|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
5.2.2008 10:51:51   
iwa
joj kolk je Griša fletn fantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a punce vidim da bo ikei prodaja fuuuuuuuuuuuul poraslauser posted image user posted image user posted image user posted image

lex mi mamo tud laminat in posledično smešne trike za lazenjeuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.2.2008 11:13:55   
rogljicek
Bom prinesla cd-je, pa si jih boste pol med sabo sposojale, če vam bo všeč. a prov user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.2.2008 11:17:10   
iwa
super rogljičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.2.2008 11:29:01   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Bom prinesla cd-je, pa si jih boste pol med sabo sposojale, če vam bo všeč. a prov user posted image

hvala,super si!

pripravljam gobovo musako in psihično se pripravljam na popoldansko šemljenje-bom klovn in tamali čebeli, eh, se mi ne da...
user posted image

Zdej je pa tud pri nas kislo vreme, Majchi...V gorah sonce, pri nas pa saaami oblaaaki.Škoda.

Putka, jaz tud vedno pozabim pohvalit te, kako imaš smisel za fotografiranje-tvoje fotke so tako lepe, svetle, prav profesionalne, povej mi, kako ti to rata.user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 5.2.2008 11:36:32 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.2.2008 12:24:45   
kai1
Anže sedajle obdeluje naš sesalec, raziskuje in jambra zraven. Sem mu prejle naredila škatlo za igrače, pa malo kolaža gor in mu je zelo zanimivo. Nonstop gor praska. Igrače, ki so v škatli ga sploh ne zanimajo.
Kosilo sva poledla, sedajle se bova odpravila v maškare, greva k babici, prababici, itd. Anže bo miška.
Bambina
, ka imaš luškano maškarco.user posted image

Tejč
, mogoče prideva z Anžetom 12.

Ogledalo, kako bi ga bila vesela.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.2.2008 12:42:30   
s u g a r
hojla mamice

mi smo nazaj - šmrkavi itak.

Pri P vse bp in super.
vse k je naštela znamo (mi je bilo prav smešno k je rekla, če pomaga pospravljat user posted image  - ja iz pomivalca ven in notr, pa pomivat po tleh).

Uglavnem težki smo 8700, glavica je 45˙5 cm, dolgi 74 cm - vse ok.
Jemo vse k je naštela in mami je user posted image .

Zdej pa kosilo - prej pa še mini malica. Se tipkamo.

Aja mi na žalost ne bomo maškarce - me tale šmrkelj mal bremza, da bi ga okol vlačila - drugo leto (zdej zbiram ideje user posted image  - ful se im dopade čebelca al pa gosenica taka corti - jo mam že v glavi taka lepo zelena, ful napihnjena z rdečimi nogicami, rumeno bučko in dolgimi rdečimi tipalkami - da ne bom šla dans šivat za drugo leto user posted image , sam kok bo mali vragec velik pa pojma nimam). Res next year, k bomo že šibal pa fajn rdeče žabice in rdeče čeveljce - ka bo faca. Mah škoda za letos.

Nič bejbike - grem piskrčke premetavat, se pol kaj javim.

Vam pa vsem ful mate res lepe otročke.

by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
5.2.2008 13:21:16   
tejč
Sugar, bravo za mere in za pametnega Valla. Maša pa nikoli ne naredi vsega, kar ji patronažna reče. Ne vem, mogoče sem pa preveč iskrena, jaz kar povem, če česa ne zna, pa bi morala. Sicer mi je pa za tale Denverjev test čisto vseeno, tako da...user posted image

Našla sem eno lušno maškarco na netu-mogoče za naše cefizlje drugo leto...

user posted image  

Aja, Bambina, kako corti klovn!user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
5.2.2008 13:56:34   
rogljicek
Kolk naj bi naši malčki še popili mleka na dan?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.2.2008 14:07:10   
iwa
bravo sugar za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa se ful strinjam s tejč, men tud ti testi čist dooooool visijo.......kako so pa vedeli za take podrobnosti kot se zej gre ta medicina 50, 100, 200 let nazaj.....pa je blo vse kul. sej ne rečem če je kaj fejst narobe se itak vask zamisli, asam tolk natančno kdaj kdo prvič prdneuser posted image user posted image user posted image sej štekate kaj mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image
me čist razkurijo omembe testov k mam kolegice k so se jim otročki prvič nasmehnili šele pri 10mes k jih niso upal prijet pod pajsho pa dvignit v zrak da ne bo kej in so mi pol jokale kolk jim je žal zamujenega.... mi je prijateljica P rekla da so ti testi in cirkus v zvezio s tem pač večinoma biznis.....

