|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.2.2008 22:22:02   
s u g a r
Zakaj greš v kliničnega? Kakšna operacija?!
Milano predvidevam, da biznis! Pa nega obraza? Kaj to tudi delaš?

Jaz - ah malenkost, prirojeno veliko zožitev desnega sečevoda imam in posledično resne težave s funkcijo ledvice med nosečnostjo - skorajšna odpoved ledvice. No odpovedi ni bilo imam pa zdaj ornk preiskave, zaradi česar bom morala biti ločena od Valla 1 teden ali bolje 10 dni in potem (odločitev urologinje) operacija - kaj točno ali sečevod ali kaj resnejšega pove urologinja glede na stanje vseh tkiv, pretokov,.... Med nosečnostjo sem imela notranji kateter med ledvico in mehurjem, da ledvica ni sama sebe zastrupila in nehala delati.

To bi načeloma bilo to.

Drugače ja, imava kar nekaj dela, pač se čedalje več ljudi odloča, da bo v svojem življenju naredilo nek korak k izboljšanju svojega počutja, ker pa delamo fenomenalne rezultate za dolgo časa (ne par tednov ali mesecev) dobiš nove ljudi, ki so posledica zadovolnjih pa najsi to bo, da se na splošno bolje počutijo, imajo malce več energije, spijejo nekaj kav manj, niso več zaprt od 3-5 dni in se zato več smejejo, dajo kako kilo gor ali pa dol (mamo rekorderja, ki je izgubil več kg kot sem težka jaz (halo kapo dol) - brez kančka povešene kože in brez operacij - prava prehrana dela čudeže vam povem),........ saj veš če imaš dober zajtrk imaš dober dan user posted image  - hujša je le ta - povej mi kaj ješ, pa ti povem kako bo čez 10 let user posted image . Se že norca delam - boljš, da neham pisat. Drugače pa ker k hrani za naše notranje celice spada tudi hrana za naš največji organ kožo, delam tudi na tem področju. In dela ne manjka defenitivno, se upam trditi vse več ga je in ga še več bo. Pol so pa tu še posamezne želje po takem in drugačnem miganju (pač pravilno sestavljen program glede na zmožnosti - to se zdaj neki učim, moj user posted image  pa rastura). No programi pa se gibljejo od 150€/en pa do mal več, kak pa tudi malo manj odvisno od želj posameznika.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.2.2008 22:35:03   
lex
še sreča, da sem na porodniški in mam čas dol vlačit risankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če bo katera kaj rabila naj javi! ji presnamem, orginali dobrih risank pridejo cca 14€user posted image . Cartoon pa pali zjutraj, ko so glih 3 tom&jerry na sporedu. tolk da se zbudi, ga oblečem, požulim in potem umivanje, lubčka in vrtec.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.2.2008 22:39:22   
rogljicek
Sugar, vsekakor prehrana vpliva na naše telo, počutje, ljudje se pa tega vedno bolj zavedamo. Zato je to kar vi delate (zdrava hrana + telovadba) verjetno res zlata jama user posted image

Ti si pa mela resne probleme med nosečnostjo- super, da se je vse dobro končalo in, da ledvica dela. Po operaciji se pa dobro pocajtej in upam, da bo potem vse u redu. Ja res, kako boš pa Valla zrihtala, da se ne bo na nogice postavljal? Bogi malček, pa zdej so tolk zvedavi, pa skoz u gibanju. Je dr. dala kako idejo?!??!?

Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.2.2008 23:03:41   
tejč
Živjo,
ve kar kramljate in kramljate...user posted image Sem imela drugo delo zdajle, upam, da bom zdej bolj pridna tu gor...
Sugar, welcome back s tvojimi Vojaninmirvariantami.user posted image user posted image user posted image
MAdona, tole glede nenanoge mi pa ni jasno, kako ti bo ratalo.
JAz mam pa 12.2. spet dermatologa (Trnovo)- a se kera javi, da gremo na en sprehod al pa na kavo?

Iwa-lepo punco maš, ni kaj,se vidi, da je majska.user posted image user posted image user posted image

Lex, pri nas pali najbolj NODI, Kravica Katka, Pujsa Pepa-je pa res, da bolj malo gleda, ker ji ne pustim vsak dan, mi pa itak nikol nimamo prižganega TV, vem, smo čudaki, kva češ, se pa zato več pogovarjamo, kar se vidi na puncah.user posted image (Maša kar renči od veselja!user posted image )

POsluš, Lex, a maš kej Pujse Pepe?

sugar...sej kmal bomo mel svojo sanjsko hiško na Gorenjskem ali Avstriji in svoj mir v svojem lastnem svetu....UAU! Povej kej več...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.2.2008 23:10:18   
s u g a r
hej

slikce so gor - končno, sm doktorilala kam jih je moj zbasal na mojmu pc-ju. Ajme.

