Cappy96
|
Ojla! Joj, boga, boga Eca....prav smisliš se mi! Naj ti tale pomaga pri čimprejšnjem okrevanju. Kjava, ti pa razturaš ! Čestitam! Za Valentinovo pade pri nas kakšna malenkost (npr. Bacciji v srčku), drugače pa kakšnega hudega praznovanja z romantično večerjo ipd. ni. Je pri nama vsak dan Valentinovo Vanesa, res je cort tvoja tamala. Pa vsi ostali in ostale tud- brez izjeme! Lex, čestitke za mediko Vito! In hvala, da si mi sporočila, da si dobila knjigo. Majchi, čimveč takih umirjenih juter (kaka hecna beseda) ti privoščim Mi smo bili pa v torek v Lj. Krvi na blatu ni, tako da je sum na notr. krvavitve ovržen. So ji pa spet kri vzeli in to iz glave ......to pa res grozno izgleda, čeprav je sestra rekla, da žila je žila. Samo je bilo pa 1,2,3 fertik, zadnjič se je pa iz roke kar dolgo mučila,da je napolnila epruvetke. Drgač pa sugar, jst tud ne vem, kako otroka "nazaj držat" takrat, ko nekaj sam hoče. Pri nas je tud že od začetka tako: npr. najprej jo nisva smela pustiti nobenmu nepravilno pestvat, zdaj naj ne bi bila v sedečem položaju- ampak na tleh je tako ful rada (je pa res, da vozička še zmeraj nimamo dvignjenega, ker je premehka v trebušnem delu in kar skupaj zleze, ko je pa na tleh, pa itak vidiš, koliko časa ji paše in koliko časa je zravnana), v avtosedež tud še ne sme,... Juniorka, se pa definitivno strinjam s tabo, da nas lahko v ra in fth kar konkretno zakompleksajo. Ampak res je pa najpomembnejše, da naši otročki lepo napredujejo.