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.2.2008 14:08:21   
iwa
za mleko pa ne vem, naša še po 3x na dan pa ponoč visi na joški + 4 GH.... vsega poje po m,alo pa z mlekom poplakneuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.2.2008 14:33:08   
kai1
Anže popije na dan cca 500ml mleka + 4 gh, med njimi je kakšen jogurt ali skuta.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.2.2008 14:50:12   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Putka, jaz tud vedno pozabim pohvalit te, kako imaš smisel za fotografiranje-tvoje fotke so tako lepe, svetle, prav profesionalne, povej mi, kako ti to rata.user posted image
Ja hvala,no. Hm, mislim da je treba imet uč in dober fotkič (vsaj približno). Pa znam uporabljat photoshopuser posted image . No, vsaj rdeče učke popravim in malo porežem. Moj pa kljub fotkiču ne zna (meni) dobre fotke narest.

Katja je ok, itak nima vročine, kašlja in smrka pa še.

Mere 8.990 g in 75 cm (mislim da jo je za kak cm podaljšala), pa tudi rozino je lepo prijelauser posted image .

Sugar, sva bili zjutraj ob 8.45 tam pa vse do pol 10h, ker je imela včeraj v urinu bakterije, ima zgleda vnetje mhurja. smo 3/4 ure čakali da je lulala v vrečko. In še prijateljica je s ta starejšo imela sistematiko za mano, potem še v mercator z eno nosečko na kafe... Pa domov, pojedla hitro kosilo (soalta + pečen sir iz olimja, njami), zdaj pa šibam po vesno.

Majchi, eni kolegici bom sling posodila za dan, dva, tako da ga dobiš v ponedeljek. Ma ni ga, da prideva pod Vodo...

Računam na telovadbo v četrtek. Sugar, kaj je v petek tudi odprto, bi mi zelo pasalo iti, jutri pa ima Vesna telovadbo (namesto danesuser posted image ), pa no go.

Zvečer pečemo picouser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.2.2008 15:15:28   
rogljicek
http://www.skrivnosti-sveta.com/ali-je-soja-res-tako-zdrava-kot-nas-prepricujejo/

Preberte si tale članek, ne vem no, men je malo smešno. Iwa, kaj pa ti meniš?

< Sporočilo je popravil rogljicek -- 5.2.2008 15:16:24 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.2.2008 16:18:13   
Eca
Hej!

Imam skoraj ves čas odprto našo temo, berem po delih, pišem pa "nikoli".

Mi smo trenutno zdravi. Pa ne bomo dolgo, ker moram poklicat za cepljenje....no ostalo pa tako veste kako gre - spet bomo bolani na dan cepljenjauser posted image .

Mene še vedno išias muči, se zelo pazim, tako da je znosno. Doriana sploh ne smem dati v njegovo posteljo, kaj šele da ga vzamem iz nje. Pa tudi sicer pazim kako se sklonim oz. pobiram stvari, se obuvam. Trenutno mi predstavlja izziv pranje lasuser posted image .

Aja, moram vam povedat,  da je Dorian začel nekaj z rokami delat v stilu ploskanja. Od sreče skoraj spat ne morem. Ostali razvoj pa še vedno stoji na "mrtvi točki".