No zdej grem ajat k malčku in seveda povem več o...... kar čte drage moje, sam rečte.

Vojnainmir - dej mer no user posted image , če nekdo praša povem nimam kej skrivat.. Jaz se mam kul, kar pa ni pa itak bo, bomo že zrihtal še vse smo pa bomo še kej.

Nočko bejbike. Gremo spat itak s kurami vstajamo.

Nighty night.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.2.2008 0:05:53   
lex
pujse pepe pa nimamouser posted image , me še ni fehtal
probaj na www.mojblink.com mislim, da sem jo zadnjič videla

Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.2.2008 8:05:30   
petrazg
dobro jutro....

A še vse spančkate?

No, mi se že na veliko igramo, kričimo ( od veselja sicer). Zdaj grem počasi spakirat, greva z Anžetom v Celje na počitnice...user posted image user posted image user posted image   Punce lahko se kaj dobimo...

NO, v sredo imamo pa pregled v razvojni zaradi našega nedonošenčka user posted image user posted image user posted image , pa da vidimo če smo dovolj napredni al ne user posted image user posted image user posted image , pa če se nam fejst poznajo  tedni, ko smo prehitr ven prišli...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.2.2008 8:08:17   
petrazg
Valla sem pogledala v albumu - kakšen cukerčekuser posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.2.2008 9:21:47   
Majchi
Dobro jutro,
midve z Lano že imava akcijo po stanovanju. Lana lovi igrače naokrog, mami pa seveda na RR.
Feliška in ostale, pridte k men na kavico. Bomo cajtnge plastificiraleuser posted image .

Sugar, tile dohtarji pa so pa res, nouser posted image . Kot te je že Rogljiček vprašala, tud mene zanima, a ti je dala kakšen nasvet, kako to izvajat? 
Pa lepo, da se vama posel tko pozitivno razvija. Sta res dobro branžo najdlauser posted image . Tuki bo vedno dost dela.

Petrazg, do kdaj boš pa v Celju? No, dobr zrihtajta z ndonošenčkomuser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.2.2008 9:28:22   
felicia
dobro jutro

najprej ena prava turška kavica

user posted image

no zdej pa naprej.
Majchi- kdaj bi ti ustrezalo okoli katere ure?

tejč- jaz sem vedno za viški konec torej naslednji teden en đir po PST-ju pa pol na kofe!

petrazg- dobr opravte v razvojni.

sugar- pojma nimam kaj si tilče dohtarji mislijo pa kako zdej to ne na nogice, če si pa mulček sam želi dvigovat in si sploh ne predstavljam kako bi ne dovolila tamalmu da se ne dviga na nogeuser posted image  Ma nič se ne sekirat. Držim pesti zate

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.2.2008 9:35:58   
petrazg
oj...

Majchi - Midva bova v Ce do sobote, ko pride oči nazaj iz Nemčije. V ponedeljek sva pa že spet v Lj, pa spet na srečanju majčic user posted image user posted image user posted image

Zdravniki -  eni preveč komplicirajo, drugi pa premalo... žalostno

Putka - a ti je bila všeč reklama? Meni je ta tako tako... me ne prepriča...

Tejč - se potrudimo, da se vidimo 12. in  pridemo pogledat renčačko ... user posted image

Valentinovo - kako bo letos to pri vas... ali imate že kakšno idejo ... se priporočam, ker sem brez idej...

Felici - dobra je tale kavicaa...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.2.2008 9:37:49   
iwa
ojoj sugar teli dohtarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image naša noče bit niti sekunde pr miruser posted image user posted image user posted image skoooooz na noge...... fajn zrihtej z operacijo pa ne se sekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image pa fuuuuul je luštkan fantek itakuser posted image user posted image user posted image

putka
čimbolj se pocajtajte, mislim na vasuser posted image

rogljiček
jest emi dam po kosilu rumenjak kar sam, ker mi drugače dela isto k teb, tko pa ga dobi za posladekuser posted image user posted image user posted image pa vsaj vidim kolk ga je res pojedlauser posted image

