Lupita
|
Draga Lupita ! Mogoče si napačno ocenila, da pljuvam po kom, ki ima več kot jaz. Tako kot jaz ne vem kakšen je tvoj status, tako ti ne veš kakšen je moj. Tudi jaz sem sama poskrbela za svoje šolanje in stanovanje in avto in še bi se lahko naštevalo. Ampak prav zaradi tega, ker mi ni bilo nič k riti prinešeno znam ceniti delo vsakega človeka in tudi vsakega človeka zaradi tega kakršen je, ne pa zaradi tega koliko ima. Ne prenesem pa ljudi, ki se imajo zaradi svojega statusa za kaj več od ostalih. Kdo tebi ali Anji PH daje pravico misliti, da so otroci v družini, kjer nimajo dveh kopalnic za kaj prikrajšani? In da zbujata slabo vest ženskam, ki so se odločile za otroke, kljub temu da ne zaslužijo 5000 EUR mesečno? Prepričana pa sem, da moji posti povedo o meni točno tisto, kar hočem da povedo. In zato nisem anonimna. Prav imaš, vsak ima pravico do svojega mnenja. Ampak če je tvoje mnenje tako, da žali ljudi, ki jim pa starši žal niso mogli pomagati niti do stanovanja, ga včasih raje zadrži zase. Sama imam rada ljudi in če me kaj razjezi je to nespoštovanje in krivica, ki se dogaja nekaterim. In da brez slabe vesti obsojaš kogarkoli, ki nima toliko v žepu kot ti....zamisli si, kdo bi rad bil tebi podoben. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Draga Lupita ! Mogoče si napačno ocenila, da pljuvam po kom, ki ima več kot jaz. Tako kot jaz ne vem kakšen je tvoj status, tako ti ne veš kakšen je moj. Tudi jaz sem sama poskrbela za svoje šolanje in stanovanje in avto in še bi se lahko naštevalo. Ampak prav zaradi tega, ker mi ni bilo nič k riti prinešeno znam ceniti delo vsakega človeka in tudi vsakega človeka zaradi tega kakršen je, ne pa zaradi tega koliko ima. Ne prenesem pa ljudi, ki se imajo zaradi svojega statusa za kaj več od ostalih. Kdo tebi ali Anji PH daje pravico misliti, da so otroci v družini, kjer nimajo dveh kopalnic za kaj prikrajšani? In da zbujata slabo vest ženskam, ki so se odločile za otroke, kljub temu da ne zaslužijo 5000 EUR mesečno? Prepričana pa sem, da moji posti povedo o meni točno tisto, kar hočem da povedo. In zato nisem anonimna. Prav imaš, vsak ima pravico do svojega mnenja. Ampak če je tvoje mnenje tako, da žali ljudi, ki jim pa starši žal niso mogli pomagati niti do stanovanja, ga včasih raje zadrži zase. Sama imam rada ljudi in če me kaj razjezi je to nespoštovanje in krivica, ki se dogaja nekaterim. In da brez slabe vesti obsojaš kogarkoli, ki nima toliko v žepu kot ti....zamisli si, kdo bi rad bil tebi podoben. Nikjer nisem tega trdila niti napisala sploh pa niti pomislila ne bi na to! Dve kopalnici??? Ko sem bila jaz majhna, smo bili veseli za eno, ki smo jo imeli! Niti nisem hodila na smučanje ipd., sem bila pa zelo srečen otrok, nikoli nisem čutila, da mi kaj manjka, sploh pa ne stvari, ki so jih imeli drugi! - ampak to je odvisno od perspektive in vzgoje Naty, ker sem zadovoljna tudi sedaj in ne zavidam drugim. Pa da te še enkrat razveselim, sploh nimam visoke plače, ampak mi zadošča - nekateri pač hočejo več, pa kaj??? Nikoli niti za trenutek pa nisem nikogar žalila niti mu zbujala slabe vesti. Ampak ti, Naty, tako podle žalitve in obsodbe, ki jih ti daješ, so pa resnično nagnusne. Žal mi je, da si tako zelo nesrečna! Ampak zapomni si, ti me ne moreš več užaliti! Kar se tiče pa vseh gnusnih človeških lastnosti, s katerimi me obmetavaš, v tem virtualnem svetu je pač pomembno pokazati svojo identiteto, a ne Naty z ipsilonom? - lepo ime imaš! Kar se tiče pa subvencij! Res so mizerne, ampak stanje v državi se ne izboljšuje, mi sploh ne bomo imeli pokojnine, pa si vsi zatiskajo oči! Kakšen status? Sploh veš, kaj ta beseda pomeni, ali jo pač uporabljaš priložnostno, ko je potrebno po nekom hoditi? Dovolj je bilo - res mi je žal, če je katera resno verjela Natyjinim sprevrženim obtožbam in brez skrbi, tvoji posti zares kažejo tvojo podobo verjetno takšno, kakršna je! KOGA JAZ OBSOJAM?! KOGA SEM JAZ OBSODILA? Da te ni sram! Da si upaš podtikati in tako nizko napadati ljudi, res neverjetno. Ampak ti me ne moreš več užaliti!
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.1.2008 16:34:06 >
|