|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
11.7.2009 9:41:48   
tassika
Lahko je ovulacija, če imaš pa bolj zgodnjo ovulacijo bi pa mogoče tudi že lahko bila vgnezditvena, ampak jaz bolj mislim, da je prvo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.7.2009 21:54:47   
lara light
Naša tema je tot zamrla..se opravičujem, a mi ne znese, katera bo prevzela?user posted image ...Mi al pohajamo, al se deremouser posted image  ... sicer pa smo ok in ja, 3m imamo že!user posted image

Kliki? Špelka, kako sta?
Mbd, Tassika, povejte kaj lepega!
Zarjica,  Pikovik, pozdravček vama!
Vsem en fajn in ne prevroč teden! In kup lubčkov od nas 3!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
27.7.2009 9:57:41   
Kliki
Jast sem sedaj že OK. Tečka se pačasi poslavlja in bom lahko šla v nov boj.

Kako si pa ti in tvoja dva user posted image ?

Lepo bodite še naprej.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
27.7.2009 13:16:46   
tassika
Evo mene, morfologija je za mano, mali je ravno prav velik, baje ima 530g, vse super in oh in sploh, razen tega, da se mi je malo maternični vrat skrajšal in sem spet na bolniški, se pravi morje odpade, ampak važno da je ostalo ok, bom že zdržala še teh nekaj tednov doma.

Naslednji pregled imam pa zdaj čez 3t 19.8. ravno zaradi tega, da mi bo spet pogledala če je ok in če se ni spet kaj skrajšal. Glede spola bo pa zaenkrat še paketek presenečenja, ker ni čisto dobro videlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
27.7.2009 23:22:08   
Kliki
Oh škoda za morje. ampak je tako boljšesamo da bo z user posted image  sve tako kot mora biti. Držim pesti da kmalu izveš spol.
Lepo bodi in veliko počivaj pa bo vse OK.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.7.2009 20:03:59   
SANDOLINA
pozdravljene,

sem nova tukaj na tem forumu in me zanima če mi lahko katera od vas pove ali greš lahko kljub temu, da imaš endometriozo v IVF postopek ? Sama sem bila 2x operirana zaradi endometrioze in je možnost , da se spet ponovi. Čakam pa na papirje iz konzilija.

hvala, lp,  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.7.2009 21:13:45   
sabsa
Sandolina seveda greš lahko v ifv postopek. meni so pri zadnjem ivf postopku rekli, da imam ponovno endometriozo. Pa mi je uspelo in sedaj pestujem dvomesečno punčko.

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.8.2009 22:54:45   
mbd0411
Da vas na hitro pozdravim z enim obvestilom.ki kroži.

7. avgusta 2009

ob 12.34 uri in 56 sekund, 7. avgusta letos bosta ura in datum : 12:34:56
07/08/09
oziroma

1 2 3 4 5 6 7 8 9
To se v našem življenju ne bo več zgodilo!!!

Presenetite svoje prijatelje in jih o tem obvestite.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.8.2009 18:01:33   
Mijavček
Oj, se me še spomnite?

kratka obnova user posted image : po 4 letih poskušanja, 2x z laparo odstranjena endometrioza, 3x IVF, in potem kar dva sončka, ki sta zdaj stara že 10 mesecev. Vsi smo OK, čmrlja že čebljata pomalem, mahata papa, se dvigujeta na nogice.... življenje se odvija z astronomsko hitrostjo user posted image  ....

En leeep pozdravček vsem!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.8.2009 20:02:36   
mbd0411
Miiiiiiiiijaaaaaaaaaaaavček,seveda se te spomnemo.
Pogrešale smo te.
Jaz sem veliko spraševala kje si pa nič...
Super ste.A že 10 mesecev??
Naš Nik bo tudi 20.8. že 10 mesecev...
Oglasi se še kaj.
Nekaj nas najdeš tudi na Facebooku,tu je pa tako zatišje..
Vesela,da si se javila..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.8.2009 7:05:37   
lara light
Mijavček, kako lepo, da si nas prišla pogledatuser posted image , čeprav smo poletno lene in odsotne na tej temi, se pa kaže neko izboljšanje...no le poglej, s tvojim obiskom se bo usulouser posted image
Super lepi ste, sem videla na fbuser posted image user posted image , saj bosta kmalu leto??!!! Prehitro gre, bi kar bremzala in še kar gledala  moji štručkiuser posted image ...čuvajte se, pridi nas še obiskat in povedat, kako napredujeta tvoja lepotca.