majchi
jest bi tud večkrat pršla a kaj k sva ful na gorenjskem zej k moj dela doktorat mamo pa 27m2 stanovanje in pač z takim razgrajačem kot je ema še enga stavka ne morš premislit kaj da bi doktorat pisaluser posted image pa sva zato dost drugje, ampak sej ne bo skoz tko, februarja je sam taka gužva pol bo moj delal cveč v službi, pa fuuuuul hvala za vabilouser posted image

risanke pri nas vse laufajo ker brez njih ne spraviomo žlice v usta, more bit totaln cirkus drgač se sam reži in ust ne odpreuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.2.2008 9:39:38   
iwa
petrazg fajn uštimejteuser posted image user posted image user posted image

felicia hvala za kavicouser posted image

zej pa morm it, je že čist živčna k 3min sedi in se igra, NA NOGE MAMIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.2.2008 9:45:34   
rogljicek
Iwa, jaz imam eno fajn zadevo za Reyo. Ni sicer risanka, ampak je nekaj poučnega narejeno za otročke (luštno prikaže kvadrat, krog, elipso,...). Sicer je v angleščini ampak saj zdej je tamalim itak vseen. Če hočeš ti zapečem, pa dobiš na srečanju majčic- saj prideš a neuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.2.2008 9:46:59   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Valentinovo - kako bo letos to pri vas... ali imate že kakšno idejo ... se priporočam, ker sem brez idej...

Seveda! JAz sem že nabavla karte za Kreslina in Neisho za 16.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.2.2008 9:49:05   
s u g a r
hej jutro

mi tud že vse scufal, očiju pomahal (prvič tko istočasno) k je šel v Nassfeld (mami tuuuuuud - barabon), pojedl obilni zatrk (mislim mali kam daješ).
Zdj pa se greva počasi zrihtat za P - pelje naju pa dedi (hm veste kako si zdele želim svoj avto????) - po moje, mislim da me štekate.

No kako si dohtarji predstavljajo ne na noge - enostavno ful ga mirkat in čim se spravi npr. do sedežne je treba it do njega in ga odfokusirat in na stran posesti - zgleda simpl, sej tud je, ampak se mi zdi popolnoma idijotsko - otrok dela tisto zakar se čuti sposobnega, torej naš je na nogah.

Nič greva se prštimt, k itak  bo ura 1, 2, 3 za odhod.

tipkamo potlej, pozdravčki od naju

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.2.2008 10:04:37   
petra a
tejč-mogoče tud jst za 12-ega,bom še vidla kako bom s časom

Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.2.2008 10:19:12   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Iwa, jaz imam eno fajn zadevo za Reyo. Ni sicer risanka, ampak je nekaj poučnega narejeno za otročke (luštno prikaže kvadrat, krog, elipso,...). Sicer je v angleščini ampak saj zdej je tamalim itak vseen. Če hočeš ti zapečem, pa dobiš na srečanju majčic- saj prideš a neuser posted image

Top bio pa mi imeli, rogljiček, prosiiiim.

Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.2.2008 10:20:12   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

tejč-mogoče tud jst za 12-ega,bom še vidla kako bom s časom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.2.2008 10:26:49   
iwa
cuuuuuuul rogljiček sej itak jih bo verjetno več to hotelo, ja pa upam da prideva, prav radi biuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.2.2008 10:32:27   
iwa
a ni huda fora user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.2.2008 10:35:11   
petrazg
Jst bi rabila takšno ogledalo...user posted image user posted image user posted image ...  Bo treba iti v Ikeo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.2.2008 10:36:54   
BAMBINA_
Evo, našega klovnčka user posted image
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.2.2008 10:48:11   
lex
Bambina kako je pa Griša tuki gor luškanuser posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz bom tud mogla po tako ogledalouser posted image , si jih bom kupila za po novi hiši, da bom srečna, vesela in debela - predvsem pa suhauser posted image .

naša se pa tak ful čudno premika po tleh. Ne more na vse 4 ker imava laminat in ji drsi potem se pa vrže na trebuh se obrna v tisto smer ko bi rada pa se vsede, pa spet trebuh, obrat, sede,.... dokler ne pride tja kamor si želi. No včeri se ji je uspelo selo sede premaknituser posted image  - po riti.

Midve sva morali dans dat kri za pregled, ker mama jutri posvetovalnico. Smo jo ful namatrali, ker ji sploh ni hotla kri tečtuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.2.2008 10:49:21   
lex
Eca vidim, da si gor - KAKO KAJ ZDRAVJE Upam, da ste zdaj vsi OKuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......