Naše maškare sem včeraj poslikala, moram slike stankat in dat gor, da vidite še naši maškari. Dorian je čisto navdušen, Mark pa malo manj. Je bil gusar pa mu ni bila všeč na kapi smrtna glava (saj meni tudi ni), pa je rekel, da moram dat dol to grdo glavo in mu dat gor sidro. Potem pa je dedi (tast) prinesel en našitek s sidrom in kronouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in Mark je bil čisto navdušen nad svojo novo kapo. Našitek smo nalepli gor, pol se je pa še tašča izprsla in ga še prišila za ziher, da ja ne bo padel dol v vrtcuuser posted image .

Berem da imate sistematske. A to je za 9mesecev ali kaj? Pa urin pa to? Mi smo urin pa kri dali pri 6.mesecih. Ker pa naše p. v februarju ni, imamo posvetovalnico šele marca, takrat pa bo Dorian imel 10 mesecev.

Bambina - a se lahko še enkrat priporočam za dr. iz tvoje odločbe za podaljšanje porodniške?

Lex - a se bova kaj videle? Pa nosečniške hlače pa touser posted image Zdaj smo zdravi, tak da je treba izkoristit priliko.

Juniorka - eh, ti pa res nimaš sreče. Vedno ko kaj pečem ti odpoveš obisk.user posted image Bom morala na zalogo spečt, da ko se najaviš samo iz skrinje ven poberemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak, zdaj pa letim, ker je ata iz sluuser posted image žbe prišel in mora bit kosilo na mizi.

Eca

Mene pa kamin greje...

Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.2.2008 19:32:19   
juniorka
Eca- saj moje kile bodo na istem, jih pridno vzdržujemuser posted image  Malo heca! Ja, zdaj smo pa mi bolni- sva imela sistematskega pri 9m danes, pa mu najde vneta ušeska in grlo, pa zakuhal mii je tam.. tako da ni niti kaj več preverjalauser posted image  Kri in vodo sva pa dala pri drugem cepljenju!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.2.2008 20:08:56   
juniorka
petrazg- res škoda no, da je Nel zdaj zbolel, pa drugič!
Bambina- to je pa najlepša maska, ki sem jo letos vidla, tak luškan klovnuser posted image , no saj ostali so tudi, sam tale je meni najbolj inuser posted image !
rogljiček- mleko, 500-600ml pri tej starosti, šteje se pa vse, tudi v kašicah ipd. Kaka pa naš  večinoma 1x na dan, največ pa 3x ( ko ima super požrešen danuser posted image ), več še nisem doživela! Kdaj že prideta z Reyo???

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.2.2008 20:29:05   
s u g a r
hej hej čer moje dame

kaj počnete kaj. Midva z dragim gledava mal tv (končno sva se spravla enkrat pred to kišto) in vidiva pri Perverjeno napovednik in glej ga zlomka Tadej Majerle (Vallov stric) bo govoril o t.i. steroidih, kaj ta "svinjarija" dela moškim in ženskam, ki želijo neki na hitro (jaz pravim na hitro postati napihnjene žabe).

Junijorka - naj se Nel čimpreje pozdravi. Tebi pa kljub temu čimbolj mirne noči.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.2.2008 20:33:52   
s u g a r
Zdajle bodo govorili o trpinčenju na del. mestu (preverjeno), joj ker sem se kar spomnila na mojo sodelavko, k jo druga non stop neki špika in ji podtika, pa obe stare kokle. No prva, ki sem jo omenila pa sploh nima niti poguma (čeprav se dobro zaveda) da bi se uprla, ker jo lahko (tako pravi) iz službe spravi samo dve ali pa tri reče in ona že leti. Take bi morali (take zmaje) prvo pred vrata postavit. Pa nej še kdo reče, da so ti nekoč prijatelji lahko dobri sodelaci in nato še vedno prijatelji. No tukaj sem videla kako je šlo iz ene skrjanosti v drugo. Škoda.

Kaj ve mislite o tem? Eni si ful dovolijo ane?

Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.2.2008 20:59:48   
petrazg
Čer majčice...

Meni pa kat teče iz nosa user posted image user posted image user posted image , groza... pa glih zdaj , ko sva z Anžetom sama ...user posted image  Upam, da se še on kaj ne naleze, že tako skoz nekaj pokašljuje....