Mbd, kako moj Nikec? Velik, velik? Lepi ste, vidla, vidlauser posted image user posted image

Špelka (hvala za komentarček),kako si kaj? 
Tassika, Kliki,... kje ste ostale?

Mi smo tudi v redu, veliko zunaj, če le ni prevroče, al pa se crtamo, tko da za rr res nimam cajta, no si ga ne vzamem...saj bodo kmalu krajši dnevi in mrzli, pa se spet beremo...en kup lubčkov od nas3!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
21.8.2009 9:39:42   
tassika
Ojla punce, kje smo se zgubile, se pa res vidi, da je poletje.

No jaz sem spet na bolniški, je bil sum na krajšanje MV, zdaj je to ok, sam se mi pa za 1m res ne da več nazaj in visim doma. Drugače je vse ok, dobili bomo eno malo pupo, trenutno se gospodična še ne da in veselo sedi na ritki in me fino brca v mehur. Po merah sodeč, naj bi bilo vse v mejah normale, tako kot že ves čas, vse učbeniško, točne velikosti za tedne.

Špelka kako pa kaj pri vas?

Lara ste se že privadili biti 4-je?

LP

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.8.2009 10:15:07   
benika
Eh, preden se bo Špelka kej zmigala................vas bom jaz počastila z njenimi slikicamiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Končno sem se naučila slike gor dajat. Dolgo je trajal ane?

Za srečanje sem jest za, samo ne vem, kako bom prišla do tja, ker ne vozim več avta. Bom probala mojga naštimat. Se pa fočkam.

user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.8.2009 18:45:34   
Kliki
Evo mene se malo potepam okoli pa mi zmanjka časa za kaj napisat.
Drugače sem pa OK. Danes sičer se mi je pojavila nekaj malo krvi na WC papirju pa upam da to ne najavlja M.

Kako ste pa ostale kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.8.2009 12:31:02   
spelka12
oooooo vidim, da je moj buši že naliman user posted image . Hvala benika moja.

mijavček ti sploh ne veš, kako smo te pogrešale in klicale. A že 10mesecev je od tega. KAko gre hitro čas. A bodo kake slikce tvojih čmrlčkov za vzpodbudo?
savinjka evo me, sem takoj priletela semuser posted image . No saj tud pri gorenjkah nisem tako veliko. Rajši počivam, hodim na sprehode in uživam v brcikah.
tassssika a pupa bo. Ooooooo lepoooooouser posted image . Koliko pa imaš dolg MV? Ja pomojem je za njih mehur kot en trampolin in uživajo, če brcajo direktno vanjuser posted image .
kliki kako je sedaj s user posted image ? A je prišla a ne? Držim pesti, da je ne bo.

Naš mulo je odkril, da mami skoči, če on stegne nogico in to pridno prakticira - PONOČI user posted image . Tako da spanja je bolj malo, se že pripravljava na skupne dni izven trebuha.
ŠE 8 TEDNOV IN POLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
25.8.2009 13:10:37   
lara light
Srčice moje, vem, da sem lena, a vročina me je dobesedno stopila...in sedaj je malo bolje, pa imam vsaj voljo se spravt za pc, brez zamere, drage moje!user posted image
Špelček, ooo, ma si lepa, še tako malo do Rimaaa??? ne morem verjet, je šlo hitro! Zdrži brcike še malo!user posted image

Tassika, supersko!user posted image user posted image  Pri tebi tudi letii cajt, pridna. Mi smo štirje. še vedno se vsak dan zahvalim in občudujem neverjetno srečo, ki se je naselila pri naju. Super srečni smo! Hvala.user posted image
Mbd, mijavček, kliki, ....vsem en svež pozdravček od nas!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.8.2009 14:44:04   
tassika
Oj evo mene.

