TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH No, to je primer konstruktivnega, kulturnega in z dejstvi utemeljenega sestavka, katerega je vredno komentirati. Predvsem kulturnega, ja Človek pri sočloveku kot moteči faktor najprej opazi stvari, katere ga motijo pri samemu sebi in besede, ki jih govori o drugem človeku so pavzaprav odraz njega samega. Ja, a se ni dobr zdej ven vlečt. Torej jaz, Naty in ostale kure: a nismo smotane, ker nam gredo takšni ljudje na k ? Spodobno bi bilo, da se Anji in ostalim opravičimo. Roko na srce: zelo neodgovorno se obnašamo, ker imamo otroke (jaz prvega pri katastrofalnih dohodkih, pa smo recimo ''še živi'' in otrok ni podhranjen in ne hodi nag okoli) pri tako nizkih dohodkih. In ubogi mi, ki nismo shranili izvornih celic. In groza: jaz ne varčujem tisoč € mesečno za otrokovo izobraževanje (škoda, bo pa ceste pometal zato). In v šoli ga bodo zajebavali, ker ne hodi smučat v Švico. Fak, kakšna mati sem . za kaj vse sem ubogega otroka prikrajšala, ker sem se zanj odločila kot študentka. In še vedno ne zaslužim 5000€. In nimamo dveh kopalnic... la kako zaboga se bomo vsi hkrati umili zvečer??? mene je resno začelo skrbeti. Ravno tako so žaljivke vzvod za sproščanje frustracij in negativne energije, s katerimi se posameznik za trenutek počuti izjemno, dolgoročno pa stagnira, saj se z žaljivkami nenehno "brani" ter si daje potuho pred morebitnimi spremembami v mišljenju in ravnanju. Ma kaj si ti filozofijo študirala?? Ja, takih manjka, res. Jaz sem eno zafrustrirano bitje. Razočarana nad svojim življenjem. Mislim, da bi kar pustila vse skupi... Ampak še zmeraj uživam, ker sem mazohist . Ej Anja, a moram k Ruglju? Ja klinc, se je upokojil Nehote sem dobila asociacijo srednjega veka in sežiga čarovnic na grmadi. Seveda drugače mislečih od večine v vlogi čarovnic. Poznavalke zgodovine bodo nemudoma razbrale subtilno sporočilo asociacije. Jaz sem iz Cerknice in je Slivnica blizu. Me bodo kr v kakšen kotel vrgle Obsojanje in ločevanje ljudi na bogate in revne je nesmiselno. Sama se nimam za bogato, tako ste me na podlagi ušive številke označile ve, brez poznavanja faktov in okoliščin. Mislim, da imaš konec koncev ti največje probleme, ker te je kapitalizem popapcal in si izgubila stik s pristnim in naravnim.. Prodana...kot Faust
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.1.2008 16:35:50 >