj sem vidla kolk sem goruser posted image user posted image , ko mam čez 3000 objavuser posted image user posted image user posted image user posted image - bom mogla na odvajanjeuser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
7.2.2008 13:03:06   
Majchi
Ah Lex, se boš pol odvajala, ko boš imela 3 smrkoline doma in boš na polno zaposlenauser posted image . Zdej si pa dej duška!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
7.2.2008 13:48:41   
Eca
Hej!

Mene je zasekalo  - išias. Včeraj zjutraj sem nerodno prijela Doriana in se od bolečine sesedla. Zdajle mi je uspelo prvič vstati in sem cela omotiča od bolečine.

Dorian je bil včeraj cepljen (peljala ga je tašča), teža pri 9.mesecih 9720g in dolžina 74cm (zgleda da se je skrčil za 1 cm od prejšnjega meseca) in dobil je napotnico za RA zaradi zaostanka v motoričnem razvoju. Naročen pa je že v ponedeljek zjutrajuser posted image .

Tak, zdaj pa moram nazaj v posteljo, boli ko user posted image , tablete ne primejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
7.2.2008 14:34:06   
kai1
ojla

Sem ravno prišla od enega razgovora ( nisem najbolj navdušena). Imam še en razgovor drug teden, pa še nove možnosti se mi odpirajo, tako da do konca porodniške bom pa le nekaj našla, upam.

Eca, boga ti. čimveč počivaj, da se pozdraviš.Pomaga predusem ležanje, no to pa že verjetno veš.

Lex, bravo za bejbiko.
Kjava, čestitke za 9.user posted image

Vanesa, nekaj podobnega se je meni sanjalo ( o psu in napadu), ko sem bila v enem 8. Muser posted image .Groza.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.2.2008 16:35:26   
felicia
ojla mi smo bili pa danes na morju ufffffff kakšen sonček ne moreš verjet pa 15 stopinj! Bi se kar preselila takoj sam pol bi se z vami težko dobila heheheh. Zdej sva pa spet sama doma.  Mali neki zraven kriči in se dere mene pa malo boli za njegovo kričanje se mi ne da danes res ne.  No verjetno ga bom morala nafutrat pa špfrevit pa sej bom.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.2.2008 16:41:16   
Cappy96
Ojla!

Joj, boga, boga Eca....prav smisliš se mi! Naj ti tale user posted image  pomaga pri čimprejšnjem okrevanju.

Kjava, ti pa razturaš user posted image ! Čestitam!

Za Valentinovo pade pri nas kakšna malenkost (npr. Bacciji v srčku), drugače pa kakšnega hudega praznovanja z romantično večerjo ipd. ni. Je pri nama vsak dan Valentinovouser posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vanesa, res je cort tvoja tamala. Pa vsi ostali in ostale tud- brez izjeme!

Lex, čestitke za mediko Vito! In hvala, da si mi sporočila, da si dobila knjigo.

Majchi, čimveč takih umirjenih juter (kaka hecna beseda) ti privoščim user posted image

Mi smo bili pa v torek v Lj. Krvi na blatu ni, tako da je sum na notr. krvavitve ovržen. So ji pa spet kri vzeli in to iz glave user posted image user posted image user posted image ......to pa res grozno izgleda, čeprav je sestra rekla, da žila je žila. Samo je bilo pa 1,2,3 fertik, zadnjič se je pa iz roke kar dolgo mučila,da je napolnila epruvetke.

Drgač pa sugar, jst tud ne vem, kako otroka "nazaj držat" takrat, ko nekaj sam hoče. Pri nas je tud že od začetka tako: npr. najprej jo nisva smela pustiti nobenmu nepravilno pestvat, zdaj naj ne bi bila v sedečem položaju- ampak na tleh je tako ful rada (je pa res, da vozička še zmeraj nimamo dvignjenega, ker je premehka v trebušnem delu in kar skupaj zleze, ko je pa na tleh, pa itak vidiš, koliko časa ji paše in koliko časa je zravnana), v avtosedež tud še ne sme,... Juniorka, se pa definitivno strinjam s tabo, da nas lahko v ra in fth kar konkretno zakompleksajo. Ampak res je pa najpomembnejše, da naši otročki lepo napredujejo.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.2.2008 16:44:20   
Cappy96
Vau, felicia! Lep dan ste si izbrali za morski izlet user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.2.2008 17:07:29   
vanesa24
Zdele sem opazila, da ima Kristinca eno zenico vecjo od druge. A je to normalno?