Malo se sprehajam pa forumu, berem takšne in drugačne blesarije ( kaj vse se ljudje ne menijo) in se prav fajn nasmejim vsake tolk časa. Ampak je ta rr res prva liga user posted image , zakladnica idej in pozitivnih misli.... user posted image user posted image user posted image

Sem našla tole luštno pesmico, pa vam jo moram prilepit... kako se punce spodbujajo med sabo user posted image user posted image user posted image ... te kar zamika , da se jim pridružiš...user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

user posted image user posted image user posted image
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.2.2008 21:11:01   
Majchi
Petrazg, tale je dobra, jauser posted image . Sem že enkrat naletela na tole himno, ko sem brskala kot ti. Pa na temi hujšanje imajo tud eno himno, ampak tam jaz nič več ne haramuser posted image .
Upam, da ne zboliš in da se ne naleze še Anže.

Sugar, ja tegale sranja v službi je koker češ. Nimaš kaj, mora se vsak znat branit. Mene so kar dobro izigraval med nosečnostjo. Sem bila kar nekaj časa zelo potrta in sem vse skupaj jemala kot osebni poraz, pa tud samozavest mi je dobr stolklo dol. Ampak gremo zdej naprej v nove bojeuser posted image .

Nel, pozdravi se!

Eca, upam, da se obdržite pri zdravju in da Dorian končno prejme cepljenja. Si pa skoz zaposlena vidim. Pa bravo Dorianu za ploskanjeuser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.2.2008 21:27:17   
s u g a r
hej

ful dobre navijačice in pesmica - kulči.

Bljah kake šunke so kazal, pa na konc en mali fantek (nakvihtan k en tekomovalec - kaj bi staršem naredila, kje imajo pamet user posted image ).

Nič grem ajat počasi. Očka nej bo pa mal sam s tv-jem mi je mal na živc stopil, cel dan je užival na snegu (so šli na powder - cel sneg) v Nassfeld in pride domov in dej mi pogrej za jest, jaz pa malega pod tušem in pol za jest naštiman zdej se spomne, da mu nej rit odnašam - ja valda jaz ne, kakšna druga pa možno, kar najde naj jo. Nisem noben postrežček niti gospodinja k bo skočila, k bo drug kej reku. Ful jezna, bolš da grem dol.
Dec grozn. Grrrrrrrrrrrr

Nočko vsem, pa lepe sanje. Se tipkamo jutri.
user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.2.2008 21:32:28   
s u g a r
Sem bila kar nekaj časa zelo potrta in sem vse skupaj jemala kot osebni poraz, pa tud samozavest mi je dobr stolklo dol. Ampak gremo zdej naprej v nove boje .
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

to je to - ubija. K sm Mojco gledala ja še več napak je posledično naredila in žbam spet je bilo ponovni udarec. Je res kar so povedali na zaključku o teh, ki so sposobni tak teror delati.

Nič grem, tud gledat ga ne morm več. Joj, kako se mi je zameru. Se bom šla jaz potepat (lajhat) okol, za cel dan, pa me zanima kako bi sam potem reagiral. Bejž kr tle nej spi, midva bova pa carovala v spalnici. Uf.

by

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.2.2008 22:48:11   
rogljicek
Naša bejba

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.2.2008 23:04:33   
kai1
čer

Sem ravno prišla iz Ljubljane ( pijačka s prijateljico ). Anže spi, do sedaj se je zbudil 2x.
Rogljiček, joj, kakšen cort je tvoja Reyauser posted image

Suger, z mano so tudi manipulirali, preavocirali, itd. Bila sem precej v podnu, ampak sedaj se ne bom pustila več sploh, pa iščem novo službo, saj mi s takimi ljudmi ni več za delat.

Juniorka, čim prej se pozdraviteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.2.2008 23:13:25   
rogljicek
Juniorka, midve prideva 18.februarja, ostaneva do 16.marca. Nel, pozdravi se hitro, da še mami ne zboli user posted image

Sugar, hvala za obrazložitev, moram tole dobro prebrat, pa bom pol še kaj firbcala user posted image

Kai, hvala. Ti maš pa vse albume zaklenjene user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......