mbd0411
|
Evo me tu sem. Špelka,komaj čakam tvojega razgrajača.Ta nam je dal vetra Moja dva sta pridna.Tavelik je itak priden,samo šola ga ne zanima najbolj.Bi raje krompir pobiral in se s traktorjem vozil pa kravam kidal.So bile njegove počitnice letos res delavne,poučne uživaške.Tden dni,tabora Dovje,10 dni Portoroža,10 dni kmetije v živo.. vsak dan skoraj na bazenu,enkrat v okoliškem,ali v Laškem,Aqualuna.....V glavnem počitnice so minile kot bi mignil. Nik pa je korenjak,da mu ni para.Imamo pridelanih že kar ekaj bušk,vsak dan se kaj novega naučimo..Je priden in nezahteven otrok,ki spi je in počasi odkriva prepovedana območćja v hiši.Najbolj mu je zanimiv računalnik in seveda vsi ti kabli,ki so zraven...Pa vtičnice,mačja posoda s hrano...Če ste pogledale na FB sta s psom velika prijatelja,ki skupaj kdaj pa kdaj pojesta kako žemljo ali keks..počasi bo pes začel tudi s sadjem tako mu je zanimivo. Pleza po vsem stanovanju in se postavlja na noge kjer je.Hoja je bolj majava,a počasi bo šlo.Pije zelo malo,kar mi ni všeč,a bo že. 1.10.gremo v vrtec,končno danes dobila odločbo. Toliko o nas. Upam,da ste v redu.Da se podajate v nove boje...Za vsako se bo naašla sreča.Ene prej,druge kasneje. Lara,Špelka,Sabsa,Pikovit,Sapi,Mijavček,Kiki in vse ostale imejte se lepo,javite kako ste,tu je čisto zamrlo...bo zima boljša a ne... Vsem en topel objem za vsako posebej. Lep in sončen vikend