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
7.2.2008 18:15:30   
felicia
vanesa- nimam ponjma za zenice, nisem nikoli bila na to pozorna.

cappy- nov avtarček. Kaj pa je z malo Lano? A sem kej preskočila v tvojim sporočilih?

evop Uroš se je resno začel plazit po sobi.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.2.2008 18:27:25   
rogljicek
U Feliška, morje....user posted image user posted image

Midve sva šle pa danes v mesto malo na sprehod in je blo prav fino. Spet sem šla probat misijo nemogoče-kupit modrc in seveda spet mi ni rata. Reyo tolk časa furam naokrog, da zaspi, potem pa hitro v štacuno probavat modrce, ampak kaj, ko se mula takoj zbudi, ko prideva v trgovino. Potem se pa dere, poskuša vstat iz vozička- res ne mara štacun.

Je Dez pršel domov, greva neki za večerjo zrihtat. pridem nazaj.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.2.2008 18:30:50   
petrinja
evo še malo meneuser posted image

sem bila malo na odvajanju od  RR in na sploh računalnika, ker imava z mojim dostikrat čisto brezvezne večere-on pri TV, jaz pa pred računalnikom, ali obratno, in sem rekla stop, in greva raje kaj drugega početi -skupaj! tako sva šla v torek po dooooolgem času v kino, pa sva hotla iti še na pijačko, pa je bil ravno pustni torek, in je bila povsod strašanska gužva, tako da sva šla le še v Mc-driva ( je on jedel neki nov hamburger, jaz ničuser posted image ), in domov. ma je bilo kar fajn. drugače pa šibajo pogovori, igre, khm, khmuser posted image ... ja, ja tudi touser posted image . tako da imava sedaj malo bremze pri vseh teh aparaturah, ker hitro uničijo romancouser posted image .

Matevž se še kar ne plazi, je pa zato skoz na nogah, in dela korake.user posted image  po moje bomo mi kar malo preskočili brisanje po tleh.
jemo vse, še najbolj pa uživa če mu dam male graham žemlje v roko in on gloda in trga- se vam dozdeva kakšen je potem vozičekuser posted image ? zelo rad ima tudi kefir, nav. jogurt, sadni jogurt, skute,... tiste pripravljene pahuljice pa nič kaj preveč ( razni grisolinoti, keksolinoti, in podobno).

drugače pa vsak dan delava dolge ture-ker vzameva  s sabo še mojega očeta, ki mora zaradi tromboze čimveč hodit, in sva obdelala skoraj vse poti do mesta, do Bežigrada, BTC,... smo res pridni. Matevž se pa navdušuje nad avtobusi in tovornjaki na cesti zraven ( se je že začelouser posted image  )

sedaj ima tudi že zgornja zobka zunajuser posted image . kako pa potem naprej rastejo( najprej zgornji ali spodnji )?

felicia-ma sem ti fovšuser posted image  da si šla na morje. jaz sem enostavno zaljubljena v morje ( tipična ribica-no ja nisem baš tako nežna duša nouser posted image  )

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.2.2008 18:30:52   
felicia
ah ja modrci jaz sem vse svoje stare stran vrgla ker mi itak niso prav in mi joške ven letijo, se sklonim pa so že zunajuser posted image . no in zdej mene tudi čaka ta misija nakupovanja modrcev pa se mi tako ne da it to sprobavat, res. Kje pa kej kupujete modrce?

Neposredna povezava do sporočila: 1898
7.2.2008 18:33:23   
felicia
oj petrinja dobrodošla nazaj! user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.2.2008 18:34:08   
petrinja
ah modrciuser posted image . sem že rekla, da sem šla jaz kupovat modrce, in ko sem ga kupila, sem opazila, da se imenuje model balconette, vam to kaj poveuser posted image . drugače pa res fajn-Lisca, šopingirat sem šla pa kar v Emporium.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......