Špelka, zdaj se je čudežno zvečal nazaj, ni baje nobene panike, samo moja g. želi da sem doma in po dolgem času priznam da mi to pašeuser posted image .
Kako pa kaj tvoje stanje, je zdaj vse pod kontrolo?

Lara super, da ste se tako hitro ujeli in da se imate fino, mene včasih prav skrbi kako bo.

Evo nimam slikce trebuščka imam pa mojo pupo, kako si tišči nogo pred obrazuser posted image

user posted image

tale je pa malo lepša

user posted image

no pa sem našla še trebušček v 26t

user posted image

Evo zdaj imate pa dost za nekaj časauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.8.2009 23:18:29   
Kliki
špelka12 moja M je na žalost prišla in tudi že odhaja. gremo v nov boj upam na najboljše.
lara light tudi jast vam pošiljam en lep pozdravček in upam da uživate.

Lp tudi ostalim

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
27.8.2009 8:47:42   
tassika
Kliki saj bo, saj veš počasi se daleč pride, ko boš najmanj pričkovala pa bo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
27.8.2009 21:50:51   
Kliki
Hvala za spodbudne besede. Ja takrat ko ne bom pričakovala bo pa ziher.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
31.8.2009 12:27:44   
spelka12
tasssika kak lep buhi user posted image . A tvoja mala tud tišči nogico pred obrazuser posted image . Moj jo je tudi na 3Dju.
kliki sem potem prebrala drugje. Nov mesec, nov boj, novo upanje.
lara a vam tudi vreme nagajauser posted image . Nama tudi ne paše. Sploh pa ti skoki temperature. Sej bo kmalu bolje. Jutri je že september user posted image
savinjkaaaaa a zdej te bom pa jaz mogla za ušesa sem zvlečt.user posted image  Kako ste.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
31.8.2009 17:48:50   
Kliki
Ja itak nov mesec nov boj in vedno polno upanja da ta mesec pa bo.

Kako si pa ti špelka12?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.9.2009 21:51:16   
spelka12
ODLIČNOuser posted image . Vsak dan bolje. Živci so šli na off ker je mali že skoraj pripravljen na rojstvo. Počasi se pripravljam na porod in pridno božam buhija.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.9.2009 9:42:59   
Kliki
Špelka12: O to je pa lepo slišat. Koliko ti še manka?

Kako ste pa ostale E-zmagovalke?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
4.9.2009 20:34:48   
mbd0411
Evo me tu sem.
Špelka,komaj čakam tvojega razgrajača.Ta nam je dal vetra
Moja dva sta pridna.Tavelik je itak priden,samo šola ga ne zanima najbolj.Bi raje krompir pobiral in se s traktorjem vozil pa kravam kidal.So bile njegove počitnice letos res delavne,poučne uživaške.Tden dni,tabora Dovje,10 dni Portoroža,10 dni kmetije v živo.. vsak dan skoraj na bazenu,enkrat v okoliškem,ali v Laškem,Aqualuna.....V glavnem počitnice so minile kot bi mignil.
Nik pa je korenjak,da mu ni para.Imamo pridelanih že kar ekaj bušk,vsak dan se kaj novega naučimo..Je priden in nezahteven otrok,ki spi je in počasi odkriva prepovedana območćja v hiši.Najbolj mu je zanimiv računalnik in seveda vsi ti kabli,ki so zraven...Pa vtičnice,mačja posoda s hrano...Če ste pogledale na FB sta s psom velika prijatelja,ki skupaj kdaj pa kdaj pojesta kako žemljo ali keks..počasi bo pes začel tudi s sadjem tako mu je zanimivo. Pleza po vsem stanovanju in se postavlja na noge kjer je.Hoja je bolj majava,a počasi bo šlo.Pije zelo malo,kar mi ni všeč,a bo že.
1.10.gremo v vrtec,končno danes dobila odločbo.
Toliko o nas.
Upam,da ste v redu.Da se podajate v nove boje...Za vsako se bo naašla sreča.Ene prej,druge kasneje.
Lara,Špelka,Sabsa,Pikovit,Sapi,Mijavček,Kiki in vse ostale imejte se lepo,javite kako ste,tu je čisto zamrlo...bo zima boljša a ne...
Vsem en topel objem za vsako posebej.
Lep in sončen vikend

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?